Ivica Dačić - vesti

Dačić: Žene da predstavljaju političku snagu

Blic pre 1 sat
Za Socijalističku partiju Srbije je veoma važno da žene budu organizovane i da predstavljaju političku snagu, rekao je danas predsednik SPS Ivica Dačić.
On je, prisustvujući sednici Foruma žena SPS-a u Novom Sadu, rekao da je danas saznao da u članstvu te stranke ima vise žena nego muškaraca, te da borba za ravnopravnost žena mora da se nastavi. - Borba za slobode, prava, za... »

SPS: Žene da predstavljaju političku snagu

RTV pre 2 sata
RTV: SPS: Žene da predstavljaju političku snagu
NOVI SAD - Za Socijalističku partiju Srbije je veoma važno da žene budu organizovane i da predstavljaju političku snagu, rekao je danas predsednik SPS Ivica Dačić.
On je, prisustvujući sednici Foruma žena SPS-a u Novom Sadu, rekao da je danas saznao da u članstvu te stranke ima vise žena nego muškaraca, te da borba za ravnopravnost žena mora da se nastavi. "Borba za slobode, prava, za... »

Dačić: Dva nova ministarstva zbog potreba, a ne zbog koalicionog dogovora

Blic pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je danas u Novom Sadu odbacio kritike opozicije da je osnivanje dva nova ministarstva u budućoj vladi posledica kolacionog dogovora istakavši da za tim resorima "postoji potreba".
On je rekao novinarima da postoji potreba za osnivanje ministarstva za evropske integracije i za ekologiju, "bez obzira ko će biti na njihovom čelu", prenela je TV N1. Dačić je naveo i da su određena imena budućih ministara iz... »

Dačić odbacio kritike opozicije

N1 Info pre 3 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je u Novom Sadu odbacio kritike opozicije da je osnivanje dva nova ministarstva u budućoj vladi posledica koalicionog dogovora istakavši da za tim resorima "postoji potreba".
On je rekao novinarima da postoji potreba za osnivanje ministarstva za evropske integracije i za ekologiju, "bez obzira ko će biti na njihovom čelu". Dačić je naveo i da su određena imena budućih ministara iz redova SPS-a i da su... »

Vučić: Bajram šerif mubarek olsun

Sandžak press pre 3 sata
– Neka se radost praznika useli u srca svih nas i neka nas ispuni međusobnim mirom, ljubavlju i tolerancijom! Uz iskrene želje da zajedničkim radom i pregalaštvom napravimo bolju Srbiju, od srca čestitam praznik: BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! – saopštila je Služba za saradnju sa medijima... »

Dačić: Dva nova ministarstva zbog potreba a ne zbog koalicionog dogovora

Novi magazin pre 4 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je danas u Novom Sadu odbacio kritike opozicije da je osnivanje dva nova ministarstva u budućoj vladi posledica koalicionog dogovora istakavši da za tim resorima "postoji potreba".
On je rekao novinarima da postoji potreba za osnivanje ministarstva za evropske integracije i za ekologiju, "bez obzira ko će biti na njihovom čelu", prenela je TV N1. Dačić je naveo i da su određena imena budućih ministara iz... »

Dačić: Možda dobijemo još jednog ministra

Sputnik pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić rekao je da postoji potreba za osnivanjem dva nova ministarstva.
On je istakao da to nije stvar koalicionih dogovora, bez obzira ko će biti na njihovom čelu, te da će taj predlog veoma brzo dati mandatarka za sastav Vlade. Dačić je u Novom Sadu, gde je prisustvovao sednici Foruma žena SPS-a,... »

Dačić obelodanio: Oni će biti novi ministri u Vladi Srbije iz redova SPS-a!

BK TV pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS Ivica Dačić rekao je da postoji potreba za osnivanjem dva nova ministarstva, da to nije stvar koalicionih dogovora, bez obzira ko će biti na njihovom čelu, te da će taj predlog veoma brzo dati mandatar za sastav vlade. Dačić je u Novom Sadu, gde je... »

Dačić: Očekujemo da ćemo imati četiri ili pet članova vlade

Insajder pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS Ivica Dačić rekao je da postoji potreba za osnivanjem dva nova ministarstva, bez obzira ko će ih voditi i dodao da to nije stvar koalicionih dogovora.
“Nova ministarstva će biti korisna za funkcionisanje vlade, a potrebu za njihovim osnivanjem nameću između ostalog i evropske integracije, a to je da oblast zaštite životne sredine, odnosno ekologije, ima svoje ministarstvo. Sad... »

Vučić i Dačić čestitali Ramazanski bajram

B92 pre 10 sati
B92: Vučić i Dačić čestitali Ramazanski bajram
Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić i vršilac dužnosti premijera Ivica Dačić čestitali su svim građanima islamske veroispovesti Ramazanski bajram.
"Neka se radost praznika useli u srca svih nas i neka nas ispuni međusobnim mirom, ljubavlju i tolerancijom", navodi se u čestitki predsednika Srbije. Osim toga, Vučić je Ramazanski bajram čestitao i Reisu-l-ulemi Islamske... »

“Piknik” Beogradske filharmonije pred oko 10.000 ljudi

Danas  pre 2 sata  još 2 povezane

Stradalo najmanje 153 ljudi u Pakistanu

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Britanija: 60 zgrada palo na testu bezbednosti

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.