EPS - vesti

Građani šokirani decembarskim računima za struju: Da li se i vama potkrala ova greška EPS-a?

Srbija danas pre 4 sata
Neprijatno iznenađenje stiglo posle praznika
Mnogi građani su doživeli šok posle praznika kada su u poštanskim sandučićima zatekli decembarski račun za struju, uvećan i više nego duplo u odnosu na iznose koje obično dobijaju. Potrošači sumnjaju u način na koji je EPS vršio obračun, jer su iznosi uvećani i po... »

Rizik od havarije u FAS-u

Večernje novosti pre 7 sati
Zbog isključenja struje FAS, upozorenje zakupca. Opasnost zbog velike količine hemikalija
GRČKA kompanija "Dem Helas", zakupac prostora Fabrike akumulatora u Somboru (FAS), kojoj je zbog duga isključena struja, upozorila je danas da postoji opasnost od havarije jer se u fabrici nalazi velika količina hemikalija,... »

FAS: Uključite nam struju, postoji opasnost od havarije

Nova ekonomija pre 9 sati
B92: FAS: Uključite nam struju, inače havarija
Grčka kompanija Dem Helas, zakupac prostora Fabrike akumulatora u Somboru kojoj je zbog duga isključena struja, upozorila je da postoji opasnost od havarije. Reč je o fabrici u kojoj se nalazi velika količina hemikalija. "Upozorenje je poslato Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine... »

FAS-u Sombor isečena struja zbog duga od 81,5 dinara

Blic pre 13 sati
Elektrodistribucija Sombor posle niza dolaganja isekla je struju Fabrici akumulatora Sombor (FAS) u stečaju koju je zakupila fime "Dem Hellas".
EPS je naveo i da je uvidom u dokumentaciju novo rukovodstvo kompanije Dem Hellas koji ima u zakupu FAS ustanovilo da je dug Fabrike akumulatora 81,5 milion dinara. Ne postoji nijedan zakonski uslov da se nastavi isporuka... »

(KURIR TV) ANKETA: Da li su vam stigli uvećani računi za struju?

Kurir pre 13 sati
Mnogi Srbi uhvatili su se za glavu kada je stigao decembarski račun za struju i grejanje.
Iako su računi tradicionalno veći u ovo doba godine, mnogi građani su se zapanjili kada su shvatili da treba da plate dvostruko više nego inače. U EPS tvrde da je potrošnja u decembru bila "uobičajeno veća u odnosu na novembar",... »

Nema kraja problemima: Nova blokada za Zvezdu

Vesti online pre 15 sati
Dva najveća srpska fudbalska kluba muku muče sa finansijama. Duguju novac bivšim igračima, poreznicima, ali i javnim preduzećima, pa ne prođe mnogo vremena da se ne pojavi neko novo potraživanje.
Poslednji u nizu problema sa kojima se suočila Crvena zvezda je potraživanje Elektroprivrede Srbije za neplaćenu potrošenu električnu energiju pa je od 9. januara račun ovog kluba u blokadi. Ukupan dug, prema saznanjima... »

Zvezdi opet blokiran račun!

Alo pre 18 sati
Alo: Zvezdi opet blokiran račun!
Fudbalskom klubu Crvena zvezda blokiran je bankovni račun, jer mu je "Elektroprivreda Srbije" pustila menicu.
Račun je blokiran još 9. januara, a u utorak ukupan dug je iznosio 5.797.385,99 dinara, piše "Informer". Prema rečima generalnog sekretara crveno-belih Stefana Pantovića, klub je sa EPS napravio reprogram, a trenutni dug je... »

EPS isključio struju Fabrici akumulatora Sombor

Beta pre 1 dan
RTS: EPS isključio struju FAS-u
Elektroprivreda Srbije (EPS) je danas saopštila da je Fabrici akumulatora Sombor (FAS) prekinuto snabdevanje električnom energijom, posle više pokušaja da naplati njen dug za struju od 81,5 miliona dinara. "Ne postoji ni jedan zakonski uslov da se nastavi isporuka električne energije toj fabrici,... »

Sombor: Fabrici akumulatora isključena struja

Radio 021 pre 1 dan
RTV: Isključena struja Fabrici akumulatora Sombor
Fabrici akumulatora Sombor prekinuto je snabdevanje električnom energijom, posle više pokušaja da se na zakonski način reguliše ugovorni odnos, navode u Elektroprivredi Srbije.
Kako navode u preduzeću, ne postoji ni jedan zakonski uslov da se nastavi isporuka električne energije toj fabrici, jer je komercijalni ugovor o snabdevanju koji je EPS potpisao sa Fabrikom akumulatora istekao 31. decembra 2016.... »

FAS-u isključena struja zbog duga od 81,5 milion dinara

N1 Info pre 1 dan
Elektroprivreda Srbije saopštila je danas da je prekinula snabdevanje električnom energijom Fabrici akumulatora Sombor (FAS), posle više pokušaja da se na zakonski način reguliše ugovorni odnos.
EPS je dodao i da je uvidom u dokumentaciju novo rukovodstvo te kompanije ustanovilo da je dug Fabrike akumulatora 81,5 milion dinara. "Ne postoji nijedan zakonski uslov da se nastavi isporuka električne energije toj fabrici, jer... »

JEREMIĆ: Statistika krije da ljudi teško žive

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Dikiću produžen pritvor za još tri meseca

Večernje novosti  pre 4 sata  još 2 povezane

U: četvrtak oblačno i hladno

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana

Naci Dizni: Evo kako je Hitler pravio male naciste

Blic  pre 7 sati  još 1 povezana
©2016 Netmark d.o.o.