Medveđa - vesti

Stabilizacija situacije: Posle Medveđe i Ivanjice, danas đaci polaze u školu i u ovim mestima

Telegraf pre 17 sati
Raščišćavanje puteva ka udaljenim zaseocima otežavaju jak vetar i smetovi
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od danas nastavljaju sa redovnom nastavom. Sutra počinje škola i u ovim gradovima: Upućuje se apel zbog smetova i zaleđenih vodovoda DNEVNIK JEDNE MAME: Ja sam obožavala... »

Ogavno! Servirali ljudsko stopalo: U ovom prestižnom restoranu nešto se sumnjivo događa (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Gadna fotka.
Na Fejsbuku je nedavno osvanuo status koji je uznemirio ceo svet. U njemu je jedan muškarac, koji za sebe tvrdi da je konobar u kineskom restoranu sa severa Italije, tvrdio da su Slovencu kome su, umesto medveđe šape koju je naručio, doneli ljudsko stopalo. Svoju... »

Od danas rade i škole u N.Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi

Studio B pre 1 dan
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od danas nastavljaju sa redovnom nastavom.
Vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi. Nadležni za RTS kažu da je situacija stabilizovana u planinskim selima, ali zbog najavljenog novog snega vanredna situacija nije... »

Đaci opet u klupama: Od danas rade i škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu i Medveđi

Srbija danas pre 1 dan
Redovna nastava odvijaće se u svim osnovnim i srednjim školama na gradskom i seoskom području
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od danas nastavljaju sa redovnom nastavom. Vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi. Nadležni kažu da je situacija... »

Od danas rade i škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi

Blic pre 1 dan
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od danas nastavljaju sa redovnom nastavom, a vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi.
Nadležni za RTS kažu da je situacija stabilizovana u planinskim selima, ali zbog najavljenog novog snega vanredna situacija nije ukinuta. Raščišćavanje puteva ka udaljenim zaseocima otežavaju jak vetar i smetovi. Redovna nastava... »

Đaci se vraćaju u školske klupe: Počinje nastava u n.Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici

Srbija danas pre 1 dan
Redovna nastava odvijaće se u svim osnovnim i srednjim školama na gradskom i seoskom području.
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od sutra nastavljaju sa redovnom nastavom. Vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi. Nadležni kažu da je situacija... »

Đaci iz iz zavejanih krajeva sutra u školu

Mondo pre 1 dan
RTV: Sutra škola u N.Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici
Škole u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Medveđi i Ivanjici od sutra nastavljaju sa redovnom nastavom, javlja RTS.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi. Nadležni za RTS kažu da je situacija stabilizovana u planinskim selima, ali zbog najavljenog novog snega... »

Medveđa: Nestali muškarac pronađen mrtav u snegu

B92 pre 2 dana
B92: Medveđa: Nestali muškarac pronađen mrtav u snegu
Štićenik Centra za socijalni rad, 49-godišnji M.Lj. iz sela Retkocer kod Medveđe, nakon dva dana potrage je pronađen mrtav u snegu, nedaleko od svoje kuće.
Njegov nestanak primetili su radnici Centra koji su u planinskim selima Medveđe obilazili stare, bolesne i siromašne meštane, a oni su i organizovali potragu kada su primetili da ga nekoliko dana nije bilo u kući u kojoj je inače... »

Još jedna žrtva: Dva dana bio zatrpan u snegu

OK radio pre 2 dana
Četrdesetdevetogodišnji Mitar Ljubisavljević iz sela Retkocer kod Medveđe pronađen je bez znakova života zatrpan u snegu nedaleko od svoje kuće, potvrdio je Jugmedii predsednik Opštine Medveđa Nebojša Arsić.
Potragu za ovim nesrećnim čovekom organizovao je lokalni Centar za socijalni rad čiji je on i bio štićenik. „Centar za socijalni rad je prijavio nestanak jer su ustanovili da nije bio u kući nekoliko dana. Pronađen je u snegu dva... »

Pronađen mrtav u snegu nedaleko od kuće

BK TV pre 2 dana
Nesrećni čovek je pronađen juče posle dvodnevne potrage. Meštanin sela Retkocer kod Medveđe 49-godišnji Mitar Ljubisavljević pronađen je mrtav u snegu nedaleko od svoje kuće, potvrdio je predsednik te opštine Nebojša Arsić. Ljubisavljević je pronađen juče posle dvodnevne potrage, a njegov nestanak... »

©2016 Netmark d.o.o.