Budva - vesti

Osude zbog hapšenja MENADžERA Budve: Sad se stide trobojke

Večernje novosti pre 18 minuta
Ne prestaju osude hapšenja Mila Božovića, menadžera opštine Budva. Jovan Vučurović: Ti koji ga hapse nekada su ponosno nosili taj barjak
PRIVOĐENjE funkcionera Nove srpske demokratije i menadžera opštine Budva Mila Božovića u budvansku policiju izazvalo je oštre osude. Policija ga je pozvala na informativni razgovor zbog toga što je na svojoj kući u Budvi, na Dan... »

Budva: U policiju zbog srpske narodne zastave

Mondo pre 6 sati
B92: CG: Stavio trobojku na kuću, završio u policiji
Funkcioner Nove srpske demokratije (NSD) i menadžer Opštine Budva Milo Božović danas, na Dan nezavisnosti Crne Gore, je na svojoj kući u centru grada istakao narodnu srpsku zastavu - trobojku.
Iako nema zvaničnog obeležja strane države, budvanska policija ga je zbog toga pozvala na informativni razgovor. Božović se odazvao pozivu, navodeći da smatra da nije prekršio zakon, jer zastava koju je istakao nije zvanično... »

Automobili-buktinje u Podgorici

Mondo pre 1 dan
U podgoričkom naselju Blok 9 nešto nakon ponoći zapaljena su dva automobila, potvrđeno je iz OKC-a.
Policija je saopštila da u incidentu nije bilo povređenih. Vatrogasna služba je izašla sa dva vozila, a nadležni kažu da je požar brzo ugašen. Uništena su vozila "fijat" beogradskih tablica i "lend rover" podgoričkih tablica.... »

Crnogorac istakao srpsku narodnu zastavu, pa priveden na razgovor

Dnevnik pre 1 dan
BUDVA: Funkcioner Nove srpske demokratije (NSD) i menadžer Opštine Budva Milo Božović danas je, na Dan nezavisnosti Crne Gore, na svojoj kući istakao narodnu srpsku zastavu - trobojku, koja nema zvaničnog obeležja strane države, a budvanska policija ga je zbog toga pozvala na informativni razgovor.
Božović se odazvao pozivu, navodeći da smatra da nije prekršio zakon, jer zastava koju je istakao nije zvanično ničija državna zastava, te da je staru crnogorsku zastavu istakao na osnovu pripadnosti srpskom narodu, prenosi... »

Budva već ruši rekorde, gostiju 25 odsto više

B92 pre 1 dan
B92: Budva već ruši rekorde, gostiju 25 odsto više
Budva -- U Budvi boravi 7.540 većinom stranih turista, što je 25 odsto više nego u istom periodu prošle godine.
Iz Turističke organizacije Budva (TOB) su saopštili da je od ukupnog broja turista stranaca 7.400. U hotelima je smešteno 5.870 gostiju, od čega je stranaca 5.730, dok u privatnom smeštaju boravi 1.680... »

Sabrano blago Paštrovića

Večernje novosti pre 7 dana
Promovisan drugi broj "Paštrovskog almanaha" u Budvi
BUDVA - Izašao je drugi broj "Paštrovskog almanaha". Ova obimna publikacija ima više od 600 stranica, sadrži 92 rada tridesetak autora, rodom iz Paštrovića ili povezanih raznim nitima za ovaj kraj. Godišnjak, koji izdaje NVO "Paštrovski almanah", sadrži izvanredne... »

Verski hramovi u rukama hotelijera

Večernje novosti pre 8 dana
Četiri crkve grada-hotela Sveti Stefan našle se u sudnici
BUDVA - Četiri crkve jedinstvenog grada-hotela Sveti Stefan, naći će se u sudnici. Mitropolija crnogorsko-primorska, kojoj su vekovima pripadali hramovi na poznatom poluostrvu, odlučila je da podnese tužbu Upravnom sudu, kako bi u svoje okrilje vratila crkve i tako... »

Ji: Ulazak Crne Gore u NATO najdramatičnija promena u regionu

Dnevnik pre 10 dana
BUDVA: Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara, Hojt Brajan Ji, je na 2BS Forumu koji se danas održava u Budvi, kazao da je ulazak Crne Gore u NATO najdramatičnija promena, iako se puno toga dešavalo u regionu ove godine.
Kazao je da je članstvo u Alijansi izvanredno dostignuće za Crnu Goru. Amerika ostaje uz Crnu Goru na svakom koraku puta ka NATO-u, poručio je Ji, prenosi portal CDM. „Isto tako, Amerika će stati uz svaku zemlju regiona, koja ima... »

Ulaskom Crne Gore u NATO sprečeno širenje uticaja Rusije

B92 pre 10 dana
B92: Ulaskom Crne Gore u NATO sprečeno širenje uticaja Rusije
Budva -- Budvi se održava 2BS Forum sa kojeg je predsednik Atlantskog saveza Crne Gore Savo Kentera poručio da je ulaskom Crne Gore u NATO srečen uticaj širenja Rusije.
Poželevši dobrodošlicu učesnicima Foruma u, kako je rekao, najmlađu članicu NATO saveza, Kentera je rekao da je "dosta bilo grohota bitaka i pijanstva ratova, očaja i mraka". „Ulaskom CG u NATO ispisujemo stranice nove istorije... »

Robert de Niro preseljava restoran na Sveti Stefan

Večernje novosti pre 11 dana
Glumac Robert de Niro želi da promeni lokaciju ugostiteljskog objekta "Nobu"
HOLIVUDSKI glumac Robert de Niro (73), koji je prošlog leta otvorio restoran "Nobu" u Miločeru, sada je odlučio da ga preseli na Sveti Stefan. Kompanija "Adrijatik propertis" grčkog biznismena Petrosa Statisa zatražila je od... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.