Loto - vesti

Neviđeno u istoriji Loto-a! Večeras su oni postali milioneri, a nije izvučena sedmica!

BK TV pre 5 dana
Gledaoci su večeras mogli da prisustvuju jednistvenom loto izvlačenju - nema sedmice, ali ima milionera! Iako večeras u igri na sreću Loto nije izvučena sedmica, ne znači da nekog neće “zasvrbeti dlan”. Dva dobitnika “utešne” šestice odneće kući gomilu novca. Novi skandal u "Lotou"! Izvlačenje... »

Milioni za šesticu: Samo dva igrača pogodila su "šesticu" na lotou, a ovo su njihovi dobici

Blic pre 5 dana
U 39. kolu igre na sreću loto nije bilo sedmice, a izvučeni su brojevi: 5, 16, 27, 30, 34, 36 i 38. Međutim, šesticu je pogodilo samo dva igrača, koji jsu dobili čak po 1.439.765 dinara.
Razloga za zadovoljstvo ima i 178 dobitnika "petice" koji su dobili po 16.177 dinara. ČETVRTI U MARTU Izvučen džoker od milion dinara U 25. kolu igre na sreću Loto izvučen je džoker dobitnik, a nagrada od 1.000.000 dinara otišla... »

Ovo do sad nije viđeno u loto Srbiji: Sa izvučenom šesticom postali milioneri (foto)

Telegraf pre 5 dana
Tačan iznos koji su osvojili je 1.439.765 dinara
Iako večeras u igri na sreću Loto nije izvučena sedmica, ne znači da nekog neće “zasvrbeti dlan”. Dva dobitnika “utešne” šestice odneće kući gomilu novca. NIKOM NE SMETA JAKA LUTRIJA: Samo podsećamo na loto blamove svih ovih godina Dvojici novopečenih milionera, sreću... »

Prvomajski bingo od 4,1 milion dinara otišao u prave ruke

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Ocu i ćerki iz Dimitrovgrada, Momčilu i Slađani Vidanović, koji su do sada preživljavali od 12.000 dinara mesečne penzije, sreća se osmehnula kada su izvukli glavnu premiju od 4,1 milion dinara u Prvomajskom Bingo kolu.
Njih dvoje su do sada živeli u trošnoj kući u Dimitrovgradu, a od 12 000 dinara penzije nisu mogli da pokriju ni osnovne troškove. "Nismo imali ni kupatilo, penzija je mala, a i ćerki treba da može negde da ode", rekao je otac... »

Slađana je živela u bedi, onda joj se 1. maja promenio život: Osvojila je milione na Bingu, a njena trošna kuća će postati dvorac (video)

Telegraf pre 13 dana
Dobitnica postala svesna svoje sreće tek kada je na ekranu objavljeno ime grada u kome je kupljen jedini dobitni listić
Trošna kuća porodice Vidanović u Dimitrovgradu napokon će biti renovirana, zahvaljujući Bingo dobitku i novčanoj nagradi u iznosu od neverovatnih 4.121.516,80 dinara! Vesna neće da deli svoja 3 miliona, pa se umešao i advokat:... »

Grajpelu druga etapa Đira D’ Italija

B92 pre 16 dana
B92: Grajpelu druga etapa Đira D’ Italija
Nemac Andre Grajpel pobednik je druge etape Trke kroz Italiju vožene od Olbija do Tortolija dužina 221 kilometar.
Biciklista Loto-Sudala u sprint završnici pobedio je Italijana Roberta Ferarija i Belgijanca Jasepa Stujvena. Prvih deset još su kompletirali Fernando Gaviria, Kristijan Sbaralji, Enriko Bataljin, Rajan Gibons, Gerant Tomas,... »

Evo kako je Suzana Mančić zapretila zetu!

Alo pre 22 dana
Alo: Evo kako je Suzana Mančić zapretila zetu!
Suzana Mančić nedavno je postala tašta jer se njena ćerka Teodora tajno udala pa nije prisustvovala venčanju u Las Vegasu.
Loto devojka im to nije zaboravila i sve im piše, pogotovo zetu. "Sa mnom im neće biti lako. Šta oni misle?! Zet je bio kriv za sve. Tako sam mu i rekla kada su počeli ozbiljno da se zabavljaju. Bila sam jako ljuta i pozvala sam... »

Ćerka joj se tajno udala, danima je plakala: Evo kako je Suzana Mančić zapretila zetu! Smrzao se!

Kurir pre 23 dana
Suzana Mančić nedavno je postala tašta jer se njena ćerka Teodora tajno udala pa nije prisustvovala venčanju u Las Vegasu. Loto devojka im to nije zaboravila i sve im piše, pogotovo zetu.
"Sa mnom im neće biti lako. Šta oni misle?! Zet je bio kriv za sve. Tako sam mu i rekla kada su počeli ozbiljno da se zabavljaju. Bila sam jako ljuta i pozvala sam ga da razgovaramo. I on čovek seo i rekla sam mu: Slušaj ti, ti... »

Ko će U dobiti pare od lutrije? Dok se tri koleginice i dalje svađaju, evo šta kažu pravnici

Blic pre 23 dana
Loto srećka vredna tri miliona dinara posvađala je tri koleginice iz Gornjeg Milanovca, koje su do spornog dobitka zajedno učestvovale u igrama na sreću. Najčešće su igrale ovakav "greb greb" uz navodni dogovor da ga podele na ravne časti, međutim, ljuta zavada nastala je kada je jedna od njih zaista osvojila novac.
Marija Kalojević i Jovana Đorđević, kao oštećene, anagažovale su advokate u parnici protiv tužene Vesne Pavlović. Prema rečima tužilja, 3. marta kada su Jovana i Vesna kupile srećku na kiosku u blizini radnog mesta. Kupile su tri... »

Svađa oko tri loto miliona: Koleginice se drže svojih priča, ali evo šta kažu svedoci

Blic pre 25 dana
Tri koleginice i prijateljice iz Gornjeg Milanovca godinama su delile svaki dinar. Sve dok jedna od njih na lutriji nije izvukla premiju od tri miliona dinara.
Na ovaj način može se sažeti priča koja je već tri dana glavna tema u gradu pod Rudnikom. Glavne tri protagonistkinje, Marija Kalojević i Jovana Đorđević, s jedne, i Vesna Pavlović, s druge strane, i dalje se drže svojih verzija... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.