Budva - vesti

Mima Karadžić tužio Opštinu Budva

Alo pre 8 sati
Alo: Mima Karadžić tužio Opštinu Budva
Kompanija "MM production Montenegro" u vlasništvu glumca Milutina Mime Karadžića tužila je Opštinu Budva, zahtevajući isplatu od 60 hiljada evra na ime dugovanja koja su ostala za vreme snimanje serije "Budva na pjenu od mora".
Naime, poznati glumac postigao je dogovor sa Opštinom Budva o sponzorstvu serije "Budva na pjenu od mora", ali suma od 60.000 evra koju mu duguju na račun promocije grada kroz popularnu seriju i dalje nije isplaćen. - Opština... »

Skandal u budvi: Mima Karadžić tužio grad jer mu duguju pare

Blic pre 16 sati
Kompanija "MM production Montenegro" u vlasništvu glumca Milutina Mime Karadžića tužila je Opštinu Budva, zahtevajući isplatu od 60 hiljada evra na ime dugovanja koja su ostala za vreme snimanje serije "Budva na pjenu od mora".
Naime, poznati glumac postigao je dogovor sa Opštinom Budva o sponzorstvu serije "Budva na pjenu od mora", ali suma od 60.000 evra koju mu duguju na račun promocije grada kroz popularnu seriju i dalje nije isplaćen. - Opština... »

Imovina "Plaze" manja od duga

Večernje novosti pre 9 dana
Opština Budva ne može da bude adekvatno obeštećena na sudu. Nekretnine ne vrede 20 miliona evra, koliko iznose potraživanja
OPŠTINA Budva ne može biti adekvatno obeštećena naknadom, koju je sud odredio za štetu izazvanu malverzacijama u izgradnji luksuznog kompleksa "Plaza". Mirko Latinović, vlasnik "Trejd junika" koji je izgradio "Plazu" posle... »

Sin Svetozara Marovića dobio državljanstvo Srbije

Novi magazin pre 9 dana
Sin bivšeg visokog državnog funkcionera Svetozara Marovića, Miloš, dobio je državljanstvo Srbije gde traži da odsluži zatvorsku kaznu zbog zloupotreba sa državnim nekretninama, prenela je danas Televizija Crne Gore.
Prema saznanjima te Televizije u Ministarstvu pravde, Miloš Marović je tražio izdržavanje zatvorske kazne u Srbiji. Marović je osuđen na jednogodišnju kaznu zatvora zbog učešća u malverzacijama prilikom preprodaje opštinskog... »

TVCG: Sin Svetozara Marovića dobio državljanstvo Srbije

N1 Info pre 9 dana
RTV: Sin Svetozara Marovića dobio državljanstvo Srbije
Sin bivšeg visokog državnog funkcionera Svetozara Marovića, Miloš, dobio je državljanstvo Srbije, gde traži da odsluži zatvorsku kaznu zbog zloupotreba sa državnim nekretninama, prenela je Televizija Crne Gore pozivajući se na saznanja iz crnogorskog Ministarstva pravde.
Marović je osuđen na jednogodišnju kaznu zatvora zbog učešća u malverzacijama prilikom preprodaje opštinskog zemljišta kod Jaza. U toj i drugim budvanskim aferama bivšeg crnogorskog rukovodstva, turistički centar Budva je oštećen... »

Sad je porodičan čovek, a nekad je bio pravi zavodnik: Ova seksi glumica je bila u vezi sa Vladom Georgievim! (foto/video)

Svet pre 10 dana
Mladu crnogorsku glumicu Andreu Mugošu zavoleli ste u seriji “Budva na pjenu od mora” gde je tumačila lik Miljane, ali je javnost upoznala i kao devojku Vlade Georgieva. A photo posted by Andrea Mugosa (@andreamugosa_) on Feb 12, 2017 at 4:42pm PST Njihova vzea prema tadašnjim pisanjima medija... »

Milo u blokadi

Večernje novosti pre 10 dana
Lider DPS i bivši premijer Milo Đukanović našao se na listi poreskih dužnika
PODGORICA - Lider DPS i bivši premijer Milo Đukanović našao se na listi poreskih dužnika! Račun kompanije "Global Montenegro" jedne od njegovih firmi, koju deli sa kumom Vukom Rajkovićem, tri godine je u blokadi zbog poreskog... »

Uprava za imovinu: Budva dužna da vrati Buljaricu državi

SEEbiz pre 11 dana
PODGORICA - Uprava za imovinu će se, kako je saopšteno Pobjedi, žaliti drugostepenom organu na nedavnu odluku budvanskog katastra da odbije kao neosnovan zahtjev da se 5,5 miliona kvadrata zemljišta u Buljarici sa opštine Budva prenese na Vladu.
Početkom januara ove godine objelodanjena je odluka budvanskog katastra o odbijanju zahtjeva Uprave za imovinu s obrazloženjem da je neosnovan. U Upravi za imovinu, koja je zahtjev Budvi podnijela pozivajući se na zaključke Vlade... »

Sve priče Dušana Kovačevića dovode do urnebesnog smeha

Politika pre 11 dana
Glumica govori o predstavi „Hipnoza jedne ljubavi”, učenju glume od malih nogu, prvoj ulozi u filmu „Montevideo, bog te video”, životu po principu „kako padne”
Glumica Nina Janković Dičić rođena je 20. aprila 1988. u Šapcu. U rodnom gradu je završila Srednju umetničku školu, a u Beogradu glumu na Fakultetu dramskih umetnosti. Postala je poznata po ulozi u filmu „Montevideo, bog te... »

Budva: Bez gradnje na plaži

Večernje novosti pre 14 dana
Novi opštinski parlament u Budvi već stopira građevinski haos. Stavljeni van snage detaljni urbanistički planovi Budve i Petrovca. Opština zbog divlje gradnje oštećena za milione evra
Opštinski parlament Budve kompletirao je novu vlast u Budvi i, kako je i obećano na sednici, učinjen je prvi korak u sanaciji urbanističkog haosa koji je devastirao Budvu tokom poslednje decenije. Stavljeni su, naime, van snage... »

Radonjić zadovoljan: Rezultat do kraja bio pod našom kontorlom

Večernje novosti  pre 7 sati  još 6 povezanih

Istraga protiv Šulca?

Danas  pre 6 sati  još 2 povezane

Ugljanin kod Tačija

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 24. februar

B92  pre 4 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.