Galenika - vesti

Dobro stanje pšenice na oglednom polju

B92 pre 6 dana
B92: Dobro stanje pšenice na oglednom polju
Prokuplje -- Poljoprivredna savetodavna stručna služba (PSS) Prokuplje je i ove godine priredila "Dan polja strnih žita" na oglednoj parceli.
Na njoj su zasejane sorte pšenice četiri proizvođača - NS, PKB, Delta agrar i Galenika. Poljoprivredni proizvođači iz Toplice, savetodavci PSS i predstavnici proizvoiđača semena iz Srbije su posetili ogledno polje sa 25 sorti... »

PKB traži privatizacionog savetnika

RTS pre 8 dana
RTS: PKB traži privatizacionog savetnika
U protekle četiri godine od 526 preuzeća određenih za privatizaciju, više od polovine otišlo je u stečaj. Novog privatnog vlasnika dobilo je 46 preduzeća, a za 90 je obustavljen proces prodaje. Od 11 strateških preduzeća za osam se usvaja ili je već usvojen Unapred pripremljeni plan reorganizacije, a za "Resavicu" se pravi plan reorganizacije i finansijske konsolidacije. Na prodaju su i dalje "Galenika" i PKB, koji upravo traži privatizacionog savetnika.
Prethodni pokušaj prodaje PKB-a 2016. propao je jer niko nije hteo da da traženih 154 miliona evra za 51 odsto vlasništva u jednom od najvećih proizvođača hrane u Srbiji. Onda je država od Grada Beograda preuzela vlasništvo nad... »

Vučićev batinaš i ranije tukao novinare: Vladimir Ješić tvrdi da ga je isti čovek napao u Inđiji, a potom fotogafisao

Kurir pre 9 dana
Novinar Vladimir Ješić iz Inđije tvrdi da ga je u tom gradu u aprilu 2015. napao isti čovek koji je bio u grupi batinaša koji su se 31. maja fizički obračunavao sa građanima inovinarima, na dan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić polagao zakletvu u Skupštini. Ješić je za portal "Espreso"... »

Srpske firme traže kupca iz bankrota

Gde investirati pre 19 dana
Skoro svako drugo neprivatizovano preduzeće u poslednje tri godine je otišlo u stečaj.
Od 526 neprodatih firmi, kupca trenutno traži 281. Privatizovanih je 46, za 90 prodaja je zaustavljena, a 153 se i dalje nudi privatnim investitorima. Kupcu se, između ostalih, nadaju u PKB-u, “Galenici”, HIP “Petrohemiji”. Ovako... »

Domaća preduzeća čekaju kupce iz bankrota

Radio 021 pre 21 dan
Skoro svako drugo neprivatizovano preduzeće u poslednje tri godine je - otišlo u stečaj.
Kako pišu "Novosti", od 526 neprodatih firmi, kupca trenutno traži 281. Privatizovanih je 46, za 90 prodaja je zaustavljena, a 153 se i dalje nudi privatnim investitorima. Kupcu se, između ostalih, nadaju u PKB-u, "Galenici", HIP... »

Srpske firme traže kupca iz bankrota

Večernje novosti pre 21 dan
Od 526 neprivatizovanih preduzeća u našoj zemlji u poslednje tri godine čak 281 otišlo u stečaj. Redak primer firme koja uspešno radi posle stečaja je "Prva petoletka" iz Trstenika
SKORO svako drugo neprivatizovano preduzeće u poslednje tri godine je - otišlo u stečaj. Od 526 neprodatih firmi, kupca trenutno traži 281. Privatizovanih je 46, za 90 prodaja je zaustavljena, a 153 se i dalje nudi privatnim... »

Potrošači sa grejnog područja kotlarnice „Galenika” bez tople vode od 2. do 4. juna

Studio B pre 24 dana
Zbog redovnih godišnjih remontnih radova u kotlarnici „Galenika”, korisnicima potrošne tople vode prestaće isporuka toplotne energije u četvrtak, 1. juna, u ponoć, i trajaće najdalje do nedelje, 4. juna, do 17 časova.
Prema informacijama nadležnih za kotlarnicu „Galenika”, njihove remontne ekipe će se truditi da radove okončaju i pre navedenog... »

Skupština Galenika Fitofarmacije 23. juna - Dividenda 86 dinara po akciji

Ekapija pre 33 dana
foto: Ti_ser/shutterstock.com Zemunska Galenika Fitofarmacija sazvala je redovnu skupštinu akcionara za 23. jun tekuće godine, a na dnevnom redu je usvajanje finansijskih izveštaja, kao i donošenje odluke o raspodeli dobiti. Kao dan akcionara je utvrđen 13. jun, dok je dan dividende 23. jun.... »

Zemun u Super ligi: Ponavlja se istorija, sledećeg meseca 35 leta otkako je Galenika ušla u elitu

Sportski žurnal pre 33 dana
Neviđeno slavlje u Gornjoj varoši, posle decenije na gradskom stadionu gledaće se elitni fudbal
Sledećeg meseca navršava se 35 leta otkako je nekadašnja Galenika prvi put ušla u elitu. Ispostavilo se da su u godini jubileja, naslednici Cvetića, Brkića, Lacmanovića, Nikolića i ostalih tadašnjih asova, napravili isti uspeh i... »

Uskoro poziv za dokapitalizaciju RTB Bor i tender za Galeniku

Dnevnik pre 38 dana
BEOGRAD: Ministarstvo privrede trebalo bi uskoro da raspiše javni poziv za dokapitalizaciju RTB Bor, kao i novi tender za prodaju Galenike, najavio je danas državni sekretar u ministarstvu privrede Milun Trivunac.
Navodeći da ima više potencijalno zainteresovanih za RTB Bor, te da je premijer Aleksandar Vučić najavio i mogućnost kineskih investicija, Trivunac je na sednicni skupštinskog Odbora za privredu rekao da je za RTB Bor neophodno... »

Nagrade mladim robotičarima

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Britanski parlament pogođen sajber napadom

Večernje novosti  pre 4 sata  još 2 povezane

Putin u poseti Krimu, Kijev protestuje

Blic  pre 1 sat  još 1 povezana

Srbija u finalu Svetske lige

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.