EPS - vesti

Novosti istražuju Resavica i staklara ne plaćaju račune

Večernje novosti pre 1 dan
B92: "Na kašičicu", ovo su najveći dužnici u Srbiji
Koje su sve firme na listi 20 najvećih dužnika za struju i gas u Srbiji. Rudaraski basen "Bor" za kilovate "kratak" 8,35 milijardi dinara
RAČUNI najvećih dužnika u Srbiji, među kojima ubedljivo prednjače državne firme, godinama su bile poslovna tajna, ali su od početka godine postali potpuno javni. EPS i "Srbijagas" su se, sporazumom sa MMF, obavezali da svakog... »

Objavljeni konkursi za izbor direktora EPS-a, Srbijašuma i rudnika Resavica

Blic pre 3 dana
Vlada Srbije objavila je danas javne konkurse za izbor direktora javnih preduzeća Elektroprivreda Srbije, Srbijašume i Preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja Resavica.
Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objavljivanja javnog konkursa u Službenom glasniku. Do sada su objavljeni konkursi za direktore javnih preduzeća Srbijagas, Pošte Srbije, Skijališta Srbije, Srbijavode, Elektromreže Srbije,... »

Objavljen konkurs za direktore Elektroprivrede Srbije, Resavice i Srbijašuma

Biznis i finansije pre 3 dana
Vlada Srbije raspisala je javni konkurs za izbor direktora Elektroptivrede Srbije, rudnika Resavica i Srbijašuma. Uslovi za imenovanje su da kandidat ima visoko obrazovanje na osnovnim studijama (240 ESPB), da ima najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima koji zahtevaju visoko obrazovanje i... »

Vlada Srbije objavila javne konkurse za izbor direktora javnih preduzeća

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Vlada Srbije objavila je javne konkurse za izbor direktora javnih preduzeća Elektroprivreda Srbije, Srbijašume i Preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja Resavica. Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objavljivanja javnog konkursa u Službenom glasniku. Do sada su objavljeni konkursi za... »

Objavljen konkurs za direktore Elektroprivrede Srbije, Resavice i Srbijašuma

Ekapija pre 3 dana
foto: Pressmaster/shutterstock.com Vlada Srbije raspisala je javni konkurs za izbor direktora Elektroptivrede Srbije, rudnika Resavica i Srbijašuma. Uslovi za imenovanje su da kandidat ima visoko obrazovanje na osnovnim studijama (240 ESPB), da ima najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima... »

Objavljeni konkursi za direktore EPS, Srbijašuma i Resavice

N1 Info pre 3 dana
Vlada Srbije objavila je javne konkurse za izbor direktora javnih preduzeća Elektroprivreda Srbije, Srbijašume i Preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja Resavica.
Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objavljivanja javnog konkursa u Službenom glasniku. Do sada su objavljeni konkursi za direktore javnih preduzeća Srbijagas, Pošte Srbije, Skijališta Srbije, Srbijavode, Elektromreže Srbije,... »

Ceh za skuplju struju zavisi od broja dana u mesecu

Dnevnik pre 3 dana
Ukoliko su potrošači pomislili da je račun za struju potrošenu u februaru nepravilan jer je smanjen broj utvrđenih kilovata po zonama, nisu u pravu jer nije reč ni o kakvoj
greški već o načinu obračuna, odnosno obračunskom periodu na osnovu kojeg se ispostavlja ceh za potrošenu struju. Naime, na tim računima granica zelene zone je ispod 350 kilovata, a niža je i granica za plavu zonu. U... »

Vlada Srbije traži novog direktora EPS: Sadašnji hoće da zadrži posao

Kurir pre 4 dana
Milorad Grčić, sadašnji generalni direktor Elektroprivrede Srbije (EPS), prijaviće se na konkurs koji je raspisala Vlada Srbije za vodeću rukovodeću poziciju u ovoj državnoj firmi, saznaje Kurir.
Osim za EPS Vlada Srbije, kako je potvrđeno u Ministarstvu privrede, raspisala je konkurs za imenovanje i direktora "Srbijašuma" i rudnika za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica". Grčić je kratko za Kurir potvrdio da će se... »

EPS završio projekat modernizacije TENT-a B

RTV pre 4 dana
RTV: Ge: Priprema nove strategije saradnje sa Srbijom do 2021.
OBRENOVAC - EPS je završio projekat modernizacije sistema za monitoring i upravljanje u termoelektrani „Nikola Tesla B", kojim je značajno unapređen rad jednog od najvećih kapaciteta za proizvodnju električne energije u Srbiji.
Ministar energetike Aleksandar Antić je istakao da je taj projekat deo ukupne modernizacije energetskog sistema Srbije. Primopredaji projekta modernizacije sistema za upravljanje u TENT-u B prisustvovali su i ambasador Švajcarske... »

"EPS-u potrebni hrabro rukovodstvo i transformacija"

RTV pre 4 dana
RTV: "EPS-u potrebni hrabro rukovodstvo i transformacija"
BEOGRAD - Da li je glavni problem javnih preduzeća, pa i EPS-a, čvrsta sprega sindikata u tim firmama i njihovih rukovodstava, kako je to nedavno izjavio ministar finansija Dušan Vujović, na tu se temu večeras nisu sasvim saglasili sagovornici u studiju Prve TV.
Premijer Aleksandar Vučić ne vidi da je to baš najveći problem, Pavle Petrović iz Fiskalnog saveta misli da je Vujović pogodio u metu, te predlaže transformaciju EPS-a po modelu češke elektroprivrede, dok je profesor Dragan... »

©2017 Netmark d.o.o.