Ivanjica - vesti

Stiglo 300 zahteva za odmor uz vaučer

RTV pre 6 minuta
RTV: Stiglo 300 zahteva za odmor uz vaučer
BEOGRAD - Za vaučere za odmor u Srbiji u 2017, od početka godine do 15. januara stiglo je 300 zahteva, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.
Kako su kazali u tom ministarstvu, 51, odsto zahteva su poslali zaposleni, a 35 odsto penzioneri. Najveće interesovanje građana za odmor uz vaučere, kako naglašavaju u resornom ministarstvu, za sada je za Prolom banju, Divčibare,... »

Nova prodaja imovine Velefarma - Ponuđena poslovna zgrada u Ivanjici, vila u Vrnjačkoj Banji i poslovni centar u Bijeljini

Ekapija pre 3 sata
foto: shutterstock.com/Andrey Burmakin Stečajni upravnik Velefarm-VFB Beograd u stečaju oglasio je prodaju imovine stečajnog dužnika javnim nadmetanjem, koje će biti održano 15. februara 2017. godine. Na prodaju je ponuđena poslovna zgrada u Ivanjici po početnoj ceni od oko 55 miliona dinara. Osim... »

Ministarstvo poljoprivrede priprema pomoć za najugroženija seoska domaćinstva u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine zatražilo je od Direkcije za robne rezerve da se u što kraćem roku pripremi stočna hrana kao pomoć najugroženijim seoskim domaćinstvima opštine Ivanjica. Usled vanrednog stanja koje je u ovom području izazvao visoki snežni pokrivač, opština... »

ŽŽeleznički i vazduššni saobraćaj redovan, reke bez plovidbe

Srbija danas pre 4 sata
Na kanalima hidro sistema Dunav - Tisa - Dunav je, zbog ledostaja, obustavljena plovidba od 6. januara
Zbog leda koji je okovao plovne reke u Srbiji, plovni saobraćaj i dalje je obustavljen. Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je sinoć da je, zbog radova na mostu u Peckoj, obustavljen saobraćaj i na... »

Od danas rade i škole u N.Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi

Studio B pre 4 sata
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od danas nastavljaju sa redovnom nastavom.
Vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi. Nadležni za RTS kažu da je situacija stabilizovana u planinskim selima, ali zbog najavljenog novog snega vanredna situacija nije... »

Ministarstvo: Železnica i aerodromi - ponovo redovno stanje

Blic pre 17 sati
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da je, zbog radova na mostu u Peckoj, obustavljen saobraćaj na putu Pričević-Pecka.
Zbog radova na mostu preko reke Likodre u Mestu Mojković, obustavljen je saobraćaj na putu Krupanj-Gračanica. Neprohodni su, takođe, putni pravci Odvraćenica - Preko Brdo, Granica PZP Ivanjica/Novi Pazar -Duga Poljana -Rasno -... »

Stabilizacija situacije: Posle Medveđe i Ivanjice, od danas đaci polaze u školu i u ovim mestima

Telegraf pre 5 sati
Raščišćavanje puteva ka udaljenim zaseocima otežavaju jak vetar i smetovi
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od danas nastavljaju sa redovnom nastavom. Sutra počinje škola i u ovim gradovima: Upućuje se apel zbog smetova i zaleđenih vodovoda DNEVNIK JEDNE MAME: Ja sam obožavala... »

Đaci opet u klupama: Od danas rade i škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu i Medveđi

Srbija danas pre 6 sati
Redovna nastava odvijaće se u svim osnovnim i srednjim školama na gradskom i seoskom području
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od danas nastavljaju sa redovnom nastavom. Vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi. Nadležni kažu da je situacija... »

Od danas rade i škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi

Blic pre 6 sati
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od danas nastavljaju sa redovnom nastavom, a vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi.
Nadležni za RTS kažu da je situacija stabilizovana u planinskim selima, ali zbog najavljenog novog snega vanredna situacija nije ukinuta. Raščišćavanje puteva ka udaljenim zaseocima otežavaju jak vetar i smetovi. Redovna nastava... »

Đaci iz iz zavejanih krajeva sutra u školu

Mondo pre 17 sati
RTV: Sutra škola u N.Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od sutra nastavljaju sa redovnom nastavom, javlja RTS.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi. Nadležni za RTS kažu da je situacija stabilizovana u planinskim selima, ali zbog najavljenog novog snega... »

Troicki protiv Lorencija u drugom kolu Australijan opena

Večernje novosti  pre 1 sat  još 14 povezanih

Srušio se turski avion u Kirgistanu, 37 poginulih

Politika  pre 6 minuta  još 15 povezanih

RHMZ upozorava na ledene dane

RTS  pre 5 sati  još 9 povezanih

Štajnmajer: Zabrinjavaju izjave Trampa o NATO-u

RTS  pre 3 sata  još 9 povezanih

Ivana Dimić dobitnik NIN-ove nagrade

Večernje novosti  pre 24 minuta  još 9 povezanih
©2016 Netmark d.o.o.