FIAT - vesti

U Palanačkom Domu zdravlja uštedeli za tri „fijata” i dva saniteta

Dnevnik pre 2 sata
BAČKA PALANKA: Zdravstvena ustanova „Dr Mladen Stojanović“ sa oko 400 zaposlenih, a koja brine o zdravlju o skoro 60.000 ljudi na području opštine Bačka Palanka, pokazuje primere domaćinskog poslovanja. I dok im nadležno ministarstvo smanjuje broj zaposlenih lekara, toliko se oni koji rade, ali i lokalna samouprava staraju da ustanova što bolje funkcioniše.
Ovih dana pred centralnom zgradom Doma zdravlja imali su malu svečanost. Stigla su tri tri vozila „fijat“, a očekuju se još dva vozila za potrebe ovdašnje Službe hitne pomoći. " Za vozila i aparate koje smo kupili, mi smo štedeli... »

Dvojica poginula u sudaru

Večernje novosti pre 3 sata
Teška saobraćajna nesreća na bratinačkoj petlji, u ponedeljak po podne, kod Požarevca. Na licu mesta su nastradali vožači od 29 i 48 godina, čiji identitet još nije poznat
Dvojica muškaraca, starosti 29 i 48 godina, čiji identitet još nije utvrđen, poginula su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak dogodila na bratinačkoj petlji, u blizini Požarevca. Do nesreće je došlo oko 13 sati,... »

Teška nesreća kod Požarevca, dvoje mrtvih

Vesti online pre 8 sati
Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u direktnom sudaru dva automobila koji se oko 13 časova dogodio na Đerdapskoj magistrali u blizini Požarevca, potvrđeno je RTS-u u požarevačkom Tužilaštvu.
Jedno putničko vozilo prešlo je na suprotnu stranu i sudarilo se sa vozilom koje mu je dolazilo u suret, javlja dopisnik RTS-a. Poginuli muškarci, 1988. i 1969. godište, bili su u automobilu "fijat punto". Drugo vozilo koje je... »

Kineski Great Wall zainteresovan za preuzimanje Fiat Chryslera

Auto blog pre 7 sati
Kineski proizvođač automobila Great Wall Motor zainteresovan je za preuzimanje dela ili cele automobilske kompanije Fiat Chrysler. "Trenutno imamo u planovima akvizicije i zainteresovani smo za Fiat Chrysler", izjavio je Rojtersu telefonskim putem predstavnik kompanije zaposlen u odeljenju za... »

Kinezi kupuju Fiat?

Biznis i finansije pre 11 sati
Kineska kompanija Great Wall Motor će uskoro uputiti zvaničnu ponudu za preuzimanje kompanije Fiat Chrysler, odnosno, kako prenosi agencija Rojters, “zainteresovana je sa sve ili pojedine segmente proizvodnje” sedmog po veličini svetskog proizvođača automobila. S druge strane, Great Wall Motor je... »

Ovo će biti veliko: Ko se to nameračio na Fijat?

B92 pre 11 sati
Kineski auto-proizvođač Grejt vol motor (Great Wall Motor) zainteresovan je za kupovinu Fijat Krajslera, prenosi AFP izjavu zvaničnika iz kineske kompanije.
Za sada nije saopšteno više detalja. Stručnjaci za automobilsko tržište već i ranije su upozoravali da proizvođači ne bi smeli potceniti konkurenciju koja dolazi iz Kine, još pre nekoliko godina u kompaniji Grejt vol motors... »

Nastavljena proizvodnja u "Fijatu"

RTS pre 14 sati
Posle tronedeljnog godišnjeg odmora, nastavljena je proizvodnja u kompaniji "Fijat Krajsler automobili" u Kragujevcu.
Proivodnja vozila, "fijat 500L", odvijaće se u dve smene. Kako je za RTS, rekao predsednik Samostalnog sindikata fabrike Zoran Marković, avgustovska zarada biće uvećana za 3,15 odsto i tu isplatu radnici će primiti u septembru.... »

Između želje i mogućnosti: Ima FIAT 500, sanja Porsche

Total car pre 14 sati
Mnogi od nas maštaju o boljim automobilima od onih koje trenutno posedujemo, ali sve se uglavnom završi na sanjarenju. Međutim, jedan vlasnik FIAT-a 500 iz Grčke, kome je san da vozi Porsche, odlučio je da nešto preduzme, a rezultate možete videti na fotografijama preuzetim sa Facebook stranice... »

Nastavljena proizvodnja u "Fijatu"

iKragujevac pre 14 sati
Posle tronedeljnog godišnjeg odmora, nastavljena je proizvodnja u kompaniji "Fijat Krajsler automobili" u Kragujevcu.
Proivodnja vozila, "fijat 500L", odvijaće se u dve smene. Kako je za RTS, rekao predsednik Samostalnog sindikata fabrike Zoran Marković, avgustovska zarada biće uvećana za 3,15 odsto i tu isplatu radnici će primiti u septembru.... »

Zaposleni u kompaniji FCA Srbija vraćaju se u fabričke pogone

Auto blog pre 1 dan
Fijatova fabrika od ponedeljka opet radi Nakon tronedeljnog kolektivnog godišnjeg odmora u svim fabrikama Grupacije Fijat Krajsler automobili širom sveta (tzv. „ Feragosta”), proizvodnja će u ponedeljak biti nastavljena i u kompaniji Fijat Krajsler automobili Srbija. Redovna ovogodišnja proizvodnja... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.