Galenika - vesti

Da li ste videli Sandru: Samohrana mama (37) devojčice nestala kod Bogoslovije vraćajući se s posla

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Mlada Beograđanka Sandra Stamatović (37), samohrana majka jedne devojčice, nestala je vraćajući se s posla u utorak 29. novembra, potvrdio je Kuriru njen brat Darko Stamatović.
Sandri se od utorka popodne, oko 16.30 sati, gubi svaki trag. Ova radnica Galenike tada je na Bogosloviji izašla iz firminog autobusa. Tog trenutka viđena je poslednji put. Foto: Facebook printscreen Sandrin nestanak prijavljen... »

Državne obveznice podigle promet na Berzi

Kamatica pre 4 dana
Odličan promet obeležio je današnji trgovački dan na Beogradskoj berzi, pre svega zahvaljujući trgovanju državnim dužničkim hartijama. Ukupna realizacija u trgovanju iznosila je 730,8 miliona dinara (5,9 miliona evra). Ukupna realizacija u trgovanju iznosila je 730,8 miliona dinara (5,9 miliona evra).
Indeks BELEX15 ostao je skoro nepromenjen na 692,21 poen, a BELEXlajn je zabeležio minirnu negativnu korekciju od 0,18 odsto na 1.527,99 poena. Najveći domaći građevinar Energoprojekt holding bio je najprometniji sa realizacijom... »

Beogradska berza: Novi rekord Energoprojekta

SEEbiz pre 4 dana
BEOGRAD - Odličan promet obeležio je današnji trgovački dan, pre svega zahvaljujući trgovanju državnim dužničkim hartijama.
Ukupna realizacija u trgovanju iznosila je 730,8 miliona RSD (5,9 miliona EUR), dok je indeks BELEX15 ostao skoro nepromenjen na 692,21 poen. Građevinar Energoprojekt holding (ENHL) bio je najprometniji sa realizacijom od 22,6... »

Putinov prijatelj otkupljuje dugove „Galenike”

Alo pre 5 dana
Alo: Putinov prijatelj otkupljuje dugove „Galenike”
Mašala! Rusko-britanski konzorcijum „LLC NPA Petrovax Pharm i Frontier Pharma Limited“, koji je još u pregovorima sa Vladom Srbije za preuzimanje 25 odsto vlasništva u „Galenici”, već je ušao u proceduru regulisanja višemilionskih dugova srpske farmaceutske kompanije, saznaje „Alo!”.
Kako otkriva naš sagovornik, ovaj konzorcijum uveliko pregovara sa bankama o otplati dugova „Galenike”. - Banke su dale rok „Galenici” da im se do kraja novembra isplate dugovi kako im ne bi blokirale račune. Zato je konzorcijum,... »

Strašna tragedija kod novog sada: Poginula dva dečaka i muškarac u saobraćajnom udesu!

Telegraf pre 8 dana
Alternativni pravac je petlja Zmajevo - Sirig - Novi Sad
Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros obustavljen je saobraćaj na deonici Zmajevo- Novi Sad, saopštili su “ Putevi Srbije“. Saobraćaj je normalizovan nešto posle osam sati. STRAVIČAN CRNI BILANS SRBIJE: Za samo tri dana 11 poginulih u saobraćaju! Evo... »

Otpis dugova blokira pregovore za „Galeniku”

Politika pre 8 dana
Britansko-ruski konzorcijum insistira da država otpiše sva potraživanja, a banke deo duga. – Vlada spremila rezervni plan
Pregovori sa strateškim partnerom za „Galeniku” zapali su u ćorsokak jer britansko-ruski konzorcijum „Frontier Farma – Petrovarks” ne može sa bankama da se dogovori oko otpisa dugova. Ovo za „Politiku” tvrdi Zoran Pantelić,... »

Rešenje za Galeniku 2017-te, Resavica ne ide na doboš

Kamatica pre 10 dana
Ministar privrede Goran Knežević je izjavio da se za 11 velikih preduzeća traže strateški partneri i da je u slučaju Galenika blizu rešenje, koje se očekuje posle Nove godine. Knežević je naveo da se intenzivno radi i na rešavanju problema u JP Resavica kako bi se ono postavilo na "zdrave noge" i pronalaženju strateškog patnera u narednom periodu.
"Za ta preduzeća ne možemo da nađemo jedinstveno rešenje već moramo da rešavamo jedno po jedno. Ona su već pripremljena za proces privatizacije i trazimo strateške parntere, za Galeniku već pregovramo i ona će biti razrešena već... »

Knežević: 'Galenika' početkom godine dobija strateškog partnera

Nova ekonomija pre 10 dana
Ministar privrede Srbije Goran Knežević je rekao da očekuje da će beogradska farmaceutska kompanija Galenika početkom iduće godine dobiti strateškog partnera. "Za Galeniku se već pregovara i očekujemo da će u vrlo kratkom roku, već posle Nove godine to biti završeno", rekao je Knežević za B92.... »

Požar u blizini Kalenić pijace: Zatvorena ulica na Vračaru

Telegraf pre 10 dana
Na teren je izašla vatrogasna ekipa i ugasila vatru, a ulica je trenutno zatvorena za saobraćaj
U Sinđelićevoj ulici na Vračaru jutros oko 7.00 sati izbio je požar. UDES NA BATAJNIČKOM DRUMU KOD GALENIKE: Hitna pomoć na terenu! Na teren je izašla vatrogasna ekipa i ugasila vatru, a ulica je trenutno zatvorena za saobraćaj,... »

Udes na Batajničkom drumu kod Galenike: Hitna pomoć na terenu!

Telegraf pre 10 dana
Jutros oko 07.00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da se jutros oko 07.00 časova na Batajničkom drumu kod Galenike dogodila saobraćajna nezgoda i da se ekipe Hitne pomoći nalaze na terenu. Na raskrsnici Gandijeve i Jurija Gagarina povređen pešak, lakši udesi na Mostarskoj... »

Kastro sahranjen na privatnoj ceremoniji

Politika  pre 20 minuta  još 12 povezanih

"Budžet je netačan i aljkav"

RTV  pre 4 sata  još 5 povezanih

Gojković: Znatna razlika između dva budžeta

Blic  pre 4 sata  još 9 povezanih

Zaplenjeni marihuana i heroin, troje uhapšenih

Politika  pre 3 sata  još 8 povezanih

Putin: Propali pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta

Politika  pre 1 sat  još 7 povezanih
©2016 Netmark d.o.o.