Kovin - vesti

Pančevo: Najbrojnija eko regata do sada

RTV pre 2 dana
RTV: Pančevo: Najbrojnija eko regata do sada
PANČEVO - Ove godine eko regata imala je najviše učesnika. Prijavljeno je oko 35 plovila od kojih je većina pošla iz Pančeva, a ostali su se pridružili u Jabuci, prvoj tački pristajanja na predviđenoj maršuti. Tu je planirano da se predaju i prve količine otpada prikupljenog u vodi i priobalju Tamiša.
Plovilo se ka Glogonju, Sefkerinu i Opovu gde je planiran glavni program: obilazak galerije Jovan Popović, sportske aktivnosti i zabavno-umetnički program u čardi. Zaštita prirode, dobar provod i druženje tokom tri dana koliko... »

Imovina konfekcije "Beko" ponovo na dobošu

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD : Stečajni upravnik Beogradske konfekcije "Beko" oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, a kupac se ponovo traži za poslovni prostor u centru Beograda, odmaralište u Belanovici, zgradu tekstilne industrije u Kovinu, te sitan inventar, metražu i odevne predmete.
Cene oglašene imovine, prema pisanju portala eKapija, niže su u odnosu na prethodni pokušaj prodaje, pa će potencijalni kupac za fabriku u Kovinu sada morati da izdvoji najmanje 293.000 evra. Takođe, navode, za odmaralište u... »

Imovina „Beka“ na prodaju po još nižoj ceni

BizLife pre 2 dana
Foto: YouTube screenshot Stečajni upravnik Beogradske konfekcije „Beko“ oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, a kupac se ponovo traži za poslovni prostor u centru Beograda, odmaralište u Belanovici, zgradu tekstilne industrije u Kovinu, te sitan inventar, metražu i odevne... »

Ovo je moguće samo u Srbiji: Voziš, voziš... pravo u banderu

Blic pre 2 dana
Selo Bavanište, u južnobanatskoj opštini Kovin, steklo je slavu kada je na društvenim mrežama osvanula slika njihovog novoasfaltiranog puta, obilaznice, sa sve banderom!
Jer, bandera nije tamo gde bi joj po logici bilo mesto, pored puta, nego je dobrih pola metra u asfaltu. - To je državni put, nije ni opštinski ni lokalni. Verovatno čekaju neku saglasnost od Elektroditribucije da se ta bandera... »

Imovina konfekcije Beko ponovo na dobošu - Fabrika u Kovinu i odmaralište u Belanovici i dalje bez kupca

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (Foto: Yakov Oskanov/shutterstock.com) Stečajni upravnik Beogradske konfekcije Beko oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, a kupac se ponovo traži za poslovni prostor u centru Beograda, odmaralište u Belanovici, zgradu tekstilne industrije u Kovinu, te sitan... »

Frulom od Kovina do Berlina

Blic pre 3 dana
B92: Devetnaestogodišnja Srpkinja s frulom stigla od Kovina do Berlina
Devetnaestogodišnja Neda Nikolić, etnomuzikolog iz Kovina, iznenadila je i zadivila stručnjake Berlinskog instituta za džez kada je na prijemnom ispitu besprekorno odsvirala nekoliko džez kompozicija na fruli.
I sama uzbuđena jer je prvi put nastupala u pratnji kompletnog džez sastava: bubnjara, kontrabasiste i pijaniste, zainteresovala je nemačke džez stručnjake za ovaj tradicionalni srpski instrument, sa kojim su se susreli prvi put... »

Likovna kolonija "Na putevima Šumanovića"

RTV pre 5 dana
RTV: Likovna kolonija "Na putevima Šumanovića"
ŠID - Danas je počela 22. po redu likovna kolonija "Na putevima Save Šumanovića", na kojoj učestvuje jedanaest slikara koji stvaraju na Vojnom lovištu u Moroviću. Kolonija traje do petka, a nastala dela ostaju u Legatu kolonije.
Dvadeset drugu godinu za redom akademski slikari i slobodni umetnici okupljaju se na koloniji koju organizuje Kulturno obrazovni centar Šid pod nazivom "Na putevima Save Šumanovića", čija su dela inspiracija brojnim umetnicima.... »

Izložba radova grafičke kolonije

Danas pre 5 dana
Centri za kulturu Kovina i Smedereva zajedno organizuju izložbu radova nastalih na 32. međunarodnoj likovnoj koloniju Grafika 2016, prenosi regionalni informativni portal Podunavlje.info. Izložba grafika biće otvorena danas u 20 časova u galeriji Centra za kulturu Kovin. U radu kolonije je... »

Ludi tiket (-), sreda, 1.411.434 dinara: River razočarao, ali je naplaćeno 30.000!

Mozzart sport pre 11 dana
Zahvaljujući benefitu NAPLATI PROMAŠAJ, ovaj pad nije toliko boleo
U utorak uveče oko 23.00 kladilac iz Kovina imao je zaokruženih sedam parova na tiketu, i bio je nadomak osvajanja skoro milion i po dinara. Morao je da sačeka praktično jutro jer je u 02.45 počinjao meč Kopa Libertadores River... »

Za obnovu Specijalne bolnice Kovin 45 miliona dinara

Ekapija pre 14 dana
Ilustracija (Foto: Dagmara_K/shutterstock.com) Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti Kovin u Kovinu biće obnovljena sredstvima koja je dobila na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti zdravstvene zaštite. Reč je o projektu rekonstrukcije, adaptacije i... »

Kolone vozila na prelazima, čekanja na Batrovcima sedam sati

RTS  pre 38 minuta  još 15 povezanih

RHMZ upozorava na moguće nevreme

RTS  pre 3 sata  još 11 povezanih

Knežević: Protest nije rešenje za Gošu

Dnevnik  pre 1 sat  još 8 povezanih

Antić: Rekordna proizvodnja uglja, imali smo i za izvoz

Radio 021  pre 5 sati  još 8 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.