Budva - vesti

Pozorišna kritika Suviše glasna tišina između istine i laži

Večernje novosti pre 13 sati
Bergman, "Jesenja sonata", reditelj Jagoš Marković, Atelje 212 i Budva Grad teatar
Priča o prevelikim ambicijama pijanistkinje Šarlote (Tatjana Bošković), zbog kojih je zanemarila porodicu i unesrećila dve kćeri, Evu i Helenu, zahteva saglasan rediteljski postupak Vrlo intimna priča o prevelikim ambicijama... »

Na putu ka rekordu za Ginisa

RTS pre 20 sati
RTS: Na putu ka rekordu za Ginisa
Slabovidi maratonac Goran Nikolić istrčao je 22. uzastopni maraton od Smedereva do Kragujevca. Na trgu kod Krsta maratonca koji pokušava da obori Ginisov rekord u trčanju uzastopnih maratona dočekali brojni Kragujevcani, a mnogi građani trčali su sa Goranom deo rute ka Šumaricama.
Goran Nikolić, posvećeni sportista, namerava za 55 dana da istrči 55 maratona. Pošao je iz Kragujevca 3. septembra, a cilj je Budva u Crnoj Gori gde bi trebalo da stigne 27. Oktobra kada se obeležava Međunarodni dan belog štapa.... »

Stravično: "Modelsice" otkazale nastup, a razlog je ubistvo!

Srbija danas pre 1 dan
Tragičan događaj će ostaviti veliki trag...
Grupa Models je morala da otkaže nastup u Budvi, a kao razlog u saopštenju su naveli da se dogodilo ubistvo. Nije navedeno za kada je odložen nastup. – Zvanično obaveštenje: Dragi naši večerašnji nastup u Korkovadu, Budva je pomeren za drugi termin zbog tragičnog... »

Kragujevčanin na putu do svetskog podviga: Maratoni za Ginisa

Večernje novosti pre 1 dan
Goran Nikolić, paraolimpijac iz Kragujevca, na svom putu do Ginisove knjige rekorda prošao je i kroz Požarevac i Smederevo
POŽAREVAC - Goran Nikolić, paraolimpijac iz Kragujevca, na svom putu do Ginisove knjige rekorda prošao je i kroz Požarevac i Smederevo. Ovaj istrajni sportista rešio je da za 55 dana istrči 55 maratonskih staza, svaka duga 42... »

Jagoš Marković pred beogradsku premijeru „Jesenje sonate“ bez duše smo ništa

Blic pre 3 dana
Hteli - ne hteli, priznali - ne priznali... bez duše, bez duhovnosti smo ništa, rekao je Jagoš Marković.
Beogradska premijera predstave “Jesenja sonata” Ingmara Bergmana je večeras (20.00) u “Ateljeu 212”. Rađena u kooprodukciji sa festivalom Budva grad teatar, gde je premijerno odigrana 4. jula, predstava u Beograd dolazi praćena... »

Jubilej Ateljea i početak sezone uz "Jesenju sonatu"

N1 Info pre 4 dana
Atelje 212 proslavlja svoj jubilej, 60 godina postojanja, ali i otvaranje nove sezone, predstavom Jesenja sonata u režiji Jagoša Markovića.
Na renoviranoj sceni Mira Trailović, u četvrtak će u 20 sati premijerno biti izvedena predstava po tekstu švedskog reditelja Ingmara Bergmana. Glavne uloge igraju Tanja Bošković i Branka Šelić, a u predstavi još nastupaju i... »

Joga i jesen u Budvi od 14. do 16. oktobra: Tri dana za preporod tela, duše i uma

Lepota i zdravlje pre 5 dana
Zamislite oktobar u predivnoj i urbanoj Budvi, pa još uz jogu, lepu hranu, morski vazduh i savršen pogled u beskrajno plavetnilo! Foto: Promo Budva je specifična kombinacija mediteranskog pejzaža, istorije i kulture južnog dela Jadranske obale, i malo je onih koji su uspeli da odole njenom šarmu. I... »

Budva pod vodom (video)

Blic pre 6 dana
Nevreme praćeno kišom izazvalo je danas haos u Budvi, prenose crnogorski mediji.
Poplavljen je veliki broj ulica, a zbog visine vode otežan je saobraćaj u gradu. Pored padavina, područje Crne Gore zahvatilo je nekoliko manjih tornada, odnosno vrtložnih oluja ciklonalnog karaktera, koja se javljaju iznad mora... »

Amfibija sa Palića spasava Plavsko jezero?

Večernje novosti pre 6 dana
Zahvaljujući mašini iz Nacionalnog parka u Paliću vratila se vera u opstanak crnogorskog bisera. Površina pokrivena trskom, a dno muljem debelim nekoliko metara. Ne mire se sa nestankom jezera
KADA su Bog ili Alah, zavisi kako ko i iz koje pozicije posmatra, po zemlji "razbacivali" lepotu, Plav je dobio "poklon", kojem su se ljudi donedavno divili. Čuveno ledničko jezero, koje je pre pet-šest decenija na svoje obale... »

Popović: Nova slika Budve

Glas Amerike pre 6 dana
Primorski grad Budva, koju nazivaju prijestonicom crnogorskog turizma, u proteklim godinama bila je više poznata po aferama i hapšenjima čelnika opštine, nego po turističkoj ponudi. U posljednjoj godini, situacija se znatno izmijenila, pa Budva, sa gradonačelnikom Srđom Popovićem, dobija neki novi,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.