Kragujevac - vesti

Predstavljen restilizovani 500L

BizLife pre 42 minuta
Foto: FCA, Vlada Srbije Kompanija Fijat Krajsler automobili (FCA) Srbija promovisala je novi, restilizovani model „fijata 500L“, čija proizvodnja je počela u fabrici u Kragujevcu. Novi model tog automobila, kako je rečeno, bezbedniji je, praktičniji i tehnološki savršeniji, izmenjeno je 40 odsto... »

(VIDEO) rekla je da: Kragujevčanin iznenadio devojku na nesvakidašnji način! Ostala je bez teksta!

Kurir pre 1 sat
Oni koji su šetali Velikim parkom u Kragujevcu oduševili su se ovim prelepim gestom.
Ovaj Kragujevčanin je rešio da napravi nešto neočekivano za svoju devojku, a da to ne bude klasično spuštanje na koleno i prosidba. Tako je svoju ljubav prema devojci dočarao na sasvim genijalan način. Ono što je pripremio,... »

U najužem izboru za „Gazelu Srbije”

Kragujevačke pre 2 sata
Preduzeće „Milanović inženjering” iz Cerovca kod Kragujevca našlo se u najužem izboru za priznanje „Gazela Srbije” za domaće kompanije koje su u petogodišnjem periodu najviše doprinele rastu BDP-a i otvaranju novih radnih mesta. U Skupštini grada Beograda proglašene su Zlatna, Srebrna i Bronzana... »

Vučić: Verujem da će biti produžen ugovor sa Fijatom

Kurir pre 5 sati
KRAGUJEVAC - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izrazio danas uverenje da će sa Fijatom biti produžen ugovor nakon njegovog isteka.
Na pitanje novinara da prokomentariše to što sa Fijatom 31. decembra 2018. ističe ugovor, šta će biti posle toga i da li će vlada u međuvremenu potpisati novi ugovor, Vučić je istakao da će Vlada Srbije vredno raditi na tome da... »

Najnaprednija 4G+ mreža za trećinu stanovništva u Srbiji

B92 pre 5 sati
B92: Najnaprednija 4G+ mreža za trećinu stanovništva u Srbiji
Kompanija Telenor pustila je u široku upotrebu najnapredniju 4G+ mrežu u sedam gradova u Srbiji.
Do dva i po puta brži internet, još kvalitetniji signal i trenutno učitavanje prednosti su nove tehnologije koja je dostupna građanima Srbije u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Zrenjaninu i Pančevu. „Više od... »

Srpski automobil pravi tri odsto BDP-a!

Alo pre 6 sati
Alo: Srpski automobil pravi tri odsto BDP-a!
FIAT znači tri odsto BDP i gotovo osam odsto izvoza za našu zemlju, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić, zahvalivši radnicima koji proizvodnjom "fijat" automobila u Srbiji čine da se ponose njihove porodice, ali i cela Srbija.
On je na promociji novog redizajniranog modela 500 L u fabrici u Kragujevcu rekao da je to "naš mali srpski automobil, koji proizvodimo u našem Kragujevcu". "To je naše delo", rekao je i poručio da bismo bez Fijata imali mnogo... »

SPO o smeni Draškovića?

Večernje novosti pre 7 sati
Predsedništvo Srpskog pokreta obnove u subotu razmatra najnovije potrese u stranci. Jedan od "buntovnika" Mirko Čikiriz već isključen
FUNKCIONER SPO Žika Gojković najverovatnije će na sednici Predsedništva stranke u subotu zatražiti smenu lidera Vuka Draškovića, saznaju "Novosti". Prema našim informacijama, raspoloženje u vrhu SPO i u lokalnim odborima je takvo... »

Šminka za zanemoćalog „fiću“

Kragujevačke pre 8 sati
Restilingom modela „500L“ – najavljivanog duže od godinu i po a čija proizvodnja u Kragujevcu počinje danas – „Fijat Krajsler automobili“ pokušavaju da održe na tržištu već vremešni koncept koji je počeo ubrzano da gubi naklonost kupaca Jedni ga kude, drugi hvale, treći kažu – e, moj brale... Ovi... »

Ne propustite: „Pirati sa Kariba“ u bioskopu (repertoar)

iKragujevac pre 8 sati
Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza, od danas se nalazi pet novih filmova: „Pirati sa Kariba: Salazarova osveta 2D i 3D“, „Beži!“, „Pariz može da sačeka“, „Bar“ i „9. život Luisa Draksa“.
Pirati sa Kariba: Salazarova osveta 2D i 3D – Džoni Dep se vraća na velike ekrane u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba: Salazarova osveta“. ČETVRTAK 25. Maj... »

Nagrada za životno delo: Renati Ulmanski statueta "Joakim Vujić"

Blic pre 18 sati
"Ne volim reč publika, više volim reč gledalac", rekla je Renata Ulmanski večeras na sceni Knjaževsko-srpskog teatra primajući statuetu "Joakim Vujić", nagradu za životno delo.
- Ovo veliko priznanje učinilo je da sam, bar za korak, bliže svojim uzorima. Velikoj glumici rođenoj u Kragujevcu Ljiljani Krstić, Miri Banjac, Đuzi, Mileni, Bori.... Više od 60 godina stojim pred gledaocima. Nisam volela reč... »

Kragujevac
četvrtak

Oblačno
16 ˚C
petak
Kiša
Kiša
8˚ / 18˚
subota
Vedro
Vedro
9˚ / 21˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.