Kosjerić - vesti

Državne subvencije spasle stočni fond

Večernje novosti pre 12 sati
Poljoprivreda na obroncima Povlena, Maljena i Divčibara
KOSJERIĆ - Gajenje malina i zasada šljiva donose najveći prihod poljoprivrednim proizvođačima u 26 sela ove opštine, a po profitabilnosti im se približava stočarstvo, za koje posebno na padinama Povlena, Maljena i Divčibara postoje odlični uslovi. Nažalost, tokom... »

Najlepše čobanice

Politika pre 2 dana
Kosjerić – U Kosjeriću su minulog vikenda održani 37. „Čobanski dani”, smotra izvornog narodnog stvaralaštva sa mnoštvom sadržaja i učesnika. Natpevavalo se ovde staro i mlado u „Starom pevanju u Srba”, nadjačavali sposobni momci u „Čobanskim sportskim igrama”, oprobale dobre domaćice u pripremanju... »

Ovi poslovi mogu da vam donesu dobru zaradu, čeka vas čak 1500 evra!

iKragujevac pre 4 dana
Sezonski poslovi su idealan način za one koji nemaju regularno zaposlenje da se obezbede preko leta i da im ostane još za neki mesec posle jer su dnevnice veće od uobičajenih. Neki uspeju da prištede, pa od toga sebi kupe i neki polovni auto ili odu na odmor. Osim sezonskog branja voća jednako su traženi radnici za branje u inostranstvu, ali i radnici u ugostiteljstvu.
Berba malina je uveliko u toku, pa je tako u Ivanjici i okolini Kosjerića dnevnica za ovaj angažman 2.000 dinara, ali se radi po 15 sati, odnosno od 5 ujutru do 20 sati. Stan i hrana su obezbeđeni, a posla ima za one koji žele da... »

Rekonstrukcija mosta preko Dobrinjske reke biće završena u avgustu

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Požega - Rekonstrukcija mosta preko Dobrinjske reke, za šta je Evropska unija izdvojila 74.000 EUR u okviru Programa pomoći EU poplavljenim područjima u Srbiji, biće završena tokom avgusta, saopštila je Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge - UNOPS. Radove na mostu dugom 95 metara na... »

Čobanski dani po 37. put u Kosjeriću

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Kosjerić - U Kosjeriću će se i ove godine održati turističko - kulturna manifestacija 37. "Čobanski dani". Ova smotra narodnog stvaralaštva je najznačajnija, tradicionalna, zvanično priznata i afirmisana manifestacija u ovoj opštini. "Čobanski dani“ dani održavaju se oko Petrovdana i Pavlovdana, a... »

Čobanski dani po 37. put u Kosjeriću

Večernje novosti pre 6 dana
U Kosjeriću će se i ove godine od 14. do 16. jula održati turističko-kulturna manifestacija "Čobanski dani", trideset sedma po redu
U Kosjeriću će se i ove godine od 14. do 16. jula održati turističko-kulturna manifestacija "Čobanski dani", trideset sedma po redu. Reč je o najznačajnijoj smotri narodnog stvaralaštva u ovoj opštini koja je i zvanično priznata... »

UNOPS: rekonstruisao most koji povezuje Požegu i Kosjerić

Blic pre 11 dana
Zamenik predsednika opštine Požega Vladan Kovačević i predstavnici Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) obišli su radove na mostu preko Dobrinjske reke na državnom putu II B reda koji povezuje opštine Požegu i Kosjerić.
Za rekonstrukciju mosta dužine 95 metara, koji je nakon majskih poplava 2014. godine bio u opasnosti od urušavanja, Evropska unija izdvojila je 74.000 evra u okviru Programa pomoći EU poplavljenim područjima u Srbiji. Radovi na... »

Rekonstrukcija mosta preko Dobrinjske reke u Požezi biće završena u avgustu

Ekapija pre 13 dana
Rekonstrukcija mosta preko Dobrinjske reke, za šta je Evropska unija izdvojila 74.000 EUR u okviru Programa pomoći EU poplavljenim područjima u Srbiji, biće završena tokom avgusta, saopštila je Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge - UNOPS. Radove na mostu dugom 95m na državnom putu II... »

Nakon sanacije klizišta, Evropska unija obnavlja i most u Požegi

RTV pre 13 dana
RTV: Nakon sanacije klizišta, Evropska unija obnavlja i most u Požegi
POŽEGA - Zamenik predsednika opštine Požega Vladan Kovačević i predstavnici Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) obišli su radove na mostu preko Dobrinjske reke na državnom putu II B reda koji povezuje opštine Požegu i Kosjerić.
Za rekonstrukciju mosta dužine 95 metara, koji je nakon majskih poplava 2014. godine bio u opasnosti od urušavanja, Evropska unija izdvojila je 74.000 evra u okviru Programa pomoći EU poplavljenim područjima u Srbiji. Radovi na... »

"Čim siđete sa auto-puta katastrofa, tragičan put"

B92 pre 18 dana
B92: "Čim siđete sa auto-puta katastrofa, tragičan put"
Beograd -- Srbija želi da razvija turizam, zove strance, nudi olakšice za domaće goste, ali čini se da ono osnovno nije uredila - puteve do vodećih turističkih mesta.
Čak ni do Kopaonika, koji je najpoznatija destinacija, ne može se stići a da se ne naiđe na poneku rupu, pišu Večernje novosti. Seoski turizam je u fokusu poslednjih godina, ali mnoga domaćinstva su i dalje poput oaza do kojih se... »

Za 40 dana udaljeno 1.300 nasilnika

RTS  pre 40 minuta  još 27 povezanih

Pašalića dočekala pitanja o Savamali i promeni kabineta

B92  pre 2 sata  još 19 povezanih

Đorđević: Pregovori o Fijatu idu u pozitivnom pravcu

Novi magazin  pre 2 sata  još 15 povezanih

Zoran Pašalić novi zaštitnik građana

Beta  pre 3 sata  još 14 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.