Kosjerić - vesti

Uočene nepravilnosti na lokalnim izborima u Zaječaru i Vrbasu

Insajder pre 14 minuta
U gradu Zaječaru i opštinama Kosjerić, Vrbas, Kovin i Odžaci održavaju se lokalni izbori.
Pravo glasa na lokalnim izborima u Zaječaru ima ukupno 53.288 građana, a na izborima učestvuje devet izbornih lista. Posmatračka misija "Građani na straži" objavila je jutros da sedam biračkih mesta u Zaječaru "nije pripremljeno... »

Ozbiljne nepravilnosti na izborima u Zaječaru

Mondo pre 2 sata
Lokalni izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić. U Kovinu i Kosjeriću izbori su redovni, dok su izbori u Zaječaru, Vrbasu i Odžacima vanredni.
Foto: MONDO - ilustracija/Mario Milojević PROBLEMI U ZAJEČARU: Posmatračka misija Crta - Građani na straži saopštila je danas da je za lokalne izbore Zaječaru otvoreno svih 69 biračkih mesta, ali da sedam birališta nije bilo... »

Do 10:00 sati glasalo 10,43 odsto građana

Glas Zapadne Srbije pre 55 minuta
Kosjerić - Do 10:00 sati na loklanim izborima u Kosjeriću, glasalo je 10,43 odsto upisanih birača i do sada nisu zabeležene nepravilnosti, izjavio je za Glas zapadne Srbije predsednik Opštinske izborne komisije Boško Kostić. Svih 29 biračkih mesta jutros je otvoreno na vreme, a pravo glas aima... »

Lokalni izbori u pet lokalnih samouprava

Studio B pre 3 sata
Lokalni izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić, održavaju se danas. U Kovinu i Kosjeriću izbori su redovni, dok su izbori u Zaječaru, Vrbasu i Odžacima vanredni.
Lokalne izbore u tim opštinama raspisala je 27. februara predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković. Izbori u pet lokalnih samouprava su u nadležnosti organa za sprovođenje izbora, na osnovu odredaba Zakona o lokalnim izborima.... »

U nedelju lokalni izbori u pet opština

Beta pre 18 sati
Lokalni izbori biće održani u nedelju u Zaječaru, Kosjeriću, Vrbasu, Kovinu i Odžacima. Pravo glasa na lokalnim izborima u Zaječaru ima ukupno 53.288 gradjana a na izborima učestvuje devet izbornih lista. U Kosjeriću je u birački spisak upisano 9.765 gradjana, a  tamošnja izborna komisija... »

Danas izbori u pet lokalnih samouprava

Večernje novosti pre 5 sati
Lokalni izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić, održavaju se danas
Lokalni izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić, održavaju se danas. U Kovinu i Kosjeriću izbori su redovni, dok su izbori u Zaječaru, Vrbasu i Odžacima vanredni. Lokalne... »

Danas izbori u pet lokalnih samouprava

BK TV pre 5 sati
Lokalni izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić, održavaju se danas. U Kovinu i Kosjeriću izbori su redovni, dok su izbori u Zaječaru, Vrbasu i Odžacima vanredni. Lokalne izbore u tim opštinama raspisala je 27. februara predsednica Skupštine... »

SNS izlazi sam na lokalne izbore: Građani osam opština izlaze danas na birališta

Blic pre 6 sati
U Zaječaru, Vrbasu, Odžacima, Kovinu i Kosjeriću danas će biti održani redovni lokalni izbori, a u svim mestima, osim u Kosjeriću, Srpska napredna stranka izaći će samostalno – bez koalicije.
Koalicioni partneri, koji su na prethodnim predsedničkim, ali i parlamentarnim izborima izašli na izbore zajedno sa SNS-om, u nedelju će odmeriti snage posebno i za svakog će se posebno glasati. Kako za "Blic" priča Bojan Klačar... »

Glas za paštetu i litar ulja

Danas pre 23 sata
Stranka jednog ministra deli "izborni paket" glasačima za lokalnu vlast u Kosjeriću. Jedan paket - jedan glas. U paketu tri kilograma šećera, tri kilograma deterdženta i litar ulja. Toliko je ministar procenio da vredi jedan glas. I narod uzima, obećava da će glasati. Prodaju ljudi svoje... »

Ljubav u malinjaku

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Kosjerić - Već nekoliko godina aprilski sneg pričinjava štetu u malinjacima i voću u Zapadnoj Srbiji, a proizvođači su saglasni da je ovo proleće, ipak najhladnija. Za brdovite krajeve u opštini Kosjerić maline nisu samo izvor prihoda za meštane već i razlog koji u sela sa pretežno staračkim... »

©2017 Netmark d.o.o.