Loznica - vesti

Pomagaćemo i dalje gde je najpotrebnije

Vesti online pre 21 sat
Predstavnici Udruženja zdravstvenih radnika sa Novog Zelanda "Sveti Kozma i Damjan" proteklih dana, direktoru Opšte bolnice Loznica dr Milanu Todoroviću uručili su novi defibrilator. Aparat koji se koristi kao sredstvo prve pomoći kod srčanog udara.
Poklon je predao pedijatar Šuman Mitić iz Beograda, koji živi u Novom Zelandu više od dve decenije. Prema njegovim rečima, Udruženje zdravstvenih radnika formirano je pre pet godina i redovno organizuje humanitarne akcije s... »

U: fabrici čokolade u Loznici još 50 radnih mesta

Blic pre 1 dan
U novom pogonu za proizvodnju čokolade, koji je otvorila loznička kompanija „Neli“, posao će dobiti ukupno 50 radnika.
Investicijom od tri miliona evra u novu proizvodnu liniju, proizvodnja će biti povećana za 80 procenata, a prema rečima Mitra Obradovića, direktora fabrike, kompanija planira da poveća izvoz u Rusiju. – Dobro je to što je naša... »

U: fabrici čokolade u Loznici još 50 radnih mesta

Blic pre 1 dan
U novom pogonu za proizvodnju čokolade, koji je otvorila loznička kompanija „Neli“, posao će dobiti ukupno 50 radnika.
Investicijom od tri miliona evra u novu proizvodnu liniju, proizvodnja će biti povećana za 80 procenata, a prema rečima Mitra Obradovića, direktora fabrike, kompanija planira da poveća izvoz u Rusiju. – Dobro je to što je naša... »

Grobari ovo ne pamte: Partizan doveo pojačanje! Sada ima dvojicu igrača istog imena i prezimena

Kurir pre 1 dan
Partizan će od sada imati dvojicu Nemanja Miletića! Fudbaler tog imena i prezimena član je crno-belih već godinu dana, a njegov imenjak i prezimenjak dogovorio je saradnju sa klubom iz Humske, koja će biti ozvaničena tokom nedelje, prenose beogradski mediji. Nemanja Miletić rođen pre 25 godina u... »

Dimitrije najmlađi nosilac plakete Grada Loznice

Blic pre 2 dana
Dimitrije Pavlov (16), učenik drugog razreda lozničke Gimnazije "Vuk Karadžić", najmlađi je dobitnik gradske plakete, jednog od najznačajnijih priznanja koja su i ove godine dodeljena povodom Dana Loznice.
Za njegovo ime već se čulo kada je u decembru 2015. godine sa naučne Olimpijade u Južnoj Koreji, kao predstavnik Srbije, doneo bronzanu medalju, a ovaj vredni gimnazijalac do sada je osvojio još oko 50 nagrada iz različitih... »

FOTO: Srednjoškolci na Tehnološkom fakultetu učili kako se prave sapuni i masti

Radio 021 pre 3 dana
Tehnološki fakultet u Novom Sadu realizovao je sa srednjoškolcima pet radionica u okviru projekta "Farmacija za poneti: Od biljke do proizvoda".
Projekat je finansirao Centar za promociju nauke Beograd. Članice projektnog tima su dr Senka Vidović, koja je koordinatorka projekta, dr Jelena Vladić i mast. inž. Aleksandra Gavarić, sa Tehnološkog fakulteta. Radionice su... »

Loznici stigla pomoć sa Novog Zelanda

Blic pre 3 dana
Predstavnici Udruženja zdravstvenih radnika "Sveti Kozma i Damjan" sa Novog Zelanda uručili su novi defibrilator lozničkoj Opštoj bolnici, koji će biti korišćen na internom odeljenju.
Humanitarnu akciju pokrenula je Lozničanka Jasna Kovačević, koja je prilikom premijernog izvođenja svoje monodrame "Mudrost življenja" u Vukovom domu kulture pre mesec dana sakupila oko hiljadu evra od prodaje ulaznica, a onda su... »

Dimitrije Pavlov najmlađi dobitnik lozničke povelje grada

RTS pre 4 dana
RTS: Dimitrije Pavlov najmlađi dobitnik lozničke povelje grada
Dodeljivanje gradskih priznanja u Loznici ove godine ličilo bi na sve prethodne, da nagradu za izuzetan doprinos nije dobio šesnestogodišnji Dimitrije Pavlov, učenik drugog razreda Gimnazije, koji je ujedno postao najmlađi nosilac ove nagrade. U gradskoj upravi poručuju da je ulaganje u obrazovanje jedan od ključnih prioriteta.
Dimitrije ima šesnaest godina i oko 50 nagrada. Od toga 11 sa republičkih takmičenja iz fizike i engleskog jezika, bronzanu medalju sa naučne Olimpijade u Južnoj Koreji, nosilac je i povelje Kapetan Miša Anastisijević, ali i... »

Novi brend Srbije: Rio ispod Gučeva

Vesti online pre 4 dana
Nebo je bilo oblačno, kiša je više puta počinjala pa prestajala, ali to nije pokvarilo raspoloženje učesnika i brojnih posetilaca međunarodnog Kraljevskog karnevala koji je po sedmi put minulog vikenda održan u Banji Koviljači. Domaćin manifestacije, Udruženje građana Kraljevski karneval iz Banje Koviljače, u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Loznice i pod pokroviteljstvom Grada, napravilo je pravu karnevalsku atmosferu koju su dodatno usijale oskudno odevene igračice sambe.
Šareni kostimi, ritam sambe, bubnjari Dragoljuba Đuričića, brojni posetioci, lepota banjskog parka i velike fontane oduševili su učesnike iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Makedonije, Republike Srpske, šest karnevalskih gradova Srbije... »

Loznica: Koncert škole rok gitare

Blic pre 4 dana
Obeležavajući međunarodni dan muzike, loznički Centar za kulturu "Vuk Karadžić" organizovao je večeras u Vukovom domu kulture godišnji koncert polaznika škole rok gitare, koju već 12 godina uspešno vodi Jovan Ivanović.
Nadareni mladi muzičari pokazali su koliko su napredovali i koliko dobro vladaju svojim instrumentom, a ovaj već tradicionalni program na početku leta publici je pružio mogućnost da se podseti starih pop-rok hitova i pozdravi... »

Ruf: Povećanje plata i penzija sada nije tema

Nova ekonomija  pre 2 sata  još 13 povezanih

Svetsko zlato za Vanju Stanković

Beta  pre 1 sat  još 17 povezanih

Tereza Mej sklopila koaliciju sa severnoirskom strankom

Radio 021  pre 2 sata  još 12 povezanih

Đaci od septembra u školi uče o bezbednosti

Blic  pre 2 sata  još 11 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.