Mladenovac - vesti

Optužnica, a ne ćutanje

Danas pre 8 sati
U organizaciji inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" večeras je održan šesti protest zbog nelegalnog rušenja objekata i suspendovanja pravne države u Savamali uz učešće više hiljada građana. “Zahvaljujemo se svim Beograđanima koji sada ovde sa nama, ali se posebno zahvaljujemo Kraljevčanima,... »

Mladenovački salon nameštaja Dva M osvaja kupce - U planu i pokretanje sopstvene proizvodnje

Ekapija pre 9 sati
Marina Mirjanić i Marijana Jeremić otvorile su u aprilu 2014. godine u Mladenovcu Salon nameštaja Dva M i tako praktično počele svoju preduzetničku karijeru. Prethodno su od 2010. radile u salonu stranog vlasnika, ali kako je firma zapala u finansijske probleme i nije bila u mogućnosti da izmiruje... »

6.000 Ljudi prošetalo beogradom: Održan šesti po redu protest inicijative "Ne da(vi)mo Beograd"

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Inicijativa ne(da)vimo Beograd organizovala je šesti po redu protest ispred Skupštine grada Beograda zbog rušenja u Savamali. Povorka od oko 6.000 damonstranata je potom prošetala ulicama prestonice.
Protest na platou ispred Skupštine grada počeo je u 18 časova. Proestu su se po prvi put pridružile i organizacije iz 10 gradova Srbije: BELI - Samo Jako iz Mladenovca, Lokalni front iz Kraljeva, Udruženje predsednika skupština... »

Nema dokaza za pokušaj ubistva na Farmi

Mondo pre 1 dan
Odbačena optužba protiv učesnika rijalitija.
Foto: YouTube Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu odbacilo je optužbu protiv pevača iz Pinkovih zvezda Semira Džankovića, koji se teretio za izazivanje verske i nacionalne mržnje i pokušaj ubistva pevačice Maje Nikolić. A da lepo ukinemo rijalitije? Džanković je u... »

Semir oslobođen optužbi

Alo pre 1 dan
Alo: Semir oslobođen optužbi
Semir Džanković može da odahne jer neče iči na robiju.
Naime, Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu odbacilo je krivičnu prijavu protiv Semira, koji se teretio za izazivanje verske i nacionalne mržnje i pokušaj ubistva Maje Nikolić na "Farmi". - Protiv Semira krivičnu prijavu podnela je Policijska stanica Barajevo, jer je... »

Dualno obrazovanje treba da "oživi" zanatska zanimanja

iKragujevac pre 2 dana
Dualno obrazovanje predstavlja takav sistem gde učenik deo radne nedelje provodi u školi, a deo u fabrici/firmi u kojoj ga po završetku škole čeka posao koji je radio za vreme školovanja.
Naše škole nemaju uslove i laboratorije za praktično osposobljavanje učenika, a dualno obrazovanje podrazumeva praksu u kompanijama, koje nakon toga, sa svoje strane, dobijaju osposobljen i adekvatan kadar. Od prošle školske... »

Na protest zbog Savamale stiže podrška iz 10 gradova

Danas pre 2 dana
Grupe građana i organizacije iz Subotice, Mladenovca, Novog Sada, Zrenjanina, Bora, Šapca, Kraljeva, Prijepolja, Požege i Niša pridružiće se sutrašnjem protestu Inicijative Ne da(vi)mo Beograd pod nazivom "Nema straha, nema predaje", koji će biti održan ispred Skupštine Grada u 18 časova. -... »

Na protestu u Beogradu i gradjani i organizacije iz drugih gradova

Jug press pre 4 dana
BEOGRAD Inicijativa “Ne davimo Beograd” saoštila je danas da će im se na protestu “Nema straha, nema predaje” u četvrtak 29. septembra ispred Skupštine grada Beograda organizovano pridružiti grupe građana i organizacije iz Subotice, Mladenovca, Novog Sada, Zrenjanina, Bora, Šapca, Kraljeva,... »

Upozorenje za vozače! Evo gde se nalazi saobraćajna policija!

iKragujevac pre 4 dana
Na ovim lokacijama se nalazi saobraćajna policija:
-Između dva kružna toka: radar -pravac od krsta ka gradu -U Beloševcu kod škole -U Topoli posle DMB pumpe, smer ka Mladenovcu... »

Stiže podrška protestima Ne da(vi)mo Beograd iz 10 gradova Srbije

Nova ekonomija pre 4 dana
Na protestu inicijative Ne da(vi)mo Beograd pod sloganom "Nema straha, nema predaje" koji će se održati u četvrtak 29. septembra ispred Skupštine grada Beograda organizovano će se pridružiti grupe građana i organizacije iz Subotice, Mladenovca, Novog Sada, Zrenjanina, Bora, Šapca, Kraljeva,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.