Galenika - vesti

Popusti AMS S-a na 53. Međunarodnom sajmu automobila

Kamatica pre 4 sata
Posetioci štanda Auto-moto saveza Srbije (AMS S) će na 53. Međunarodnom salonu automobila, koji se održava od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu, moći da iskoristite jedinstvene sajamske popuste Auto-moto saveza Srbije, AMS Osiguranja i Galenike, na članstvo, kasko osiguranje i paket za prvu pomoć.
U Hali 4 Beogradskog sajma, sve posetioce očekuje popust od 30 odsto na Super člansku karticu AMS S-a, dok se za 1.400 dinara uz Super člansku karticu može ostvariti besplatna pomoć na putu u zemlji i inostranstvu, navodi se u... »

Bez konkurencije: Jafa kupila Banini upola cene

Kurir pre 1 dan
Fabrika keksa iz Crvenke bila je jedini ponuđač na licitaciji, te je firmu u Kikindi, koja duguje oko 50 miliona evra, pazarila po početnoj ceni od 15 miliona evra
Kompanija „Jafa“ iz Crvenke postala je vlasnik fabrike „Banini“ u stečaju, koju je kupila na licitaciji po početnoj ceni od 15 miliona evra, što je polovina procenjene vrednosti kikindskog konditora. „Jafa“ se na jučerašnjoj... »

Đubre se preliva iz kontejnera: na pravoj mini deponiji u naselju Nova Galenika

Blic pre 2 dana
Prepuni kontejneri, smeće oko njih i neprijatni mirisi koji se šire naseljem Nova Galenika predstavljaju pravu deponiju u malom, a sve to se dešava jer nema dovoljno kontejnera za odlaganje smeća.
Jedan od stanovnika ovog zemunskog naselja, Marko Milić, obratio nam se u nadi da će JKP "Gradska čistoća" odreagovati na ovaj problem i poraditi na njemu u skorijem periodu. - Kontejneri su prepuni zbog nedostatka istih.... »

Jaffa kupila Banini po početnoj ceni od 1,86 milijardi dinara

Biznis i finansije pre 3 dana
Jaffa iz Crvenke kupila je danas Banini po početnoj ceni od 1,86 milijardi dinara, potvrdila je za eKapiju stečajna upravnica Baninija Dragana Galić. Podsetimo, dokumentaciju za učešće na licitaciji za kupovinu fabrike Banini u stečaju otkupile su četiri domaće kompanije – Industrija mesa Matijević... »

Jaffa iz Crvenke kupila Banini po početnoj ceni od 1,86 milijardi dinara

Nova ekonomija pre 3 dana
Jaffa iz Crvenke kupila je danas Banini po početnoj ceni od 1,86 milijardi dinara, potvrdila je za eKapiju stečajna upravnica Baninija Dragana Galić. Podsetimo, dokumentaciju za učešće na licitaciji za kupovinu fabrike Banini u stečaju otkupile su četiri domaće kompanije - Industrija mesa Matijević... »

Jaffa kupila Banini po početnoj ceni od 1,86 milijardi dinara

Ekapija pre 3 dana
foto: Vinogradov Illya/shutterstock.com Jaffa iz Crvenke kupila je danas Banini po početnoj ceni od 1,86 milijardi dinara, potvrdila je za eKapiju stečajna upravnica Baninija Dragana Galić. Podsetimo, dokumentaciju za učešće na licitaciji za kupovinu fabrike Banini u stečaju otkupile su četiri... »

„Jafa” najbliža da se osladi u Kikindi

Dnevnik pre 4 dana
Dokumentaciju za učešće na licitaciji za kupovinu fabrike “Banini” u stečaju otkupile su četiri domaće kompanije, ali po svemu sudeći najbliža vlasništvu imovine kikindske
konditorske fabrike je kompanija “Jafa“ iz Crvenke. Tendersku dokumentaciju su pored „Jafe“ otkupili još Industrija mesa „Matijević“ iz Novog Sada, „Galenika Fitofarmacija“ iz Beograda i „Bambi“ iz Požarevca, mada se uoči... »

Ruglo nove galenike u: parkiću se stvara prava divlja deponija

Blic pre 12 dana
Kese, kutije i prazne ambalaže, skoro da su prekrile zelenu površinu na samom ulazu u zemunsko naselje Nova Galenika.
Kako kaže Zemunac Igor, ovaj kraj se redovno čisti, ali... - Oni počiste deo uz ulicu, dok ih druga strana trotoara ne zanima - nezadovoljan je Igor. Bilo da je zaista tako ili ne, đubre se sigurno nije samo pojavilo pored... »

Fijasko: Prodaja Galenike propala zbog dugova

Kurir pre 13 dana
S jedinim ponuđačem nije postignut dogovor o 70 miliona evra duga prema bankama
Vlada Srbije poništila je postupak privatizacije „Galenike“, na predlog komisije koja je pregovarala s jedinim ponuđačem za kupovinu udela u toj beogradskoj farmaceutskoj kompaniji. Postupak privatizacije „Galenike“ sprovođen je... »

Horor u Zemunu: Pronađen leš muškaraca u podrumu zgrade na Novoj Galenici

Blic pre 13 dana
U podrumskim prostorijama zgrade u Ulici Svetozara Papića u naselju Nova Galenika u Zemunu, pronađeno je pre dva dana telo muškarca u fazi raspadanja.
Kako prenosi portal TV Zemun, muškarac je bio star oko 40 godina, a sumnja se da se radi od stanaru zgrade čiji je nestanak prijavljen krajem decembra prošle godine. Na lice mesta je izašla i policija. Rezultati uviđaja... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.