Kragujevac - vesti

Teodori i Nađi darovi i dobre želje

Vesti online pre 1 dan
Dobro srce plemenite Anđelke Đurović iz Melburna zakucalo je jače, kada je nedavno u "Vestima" pročitala kroz kakvu golgotu prolaze dve devojčice u otadžbini, zajedno sa roditeljima koji se iz sve snage bore za njihovo zdravlje i život.
Ne časeći časa, odlučila je da im pošalje svoju podršku u vidu novčanog dara od ukupno 400 dolara, tačnije da se na jednake delove podeli između devetogodišnje Teodore Vranješević iz Kragujevca i 11-godišnje Nađe Marinković iz... »

KG: Koncert Sanje Vučinić

iKragujevac pre 1 dan
U četvrtak, 25. maja, u 20 sati, u atrijumu Kragujevac Plaze, na svečanom otvaranju Fotorame 007, nastupiće Sanja Vučinić, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji.
Pre nastupa Sanje Vučinić, u 19 sati, biće otvorena 8. Izložba Foto kluba „APOLO”. Ove godine Foto klub „APOLO” je odlučio da promoviše jednog mladog i perspektivnog kragujevačkog fotografa, Lazara Milanovića, koji će se... »

Nikolićeva crkva biće ženski manastir: Hram osveštava Patrijarh Irinej, a samo mozaik košta 3.000 evra po kvadratu

Blic pre 1 dan
Crkva koju je u rodnoj Bajčetini gradio Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom je završena. Novopodignuti hram vrednosti od oko milion evra biće osveštan u subotu, a služiće patrijarh Irinej, saznaje "Blic".
Nikolići će se i definitivno upisati u zadužbinare. Crkva posvećena Svetom velikomučeniku Dimitriju počela je da se gradi pre oko tri godine. Dok u Kragujevcu nema dovoljno obdaništa i sređenih bolnica, a u Bajčetini ni... »

Marija Šerifović ima brutalnu poruku za oca!

Alo pre 2 dana
Alo: Marija Šerifović ima brutalnu poruku za oca!
Bivši muž Verice Šerifović vodi ozbiljan rat protiv nje i njihove ćerke Marije!
Rajko Šerifović koji živi u Kragujevcu izneo je niz optužbi na njihov račun i tvrdi da su ga izbacile na ulicu iz zajedničke kuće, te da ga je Verica čak i oterala u zatvor uz pomoć lažnog svedoka! EVA RAS PORUČILA SLAVNOM... »

Anketiranje putnika u autobusima i na stajalištima

InfoKG pre 2 dana
Zbog izrade studije “Javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji Kragujevca”, studenti Saobraćajnog fakulteta beogradskog Univerziteta će od sutra do 31. maja brojati i anketirati korisnike ovih usluga, kako u autobusima, tako i na stajalištima. Studenti, koji obavljaju anketiranje,... »

Otvoren Prvi festival muzičke omladine

iKragujevac pre 2 dana
U organizaciji Udruženja Muzička omladina Kragujevac uz podršku Muzičke škole “Dr Miloje Milojević“ i pod pokroviteljstvom grada Kragujevca u sali Prve kragujevačke gimnazije otvoren je Prvi festival muzičke omladine.
Festival ovakvog koncepta označava rehabilitaciju muzičke omladine grada koja je nekada aktivno učestvovala u kreiranju kulturnog života, a misija Udruženja Muzička omladina je prilagođavanje programa zahtevima savremenog načina... »

Marija Šerifović se zarekla: Neću više da čujem za oca, mrtav je za mene!

Kurir pre 2 dana
Bivši muž Verice Šerifović vodi ozbiljan rat protiv nje i njihove ćerke Marije!
Rajko Šerifović koji živi u Kragujevcu izneo je niz optužbi na njihov račun i tvrdi da su ga izbacile na ulicu iz zajedničke kuće, te da ga je Verica čak i oterala u zatvor uz pomoć lažnog svedoka! Verica se više nikome ne javlja... »

Izložba „Hidden“ u SKC-u

iKragujevac pre 2 dana
U utorak, 23. maja, u 20 sati, u Kontakt galeriji Studentskog kulturnog centra Kragujevac biće otvorena izložba „Hidden“, autora Borisa Burića.
Pojava nevidljivog prisustva je tema serije fotografija „Hidden“, koju je Boris Burić napravio tokom svog rezidencionalnog boravka u ribarskom selu Kanikal, na ostrvu Madeira, januara 2016. Boris Burić rođen je 1981. godine, živi... »

Stiže novi model fijata 500L

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Fijat-Krajsler automobili Srbija će 25. maja u Kragujevcu organizovati svečanost povodom pocetka proizvodnje novog modela fijat 500L koji će se od ove godine proizvoditi u kragujevačkoj fabrici, najavila je ta kompanija.
"Stiže novi FIAT 500L", navedeno je u pozivu za svečanost koja će biti održana u krugu kragujevačke fabrike FCA Srbija. Ta kompanija ističe da, nakon pet godina, slavi uspeh modela fiat 500L predstavljanjem nove investicije koja... »

Tribina „Mogu li protesti promeniti Srbiju?“

Ritam grada Kg pre 2 dana
Sutra od 19 časova, u Kontakt galeriji SKC-a, održaće se tribina „Mogu li protesti promeniti Srbiju?“. Zašto se Srbiji dogodio novi buran protestni period? Koja je suštinska poruka protesta? Ovo su samo neka od pitanja na koja će odgovarati: Marko Ristić, predsednik studentskog Parlamenta... »

Kragujevac
četvrtak

Oblačno
16 ˚C
petak
Kiša
Kiša
8˚ / 18˚
subota
Vedro
Vedro
9˚ / 21˚

Vučić: Izvesnost da će Haradinaj biti premijer otvara mnoge poteškoće

Večernje novosti  pre 8 sati  još 18 povezanih

Neto dobit aerodroma Nikola Tesla povećana za 21 odsto

Beta  pre 6 sati  još 18 povezanih

Krenuo sa traka - kada će moći fića da se kupi?

B92  pre 2 sata  još 19 povezanih

"Strašno što nije gotovo, spajamo KG i Koridor 10"

B92  pre 4 sata  još 15 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.