Budva - vesti

Budva: Počela podela "kolača"

Večernje novosti pre 3 dana
Nova vlast spremna da preuzme Budvu i partnerima nudi pogodbu. Demokratskom frontu ključna mesta u opštini i javnim preduzećima
BUDVA - Budvu će, ukoliko koalicioni partneri koji su na lokalnim izborima pobedili dosadašnju DPS vlast, prihvate platformu koju im je uputila Demokratska Crna Gora, ubuduće voditi Dragan Krapović. Ovaj mladi pravnik je nosilac... »

Državljani BiH koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći kod Budve van životne opasnosti

Blic pre 3 dana
Državljani BiH koji su sinoć teško eđeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Markovići kod Budve su van životne opasnosti.
Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Operativno-komunikacijskog centra Budva, reč je o državljanima BiH S. I. i M. M iz Šamca. Nakon direktnog sudara koji se dogodio sinoć, dva državljanina BiH i jedan državljanin Crne Gore teže su... »

Nestao novac iz kazina Maestral: Blagajnik iz Pljevlja osumnjičen da je ukrao 48.000 evra!

Kurir pre 4 dana
BUDVA - Pljevljak Mili C. uhapšen je zbog sumnje da je iz kase kazina Maestral ukrao oko 50.000 evra.
Prijavu protiv njega podnelo je specijalno policijsko odeljenje, pod sumnjom da je od dnevnog pazara koji je iznosio 133.000 evra, prisvojio 48.500 evra. Juče mu je, posle saslušanja u Specijalnom tužilaštvu određeno zadržavanje... »

Direktan sudar: Teško povređene tri osobe kod Budve

Blic pre 4 dana
Dva državljanina BiH i jedan crnogorski državljanin teško su povređeni u saobraćajnoj nezgodi u Markovićima kod Budve, saopšteno je iz crnogorske policije.
#Markovići #Budva Težak udes, sudarila se dva automobila https://t.co/8ThLlJNNQE pic.twitter.com/cR3BeWO9M0— Cafe del Montenegro (@cafemontenegro) 23. октобар 2016. Oni su povređeni u direktnom sudaru, nakon kojeg su prevezeni u... »

Izmirena šteta marovićeve kriminalne grupe: Opština Budva preuzela deo TQ Plaze

Kurir pre 5 dana
Opština Budva uknjižila se juče na sedmospratnu lamelu C poslovno-stambenog kompleksa "TQ Plaza", koja joj je pripala na osnovu sporazuma o priznaju krivice koji je kompanija "Tradeunique" zaključila sa Specijalnim tužilaštvom.
Šteta od 19,5 miliona evra koju je budvanska kriminalna grupa, sa Svetozarom Marovićem na čelu, napravila kasi Opštine Budva izgradnjom poslovno-stambenog kompleksa "TQ Plaza" izmirena je pola godine pošto je presuda postala... »

DPS zbog afera izgubio Budvu

Večernje novosti pre 10 dana
Brojni skandali po kojima je grad postao poznat opredelili birače da šansu daju novoj garnituri. Milova stranka pojedinačno i dalje najjača sa 12 odbornika, a opozicija zajedno ima 18
Vlast u Budvi, koja je osim prestonice crnogorskog turizma poslednjih godina slovila i za centar organizovanog kriminala, posle više od decenije mogla bi da izmakne iz ruku DPS. Građani ove opštine kaznili su partiju koja je... »

Sonar za podvodna merenja

Večernje novosti pre 11 dana
Novi sonar koji je isporučen SHO-u ovih dana znatno će unaprediti sposobnosti crnogorske državne hidrografske službe
Budva - Novi sonar koji je isporučen SHO-u ovih dana znatno će unaprediti sposobnosti crnogorske državne hidrografske službe jer je korišćenje ovog modernog uređaja nezamenljivo u hidrografiji, batimetriji, snimanju pomorskih... »

Niklanovići se žalili sudu u Strazburu zbog 50.000 kvadrata u Reževićima

Večernje novosti pre 13 dana
Porodice iz bratstva Niklanović podnele su Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu predstavku protiv Crne Gore zbog toga što je opština Budva prevela 50.000 kvadratnih metara u Reževićima u opštinsku zemlju i prodala kiparskoj firmi
Porodice iz bratstva Niklanović podnele su Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu predstavku protiv Crne Gore zbog toga što je opština Budva prevela 50.000 kvadratnih metara u Reževićima u opštinsku zemlju i prodala... »

Žale se sudu u Strazburu zbog zemlje u Reževićima

Novi magazin pre 13 dana
Porodice iz bratstva Niklanović podnele su Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu predstavku protiv Crne Gore zbog toga što je opština Budva prevela 50.000 kvadratnih metara u Reževićima u opštinsku zemlju i prodala kiparskoj firmi, saopštio je advokatski tim 23 familije.
Porodice bratstva Niklanović iz Crne Gore zatražile su u rešavanju tog imovinskog spora zaštitu vlasti SAD, Hrvatske, Slovenije i Srbije, odnosno zemalja čiji su državljani. "Kako smo iscrpeli sva pravna sredstva u Crnoj Gori,... »

Predizborna tišina u Crnoj Gori: Izbore će pratiti strani posmatrači, mans, cemi i cdt!

Kurir pre 13 dana
PODGORICA - U Crnoj Gori danas je predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora, i lokalnih u opštinama Budva, Kotor, Andrijevica i Gusinje.
Biračka mesta u Crnoj Gori biće otvorena sutra u 7.00 i birači će moći da glasaju do 20.00 časova. Ove godine birači će prvi put glasati uz pomoć elektronske opreme. Na izborima učestvuje 17 izbornih lista, najviše od obnavljanja... »

©2016 Netmark d.o.o.