Ivica Dačić - vesti

"U Makedoniji nema nade za politički dogovor, to je problem za čitav region"

BK TV pre 1 sat
Ono što se događa u Makedoniji nije samo lokalni problem za Makedoniju, već problem za čitav region, izjavio je danas Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova. "Želim da kažem da se sada najbolje vidi koliko smo bili u pravu kada smo ukazivali na to da Srbija ima važnu polugu u svojim rukama, a to je... »

Dačić: Problem u Makedoniji je regionalni

Beta pre 3 sata
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je jutros da poltička kriza u Makedoniji nije samo lokalni, već i regionalni problem. "Situacija nije dobra. Srbija će pomoći koliko može, ali mi možemo samo da apelujemo na mir i smirivanje situacije - bez toga je ugrožena stabilnost regiona",... »

Dačić: Odluka Francuske loša po diplomatske odnose

Vesti online pre 2 sata
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da odluka francuskog suda da pusti Ramuša Haradinaja na slobodu politička i da nema nikakve veze sa pravom, te da će to ostaviti značajne posledice po diplomatske odnose dve zemlje.
- Srbija ima potpisan sporazum o strateškom partnerstvu sa Francuskom. Kakvi smo mi to strateški partneri? Ovo će svakako ostaviti značajne posledice - rekao je Dačić gostujući na RTS. On je dodao da će Srbija i dalje reagovati... »

Dačić: Albanci nisu toliko hrabri da sami govore o „velikoj Albaniji“

Sputnik pre 2 sata
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da ono što se događa u Makedoniji nije samo lokalni problem za Makedoniju, već problem za čitav region.
„Želim da kažem da se sada najbolje vidi koliko smo bili u pravu kada smo ukazivali na to da Srbija ima važnu polugu u svojim rukama, a to je politička stabilnost“, rekao je Dačić za RTS. On je dodao da u Makedoniji nema nade za... »

Reagovanja na sukobe u Makedoniji: Stoltenberg šokiran, Mogerini poziva na zdrav razum

Insajder pre 2 sata
Sinoćne sukobe u makedonskom Sobranju osudili su predstavnici Evropske unije, NATO i država regiona i pozvali na smirivanje tenzija.
Premijer i novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom situacije u Makedoniji, zakazao je za 14 sati sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti. Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić, komentarišući incidente u... »

Dačić: Makedonija regionalni problem

Slobodna Evropa pre 3 sata
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je jutros da politička kriza u Makedoniji nije samo lokalni, već i regionalni problem. "Situacija nije dobra. Srbija će pomoći koliko može, ali mi možemo samo da apelujemo na mir i smirivanje situacije - bez toga je ugrožena stabilnost regiona",... »

Dačić danas na Malti sa predstavnicima EU i regiona

Blic pre 2 sata
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić učestvovaće danas na Malti na Neformalnom sastanku ministara spoljnih poslova Evropske unije i država kandidata za članstvo u EU, saopštilo je Ministarstvo.
Kako se navodi, teme sastanka će biti Globalna strategija EU, migrantska kriza, terorizam i proces proširenja EU. Pored tog sastanka, Dačić će se sastati sa predstavnicima srpske dijaspore na... »

Dačić: Dešavanja u Makedoniji su problem za sve nas!

Alo pre 3 sata
Alo: Dačić: Dešavanja u Makedoniji su problem za sve nas!
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da ono što se događa u Makedoniji nije samo lokalni problem za Makedoniju, već problem za čitav region.
"Želim da kažem da se sada najbolje vidi koliko smo bili u pravu kada smo ukazivali na to da Srbija ima važnu polugu u svojim rukama, a to je politička stabilnost", rekao je Dačić za RTS. On je dodao da u Makedoniji nema nade za... »

Vučiću mačeta, Dačiću dve puške: Šta su strani državnici poklanjali srpskim političarima

Blic pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Ruske Federacije Dmitri Rogozin prilikom posete Srbije poklonio je premijeru Aleksandru Vučiću maketu raketnog sistema S-300, dok je kolegi Ivici Dačiću poklonio ni više ni manje nego dve automatske puške.
To je i najvredniji poklon koji je Dačić dobio od nekog stranog državnika i gosta, a, kako je procenjeno, vrednost tog oružja iznosi 100.000 dinara. Kako se navodi na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, svi pokloni koje je... »

Hanu nude pastrmku i starački dom

Večernje novosti pre 16 sati
Žitelji Vladičinog i Gadžinog Hana spremni da dočekaju imenjaka, visokog gosta iz Brisela. Od evropskog komesara za proširenje bi tražili radna mesta i turu piva
MEŠTANI Vladičinog i Gadžinog Hana već razmatraju kako bi mogli da ugoste visokog gosta iz Brisela s kojim, kažu, osim evropskih vrednosti, dele i - prezime. Šef diplomatije Ivica Dačić, kako su "Novosti" objavile, u šali je... »

U sinoćnim neredima u Skoplju stotinu povređenih

Novi magazin  pre 2 sata  još 19 povezanih

Dačić: Nema nade za dogovor u Makedoniji

Mondo  pre 2 sata  još 13 povezanih

Spomen kompleks Stefanu Nemanji biće u centru Beograda

Beta  pre 1 sat  još 10 povezanih

NBA:Toronto i San Antonio u polufinalima konferencija (video)

Hot sport  pre 3 sata  još 9 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.