Kragujevac - vesti

Upozorenje na opasne meteorološke pojave: U Kragujevcu na snazi narandžasto upozorenje!

iKragujevac pre 1 dan
Danas je na snazi narandžasto upozorenje za oluje sa grmljavinom.
Može doći do poplava, prouzrokovanje šteta u vezi sa poplavama, problema u svim aktivnostima poljoprivredne proizvodnje, problema u saobraćaju zbog postojanja rizika od odrona i klizišta. Rizik od udara groma, opasnost poživot... »

Šumadija se sprema za izvoz govedine

Politika pre 1 dan
Kinezi u Cerovcu kod Kragujevca osnovali firmu „Kapital mit internešenel korporejšn” za trgovinu mesom na veliko
Kragujevac – Posle izjave Branislava Nedimovića, ministra poljoprivrede, da ćemo „vrlo brzo moći da izvozimo i govedinu u Kinu, takođe u neograničenim količinama”, pošto je „neophodno da se završi još samo nekoliko detalja”, u... »

Tragedije u Kragujevcu: Vojnik izvršio samoubistvo, policajac pucao sebi u glavu, mladić skočio sa 15. sprata, žena se obesila!

iKragujevac pre 1 dan
Samoubistva u Srbiji su surova svakodnevica godinama unazad, ali retko ko je ostao ravnodušan na poslednji talas samoubistava.
roj ovakvih tragedija inače se povećava sa dolaskom proleća, koje je u psihijatrijskom kalendaru okarakterisano kao godišnje doba sa povećanim brojem samoubistava. Ministarka Slavica Đukić Dejanović, neuropsihijatar, objašnjava... »

Aleksandar Vučić sutra u Kragujevcu zbog novog fijata 500L

iKragujevac pre 1 dan
Svečanosti u kompaniji Fijat-Krajsler automobili Srbija (FCA) povodom početka proizvodnje novog, redizajniranog modela "500L", sutra će u kragujevačkoj fabrici prisustvovati premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, najavila je danas Vlada.
Proizvodnja modela "500L" počela je u kragujevačkoj fabrici pre pet godina. Kompanija FCA koja ima 3.000 zaposlenih, osnovana je 2008. godine i u većinskom je vlasništvu italijanskog Fijata koji poseduje 67 odsto akcija, a Vlada... »

Razdor kod Draškovića

Večernje novosti pre 1 dan
Prvi čovek SPO u Kragujevcu i član Predsedništva ove stranke Milan Urošević oštro je napao potpredsednike Žiku Gojkovića i Mirka Čikiriza da pokušavaju da preuzmu partiju, nudeći blanko funkcije onima koji ih podrže
PRVI čovek SPO u Kragujevcu i član Predsedništva ove stranke Milan Urošević oštro je napao potpredsednike Žiku Gojkovića i Mirka Čikiriza da pokušavaju da preuzmu partiju, nudeći blanko funkcije onima koji ih podrže. Urošević je... »

Vučić sutra u Kragujevcu zbog novog fijata 500L

Beta pre 1 dan
Svečanosti u kompaniji Fijat-Krajsler automobili Srbija (FCA) povodom početka proizvodnje novog, redizajniranog modela "500L", sutra će u kragujevačkoj fabrici prisustvovati premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, najavila je... »

Mreža finansijskih menadžera EU projekata predstavljena u Kragujevcu

InfoKG pre 1 dan
Mreža finansijskih menadžera EU projekata predstavljena je u Kragujevcu u organizaciji Centra za promociju nauke, a uz podršku lokalne samouprave. Reč je o neformalnoj mreži profesionalaca iz različitih institucija, koji se primarno bave planiranjem, praćenjem i realizacijom finansijskih i... »

Kragujevac i ruski Magnitogorsk uspostavljaju saradnju u oblasti obrazovanja, privrede i kulture

InfoKG pre 1 dan
Razmena studenata svih vrsta i nivoa studija kragujevačkog Univerziteta i Magnitogorskog državnog tehničkog univerziteta G. I. Nosov trebalo bi da započne na jesen, a očekivanja su da će saradnja sa ruskim gradom Magnitogorsk biti proširena i u oblasti privrede i kulture. To je rečeno na prijemu za... »

Počinje anketiranje korisnika javnog prevoza

Ritam grada Kg pre 1 dan
Zbog izrade studije “Javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji Kragujevca”, studenti Saobraćajnog fakulteta beogradskog Univerziteta će do 31. maja brojati i anketirati korisnike ovih usluga, kako u autobusima, tako i na stajalištima. Studenti, koji obavljaju anketiranje, biće... »

Ima li ovoga i u Kragujevcu: Tinejdžeri u Srbiji masovno se igraju "šarene narukvice"

iKragujevac pre 1 dan
"Šarene narukvice" igraju se tako što devojčica stavi narukvicu određene boje, sakrije ruku i ako dečak pogodi, onda dobija erotsku nagradu.
U Srbiju je stigla još jedna opasna perverzna seksualna igrica koju osnovci i srednjoškolci igraju na žurkama - „šarene narukvice“! Roditelji su zgroženi i uplašeni, a stručnjaci ističu da tinejdžeri ne mogu ni da shvati kakve... »

Kragujevac
petak

Slaba kiša
12 ˚C
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 20˚
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 22˚

Dačić trvdi da oficir BIA nije prekršio protokol

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana

Džikić: "Najzad utakmica koja nije stresna"

Sportske.net  pre 7 sati  još 8 povezanih

Tilerson putuje u Britaniju, u znak solidarnosti

RTV  pre 2 sata  još 3 povezane

Vremeplov: Osnovano Udruženje književnika Srbije

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.