Kosjerić - vesti

Đorđe Savić 12. vazdušnom puškom u Plzenu

Danas pre 5 sati
Najuspešniji srpski takmičar u današnjem takmičarskom programu 27. turnira „Streljačke nade“ u Plzenu za juniore i juniorke bio je 14-godišnji Đorđe Savić, piše u saopštenju za medije. Strelac Oka sokolovog iz Kosjerića je vazdušnom puškom osvojio je 12. mesto u konkurenciji 88 strelaca, od finala... »

Obnova mosta u Čestobrodici

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Požega – JP “Putevi Srbije” finansira rekonstrukciju više od 60 godina starog mosta preko Dobrinjske reke, na magistralnom putu od Valjevu preko Kosjerića, u selu Čestobrodica, a posao je poveren užičkim “Putevima”. Iako su radovi obimni, nije bio većeg ometanja saobraćaja jer se vouila propuštaju... »

U čast prvog srpskog olimpijca

Kragujevačke pre 2 dana
Deseti Memorijal koji nosi ime Stragarca Dušana Miloševića, člana prvog srpskog olimpijskog tima, učesnika Olimpijskih igara u Stokholmu (Švedska), 1912. godine u trci na 100 metara, održan je u subotu u Stragarima. Za titulu najbržeg nadmetalo se 147 učesnika – od učenika lokalne Osnovne škole... »

Pregovori o vlasti u Kosjeriću u ćorsokaku: Stranke Vulina i Popovića nisu rekle "da" SNS-u

Blic pre 5 dana
Ni pun mesec od lokalnih izbora, a osam dana uoči konstitutivne sednice Skupštine opštine, ne zna se koje stranke će deliti vlast u Kosjeriću.
Od 27 odborničkih mesta koalicija SNS-SPS-PUPS-SDPS osvojila je 10, ali još uvek nije konačno dogovorila saradnju ni sa jednom od stranaka sa kojima bi mogla da namakne većinu. Pregovori do sada nisu rezlutirali ni sa strankama... »

Priprema parcele za setvu kukuruza na tradicionalan način

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Kosjerić – U poslednjih nekoliko godina, mnogi se odlučuju za proizvodnju organske hrane, i to na tradicionalan način, bez mašina i veštačkih đubriva, aš kao što se nekada i radilo u Srbiji. Skakavci podno Divčibara, u njima Dani seoskog turizma, manifestacija koja okuplja zaljubljenike u selo,... »

Novi semafor i video nadzor u Požegi

Glas Zapadne Srbije pre 16 dana
Požega - Otkako je počekom godine izabran novi Savet za bezbednost u saobraćaju, sprovedeno je više edukativnih akcija i predloženo više mera za bezbednije kretanje vozila i pešaka u gradu. Upravo je završena i jedna investicija koja će znatno poboljšati uslove u saobraćaju. Naime, pored semaforske... »

Zaplena u Užicu u: automobilu krio 150 kilograma duvana

Blic pre 16 dana
Pripadnici MUP-a u Užicu zaplenili su oko 150 kilograma rezanog duvana, a protiv osumnjičenih biće podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.
Kako je navedeno u saopštenju Policijske uprave u Užicu, nastavljajući rad na suzbijanju nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda, u blizini autobuske stanice, policija je juče zatekla šezdesetogodišnju ženu iz Užica sa tri veće... »

Dveri: Šta traži čačanska mehanizacija na lokalnim izborima u Kosjeriću?

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović grubo je zloupotrebio svoju funkciju i narodne resurse grada Čačka stavio u funkciju Srpske napredne stranke na nedavno održanim lokalnim izborima u Kosjeriću, navodi se u saopštenju Dveri. Naime, kako Dveri saznaju, na osnovu lične naredbe gradonačelnika... »

Vesna otkrila mračnu tajnu ove učesnice!

Alo pre 18 dana
Alo: Vesna otkrila mračnu tajnu ove učesnice!
Vesna Rivas oplela je žestoko po jednoj ukućanki luksuzne vile "Parova".
Naime, ona je rekla da je Miljana bila udata u Kosjeriću ali da su je šutnuli nakon dvadeset dana. Takođe Vesna tvrdi da je Miljana rodila dete koje je odbacila. Onda je uputila i uvrede na račun njenog izgleda. Miljana se... »

Naprednjaci jure većinu u Kosjeriću

Večernje novosti pre 18 dana
Rasplamsava se politička bura u varoši pod Crnokosom
KOSJERIĆ - S obzirom na to da na lokalnim izborima održanim 23. aprila naprednjaci nisu uspeli da sačuvaju vlast, jer su osvojili samo deset od ukupno 27 mesta u opštinskom parlamentu, politička scena u varoši podno Crnokose se zakomlikovala. Naprednjačkoj koaliciji u... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.