EPS - vesti

Kilovati pod velom tajne

Večernje novosti pre 10 sati
Potekla prva struja iz prve mini-HE "Lisine" na području Despotovca. Nema podataka o novom postrojenju i da li je priključeno na mrežu EPS-a
DESPOTOVAC - Mini elektrana "Lisine" planirane snage 1,5 megavata odnedavno proizvodi, i u sistem EPS-a unosi prve kilovate struje. Početak njenog rada obavijen je velom tajne i protekao je bez bilo kakve najave, a na mašinskom... »

Inauguracija završena, gosti se razilaze

Vesti online pre 1 dan
U Palati Srbije u 18 sati počela je inauguracija Aleksandra Vučića, na kojoj prisustvuju brojni političari i gosti iz sveta kulture, sporta i šoubiznisa.
U Palatu Srbija počeli su da pristižu prvi gosti nešto posle 17 časova, a među njima su Nada Macura, portparolsku Hitne pomoći, Nebojša Čovića, predsednika KK Crvena zvezda i Milenko Grčića, direktora EPS-a. Obezbeđenje... »

Skandal! Vulin u društvu lopova: Hoće ga za ministra odbrane, a druži se sa čovekom koji je ukrao 5 miliona

Kurir pre 1 dan
Ministar za rad Aleksandar Vulin jedan je od najozbiljnijih kandidata za ministra odbrane u rekonstruisanoj Vladi, saznaje Kurir u vrhu vlasti. Iako je ministarsko mesto politička funkcija, a to što Vulin nije imao nikakav kontakt s vojskom i ne predstavlja toliki problem, ozbiljan problem može da... »

Građani redovnije plaćaju račune za struju i gas

RTS pre 2 dana
RTS: Građani redovnije plaćaju račune za struju i gas
Preduzeća, a posebno građani, sve redovnije plaćaju struju, gas i grejanje. Procenjuje se da svako peto domaćinstvo ima neki zaostali račun, ali je kašnjenje u proseku manje i kreće se od jednog do najviše dva i po meseca. I računice EPS-a, "Srbijagasa" i "Toplana" pokazuju ne samo bolju naplatu već i smanjenje starih dugova.
Nije lako svakog meseca sa računima – struja, grejanje, voda i drugo, tu su i internet i telefoni, ali što se potroši mora se i platiti. Ako se imaju u vidu kamate, isključenja i izvršitelji, za kućni budžet najbolje je kada... »

Kurir TV vesti uživo: Ekskluzivne fotografije Vulina i najvećeg kradljivca struje u Srbiji!

Kurir pre 2 dana
Ministar za rad Aleksandar Vulin, jedan je od najozbiljnijih kandidata za ministra odbrane. Ako zanemarimo to što Vulin nije imao nikakav kontakt sa vojskom, ozbiljan problem može da bude to što je fotografisan sa najvećim kradljivcem struje u Srbiji, Afrimom Alijuom, koji je EPS oštetio za pet... »

Za nadzor izgradnje TE Kostolac 4,43 mil EUR - Novo postrojenje do 2022. godine

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (Foto: Petr Louzensky/shutterstock.com) Zavisno preduzeće Energoprojekt holdinga, EP Entel, i Elektroprivreda Srbije potpisali su u junu tekuće godine Ugovor o stručnom nadzoru nad izvođenjem radova na izgradnji TE Kostolac B3 u vrednosti od 4,43 mil EUR. Rok za završetak radova je 60... »

Misija MMF-a do 4. jula u Srbiji

Radio 021 pre 2 dana
Misija MMF-a, predvođena Džejmsom Rufom boraviće u poseti Srbiji od danas do 4. jula, u cilju sedme revizije aranžmana sa Srbijom.
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je juče da su rezultati iz te oblasti koje će biti predstavljeni Misiji MMF-a dobri, u skladu sa planom finansijske konsolidacije i da očekuje pozitivnu ocenu. Velika... »

Zbog isključenja struje Zavod za javno zdravlje uzima uzorke sutra popodne

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Zavod za javno zdravlje Leskovac obaveštava pacijente i korisnike usluga da zbog najavljenih radova ekipa EPS-a,u četvrtak 22.juna 2017.godine u periodu od 08:00-18:00 h neće imati električnu energiju. Iz tih razloga Zavod za javno zdravlje Leskovac u četvrtak 22.6.2017.g neće vršiti... »

"EPS i Srbijagas mogu da se provuku kod MMF"

B92 pre 3 dana
B92: "EPS i Srbijagas mogu da se provuku kod MMF"
Profesor Ekonomskog fakulteta Milojko Arsić veruje da će sveukupna ocena MMF za Srbiju biti pozitivna.
„Srbija je u nekoliko sektora napravila dobre rezultate...kada je u pitanju deficit, zacrtani ciljevi, usvojena su i mnoga zakonska rešenja...Međutim, kada su u pitanju javna preduzeća rezultati su samo delimično ostvareni u... »

Potpuni izostanak reforme javnih preduzeća

Danas pre 3 dana
* Đogović: Izveštaj će opet biti pozitivan i sa zamerkama koje neće biti u oštrom tonu
Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda sutra stiže u Beograd, a predstavnici domaće vlasti dočekaće je u okrnjenom sastavu i sa ne baš lepim vestima - iako je akcenat bio na reformi javnih preduzeća gotovo da ništa novo na tom... »

Singidunum fest: Mladić izboden na očigled prisutnih

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Podstrek za sticanje znanja iz robotike kod najmlađih (foto)

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Sajber napad na britanski aprlament

Danas  pre 4 sata  još 2 povezane

Putin u poseti Krimu, Kijev protestuje

Blic  pre 1 sat  još 1 povezana

Srbija u finalu Svetske lige

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.