Ivanjica - vesti

Ivanjičani u slici i priči

Glas Zapadne Srbije pre 23 sata
Čačak - U okviru „Štampane reči 2016. godine“ Gradska biblioteka „Vladislav Petković DIS“ predstavila je knjigu „Ivanjica u slici i reči“ autora Emilije Višnjić, dugodišnjeg novinara „Čačanskog glasa“. Knjiga se pojavila krajem prošle godine u tiražu od 200 primeraka, a već, na ponos Ivanjice,... »

Tv Golija u kablovskom sistemu Telemarka

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Ivanjica - Televizija Golija od juče je u kablovskom sistemu Telemarka, tako da svi korisnici ovog kablovskog operatera Ivanjičku televiziju mogu pratiti na području Moravičkog okruga.... »

Izdaje se u zakup proizvodni prostor ivanjičkog Javora

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Ivanjica - Agencija za licenciranje stečajnih upravnika Beograd oglasila je izdavanje u zakup proizvodnog, poslovnog i magacinskog prostora ivanjičkog Javora u stečaju. U zakup su ponuđeni objekti u Ivanjici, Požezi, Kovilju i Vrbasu, ugovor o zakupu se, kako je navedeno, zaključuje na period od 6... »

Izdaje se u zakup proizvodni prostor ivanjičkog Javora

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (foto: aerogondo2/shutterstock.com) Agencija za licenciranje stečajnih upravnika Beograd oglasila je izdavanje u zakup proizvodnog, poslovnog i magacinskog prostora ivanjičkog Javora u stečaju. U zakup su ponuđeni objekti u Ivanjici, Požezi, Kovilju i Vrbasu, ugovor o zakupu se, kako je... »

Nušićijada sa prijateljima na beogradskom Sajmu turizma

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Ivanjica - Ivanjički praznik humora i nesvakidašnji festival kulture i zabave "Nušićijada" i ove godine predstaviće se na Sajmu turizma u Beogradu koji se održava u poslednjem februarskom vikendu. Termin za druženje sa Nušićijadom, koje organizuju Udruženje građana KudeS i Turistička organizacija... »

Bicikli za najuspešnije učesnike likovnog konkursa

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Ivanjica - U okviru projekta "Ne dozvoli da budeš rodno diskriminisan", danas je podeljeno 12 bicikala i šest sportskih lopti đacima, pobednicima likovnog konkursa na temu "Evropa i moj kraj - ravnopravni u svemu". Učestvovala su deca uzrasa od petog do osmog razreda iz svih škola sa podsručja... »

Ivanjica: Bicikli za najuspešnije učesnike likovnog konkursa

Blic pre 5 dana
U okviru projekta "Ne dozvoli da budeš rodno diskriminisan", danas je podeljeno 12 bicikala i šest sportskih lopti đacima, pobednicima likovnog konkursa na temu "Evropa i moj kraj - ravnopravni u svemu".
Učestvovala su deca uzrasa od V do VIII razreda iz svih škola sa podsručja ivanjičke opštine a pobednički radovi iskorišćeni su kao mesečni motivi na stonim kalendarima za ovu godinu. Na ovaj način istaknuta je transparentnost i... »

I ivanjički naprednjaci podržavaju kandidaturu Vučića

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Ivanjica - Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Ivanjici, doneo je jednoglasnu odluku da podrži stav Predsedništva stranke, da se na predstojećim predsedničkim izborima za predsednika Srbije kandiduje Aleksandar Vučić. U saopštenju ivanjičkih naprednjaka se navodi da je odluka doneta na... »

Stupčevići dobijaju fabriku sokova - Završetak pogona za preradu voća kod Arilja na proleće 2017.

Ekapija pre 9 dana
Ilustracija Meštanin sela Stupčevići u opštini Arilje, Vidan Milinković, koji živi i radi u Austriji, gradi fabriku za preradu voća pored magistralnog puta Požega-Ivanjica, gde će posao moći da dobije više od 50 ljudi, prenosi Glas zapadne Srbije. Završetak radova je planiran na proleće, a u... »

Stupčevići dobijaju fabriku sokova

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Arilje - Meštanin sela Stupčevići u opštini Arilje, Vidan Milinković, koji živi i radi u Austriji, gradi Fabriku za preradu voća pored magistralnog puta Požega-Ivanjica, gde će moći posao da dobije više od 50 ljudi. Završetak radova je planiran na proleće, a u fabrici će se proizvoditi sokovi.... »

Nesreća kod Vladičinog Hana Autobus pun srpskih vojnika sleteo s puta(foto)

Večernje novosti  pre 30 minuta  još 16 povezanih

Iračke snage počele zauzimanje aeorodroma u Mosulu

Dnevnik  pre 42 minuta  još 7 povezanih

I Al Dahra u redu za PKB - kome će srpska zemlja?

B92  pre 44 minuta  još 5 povezanih

Dinar oslabio

Mondo  pre 1 sat  još 6 povezanih

Lajović bez četvrtfinala na turniru u Rio de Žaneiru

Beta  pre 49 minuta  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.