Grčka - vesti

Krijumčari oteli migrante zbog duga, tražili po 3.500 €

B92 pre 8 minuta
B92: Krijumčari oteli migrante zbog duga, tražili po 3.500 €
Atina -- Grčka policija oslobodila je 23 migranta iz ruku krijumčara koji su ih iz držali u zatočeništvu čekajući da njihove porodice isplate dug za prevoz iz Turske.
Iz policije je saopšteno da su 21 Pakistanac i dva čoveka iz Bangladeša bili u dobrom zdravstvenom stanju uprkos tome što su nedelju dana bili u zatočeništvu u kampu Roma u blizini grada Tesaloniki, prenosi AP. Kako se navodi,... »

Grčka: Oslobođeni migranti, otmičari tražili 3.500 € po čoveku

Večernje novosti pre 19 minuta
Grčka policija oslobodila je 23 migranta iz ruku krijumčara koji su iz držali u zatočeništvu čekajući da njihove porodice isplate dug za to što su ih prevezli u Grčku iz Turske
Grčka policija oslobodila je 23 migranta iz ruku krijumčara koji su iz držali u zatočeništvu čekajući da njihove porodice isplate dug za to što su ih prevezli u Grčku iz Turske. Iz policije je saopšteno da su 21 Pakistanac i dva... »

Migranti dobili slučaj protiv Grčke pred Evropskim sudom

N1 Info pre 4 sata
Grupa berača jagoda iz Bangladeša dobila je pred Evropskim sudom za ljudska prava slučaj protiv Grčke, koju su tužili pošto su poslodavci pucali u njih kada su zahtevali neisplaćene zarade.
Sudsko veće je presudilo u korist 42 državljanina Bangladeša i naredilo Grčkoj da svakom od njih plati odštetu u iznosu od 12.000 do 16.000 evra zato što "nije izvršila obavezu sprečavanja trgovine ljudima i zaštite žrtava".... »

Zamislite ovo u Nemačkoj

Danas pre 4 sata
* Nejednakost između jednog kandidata i svih ostalih je toliko očigledna da to već prelazi u grotesku
Najveći neprijatelj demokratije, još od antičke Grčke, jeste lažna demokratija. Demokratski procesi podrazumevaju kulturu dijaloga, sučeljavanje i konfrontiranje različitih mišljenja i stavova, jednake uslove za sve učesnike u... »

Nagrađeni širom Srbije: Pogledajte ko su srećni dobitnici

Blic pre 6 sati
Srećnih dobitnika Velike "Blicove" nagradne igre svakog dana je sve više. U jučerašnjem izvlačenju Kon Tiki letovanje za dvoje u Grčkoj otišlo je u Novi Sad, vaučer za kupovinu nameštaja Forma Ideale u Čačak, a paketi kozmetike u više gradova širom Srbije.
"Blic" nastavlja da nagrađuje svoje čitaoce, zato ukoliko već niste, priključite se nagradnoj igri u kojoj vas očekuju letovanja za dvoje u Grčkoj, vaučeri za kupovinu nameštaja Forma Ideale, setovi "Nutri Bullet", "Dormeo"... »

Grčka na pragu dogovora - opet niže penzije?

B92 pre 7 sati
B92: Grčka na pragu dogovora - opet niže penzije?
Atina -- Grčka je vrlo blizu postizanja dugo odlaganog sporazuma sa poveriocima nakon višemesečnih teških pregovora, izjavio je predsednik grčkog parlamenta Nikos Vucis.
"Blizu smo postizanja dogovora u narednim danima”, rekao je Vucis na sastanku Evropske levice, dodajući da sve naznake ukazuju na to da je sporazum na samom pragu, prenela je atinska novinska agencija. Pregovori između Atine i... »

Napušteno ostrvo na koje su ljudi išli da umru

Prva pre 7 sati
Spinalonga je bila jedna od poslednjih evropskih kolonija gubavaca aktivna od 1903. do 1957. godine. Na to grčko ostrvo u Sredozemnom moru vlasti su slale ljude obolele od Hansonove bolesti, da bi ih izolovali od društva i tako sprečili epidemiju.
Iako je plan bio da oboleli na Spinalongi dočekaju poslednje dane, nisu živeli u bedi, nego su dobijali potrebnu hranu i lekove. Neki su čak i osnovali porodice i dobijali decu, koja nisu bolovala od te opake bolesti. Stanovnici... »

Malo je žena koje bi ovako postupile: Suzana Mančić zaprosila Simu, a potom jednim gestom ODUŠEVILA njegove ćerke

Story pre 8 sati
Lepa voditeljka Suzana Mančić otvorila je dušu i priznala da je potpisala predbračni ugovor kojim je stavila do znanja ćerkama svog partnera da ne želi ništa od njegove imovine.
Voditeljka Suzana Mančić bez problema otkrila je u emisiji Rada sam Rade Radenović da je ona preuzela inicijativu i posle sedamnaest godina veze zaprosila svog emotivnog partnera Simu, kao i da je sve to uradila pred njegovim... »

Rajski Krf po specijalnoj ceni u junu

Blic pre 8 sati
Ako tražite idealnu ponudu za vaše letovanje, Krf po promotivnoj ceni je kao stvoren za vas.
Ukoliko danas napravite upit, aranžman za 04.06.2017. godine, koji podrazumeva 10 noćenja i avionski prevoz koštaće vas 169 evra po osobi, umesto stare cene od 188 evra. Istoimeni glavni grad ostrva jedan je od najlepših gradova... »

Mesec u kom ste rođeni otkiva omiljeni cvet - a on sve o vašoj ličnosti

Prva pre 9 sati
Biranje omiljenog cveta ima veze sa mesecom u kojim ste rođeni, a samim tim ono dočarava vaš karakter. Možda još uvek niste izdvojili neki, ali evo koji cvet se najviše slaže sa vašom ličnošću. Datum rođena je izabrao...
Cvet rođenih u januaru je karanfil, ali mnogi vole i visibabu. Karanfil se može naći u različitim bojama od bele, roze do tamnocrvene, gotovo crne, pa nije stoga čudno da simbolizuje i različitosti. Osim toga, karanfil je simbol... »

Sa svih strana Vučić vreba

Vesti online  pre 8 sati  još 13 povezanih

Poginula radnica iz Srbije u Rumuniji

Danas  pre 4 sata  još 15 povezanih

U petak štrajk u školama članicama USPRS-a

N1 Info  pre 6 sati  još 9 povezanih

Na redu petrohemijski kompleks

Danas  pre 7 sati  još 14 povezanih

N1: Odloženo saslušanje Marije Mali

Beta  pre 7 sati  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.