Farma - vesti

U: "Velikom bratu" ga je iznervirao stiropol, šokirao je na "Farmi", a ovo je njegovo gnezdo na Ibarskoj magistrali

Blic pre 1 dan
Andrija Era Ojdanić je jedno vreme zaređao po rijalitijima onako pošteno, ali ga, bez šale, široki auditorijum poznaje po širokom opusu narodne muzike i motelu koji drži na Ibarskoj magistrali.
Ipak, Era voli da privlači pažnju, pa je tako u "Velikom bratu" saveznika našao u Miliću Vukašinoviću, a na "Farmi" je sablaznio javnost da je bio sa maloletnicom. Era nastupa gde god da ga pozovu i gde mogu da ga plate, ali je... »

Foto ne biste je prepoznali: Muž je golu izbacivao iz kuće, na farmi je nisu voleli, a nekad je bila

Kurir pre 1 dan
Poznata pevačica je od malih nogu pokazivala talenat za razne vrste umetnosti.
Mnogi su mislili da se u prethodnoj sezoni rijalitija "Farma" nije najbolje snašla, što je i sama priznala u više navrata - njena deca mnogo su joj nedostajala, zbog čega je često plakala, a na seoskom imanju se gotovo sa svima... »

Farme muva za zdravije piliće

Politika pre 1 dan
Istraživački tim novosadskog PMF-a proučava u Južnoj Africi, u okviru projekta „Flajhaj” koji finansira EU, veštački uzgoj muva i moguću komercijalnu primenu ove proizvodnje
Novi Sad – Muve nisu poželjne ni u jednom domaćinstvu, pogotovo niko ne voli da ih vidi u restoranu, ali deo hrane iz ugostiteljskih lokala u južnoafričkom Kejptaunu ipak završi na „trpezi” larvi ovih insekata, koje se u tom... »

Panika zbog ptičijeg gripa: Nekoliko miliona živine ubijeno u svetu

Blic pre 1 dan
Nekoliko miliona živine iz farmi biće ubijeno u svetu zbog širenja ptičijeg gripa koji divlje ptice prenose tokom zimske migracije.
U Aziji, glavnom žarištu ptičijeg gripa, gde su mnoge farme na otvorenom, zabeležen je najveći broj zaraza. Agencija Frans pres objavila je podatke o ptičijem gripu prema podacima Svetske organizacije za zdravlje životinja. Posle... »

Nekoliko miliona živine biće ubijeno zbog ptičijeg gripa

Radio 021 pre 1 dan
Nekoliko miliona živine iz farmi biće ubijeno u svetu zbog širenja ptičijeg gripa koji divlje ptice prenose tokom zimske migracije.
U Aziji, glavnom žarištu ptičijeg gripa, gde su mnoge farme na otvorenom, zabeležen je najveći broj zaraza. Agencija Frans pres objavila je podatke o ptičijem gripu prema podacima Svetske organizacije za zdravlje životinja. Posle... »

Nekoliko miliona živine ubijeno zbog ptičijeg gripa

Beta pre 1 dan
Nekoliko miliona živine iz farmi biće ubijeno u svetu zbog širenja ptičijeg gripa koji divlje ptice prenose tokom zimske migracije. U Aziji, glavnom žarištu ptičijeg gripa, gde su mnoge farme na otvorenom, zabeležen je najveći broj zaraza. Agencija Frans pres objavila je podatke o ptičijem gripu... »

(Foto) odrastao, pustio kosu, promenio frizuru: Ovako danas izgleda sin Kristijana Golubovića

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Za Lazara ste saznali kada je njegov otac ušao u rijaliti-šou Farma u kojem je otkrio mnogo toga što dotad niste ni čuli, ni znali.
Lazarevo prezime je Golubović, a ime oca je Kristijan iako u Lazarevoj krštenici prvih 20 godina tako nije pisalo. Na tom papiru, polje "ime oca" ostalo je prazno jer se njegova pokojna majka Danijela tako dogovorila s... »

(Foto) pravila je haos sa Kristijanom, pa nestala: Pogledajte kako sada izgleda Balerina sa Farme!

Kurir pre 2 dana
Jelena Milošević, poznatija kao Balerina, bila je jedna od najkontroverznijih učesnica rijaliti "Farma", koja je zajedno sa Kristijanom Golubovićem obeležila šestu sezonu.
Balerina se, međutim, nakon izlaska sa imanja u Lisoviću potpuno povukla iz medija, a retko je aktivna i na društvenim mrežama. Ovo su neke od fotografija koje je objavljivala u poslednje vreme. Autor: EPK,Foto:... »

Ovako danas izgleda Kristijanov sin! (FOTO)

Alo pre 2 dana
Alo: Ovako danas izgleda Kristijanov sin! (FOTO)
Lazara Golubovića domaća publika upoznala je prošle godine, dok je njegov otac Kristijan boravio u rijalitiju "Farma".
Golubović je tokom boravka na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek posle 20 godina! Naime, kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti pa su on i Lazarova majka Danijela odlučili da zbog... »

©2016 Netmark d.o.o.