Kragujevac - vesti

Na prodaju imovina Univerzal banke, Takovo osiguranja, Sim osiguranja, Jugobanke i Beobanke

Ekapija pre 27 minuta
(Foto: shutterstock.com/Andrey Burmakin) Agencija za osiguranje depozita, kao stečajni/likvidacioni upravnik Univerzal banke, Takovo osiguranja, Sim osiguranja, Jugobanke i Beobanke, oglasila je prodaju nepokretnosti ovih finansijskih institucija, javnim nadmetanjem. Oglašena je prodaja 11 celina... »

droga kksksk

iKragujevac pre 28 minuta
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u planinskom delu jednog sela na području opštine Kragujevac, otkrili zasad marihuane i zaplenili 38,5 kilograma ove droge.
Zbog sumnje da je u aprilu zasadio i uzgajao ovu vrstu opojne droge, policija je uhapsila M. S. (35) iz Kragujevca i odredila mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, saopštila je Policijska uprava Kragujevca. M. S. će u... »

Čačanin zaprosio Kragujevčanku na neverovatan način (foto) (video)

iKragujevac pre 1 sat
U Kragujevcu je održan skup ljubitelja Zastavinih vozila. Došlo je dosta ljubitelja, ovog nekada vrlo popularnog automobila, po kome je Kragujevac bio poznat ne samo u bivšoj Jugoslaviji, već i širom sveta. Zastavini automobili su se izvozili u nekoliko zemalja afričkog kontinenta, kao i na američko tržište.
Na ovom skupu su bili i članovi ekspedicije Kragujevac-Kilimandžaro, koji su na ovaj put išli sa Zastavom 101. Ovaj fenomenalni skup obeležio je i jedan Čačanin, koji je svoju devojku Krsitinu zaprosio što možete videti i na... »

Srpska fabrika stakla iz Paraćina otišla u stečaj

Insajder pre 1 sat
Privredni sud u Kragujevcu otvorio je danas stečaj nad Srpskom fabrikom stakla u Paraćinu, ali ona neće obustaviti proizvodnju već će jedan broj zaposlenih biti angažovan po ugovoru, rekao je agenciji Beta predsednik Privrednog suda i stečajni sudija Branislav Jovović.
On je naveo da je glavni razlog za otvaranje stečaja tog preduzeća neizmirivanje dospelih obaveza u roku od 45 dana. Staklara je u junu ove godine najpre izbegla stečaj jer je Privredni sud odbio predlog za otvaranje stečajnog... »

Film kragujevačkog reditelja "Bio dvaput jedan kralj" na festivalu u Kanadi

iKragujevac pre 3 sata
nimirani film "Bio dvaput jedan kralj", pisca i reditelja Vojina Vasovića iz Kragujevca, biće prikazan na festivalu animacije u Otavi, od 20. do 24. septembra.
Taj film je selektovan na više od 20 svetskih i regionalnih festivala, a u narednih mesec dana biće prikazan na festivalima u Italiji, Indoneziji, Holandiji, Španiji i Americi. Biće prikazan i u zvaničnoj selekciji festivala... »

Film iz Srbije "Bio dvaput jedan kralj" na festivalu u Kanadi

B92 pre 3 sata
B92: Film iz Srbije "Bio dvaput jedan kralj" na festivalu u Kanadi
Animirani film "Bio dvaput jedan kralj", pisca i reditelja Vojina Vasovića iz Kragujevca, biće prikazan na festivalu animacije u Otavi, od 20. do 24. septembra.
Taj film je selektovan na više od 20 svetskih i regionalnih festivala, a u narednih mesec dana biće prikazan na festivalima u Italiji, Indoneziji, Holandiji, Španiji i Americi. Biće prikazan i u zvaničnoj selekciji festivala... »

Gradonačelnik Radomir Nikolić odgovara na pitanja građana na RTK

iKragujevac pre 4 sata
U četvrtak 21.09.2017 godine, sa početkom u 20 časova, na televiziji RTK u emisiji Epicentar, gostovaće gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić.
Gradonačelnik će govoriti o aktuelnim dešavanjima , planovima i odgovarati na pitanja građana. Zaintresovani građani pitanja mogu slati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je... »

Senat Univerziteta jednoglasno odbacio optužbe protiv rektora Nebojše Arsenijevića

InfoKG pre 4 sata
U zgradi Rektorata održana je XLVII sednica Senata Univerziteta u Kragujevcu, na kojoj je jednoglasno utvrđeno da se odbacuju sve opružbe pojedinaca protiv rektora, prof. dr Nebojše Arsenijevića, za koga se kaže da je u potpunosti realizovao utvrđenu politiku strategije razvoja , postupajući u... »

REKORD: Otvorene bazene posetilo 70.000 Kragujevčana

InfoKG pre 6 sati
Otvorene bazene u Kragujevcu tokom kupališne sezone posetilo je oko 70.000 Kragujevčana, što je za 20.000 više u odnosu na prošlu godinu, poručuju iz Sportskog centra “Park”. Letnja kupališna sezona u Kragujevcu počela je u petak 9. juna, a okončana je u nedelju, 3. septembra. Zahvaljujući velikom... »

BDP: otvara novu sezonu svojim hit predstavama i gostovanjem vodvilja iz Kraljeva

Blic pre 8 sati
Posle letnje pauze, Beogradsko dramsko pozorište počinje novu sezonu 22. septembra. U ovom mesecu na programu je i gostovanje zajedničke produkcije Kraljevačkog pozorišta i Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca.
Sezona će biti otvorena izvođenjem hit naslova: "Ženska posla" Milene Pavlović Čučiović, "Pomorandže za zbogom" Biljane Popović u režiji Nenada Gvozdenovića, "Sviraj to ponovo, Sem" Vudija Alena u režiji Marka Manojlovića i "Igra... »

Kragujevac
sreda

Oblačno
12 ˚C
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
1˚ / 12˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
8˚ / 18˚
©2017 Netmark d.o.o.