Leskovac - vesti

Cvetanović o šahtovima: Da nisam gradonačelnik, tužio bih gradonačelnika

Jugmedia pre 3 dana
LESKOVAC – Govoreći o problemima u komunalnoj infrastrukturi i šahtovima bez poklopca, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ispričao je danas u lokalnoj skupštini da je svojom nepažnjom nedavno upao u šaht i teško se povredio. „Nikada nisam video nešto stravičnije nego to što mi se desilo,... »

Zašto se menjaju programi poslovanja Direkcije i Pijace?

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Na trećoj sednici Skupštine grada usvojene su izmene i dopune programa poslovanja dva javna preduzeća, Direkcije za urbanizam i izgradnju i „Pijace“. Do izmena programa Direkcije došlo je zbog usaglašavanja sa rebalansom budžeta grada. Umanjenje iznosi 19 miliona 577 hiljada dinara, tako... »

CENJKANJE DIREKTORA SA DUŽNICIMA: Aj’ ću platim sutra, prekosutra…

Jugmedia pre 3 dana
LESKOVAC – Dugovanja prema „Domu“ počela su enormno da rastu nakon petooktobarskih promena. U isto vreme radnice ovog javnog predzeća uzurpirale su i državne stanove, a na to se gledalo kroz prste. Od tada do danas u ovom preduzeću promenilo se 6 direktora. Svako od njih, nesumnjivo, snosi deo... »

SRC „Dubočica“ – mesto za partijsko zapošljavanje ?

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Odlukom odbornika Skupštine grada Leskovca SRC „Dubočica“ je iz preduzeća prerastao u ustanovu. Miodrag Rajković, v. d. direktora, obrazložio je da je reč o usaglašavanju sa Zakonom o budžetskom sistemu, na preporuku Ministarstva finansija. Suština je u tome da javna preduzeća ne mogu biti... »

Preregistrovali SRC „Dubočicu“ da bi i dalje primali plate iz džepova građana

Jugmedia pre 3 dana
LESKOVAC – Odbornici u Skupštini grada izglasali su da se Sportsko-rekreativni centar „Dubočica“ preregistruje iz javnog preduzeća u ustanovu, kako bi se nastavilo indirektno finansiranje zarada oko 100 zaposlenih iz gradskog budžeta. Kao javno preduzeće, SRC „Dubočica“ bi moralo iz svog profita da... »

Skupština: Zašto su ostvareni prihodi manji od planiranih?

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Odlukom o izmeni i dopuni Odluke o budžetu grada Leskovca za 2016. godinu planiraju se ukupni prihodi, primanja i preneta neutrošena sredstva u iznosu od tri milijarde 892 miliona 406 hiljada dinara, i ovaj plan je za 32 miliona i 196 hiljada dinara manji u odnosu na prvobitni plan koji je... »

Ima li partijskog zapošljavanja u Leskovcu

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Tema kojom se bavi najnoviji broj Nove Naše reči je ima li u Leskovcu partijskog zapošljavanja. Gradonačelnik Goran Cvetanović smatra da to što su lekari zaposleni nedavno u bolnici ne znači da je u pitanju stranačko zapošljavanje. O tome ima li partisjkog zapošljavanja govori i direktor... »

Bezbednost: Zameni automobil biciklom

Jugmedia pre 4 dana
LESKOVAC – Vožnjom bicikala i podelom prvacima knjige „Pažljivkova pravila u saobraćaju“, grad Leskovac se danas prvi put uključio u manifestaciju Evropska nedelja mobilnosti, koja se u evropskim zemljama sprovodi od 2002. godine. Akciju pod nazivom „Zameni automobil biciklom“ su organizovali Savet... »

Cakić: Leskovac je grad u kome se puca, tuče, preti i reketira

Jugmedia pre 4 dana
LESKOVAC – Na nekom od narednih skupštinskih zasedanja leskovački odbornici razmatraće rad republičkih institucija, a na njihova pitanja odgovaraće u gradskom parlamentu predstavnici policije, tužilaštva, pravosuđa i ostalih. Sa tim se složio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović nakon što je... »

Imate platu 25.000? U ovom gradu od nje može da se živi

Srbija danas pre 4 dana
Leskovac predstavlja grad sa najnižim životnim troškovima u Srbiji.
Nije ništa novo da postoje značajne razliku među gradovima Srbije u pogledu životnih troškova. Ukoliko ste, jedan od onih koji primaju minimalnu platu od nepunih 25.000 dinara, životne troškove ćete najlakše uspet da izmirite u... »

Leskovac
utorak

Vedro
4 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
6˚ / 21˚
četvrtak
Vedro
Vedro
8˚ / 21˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.