Loznica - vesti

Zaplenjena municija, zlato, stari novac i parfemi

RTV pre 11 dana
BEOGRAD - Carinski službenici su tokom vikenda na graničnim prelazima Bački Breg, Gradina, Kelebija i Horgoš otkrili više pokušaja krijumčarenja različite robe, uključujući municiju, zlato, stari novac i parfeme.
Na ulaznoj strani graničnog prelaza Bački Breg 10. marta 2017. godine zaplenjeno je 250 patrona lovačke municije. Municija "Rottweil" kalibra 12mm upakovana u deset originalnih kutija, pronađena je u jednoj od torbi-pošiljaka... »

Za više beba u Loznici

RTS pre 11 dana
RTS: Za više beba u Loznici
Odluku o novčanoj pomoći porodicama sa decom gradska uprava u Loznici usvojila je 2008. godine. U međuvremenu, kao podsticajne mere uvedene su novčane naknade za nezaposlene porodilje, pomoć prilikom sklapanja braka i finansiranje trećeg deteta od rođenja do punoletstva.
Jedna od 112 porodica koje su 2016. godine dobile treće dete jeste porodica Tomićević. Ako se ovaj broj uporedi sa 2013. godinom, kada je Skupština grada usvojila odluku o finansiranju trećeg deteta od rođenja do punoletstva, te... »

Svoji na svom… ili našem?

Danas pre 11 dana
Firma Milovana Samardžića „SAM komerc“ iz Malog Zvornika godinama učestvuje kao ponuđač na javnim nabavkama i dobija poslove od JP „Srbijašume“ – ŠG „Boranja“ iz Loznice. Sumnju na adekvatno gazdovanje prirodnim resursima, svrsishodno raspolaganje javnim sredstvima i integritet postupka javnih... »

Vremeplov: Dani kada je Mateja Kežman rešetao mreže i snimao hitove (video)

Hot sport pre 12 dana
Pirot, Loznica, Smederevo pa konačno Beograd, i dugo čekana fudbalska slava za ovog, tada, napadača u usponu.
Još od kako je ‘fudbalski prohoda’ u Zemunu, sanjao je dres Partizana, a kada mu se ta želja ostvarila, niko nije mogao da ga zaustavi. Ta 1999. godina je bila druga za Mateju Kežmana u Humskoj, domaća fudbalska javnost se... »

Pet meseci od tragedije Očajni otac: Hoće da sakriju istinu o smrti mog Radenka

Kurir pre 12 dana
Milan Nikodinović, čiji je sin umro od sepse nakon preloma ruke, sumnja da neko pokušava da lažnim dokumentima skine krivicu s doktora Bojanića
Prošlo je pet meseci otkako Radenko nije sa nama, a istina o tome ko je odgovoran za njegovu smrt je sve dalja. Sada se nekim čudom među lekarskom dokumentacijom pojavila i navodna detetova temperaturna lista, a njemu u bolnici u... »

(Video) Dirljiva priča dede pantelije: Zavetao se da sazida kuću kozama jer su ga izlečile od raka!

Kurir pre 12 dana
Pantelija Trninić iz sela Bradić kod Loznice, odlučio je da sazida kozama kuću jer veruje da ga je baš njihovo mleko izlečilo od raka.
Naime, on je saznao da je oboleo od raka bešike i odlučio da napusti ženu i ćerku koje žive u Boru i da dođe na selo da čuva koze. Posećivao je razne doktore i bolnice, imao operaciju prostate ali sve se promenilo kada je, po... »

Pobeđujem u prvom krugu

Vesti online pre 13 dana
Budući kandidat za predsednika Srbije, Ljubiša Preletačević Beli, lider mladenovačke stranke Sarmu probo nisi, kaže za "Vesti" da vlast opstruiše overe potpisa njegovoj predsedničkoj kandidaturi, ali je, kako šaljivo dodaje, uveren da će "pobediti u prvom krugu".
- Tokom dva dana imali smo jednog notara jer im je očito naređeno da se prave ludi i da ne rade svoj posao. Zato smo morali da idemo od vrata do vrata i da ih molimo da nam overavaju potpise - otkriva Luka Maksimović, alias... »

Hrast u Runjanima svedok vekova

Večernje novosti pre 14 dana
Mada je zašlo u četvrti vek, pošto je, zvanično, dokazano da je staro najmanje 300 godina, drvo selu u Jadru nadomak Loznice, još se dobro drži
LOZNICA - Mada je zašao u četvrti vek, pošto je, zvanično, dokazano da je star najmanje 300 godina, stari hrast u Runjanima, selu u Jadru nadomak Loznice, još se dobro drži. Oslabljenje grane su posečene, kako ne bi štetile... »

Nelli u aprilu otvara novi pogon vredan 3 mil EUR - Loznička fabrika počinje izvoz u Belorusiju i Jermeniju i najavljuje gradnju distributivnog centra

Ekapija pre 14 dana
Za manje od mesec dana, fabrika konditorskih proizvoda Nelli otvoriće u Loznici novi pogon, u čiju je izgradnju i opremanje uložila 3 mil EUR. U njemu će se proizvoditi 40 novih čokolada sa raznim ukusima - celim lešnikom, seckanim lešnikom, rižom, krispijem, tuti fruti, keksom, čokolade punjene... »

Neobična priča mladića iz loznice: Električnu gitaru svira zubima, a onda postane majstor starogradskih bisera

Blic pre 14 dana
Naučio sam da sviram od starijih, ali i od mlađih muzičara, i od boljih i od lošijih. Od svakog nešto može da se nauči, priča Lozničanin Marko - Exer Perić (23).
Iako mlad po godinama, Marko, samouki rok gitarista, već ima zavidnu muzičku kilometražu. Svirao je po kafićima i kafanama, vojvođanskim salašima i bosanskim kasabama, moto-skupovima, ali i na velikim koncertima. Sve - od... »

Patrijarh Irinej služio pomen žrtvama NATO bombardovanja

Blic  pre 1 sat  još 39 povezanih

Nikolić otkrio spomen - ploču srpskim majkama u Beogradu

Beta  pre 1 sat  još 14 povezanih

Nastavak novog suđenja Oliveru Ivanoviću 27. aprila

Večernje novosti  pre 2 sata  još 12 povezanih

Mršić: Kao da je 0:0; Arapović: Bolje u Pioniru nego Zagrebu

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 13 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.