Kragujevac - vesti

Brnabić i radnici postigli dogovor, štrajk obustavljen

Prva pre 1 dan
Premijerka Ana Brnabić je danas kasno po podne postigla je dogovor sa štrajkačima u kragujevačkom Fijatu o prestanku štrajka i započinjanju pregovora.
Premijerka je iza zatvorenih vrata više od dva sata razgovarala sa predstavnicima štrajkača u „FCA Srbija” gde je proizvodnja bila obustavljana 27. juna. Na sastanku održanom u Skupštini Grada Kragujevca dogovoreno je i da sutra... »

Brnabić i radnici postigli dogovor, štrajk obustavljen

Studio B pre 2 dana
Premijerka Ana Brnabić je postigla dogovor sa štrajkačima u kragujevačkom Fijatu o prestanku štajka i započinjanju pregovora.
Premijerka je iza zatvorenih vrata više od dva sata razgovarala sa predstavnicima štrajkača u „FCA Srbija“ gde je proizvodnja bila obustavljana 27. juna. Na sastanku održanom u Skupštini Grada Kragujevca dogovoreno je i da sutra... »

Prekinut štrajk u "Fijatu"!

Alo pre 2 dana
Alo: Prekinut štrajk u "Fijatu"!
Premijerka Ana Brnabić postigla je dogovor sa štrajkačima "Fijata". Štrajk je obustavljen, ulazi se u pregovore.
Radnici "Fijata" tražili su razgovor sa premijerkom Anom Brnabić, koja je danas popodne otišla u Kragujevac. Premijerka je stigla u Kragujevac na sastanak koji je počeo oko 19.30 sati zgradi Skupštine Kragujevca. Premijerka je... »

Brnabić krenula na sastanak sa radnicima Fijata

BK TV pre 2 dana
Premijerka Ana Brnabić krenula je popodne u Kragujeva na sastanak s radnicima "Fijata" koji već danima štrajkuju zbog visine plata. Radnici Fijata su danas zatražili da premijerka Ana Brnabić dođe u Kragujevac na razgovore i da što pre oformi pregovarački tim ili krizni štab koji bi posredovao... »

Utvrđena jedinstvena rang lista za upis dece u vrtiće

Ritam grada Kg pre 2 dana
Komisija za sprovođenje jedinstvenog konkursa za upis dece u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac, utvrdila je jedinstvenu rang listu za 2017/18 godinu, nakon sprovedenog bodovanja. Komisija je, pored jedinstvene rang liste sa brojem bodova, utvrdila i listu dece koja su primljena u... »

Radnici Fijata traže razgovor sa Brnabić

BK TV pre 2 dana
Radnici Fijata su danas zatražili da premijerka Ana Brnabić dođe u Kragujevac na razgovore i da što pre oformi pregovarački tim ili krizni štab koji bi posredovao između menadžmenta i Štrajkačkog odbora, izjavio je predsednik Sindikata Nezavisnost u Fijatu Zoran Stanić. On je kazao Tanjugu da je... »

Muke friziranja Senegalki u improvizovanom salonu: Izložba Muzeja Afričke umetnosti

InfoKG pre 2 dana
U Galeriji Narodnog muzeja Kragujevac večeras u 19 sati biće otvorena izložba Muzeja Afričke umetnosti pod nazivom „Kad prestaneš da me češljaš, prestaću da te mrzim“ kustoskinje Ivane Vojt. Izložbeni prostor svojom organizaciom asocira na autentičan frizerski salon u kome su nastale same... »

Dogovor kuću gradi

Alo pre 2 dana
Nisam siguran da treba dovoditi svakog investitora i po svaku cenu.
Uopšte mi se ne sviđa da neki moderni robovlasnik, koji je došao ko zna odakle, teroriše naše ljude za mizernu platu. Ipak, mislim da „Fijat” nije takav slučaj i da grad Kragujevac baš ovoj fabrici može da zahvali što više nije... »

Radnici Fijata: Nastavljamo štrajk, šetaćemo VIDEO

B92 pre 3 dana
Kragujevac -- Štrajkači prve i druge smene Fijata u Kragujevcu odlučili su velikom većinom glasova da nastave protest, dok će u utorak biti održana i protestna šetnja.
Protestna šetnja najavljena je od fabrike do zgrade gradske uprave u Kragujevcu, a počeće u 10.30 časova. Predsednik štrajkačkog odbora Zoran Marković rekao je na konferenciji za novinare da će u utorak na protest izaći druga... »

Ministar privrede: Nismo dobili protokol štrajkača za pregovore

Beta pre 3 dana
Ministar privrede Srbije Goran Knežević izjavio je danas da u Ministarstvo i Vladu Srbije nije stigla verzija protokola za pregovore sa poslodavcem koju Štrajkački odbor firme "Fijat Krajsler automobili Srbija (FCA)" u Kragujevcu kaže da je uputio u petak, 14. jula. "Taj protokol nije stigao do... »

Kragujevac
petak

Vedro
18 ˚C
subota
Vedro
Vedro
17˚ / 38˚
nedelja
Vedro
Vedro
20˚ / 37˚

Među pet optuženih za povezanost sa id i Nemac srpskog porekla

Večernje novosti  pre 3 sata  još 3 povezane

Ministar zadovoljan Hestilom

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Nemačka okreće leđa Turskoj

Večernje novosti  pre 5 sati  još 2 povezane

Prinudno iseljavaju majku sa detetom zbog tuđeg spora

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.