Leskovac - vesti

Ljubav za pijačnom tezgom

Politika pre 1 dan
Bračni par Dragan i Snežana Antić iz sela Presečine 32 godine su u srećnom braku, a toliko dugo zajedno dolaze na svoje radno mesto na zelenoj pijaci u Bujanovcu
Bujanovac – Svakog ponedeljka Dragan Antić je na istom mestu na bujanovačkoj pijaci. Zajedno sa suprugom Snežanom. Ispred kombija sa leskovačkim tablicama tezga sa voćem. Tek je deset sati a ostalo je još samo nekoliko gajbica... »

Izgoreo automobil na parkingu kod Lamela, POŽAR PODMETNUT?

Jugmedia pre 1 dan
LESKOVAC – Automobil marke „Nissan“ izgoreo je u potpunosti oko 4 izjutra na parking prostoru između ulica Ilije Strele i Nikole Skobaljića u Leskovcu, potvrđeno je Jugmedii u policiji. Na sreću, u ovom požaru povređenih nema niti su, zbog brze intervencije vatrogasaca, zahvaćeni okolni parkirani... »

Edukacija roditelja o značaju prevencije

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Odbor za prevenicju bolesti zavisnosti i borbu prpotiv verskih sekti je povodom 1. decembra, Svetskog dana borbe protiv SIDE, raspisao likovni konkurs pod sloganom „Igraj za zdravlje, droga jok bre“. Konkurs je otvoren od 20. oktobra do 20. novembra. Pravo učešća na likovnom konkursu imaju... »

Leskovčani krali cigarete po Srbiji

Jugmedia pre 1 dan
LESKOVAC / KRUŠEVAC – Dve osobe uhapšene zbog serije teških krađa i krađa u više gradova i opština u Srbiji, potvrđeno je “ Novostima” u kruševačkoj policiji. Leskovčani S.K.(47) i D.D.(42) se terete da su tokom ove godine u Kruševcu, Varvarinu, Vrnjačkoj Banji, Blacu, Aranđelovcu i Mladenovcu... »

U borbu protiv narkomanije preko Mesnih zajednica

Jugmedia pre 1 dan
LESKOVAC – U leskovačkom Odboru za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti grada Leskovca kažu da ne znaju tačan broj osoba koje koriste psihoaktivne supstance u ovom gradu, ali da on nije beznačajan. Kako ističu, osnovni ciljevi njihovog rada se odnose na podizanje svesti javnog... »

OBMANA GODINE? Ništa od proizvodnje kečapa i pirea na Zelenoj zoni

Jugmedia pre 1 dan
LESKOVAC – Firma za proizvodnju kečapa i senfa „Develey“ iz Minhena, kao i Privredno društvo „Al-Rafideen“ za proizvodnju pirea, neće izgraditi svoje pogone u Zelenoj zoni, iako im je Leskovac u to ime već otuđio zemljište. Direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj Bojan Tojaga kaže da... »

Leskovčani „leče” vranjsko zdravstvo

Politika pre 1 dan
Novoimenovani koordinator rada ZC Vranje dr Nebojša Dimitrijević se sa ministrom Zlatiborom Lončarom dogovorio o merama za poboljšanje zdravstva u Vranju
Leskovac, Vranje – Nakon inspekcije, ministar zdravlja Zlatibor Lončar je, pored ostalih, smenio i vršioca dužnosti direktora Zdravstvenog centra u Vranju dr Vladimira Stamenkovića, specijalistu urologije, zbog poremećenih... »

Viši sud: Dragana Ilić Marković novi predsednik?

OK radio pre 2 dana
Dragana Ilić Marković, sudija Višeg suda u Vranju, predložena je za predsednika ovog suda, potvrđeno je OK Radiju u Visokom savetu sudstva (VSS).
Ovu odluku VSS doneo je na sednici u utorak i ona će biti prosleđena Skupštini Srbije na usvajanje. Pored Dragane Ilić Marković, kandidati za ovu funkciju bili su i Saško Aleksandrić, Tatjana Mihajlović Jovanović i Nada Čović,... »

Dela leskovačkog slikara punih mesec dana pred nemačkom publikom

Jugmedia pre 2 dana
LESKOVAC / HUNFELD – Radove leskovačkog slikara Viktora Ranđelovića punih mesec dana imaće prilike da vide svi posetioci galerije „Bahnhof“ u nemačkom gradu Hunfeld. Reč je o izložbi „2 & 1“, dva umetnika iz Bugarske Kamena Kisimova, Bojidara Kovačeva i našeg Viktora. Svaki od učesnika je izlozio... »

Oznaka Srpski kvalitet na mesu

Danas pre 2 dana
Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović rekao je danas u Leskovcu da će Vlada Srbije uskoro doneti predlog uredbe za oznaku "Srpski kvalitet" za oznaku mesnih prerađevina. On je istakao da novac opredeljen za agrara u budžetu za 2016 . godinu nije potrošen Prema... »

Leskovac
petak

Pretežno oblačno
13 ˚C
subota
Vedro
Vedro
-1˚ / 13˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2˚ / 14˚
©2016 Netmark d.o.o.