Malina - vesti

Zbog vremenskih nepogoda minus od milijardu EUR

B92 pre 6 sati
B92: Zbog vremenskih nepogoda minus od milijardu EUR
Beograd -- Poljoprivredna proizvodnja će ove godine zbog mraza, grada i suše biti manja za 20 odsto ili za milijardu evra.
To je rekao član Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu u Skupštini Srbije Miladin Ševarlić. On je za agenciju Beta rekao da će rod kukuruza biti prepolovljen u odnosu na prošlu godinu i da će šteta na izgubljenom rodu... »

Pravi narodni vašar: Malina podbacila, Prilike podbacile

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Ivanjica - Više od 10.000 ljudi okupilo se ove godine na Preobraženskom vašaru u Prilikama kod Ivanjice, koji je možda jedini u Zapadnoj Srbiji preživeo sve migracije i trendove koji su zatvarali srpska sela. U selima su najpre nestajali vašari, a onda je došlo do masovnih odlazaka iz njih. Selo... »

Malinari opet na ulicama, razlog isti

BizLife pre 10 sati
Foto: Pixabay U Ivanjici je u subotu održan protest malinara Zlatiborskog i Moravičkog okruga, koji traže da akontna cena maline prati rast izvozne cene ovog voća. Predsednik Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović rekao je da hladnjačari ne poštuju dogovor postignut na sastanku u Vladi... »

Nedimović: Cenu maline određuje tržište

Danas pre 20 sati
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, povodom današnjeg protesta malinara u Ivanjici, saopštio je da cenu maline određuje tržište, a da su sa udruženjima proizvođača dogovorene mere kojima će se poboljšati stanje u malinarstvu. Na protestu u Ivanjici, čiji je... »

Protest malinara zbog neispunjenih obećanja

RTS pre 1 dan
U Ivanjici je održan miran protest malinara Zlatiborskog i Moravičkog kruga koji traže da akontna cena maline prati rast izvozne cene ovog voća.
Predsednik Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović rekao je da hladnjačari ne poštuju dogovor postignut na sastanku u Vladi Srbije. "Hladnjačari ne povećavaju otkupne cene sa sadašnjih 120 do 160 dinara na traženih 220 po... »

Protest malinara zbog neispunjenih obećanja

Danas pre 1 dan
U Ivanjici je danas održan miran protest malinara Zlatiborskog i Moravičkog okruga koji traže da akontna cena maline prati rast izvozne cene ovog voća. Predsednik Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović rekao je da hladnjačari ne poštuju dogovor postignut na sastanku u Vladi Srbije.... »

Danas protest malinara u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Ivanjica – Asocijacija malinara Srbije danas će u 16:00 sati organizovati potest u Ivanjici zbog niskih otkupnih cena malina koje su od 120 do 157 dinara, iako su izvozne cene tog voća od dva do 3,8 evra po kilogramu, rekao je danas predsednik tog udruženja Dobrivoje Radović. On je rekao da će se... »

Malinari najavili masovne proteste

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Ivanjica- Više stotina proizvođača maline i kupine iz Užica, Arilja, Požege, Lučana i Prijepolja okupilo se večeras na protestu u Ivanjici tvrdeći da su prevareni niskom otkupnom cenom. ,,Izvoznici i hladnjačari su prevarili i Vladu i nas jer nisu ispoštovali dogovor koji je postignut u Vladi... »

Vremenske nepogode uništile 20 odsto srpske poljoprivredne proizvodnje

SEEbiz pre 1 dan
BEOGRAD - Poljoprivredna proizvodnja će ove godine zbog mraza, grada i suše biti manja za 20 odsto ili za milijardu evra, rekao je danas član Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu u Skupštini Srbije Miladin Ševarlić.
On je za agenciju Beta rekao da će rod kukuruza biti prepolovljen u odnosu na prošlu godinu i da će šteta na izgubljenom rodu biti 544 miliona evra. "I rod soje biće prepolovljen i šteta će zbog toga biti oko 118 miliona evra, a... »

Ševarlić: Poljoprivredna proizvodnja manja za milijardu evra

N1 Info pre 1 dan
Poljoprivredna proizvodnja će ove godine zbog mraza, grada i suše biti manja za 20 odsto ili za milijardu evra, rekao je član Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu u Skupštini Srbije Miladin Ševarlić.
On je za agenciju Beta rekao da će rod kukuruza biti prepolovljen u odnosu na prošlu godinu i da će šteta na izgubljenom rodu biti 544 miliona evra. "I rod soje biće prepolovljen i šteta će zbog toga biti oko 118 miliona evra, a... »

Razneti Barselonu: Spremili 120 boca, stradao imam

Mondo  pre 38 minuta  još 25 povezanih

Teodosić zbog povrede ne ide na EP

Politika  pre 31 minut  još 18 povezanih

Kolone vozila na graničnim prelazima, čeka se više sati

Danas  pre 37 minuta  još 18 povezanih

Alonso za prvu pobedu Čelsija

Beta  pre 1 sat  još 18 povezanih

RHMZ upozorava na moguće nevreme

RTS  pre 1 sat  još 12 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.