Kragujevac - vesti

KKN s Kojotom i Epilog otvorili Zidić! (video)

Telegraf pre 1 sat
Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara
Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) pojačani Hornsman Coyote-om i Epilog danas popodne na Zidiću Doma omladine Beograda su na najbolji mogući način, besplatnom svirkom za fanove i prolaznike u samom srcu glavnog grada, promovisali... »

Škoti donirali 23.5 tona garderobe i sapuna za ugrožene Kragujevčane (FOTO)

InfoKG pre 1 sat
Škotska Humanitarna organizacija „Glazgov brižni grad“ donirala je kragujevačkom Crvenom krstu 23,5 tona kvalitetne garderobe i organskog sapuna, namenjenih ugroženom stanovništvu. Deo pomoći će biti podelјen srpskim enklavama na Kosovu i Metohiji. Pomoć je u Kragujevac stigla zahvaljujući... »

Najava događaja za petak

iKragujevac pre 2 sata
Najava događaja za petak:
-10,00 sati, Osnovna škola “Prota Stevan Popović“ u Čumiću – otvaranje Festivala nauke na kome učestvuju predstavnici SANU - Odbor za poljoprivredu, PMF-Kragujevac, Fakulteta inženjerskih nauka, Prve kragujevačke gimnazije, Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj iz... »

Vučić pozvao gradjane Srbije da kupuju ``srpske automobile``

Beta video pre 4 sata
KRAGUJEVAC- -Premijer Srbije Aleksandar Vučić je pozvao gradjane Srbije da kupuju ``srpske automobile`` po ugledu na Japance koji uglavnom kupuju samo automobile proizvedene u njihovoj zemlji. ``Nadam se da će tri nove verzije automobila proizvedenih u Kragujevcu pronaći put do kupaca``, rekao je... »

Svi na jednom mestu: FIAT 500L Urban, Cross i Wagon

B92 pre 5 sati
B92: Svi na jednom mestu: FIAT 500L Urban, Cross i Wagon
Povodom promocije redizajniranog modela 500L, italijanski proizvođač objavio je galeriju fotografija sve tri varijante ovog MPV modela koji se izrađuje u Srbiji.
FIAT 500L za 2018. godinu zvanično je predstavljen u četvrtak 25. maja u Kragujevcu, a kupcima su kao i do sada dostupne tri verzije ovog vozila, ali sa novim dodacima u nazivima. Tako je “obični” 500L dobio oznaku Urban, dok... »

Rušenje po Vranju: Macola Vodovodu i Šumadincima

OK radio pre 5 sati
Rušenje nelegalno sagrađenih objekata u Vranju uzelo je zamah, i dok inspekcija tvrdi da sve radi po zakonu, pojedini građani smatraju je bilo propusta oko dodele poslova za rušenje bespravno podignutih zgrada.
Na sumnju je navela prvenstveno činjenica da su angažovani „Vodovod“ iz Vranja, kao javno preduzeće i „Sloga konstrakšn“ iz Kragujevca, koja se javila na tender za firme spremne da obavljaju rušenje, koji je raspisao grad Vranje.... »

Danas je Dan mladosti

Dnevnik pre 6 sati
Na današnji dan rođen je predsednik bivše SFRJ Josip Broz Tito (1892-1980) i njegov rođendan obeležavan je kao praznik u Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji od 1957.godine.
Glavni simbol praznika bila je štafeta mladosti koja je nošena oko mesec i po dana kroz čitavu Jugoslaviju i na njegov rođendan predata Titu svake godine u velikom sletu, koji je svečano organizovan na stadionu JNA. Štafeta je... »

Na sahranu umesto na maturu: Tragedija koja se ne zaboravlja! (foto)

iKragujevac pre 7 sati
Ova tragedija se ne zaboravlja.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 30.05.2016. godine u selu Čumić kod Kragujevca nastradala je učenica četvrtog razreda Druge tehničke škole, Milica Milojković. Svi učenici su išli u odeljenje IV-3. Okupili su se tog dana na placu u selu Čumić kod svog razrednog... »

U čast prvog srpskog olimpijca

Kragujevačke pre 8 sati
Deseti Memorijal koji nosi ime Stragarca Dušana Miloševića, člana prvog srpskog olimpijskog tima, učesnika Olimpijskih igara u Stokholmu (Švedska), 1912. godine u trci na 100 metara, održan je u subotu u Stragarima. Za titulu najbržeg nadmetalo se 147 učesnika – od učenika lokalne Osnovne škole... »

Grad preuzima RTK na rok od šest meseci

Danas pre 21 sat
Gradsko veće usvojilo je zaključak kojim se nadležnima u lokalnoj upravi omogućava da Vladi Srbije napokon podnesu zahtev da grad preuzme osnivačka prava nad Radio-televizijom Kragujevac. Ukoliko se Vlada Srbije saglasi s tim, konačnu odluku o preuzimanju RTK doneće Skupština grada Kragujevca,... »

Kragujevac
četvrtak

Oblačno
16 ˚C
petak
Kiša
Kiša
8˚ / 18˚
subota
Vedro
Vedro
9˚ / 21˚

Mogerini: Premijeri sa Zapadnog Balkana za saradnju i uvažavanje

EurActiv  pre 7 sati  još 18 povezanih

Neto dobit aerodroma Nikola Tesla povećana za 21 odsto

Beta  pre 6 sati  još 18 povezanih

Automobil koji pravi tri odsto srpskog BDP

Politika  pre 4 sata  još 19 povezanih

Mej: Obaveštajni podaci moraju da ostanu tajni

B92  pre 1 sat  još 14 povezanih

Mihajlović: Sledeće godine autoput Kragujevac - Batočina

Danas  pre 4 sata  još 15 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.