Medveđa - vesti

Stanković: Nema napetosti na jugu Srbije

Radio 021 pre 2 sata
Predsednik Koordinacionog tela za Bujanovac, Preševo i Medveđu Zoran Stanković rekao je da je situacija na jugu Srbije "stabilna i pod kontrolom".
Stanković je dodao da u opštinama Preševo i Bujanovac u četvrtak uveče nije bilo napetosti. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da poltička kriza u Makedoniji nije samo lokalni, već i regionalni problem.... »

Strategija terorista za jug Srbije: Bombe na Albance, pa optužiti Beograd

Večernje novosti pre 2 sata
U Gnjilanu nedavno spremljena strategija za destabilizaciju naše zemlje. Akciju spremao Šefćet Musliju sa pripadnicima OVPMB
U JEDNOJ kući u Gnjilanu, 18. aprila, održan je sastanak teroriste i zločinca Šefćeta Muslijua i nekoliko lokalnih vođa takozvane Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe iz sela Oslare, Nesalce i Končulj. Prema... »

Stanković: Bez napetosti na jugu Srbije

N1 Info pre 3 sata
Predsednik Koordinacionog tela za Bujanovac, Preševo i Medveđu Zoran Stanković rekao je za FoNet da je situacija na jugu Srbije "stabilna i pod kontrolom".
Stanković je dodao da u opštinama Preševo i Bujanovac u četvrtak uveče nije bilo napetosti. Nakon što je policija intervensiala posle upada pristalica VMRO DPMNE u Sobranje u četvrtak uveče, situacija jutros u Skoplju je mirna,... »

Stanković: Situacija na jugu pod kontrolom

Jug press pre 11 sati
PREŠEVO-BUJANOVAC Predsednik Koordinacionog tela za Bujanovac, Preševo i Medvedju Zoran Stanković rekao je večeras za JUGpress da je situacija na jugu Srbije „stabilna i pod kotrolom“. Stanković je dodao da u opštinama Preševo i Bujanovac večeras nema napetosti. Podelite Štampaj Facebook Twitter... »

Ko je Šefket Musliju koga je pomenuo premijer? (video)

Sputnik pre 16 sati
Bliski saradnik klana Haradinaja, terorista zadužen za sever Kosova, umešan u ubistva i napade na Srbe, kao i incidente u Kumanovu u Makedoniji 2015. godine i rođak Jonuza Muslijua, predsednika Nacionalnog veća Albanaca i opštine Bujanovac.
Šefket Musliju, koga je danas srpski premijer Aleksandar Vučić apostrofirao kao jedno od „lica sa poternice“ Republike Srbije sa čela spiska onih koji su albansko pitanje radikalizovali, bivši je komandant Oslobodilačke vojske... »

Strašno upozorenje: Sin vođe Albanaca u Srbiji priprema terorističke napade, ima paravojsku od 1.500 ljudi!

Pravda pre 1 dan
Osnovano se sumnja da Fatim Musliu (31) iz Bujanovca, sin predsednika Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) Jonuza Muslijua i predsednika opstine Bujanovac, sprema terorističke napade u narednim danima na teritoriji Srbije, tvrdi za Srbija Danas politički analitičar i medijski strateg Saša Borojević.
On kaže da će napad zavisti od odluke francuskih vlasti da li će Ramuša Haradinaja isporučiti Srbiji. - 1.500 naoružanih Albanaca iz paravojne formacije " Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđe i Bujanovca" čekaju sutra vesti iz... »

Škulić: Izjave Musliua zahtevaju pažnju nadležnih

Blic pre 1 dan
Profesor krivičnog prava na Pravnom fakultetuu Beogradu Milan Škulić smatra da izjave predsednika albanskog nacionalnog veća iz Bujanovca Jonuza Musliua o Velikoj Albaniji predstavljaju političku nekulturu i provokaciju, koje zahtevaju pažnju nadležnih organa, ali ne i pokretanje krivičnog postupka.
- Tek ukoliko bi počeo da poziva na otcepljenje dela Srbije ili promenu ustavnog uređenja, odnosno preduzeo neku konkretnu akciju, Musliu bi mogao da krivično odgovara kao izvršilac ili podstrekač - rekao je Škulić Tanjugu. On... »

Škulić: Izjave Muslijua zahtevaju pažnju nadležnih

RTS pre 1 dan
RTS: Škulić: Izjave Muslijua zahtevaju pažnju nadležnih
Profesor krivičnog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu Milan Škulić smatra da izjave predsednika albanskog nacionalnog veća iz Bujanovca Jonuza Muslijua o Velikoj Albaniji predstavljaju političku nekulturu i provokaciju, koje zahtevaju pažnju nadležnih organa, ali ne i pokretanje krivičnog postupka.
"Tek ukoliko bi počeo da poziva na otcepljenje dela Srbije ili promenu ustavnog uređenja, odnosno preduzeo neku konkretnu akciju, Musliju bi mogao da krivično odgovara kao izvršilac ili podstrekač", rekao je Škulić Tanjugu.... »

Musliu: Preševska dolina teritorija koja traži oslobođenje

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju izjavio je da je Preševska dolina teritorija "koja traži oslobođenje", kao i da je njegov predsenik Edi Rama, a ne Aleksandar Vučić.
"Ja živim u Preševskoj dolini. To znači u Preševu, Medveđi i Bujanovcu. To je teritorija koja traži oslobođenje", rekao je Musliju za televiziju Prva. On je dodao da je Edi Rama njegov predsednik zato što je po Ustavu Albanije on... »

Medveđa gozba u Bokanima

Večernje novosti pre 2 dana
Ogroman gladni medved proteklih dana napravio darmar na imanjima kod Kneževa. U krvavom pohodu grdosija mahom noću klala kokoške, jagnjad i svinje
GLADNI medved napravio je darmar u selima Bokani i Bastaji kod Kneževa gde je tokom tri noći zaredom razvalio štale i poklao kokoši, jagnjad i svinje. U potrazi za hranom medved je u nedelju provalio u kokošinjac Đorđe Ćelića u... »

©2017 Netmark d.o.o.