DS - vesti

Skupština:O firmi brata Ane Brnabić, malinarima...

Mondo pre 3 sata
Rad parlamenta nastavljen je postavljanjem poslaničkih pitanja.
Foto: Tanjug, Zoran Žestić Poslanici su na početku današnjeg rada postavljali pitanja u vezi sa firmom brata mandatarke Ane Brnabić, zanimalo ih je kako je moguće da se zaključkom vlade priznaju diplome univerziteta u Novom... »

Odakle znate da Mali više neće biti gradonačelnik? Polemika na sednici Skupštine grada o jarbolima, kreditima...

Blic pre 22 minuta
Zasedanje Skupštine grada Beograda, na kojem je usvojen i rebalans budžeta za 2017. godinu, počelo je sa 50 minuta zakašnjenja. Očigledno je da su se i poslanici već raspustili, pošto je na početku od 110 odbornika u sali bilo njih 65.
Posle usvajanja prve tačke dnevnog reda, Strategije razvoja grada Beograda do 2021. godine, došlo je do interesantne diskusije među poslanicima SNS i DS. Prvo je Zoran Alimpić (DS) prokomentarisao “da će se vlast uskoro... »

Đilas Vučiću: Neprijatelj je samo onaj ko bi nas napao

B92 pre 1 sat
B92: Đilas Vučiću: Neprijatelj je samo onaj ko bi nas napao
Beograd -- Bivši lider DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas u tekstu za “Nedeljnik“ reagovao je Vučićevu izjavu da neće uspeti u politici, ako se vrati u nju.
Predsednik Aleksandar Vučić prošle nedelje u intervjuu za beogradski njuz magazin izjavio je da Đilas neće uspeti ako se vrati jer je on na drugoj strani. Đilas u odgovoru navodi da li će se vratiti u politiku “zaista ne zna“.... »

Poslanici o diplomama iz Novog Pazara, firmi brata mandatarke, dva premijera

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Poslanici Skupštine Srbije su na početku današnjeg rada postavljali pitanja u vezi sa firmom brata mandatarke Ane Brnabić, zanimalo ih je kako je moguće da se zaključkom vlade priznaju diplome univerziteta u Novom Pazaru koji nije akreditovan, da li se sprovodi istraga o pogibiji dvoje diplomata u... »

Oštra polemika oko jarbola na Ušću

Mondo pre 1 sat
RTS: Polemika o jarbolu sa zastavom
Šef odbornika DS-a u Skupštini grada Balša Božović kritikovao je predlog da se postavi jarbol sa zastavom Srbije na Ušću, kao i još manjih jarbola na ulazima u grad. SNS odgovara da se Božović "stidi simbola Srbije".
Foto: MONDO Šef odborničke grupe Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio je danas da je izgradnja jarbola sa srpskom zastavom od 120 metara u Beogradu, koji će koštati 220 miliona dinara, "enormna pljačka građana Srbije".... »

Glasanje o novoj Vladi i polaganje zakletve možda već danas

N1 Info pre 1 sat
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su sednicu, na čijem dnevnom redu je izbor Vlade Srbije. Kako N1 nezvanično saznaje, glasanje o novoj vladi i polaganje zakletve mandatarke sa novim kabinetom moglo bi da bude već danas.
Sednica je počela juče, a kandidatkinja za predsednicu Vlade Ana Brnabić iznoseći ekspoze istakla je da će prioriteti njene vlade biti digitalizacija, obrazovanje, nastavak ekonomskih reformi i ubrzanje privrednog razvoja. 14.49... »

SNS: Božović i saborci ostavili Beograd pred bankrotom

Studio B pre 1 sat
Gradski odbor Srpske napredne stranke podsetio je gradjane u saopštenju da su brojni propali projekti DS-a građane Beograda koštali preko 950 miliona dinara.
Maskota žutog preduzeća Balša Božović nikako da prihvati da su upravo njegovi saborci upropastili Srbiju i Beograd, piše u saopštenju u kojem se navodi da su demokrate ostavile Beograd pred bankrotom. Deficit u budžetu je bio... »

Beograd dobio strategiju razvoja do 2021. godine

Mondo pre 2 sata
Skupština grada usvojila je Strategiju razvoja Beograda do 2021. godine, u kojoj su definisani strateški ciljevi i prioriteti grada u narednom periodu. Usvajanje strategije proteklo je u znaku međusobnih optužbi odbornika SNS-a i DS-a.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Obrazlažući predlog Strategije, pomoćnik gadonačelnika Borko Milosavljević rekao je da su tim dokumentom utvrđeni misija i vizija, kao i osam strateških ciljeva grada. "Ti ciljevi su konkurentna... »

Ko je dostavio podatke iz vojnog odseka, a ko je priznao pazarske diplome

Politika pre 2 sata
RTS: Poslanička pitanja o diplomama, dva premijera, malinama...
Poslanici Skupštine Srbije su na početku današnjeg rada postavljali pitanja u vezi sa firmom brata mandatarke Ane Brnabić, zanimalo ih je kako je moguće da se zaključkom vlade priznaju diplome univerziteta u Novom Pazaru koji nije akreditovan, da li se sprovodi istraga o pogibiji dvoje diplomata u... »

Insajder večeras o Bokanu i aferama u Novom Sadu

Radio 021 pre 7 sati
Nakon godinu dana istraživanja, ekipa Insajdera je u saradnji sa lokalnim novinarima snimila serijal televizijskih emisija u kojima predstavljaju najveće lokalne afere širom Srbije, a Novi Sad je jedan od gradova koji se našao u fokusu tih istraživanja.
Kako navode iz Insajdera, za razliku od većine gradova u Srbiji, u Novom Sadu vlast su imali priliku da formiraju pojedinačno DOS, SRS, DS i SNS. "Zbog glasova u gradskoj skupštini, sve velike partije bile su spremne da strateški... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.