Ivica Dačić - vesti

Dačić izrazio saučešće španskom ambasadoru povodom napada u Barseloni

BK TV pre 7 sati
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas je španskom ambasadoru u Beogradu Miguelu Suarezu izrazio saučešće povodom terorističkih napada u Barseloni. Saučešće Vučića povodom napada u Barseloni Ministar Dačić je, u razgovoru, preneo ambasadoru da su građani... »

Anđelković poteze Jankovića poredi sa Vučićevim

N1 Info pre 9 sati
Iza razlaza Saše Jankovića i Dragana Šutanovca nalazi se pokušaj pozicioniranja na političkoj sceni i među opozicionim liderima, složili su se gosti Novog dana politički analitičar Dragoljub Anđelković i novinar Đorđe Vlajić. Anđelković poteze Jankovića poredi sa Vučićem, njegovim dolaskom na vlast i odnosom prema Ivici Dačiću.
Izvor: N1 Gosti Novog dana slažu se i oko toga da opozicija pravi veliku grešku što se pred beogradske lokalne izbore bavi velikim i opštim temama, umesto pitanjima važnim za život u gradu. Đorđe Vlajić kaže da bi pred beogradske... »

"Mali sloba" o miloševiću: Šta mu Dačić najviše zamera, oko čega su se svađali, a kome je poručio "ne dirajte mi ivicu"

Blic pre 10 sati
Najveća greška bivšeg predsednika SRJ Slobodana Milosevića bila je što je dozvolio da se "neka ubistva" dovode u vezu sa njim ili sa tadašnjom vlašću, izjavio je lider SPS Ivica Dačić.
- Po meni jedna od njegovih najvećih grešaka jeste u kadrovskoj politci, u samoj partiji i državi, i to što je dozvolio da bude raznih ubistava koja se karakterišu da imaju neke veze s njim, ili sa tadašnjom vlašću - rekao je... »

Dačić izrazio saučešće španskom ambasadoru

RTS pre 13 sati
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je španskom ambasadoru u Beogradu Miguelu Suarezu saučešće povodom terorističkih napada u Barseloni i njenoj okolini.
Ivica Dačić je tokom razgovora preneo Miguelu Suarezu da su građani Srbije šokirani gnusnim terorističkim napadom na nedužne civile u Barseloni, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. Ponovio je da je Srbija pouzdan,... »

Dačić ambasadoru Španije: Građani Srbije šokirani napadima

N1 Info pre 13 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić preneo je ambasadoru Kraljevine Španije u Beogradu Migelom Suaresom izraze najdubljeg saučešće povodom terorističkih napada u Barseloni i Kambrilsu kada je ubijeno 14 i povređeno više od 100 ljudi.
Građani Srbije šokirani su gnusnim terorističkim napadom na nedužne civile u Barseloni, preneo je Dačić ambasadoru, prenosi Ministarstvo spoljnih poslova. Dačić je ponovio da je Srbija pouzdan, solidaran prijatelj bratskom narodu... »

Milošević dozvolio da se neka ubistva povezuju s njim

RTV pre 23 sata
BEOGRAD - Najveća greška bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića bila je što je dozvolio da se "neka ubistva" dovode u vezu sa njim ili sa tadašnjom vlašću, izjavio je lider SPS Ivica Dačić.
"Po meni jedna od njegovih najvećih grešaka jeste u kadrovskoj politici, u samoj partiji i državi, i to što je dozvolio da bude raznih ubistava koja se karakterišu da imaju neke veze s njim, ili sa tadašnjom vlašću", rekao je... »

Dačić otkrio najveću Miloševićevu grešku!

OK radio pre 19 sati
Dačić tvrdi da se sa Miloševićem i svađao.
Najveća greška bivšeg predsednika SRJ Slobodana Milosevića bila je što je dozvolio da se "neka ubistva" dovode u vezu sa njim ili sa tadašnjom vlašću, izjavio je lider SPS Ivica Dačić. "Po meni jedna od njegovih najvećih grešaka jeste u kadrovskoj politci, u samoj... »

Dačić otkrio najveću Miloševićevu grešku!

Alo pre 20 sati
Alo: Dačić otkrio najveću Miloševićevu grešku!
Dačić tvrdi da se sa Miloševićem i svađao.
Najveća greška bivšeg predsednika SRJ Slobodana Milosevića bila je što je dozvolio da se "neka ubistva" dovode u vezu sa njim ili sa tadašnjom vlašću, izjavio je lider SPS Ivica Dačić. "Po meni jedna od njegovih najvećih grešaka jeste u kadrovskoj politci, u samoj... »

Zašto ne podržati Ivicu Dačića?

Pravda pre 21 sat
Prvi potpresednik vlade i srpski ministar spoljnjih poslova izašao je sa prijedlogom o tzv. ,,razgraničenjem,, sa Albancima kao svojom idejom. Kao što je i dosad izgovorio veliki broj neistina, neistina je i to da je to njegova izvorna ideja. Najširoj javnosti je poznato da je to ideja ideja srpskog pisca Dobrice Ćosića koji se za nju borio od 1966 godine do smrti.
Piše: Prof. dr Milan Beslać Ta njegova ideja opisana je u knjizi Kosovo 1966-2013. Ivica Dačić koristi i Ćosićeve termine kao što su ,,istorijsko i etničko pravo,, što je pragijat budući da ih pripisuje sebi. Ali budući da bi... »

Srpski zatvori za haške osuđenike?

Večernje novosti pre 1 dan
Beograd traži od UN da omogući transfer za naše zatvorenike. Dačić: Ako je dozvoljeno zatočenicima iz Konga, zašto to ne bi bilo i Srbima? Guteres će o ovoj temi razgovarati sa Meronom
SRBIJA je od Ujedinjenih nacija zatražila da srpski državljani koji su osuđeni pred Haškim tribunalom, služe kaznu u našoj zemlji. Kao glavni razlog navedeni su nehumani uslovi u pojedinim evropskim zatvorima. Ovo je juče izjavio... »

Novi trijumf "orlova": U Hamburgu pali i Rusi

Večernje novosti  pre 7 sati  još 4 povezane

Utopio se mladić u Gružanskom jezeru

Večernje novosti  pre 9 sati  još 2 povezane

U Indiji voz iskočio iz šina, najmanje 23 osobe poginulo

Danas  pre 6 sati  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.