Kragujevac - vesti

Završena današnja runda razgovora o situaciji u Fijatu

Studio B pre 2 sata
Današnja runda pregovora predstavnika poslovodstva Fijata, Štrajkačkog odbora i Vlade završena je nešto pre 14 časova. Dogovoreno je da se dijalog nastavi, ali i da niko od učesnika, u ovoj fazi razgovora, ne daje izjave za medije.
Trojni dijalog nezadovoljnih radnika, predstavnika kompanije FKA Kragujevac i premijerke Ane Brnabić počeo je juče. Poslovodstvo je juče izrazilo spremnost organizovanja posebne Komisije, u kojoj će učestovovati i predstavnik... »

Završena prva runda pregovora o “Fijatu”, nastavak u petak

Total car pre 3 sata
Današnja runda pregovora predstavnika poslovodstva ”Fijata”, Štrajkačkog odbora i Vlade Srbije završena je nešto pre 14 časova. Kako je Tanjugu rečeno u Vladi Srbije, dogovoreno je da se dijalog nastavi, ali i da niko od učesnika, u ovoj fazi razgovora, ne daje izjave za medije. Trojni dijalog... »

Završena današnja runda pregovora o situaciji u FCA Srbija

Auto blog pre 11 sati
Današnja runda pregovora predstavnika poslovodstva Fijata, Štrajkačkog odbora i Vlade Srbije završena je nešto pre 14 časova. Kako je Tanjugu rečeno u Vladi Srbije, dogovoreno je da se dijalog nastavi, ali i da niko od učesnika, u ovoj fazi razgovora, ne daje izjave za medije. Trojni dijalog... »

U SANDŽAKU VODE BITKU OKO CIJEVI: Povratnik iz Pariza zaratio sa komšijama

Sandžak press pre 14 sati
Otkako je pre 37 godina na porodičnom imanju u selu Bovan, na putu Rudo – Priboj – Višegrad, izgradio fabriku svetlećih reklama kakvu je već imao u Parizu i Alžiru, kao i porodičnu kuću po svemu drugačiju od onih u njegovom selu, Vujadin Medović je stalno nailazio na podozrenje komšija i opštinskih... »

U Vladi Srbije nastavljaju se pregovori o "fijatu"

iKragujevac pre 15 sati
Kako je bilo najavljeno, u Vladi Srbije su danas nastavljeni pregovori predstavnika poslovodstva Fijata, Štrajkačkog odbora i premijerke Ane Brnabić
Pregovorima prisustvuje i ministar privrede Goran Knežević. Prva runda trojnih pregovora je održana juče, a prema prvim ocenama razgovori su bili konstruktivni. Predstavnici kompanije FKA Kragujevac izazili su spremnost... »

Vode bitku oko cevi: Povratnik iz Pariza zaratio sa komšijama

Večernje novosti pre 19 sati
Vujadin Medović je stalno nailazio na podozrenje komšija i opštinskih poreznika, u njihovim očima je drastično odskakao od sredine u kojoj je odrastao
Otkako je pre 37 godina na porodičnom imanju u selu Bovan, na putu Rudo - Priboj - Višegrad, izgradio fabriku svetlećih reklama kakvu je već imao u Parizu i Alžiru, kao i porodičnu kuću po svemu drugačiju od onih u njegovom selu,... »

Pregovori o Fijatu biće nastavljeni posle kraće pauze

Beta pre 1 dan
Pregovori izmedju rukovodstva fabrike Fijat Krajsler automobili iz Kragujevca, predstavnika Štrajkačkog odbora i Vlade kao posrednika u Beogradu, koji su počeli posle 12 časova su na kratko prekinuti i biće nastavljeni u 15 časova, saopšteno je iz Vlade. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić... »

U Kragujevcu različito o prestanku štrajka u Fijatu

N1 Info pre 1 dan
Čelnici sindikata kompanije FIAT Krajsler automobili Srbija, predstavnici lokalne samouprave, ekonomisti i Kragujevčani prekid štrajka u toj fabrici automobila različito ocenjuju - od toga da su radnici prevareni, da je samo reč o privremenom spuštanju tenzija, preko sumnji da iza svega stoji politika, do vere u povoljan ishod.
"Kao sindikalista osećam prazninu, gorak ukus, očekivao sam više. Zaustavljen je štrajk u koji je bilo uloženo toliko energije radnika, bez čvrstih obećanja Vlade i dogovora o prihvatanju minumuma zahteva. Mislim da je ovo samo... »

Kragujevac na konferenciji Assises u Briselu

InfoKG pre 1 dan
Među 600 učesnika iz celog sveta koji su se okupili na konferenciji Assises u Briselu, našli su se i predstavnici grada Kragujevca iz oblazsti zdravstvene i socijalne zaštite, učestvujući u okruglim stolovima na teme globalnih trendova decentralizovane saradnje i kreiranja zajedničke politike i... »

Portorikanski folklorni ansambl u Kragujevcu

Ritam grada Kg pre 1 dan
Studentski kulturni centar Kragujevac ugostiće jedinstveni foklorni ansambl Gibaro de Puerto Rico na zajedničkom koncertu folklora sa Akademskim folklornim ansamblom „Svetozar Marković“, koji će se održati u petak, u 20.30 časova, na Đačkom trgu. U susretu tradicija u kultura dveju zemalja, ansambl... »

Kragujevac
petak

Vedro
18 ˚C
subota
Vedro
Vedro
17˚ / 38˚
nedelja
Vedro
Vedro
20˚ / 37˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.