Galenika - vesti

Konačno se prodaje "galenika"? Budući vlasnik je prijatelj čuvenog političara!

Srbija danas pre 13 dana
Kompanija Vladimira Potanjina, ruskog milijardera i ličnog prijatelja Vladimira Putina dala je jedinu ponudu koja ispunjava sve zakonske uslove za kupovinu srpske fabrike lekova.
Komisija ministarstva privrede je danas zvanično saopštila da je samo britansko-ruski konzorcijum "Frontier-Petrovaks" podneo kvalifikovanu ponudu za kupovinu "Galenike" i da će Vladi Srbije predložiti da otpočne pregovore sa... »

Sudar kod Galenike izazvao gužvu na autoputu, saobraćaj usporen i na Autokomandi

Blic pre 14 dana
Udes na autoputu kod pijace "Kvantaš" kod Galenike, dogodio se nešto pre 9 sati, a velika gužva koja je stvorila tom prilikom i dalje traje, saznajemo iz Beogradskog taksija.
- Gužva nastala zbog udesa je i u pravcu Galenike, ali i ka gradu - dodaju iz ovog taksi udruženja. U Hitnoj pomoći kažu da u nesreći niko nije teže povređen. - Devojka se žalila na povrede, izašli smo na teren i pregledali je,... »

Akcije Galenike pale 4,6%, obveznice planule

Kamatica pre 14 dana
Trgovački dan na Beogradskoj berzi juče je doneo odličan promet od 378,4 miliona dinara (3,1 milion evra), zahvaljujući trgovanju državnim dužničkim hartijama. Oba berzanska indeksa beleže blagi rast. BELEX15 je u porastu drugi dan zaredom, a juče je ojačao za 0,3 odsto na 635,27 poena, dok je BELEXlajn porastao za 0,23 procenta na 1.414,48 poena.
Najprometnija akcija bila je ponovo Naftna industrija Srbije sa solidnom ukupnom realizacijom od 5,9 miliona dinara, uz blagi rast cene od 0,8 odsto na 600 dinara, prema podacima Wise brokera. Proizvođač i distributer tehničkih... »

Samo jedna ispravna ponuda za Galeniku

Beta pre 15 dana
Britansko-ruski konzorcijum "Fronter i Petrovaks" (Frontier Pharma Limited i LLC NPA Petrovax Pharm) jedini je dostavio ispravnu ponudu za strateško partnerstvo u beogradskoj farmaceutskoj kompanija "Galenika", objavio je RTS. Za kupovinu "Galenike" stigle su tri ponude, a kompanije iz Indije i... »

Početi pregovore o Galenici

Danas pre 14 dana
Ministarstvo privrede Srbije saopštilo je danas da će Vladi Srbije predložiti da pregovori o strateškom partnerstvu u fabrici Galenika počnu sa britansko-ruskim konzorcijumom koji čine firme Frontir Farma Limitid i Petrovaks Farm , pošto jedini ispunjava uslove. Komisija za sprovođenje postupka... »

Samo jedna ispravna ponuda za Galeniku

N1 Info pre 14 dana
Britansko-ruski konzorcijum "Fronter i Petrovaks" (Frontier Pharma Limited i LLC NPA Petrovax Pharm) jedini je dostavio ispravnu ponudu za strateško partnerstvo u beogradskoj farmaceutskoj kompanija "Galenika", objavio je RTS.
Za kupovinu "Galenike" stigle su tri ponude, a kompanije iz Indije i Brazila, Cadila Pharmaceuticals Limited i EMS S.A, nisu ispunile uslove javnog poziva, ustanovila je Komisija za sprovođenje strateškog partnerstva za... »

Jedna validna ponuda za Galeniku Tanjug

Studio B pre 14 dana
Britansko-ruski konzorcijum Frontier Pharma Limited iz Velike Britanije i LLC NPA Petrovax Pharm iz Rusije ispunjava uslove i kriterijume postupka za privatizaciju Galenike, utvrdila je Komisija za sprovođenje postupka strateškog partnerstva za Galeniku, saopštilo je danas Ministarstvo privrede.
Konzorcijum je, kako se navodi, ponudio 7.000.000 evra za 25 odsto kapitala u Galenici, ne manji broj zaposlenih od 700 i obavezuje se da obezbedi da 50 odsto kupoprodajne cene pripadne Republici Srbiji i Akcionarskom fondu... »

Sedam miliona evra za četvrtinu Galenike!

Alo pre 14 dana
Alo: Sedam miliona evra za četvrtinu Galenike!
Britansko-ruski konzorcijum Fronter i Petrovaks planira da smanji broj radnika na polovinu, sindikati oštro protiv
Britansko-ruski konzorcijum "Fronter i Petrovaks" (Frontier Pharma Limited i LLC NPA Petrovax Pharm) jedini je dostavio ispravnu ponudu za strateško partnerstvo u beogradskoj farmaceutskoj kompanija "Galenika", objavio je RTS. Za... »

Samo jedna ispravna ponuda za Galeniku

Biznis i finansije pre 15 dana
Britansko-ruski konzorcijum “Fronter i Petrovaks” (Frontier Pharma Limited i LLC NPA Petrovax Pharm) jedini je dostavio ispravnu ponudu za strateško partnerstvo u beogradskoj farmaceutskoj kompanija “Galenika”, objavio je RTS. Za kupovinu “Galenike” stigle su tri ponude, a kompanije iz Indije i... »

Za Galeniku stigla samo jedna ispravna ponuda

BizLife pre 15 dana
Britansko-ruski konzorcijum „Fronter i Petrovaks“ (Frontier Pharma Limited i LLC NPA Petrovax Pharm) jedini je dostavio ispravnu ponudu za strateško partnerstvo u beogradskoj farmaceutskoj kompanija „Galenika“, objavio je RTS. Za kupovinu „Galenike“ stigle su tri ponude, a kompanije iz Indije i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.