Ceca Ražnatović - vesti

"Deset puta sam spavao s Cecom"!

Vesti online pre 3 sata
Kreator Saša Vidić je u emisiji "Rada sam", Televizije Pink izjavio da je deset puta spavao u istom krevetu sa najboljom prijateljicom Cecom Ražnatović.
- Ona spava na - 40, pa se u sobi ne vidi skoro ništa, kao u hladnjači - otkrio je Vidić. U isto vreme je i nasmejao Radu Radenović, i dodao da se uspavljuje uz tabletu za... »

Saša Vidić: Deset puta sam spavao sa Cecom! Evo šta me nervira kod nje!

Svet pre 15 sati
Kreator Saša Vidić izjavio je u emisiji “Rada sam” da je deset puta spavao u istom krevetu sa najboljom prijateljicom Cecom Ražnatović. ”Ona spava na -40, pa se u sobi ne vidi skoro ništa, kao u hladnjači,” nasmejao je Vidić Radu Radenović i odgovorio da se uspavljuje uz tabletu za... »

(Foto) u maminom zagrljaju: Pogledajte nikad viđenu fotografiju Cece i Anastasije od pre 16 godina!

Kurir pre 7 sati
Anastasija Ražnatović odlučila je da sa hiljadama pratilana na Instagramu podeli jednu fotografiju iz porodičnog albuma. Na njoj je trogodišnja Anastasija u zagrljaju svoje majke Svetlane. (Kurir.rs/foto Damir Dervišagić) VIDEO O KOM PRIČA CELA SRBIJA: Ovaj dirljiv trenutak sa Cecinog rođendana će... »

Deset puta sam spavao sa Cecom!

Alo pre 15 sati
Alo: Deset puta sam spavao sa Cecom!
Kreator Saša Vidić, poznat je kao neko ko je iskren i oštar na jeziku. Ovaj put je potpuno šokirao javnost!
Naime, on je u emisiji “Rada sam” izjavio da je deset puta spavao u istom krevetu sa najboljom prijateljicom Cecom Ražnatović. - Ona spava na - 40, pa se u sobi ne vidi skoro ništa, kao u hladnjači - otkrio je Vidić. U isto vreme... »

(Foto) Ceca na Kipru ima raskošnu vilu, ali i privatnu kapelu: Pogledajte gde se folk diva moli!

Kurir pre 15 sati
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović na Kipru ima vilu, gde sa porodicom već godinama letuje. Cecina kuća ukrašena je mnogim detaljima, a u dvorištu svoje vile ima kapelu koju su osveštali sveštenici srpske pravoslavne crkve. Inčae, poznato je da je Ceca veliki vernik, pa tako mnoge nije iznenadio... »

EKSKLUZIVNE FOTKE: Pogledajte kako izgleda Cecina kuća na Kipru! OVO JE NJENA OAZA!

Svet pre 16 sati
Kada je 2006. godine poželela da skroji oazu u kojoj bi bila potpuno spokojna, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović kupila je letnju vilu na Kipru. Iako joj se i pre toga pružala mogućnost da i van Srbije živi u luksuzu, za tim nikada nije žudela, ali želja da deci obezbedi komforan odmor ipak je... »

Naslonila guzu na stub: Cecina ćerka istakla obline i pokazala koliko je zgodna

Blic pre 1 dan
Anastasija Ražnatović oduševljava pratioce svakom svojom objavom na društvenim mrežama, a ovu njenu fotografiju su "zatrpali" komentarima.
Naslednica folk dive Cece Ražnatović pokazala je svoje seksi izdanje obožavateljima na Instagramu, koje se mnogima dopalo. Ona se uslikala u provokativnom kupaćem kostimu, a guzu je naslonila na stub, te se ova poza i te kako... »

Gaze Cecu za 22.000 dinara!

Alo pre 1 dan
Alo: Gaze Cecu za 22.000 dinara!
Svetlana Ceca Ražnatović više od pola života suvereno gazi crvenim tepihom na značajnim javnim događajima, ali nema sumnje da nikada nije očekivala da će završiti na jednom!
Naime, fotografija na kojoj se vidi tepih sa njenim likom juče je bila jedna od najšerovanijih na društvenim mrežama, a uz predimenzionirani lik folk dive date su samo šture informacije. Cena prava sitnica - 22.000 dinara. ZVEZDE... »

FOTO: Cecin selfi iz kupatila

Vesti online pre 2 dana
Najpoznatija srpska folk pevačica Ceca Ražnatović je objavila je selfi i to iz intimne prostorije.
Do sada javnosti nisu bile dostupne fotografije na kojima pevačica slika samu sebe u kupatilu ili spavaćoj sobi. Da bi odbradovala svoje fanove Ceca je odlučila da, kao i većina njenih koleginica ovih dana objavi golišave... »

Ceca objavila seksi selfi iz kupatila (FOTO)

Alo pre 2 dana
Alo: Ceca objavila seksi selfi iz kupatila (FOTO)
Folk pevačica Ceca Ražnatović je uradila nešto što retko kada radi... Objavila je selfi i to iz intimne prostorije.
Pevačica nije poznata kao neko ko voli sam da se fotografiše, a pogotovo na nju ne liči da to radi u kupatilu ili spavaćoj sobi. Ovoga puta Ceca je odlučila da obraduje svoje fanove, pa je objavila fotografiju koju je sama... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.