Medveđa - vesti

Zašto Medvedja dobija tri puta manje novca iz Koordinacionog tela

Jug press pre 13 minuta
MEDVEDJA-BUJANOVAC-PREŠEVO U ovogodišnjoj raspodeli novca , koji se iz republičkog budžeta , preko Kooordinacionog tela za opštine Bujanovca, Preševo I Medvedja , raspodeljuje u budžete ove tri opštine, Medvedja je dobila samo 36, 5 miliona dinara. To je samo 400.000 dinara u odnosu na prošlu... »

Mladić iz medveđe napravio brend: Drvene leptir mašne i tregere prodaje i u Njujorku

Kurir pre 15 sati
- Prvobitni plan bio je da pravimo jednu drvenu leptir mašnu mesečno što smo i uspeli. Zatim smo konstatovali da, ako ih napravimo 10 u toku meseca, biće super – priča mladi preduzetnik i student Više zdravstvene škole strukovnih studija u Beogradu Nemanja Stojanović (24), vlasnik Preduzetničke radnje Bowtie wooden style u Medveđi.
- Kad smo to postigli, sledeći plan bio je da pravimo jednu dnevno. Onda smo zaključili da bismo bili prezadovoljni ako bismo uspeli da zaradimo po jednu solidnu platu mesečno. I danas jesmo prezadovoljni, kaže Nemanja Kad kaže... »

EU: donirala dva miliona evra za 20 opština i gradova

Blic pre 20 sati
RTS: EU donirala dva miliona evra za 20 opština i gradova
Evropska unija donirala je dva miliona evra za unapređenje upravljanja ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi u Srbiji, a danas je potpisan Memorandum o saradnji i razumevanju sa 20 gradova i opština u kojima će do kraja godine biti sproveden taj pilot projekat.
Memorandum o saradnji i razumavanju u okviru projekta "Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi" danas su u Skupštini grada potpisali predstavnici kancelarije Saveta Evrope, koja će sprovesti projekat, i 20 lokalnih... »

Drvene leptir mašne iz Medveđe preko Evrope do Amerike

Jugmedia pre 2 dana
Prvobitni plan bio je da pravimo jednu drvenu leptir mašnu mesečno što smo i uspeli. Zatim smo konstatovali da, ako ih napravimo 10 u toku meseca, biće super. Kad smo to postigli, sledeći plan bio je da pravimo jednu dnevno. Onda smo zaključili da bismo bili prezadovoljni ako bismo uspeli da... »

Četvrti najveći sportski događaj 20. veka: Liston vs Klej - dan kada je promenjena istorija boksa (video)

Mozzart sport pre 3 dana
“Posle borbe, sagradiću lepu kuću i staviću ga na pod kao medveđu prostirku. On čak i smrdi kao medved. Kad ga prebijem, pokloniću ga zoo vrtu”...
Američki I-Es-Pi-En tu borbu nazvao je četvrtim najvećim sportskim događajem 20. veka. Mada nije tako izgledalo u mesecima uoči meča. Kasijus Klej – još se tako zvao – bio je samo brbljivi, talentovani bokser sa stilom koji bi... »

Autobus pun vojnika sleteo s puta kod Vladičinog Hana

Sandžak haber pre 5 dana
A Serbian army unit waits for arrival of Serbian President Boris Tadic in the town of Vranje, 04 January 2006 as a part of his visit to security forces deployed along the administrative border with Kosovo. Tadic said Wednesday that the platform adopted by ethnic Albanian political parties in... »

„Rosnjeft” ušao u Libiju

Politika pre 5 dana
Prvi posao ruskog petrokapitala u naftaškom eldoradu Afrike od arapskog proleća 2011.
„Nije svaka mačka lav. Svako treba da gleda svoga posla. Nema te životinje u zoološkom vrtu koja medvedu može da kaže šta treba da radi.” Tim rečima ruski ministar odbrane Sergej Šojgu replicirao je početkom sedmice britanskom... »

Građani pasivni i neobavšteni

Danas pre 5 dana
Nivo građanske participacije u opštinama Bujanovac, Preševo i Medveđa je znatno niži u odnosu na prosek u Republici Srbiji, pokazalo je istraživanej koje je sproveo CESID uz podršku Evrospke Unije. "To znači da građani ne participiraju dovoljno u donošenju odluka, što je jedan od osnovnih... »

Da se više čuje glas naroda

Jugmedia pre 5 dana
Za razliku od Preševa i Bujanovca, Medveđa je svetli primer razvijanja dobre praksu donošenja pojednačnih odluka preko javnih rasprava, gde prijavljeni građani mogu da uzmu učešće i na taj način utiču na proces donošenja bitnih odluka, zaklučeno je na skupu u Medveđi. Vrešena je, naime,... »

„Bata Energy“ iz Niša zainteresovan za proizvodnju peleta u Medveđi

Jugmedia pre 5 dana
Niška firma „Bata Energy“ zainteresovana je za izgradnju solarnih elektrana i za otvaranje nove linije peleta u opštini Medveđa. Tokom razgovora sa predsednikom opštine Nebojšom Arsićem „našao se zajednički interes za pokretanje razgovora“ na ovu temu, piše na opštinskom sajtu. Nišlije su, naime,... »

Izgoreo splav u Beogradu

RTS  pre 1 sat  još 10 povezanih

Čanak: Izuzetno sam ponosan na igrače Partizana

Beta  pre 3 sata  još 9 povezanih

Kurs dinara 123,9124 za evro

Kamatica  pre 2 sata  još 7 povezanih

Minesota bolja od Sakramenta, dabl-dabl Bjelice

Beta  pre 3 sata  još 8 povezanih

Za ubistvo Kim Jong-nama moguća i smrtna kazna

Al Jazeera  pre 1 sat  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.