Kragujevac - vesti

Kragujevčanin opljačkao banku i odneo više od milion evra: Policajcima je postavio ove dve zagonetke, koje ako reše, naći će pare

Telegraf pre 14 sati
Probajte da ih rešite i ostavite nam rešenja u komentarima
Sigurno se svi sećate Aleksandra Spasića koji je 2008. godine zaludeo Srbiju. Spasić je osuđen na devet godina zatvora zato što je 7. juna 2008. iz trezora izneo torbu sa 1,44 miliona evra. Sudija Okružnog suda u Kragujevcu Spasiću je izrekla jedinstvenu kaznu i zbog... »

Veselinović: Oteraćemo 'Juru' iz Srbije

OK radio pre 20 sati
Udruženi sindikat Srbije Sloga je pre pet godina ukazivao na velike probleme radnika u Juri i mobing koji je išao do fizičkog i seksualnog zlostavljanja u pogonima u Rači kod Kragujevca.
Lider ovog sindikata Željko Veselinović za Vesti najavljuje radikalizaciju delovanja i kaže da Violeta Petrović nije prva žrtva nehumanog i nezakonitog odnosa. On podseća da je nedavno premijer Aleksandar Vučić posetio Juru u... »

Izložba u čast Jovana Cvijića

iKragujevac pre 21 sat
Vek i po od rođenja akademika Jovana Cvijića. Izložba će biti otvorena u utorak, 6. decembra 2016. godine, u 19 časova u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu (Ulica slobode b.b, 34000 Kragujevac).
Srpska akademija nauka i umetnosti, Geografski institut „Jovan Cvijić“ SANU i Muzej grada Beograda obeležili su 2015. godine jubilej – 150 godina od rođenja akademika Jovana Cvijića. Izložba u Univerzitetskoj galeriji u... »

U Batočini održano predavanje u okviru Zimske škole za poljoprivrednike

iKragujevac pre 22 sata
Opština Batočina je u saradnji sa Poljoprivrednom savetodavnom i stručnom službom Kragujevac, danas organizovala predavanje iz nekoliko oblasti poljoprivrede. Predavanja je održano, u prepunoj sali SO Batočina, u okviru Zimske škole za poljoprivrednike, koja se svake godine održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.
Ispred Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Kragujevac prisutnima se obratila direktor ustanove, Suzana Nešković, koja se poljoprivrednicima zahvalila na veoma dobrom odzivu i naglasila izuzetnu saradnju PSSS Kragujevac sa... »

Međunarodni dan OSI

Ritam grada Kg pre 1 dan
Aktivnosti koje će se povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, 3. decembra, održati u Kragujevcu, najavljene su na jučerašnjoj konferenciji za novinare u zgradi Grada. U Centru za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom “Iskra“, sa početkom od 11 časova održava se tribina na kojoj će... »

Vašar u Kragujevcu, na tezgama za svakog po nešto (FOTO)

InfoKG pre 1 dan
U Kragujevcu će sutra, na Vavedenje, biti održan tradicionalni vašar. Kod Zelene pijace i u okolini prodavci postavljaju tezge, pa Kragujevčani i danas mogu da pazare razne proizvode po povoljnim cenama. Na tezgama ima za svakog po nešto. U ponudi su najrazličitiji proizvodi, od odevnih predmeta i... »

LSV: Mnogo posla na unapređenju položaja osoba sa invaliditetom

RTS pre 1 dan
RTS: LSV: Mnogo posla na unapređenju položaja osoba sa invaliditetom
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) saopštila je da se mora još puno raditi na unapređenju položaja osoba sa invaliditetom u društvu i ocenila da činjenica da su invalidi rada "Zastave Inpro" iz Kragujevca 50 dana štrajkovali glađu jer nisu imali drugog načina da se bore za svoja prava, najpotresnije svedoči kakav je položaj osoba sa invaliditetom u Srbiji.
"Naravno da ima i dobrih primera, među kojima je i subotički DES, ali je isto tako činjenica da ima još puno toga da se radi i uradi, pre svega u oblasti zapošljavanja i da mnogi poslodavci i dalje izbegavaju zapošljavanje osoba... »

Prodato 18 odsto više automobila

Danas pre 1 dan
U Kragujevcu je juče otvoren 11. Sajam automobila – „Auto expo 2016“ na kojem će se do sutra predstaviti zastupnici najpoznatijih svetskih automobilskih kompanija i brendova, među kojima su Fijat, Folksvagen, Ford, Hjundai, Škoda, Mazda, Nisan, Opel, Alfa i drugi. Ljubitelje automobila očekuju i... »

Senka doboša prekrila Radio-televiziju Kragujevac

Politika pre 1 dan
Ministarstvo privrede može da poništi privatizaciju ako REM utvrdi da se ne poštuje programska šema, ali kakve će koristi od toga imati zaposleni
Kragujevac – Ministarstvo privrede se oglasilo prvi put od početka štrajka zaposlenih u Radio-televiziji Kragujevac, koji su poslednjeg meseca u više navrata zahtevali da se utvrdi da li vlasnik ove medijske kuće, kruševački... »

Vremenska prognoza za subotu 3. decembar

iKragujevac pre 1 dan
U Kragujevcu danas pretežno sunčano.
Najniža temperatura -3 a najviša dnevna do 4 stepena. Vlažnost vazduha : 89%, pritisak: 1020 mb. fShare... »

Kragujevac
nedelja

Pretežno oblačno
6 ˚C
ponedeljak
Vedro
Vedro
-3˚ / 7˚
utorak
Znatno oblačno
Znatno oblačno
-2˚ / 8˚
©2016 Netmark d.o.o.