MUP - vesti

MUP: Hapšenja zbog krijumčarenja migranata

B92 pre 8 sati
B92: MUP: Hapšenja zbog krijumčarenja migranata
Beograd -- Pripadnici MUP-a u Beogradu - Uprave za strance, otkrili su 30 ilegalnih migranata u jednom hostelu u Beogradu i uhapsili S. T. (1971) i Z.N. (1965).
Osumnjičeni S.T. i Z.N. se terete da su u svom hostelu na Savskom vencu omogućili nedozvoljen boravak ilegalnim migrantima, navodi se u saopštenju. Zbog postajanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz... »

"Preduzeli smo sve mere da sprečimo šumske požare"

B92 pre 8 sati
B92: "Preduzeli smo sve mere da sprečimo šumske požare"
Srbija je preduzela sve mere da ne dođe do šumskih požara poput onih koji su nedavno u Portugalu odneli više desetina ljudskih života.
To je izjavio pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Goran Nikolić. Nikolić je Tanjugu rekao da su već početkom proleća krenuli pripremni radovi za letnju sezonu, odnosno zaštitu od šumskih požara... »

Od septembra u školama predavanja „Osnovi bezbedanosti dece”

Politika pre 11 sati
Potpredsednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović potpisao je u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Beogradu protokol o saradnji na programu „Osnovi bezbednosti dece“ sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem, zahvaljujući čemu će od septembra biti uveden novi fakultativni... »

Daj šta daš: Kradljivac iz vikendice u Zavidovićima odneo kilogram mesa i nekoliko flaša pića

Blic pre 11 sati
Iz vikendice čiji je vlasnik K.N. iz Banovića, nepoznati kradljivac tokom vikenda odneo je kilogram mesa i nekoliko flaša pića.
Izvršen je uviđaj na mestu krađe, a sa ovim slučajem upoznat je i dežurni tužilac, saopšteno je na službenoj stranici MUP... »

Zapalio vrata magacina carinske robe u Surčinu

Politika pre 16 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su I.Đ (1979), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz MUP-a Srbije. On se tereti da je benzinom polio i zapalio ulazna vrata magacina carinske... »

Nikolić: Preduzeli smo sve da ne dođe do ššumskih požžara

Blic pre 16 sati
Srbija je preduzela sve mere da ne dođe do šumskih požara poput onih koji su nedavno u Portugalu odneli više desetina ljudskih života, izjavio je danas pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Goran Nikolić.
Nikolić je Tanjugu rekao da su već početkom proleća krenuli pripremni radovi za letnju sezonu, odnosno zaštitu od šumskih požara podsetivši da je još pre nekoliko godina oformljen stručno- operativni tim na čelu sa Republičkim... »

Uhapšeni pljačkaši manastira

Alo pre 16 sati
Alo: Uhapšeni pljačkaši manastira
Crnogorska policija lišila je slobode dvojicu Podgoričana čiji su inicijali B.V. (37) i D.K. (38), zbog sumnje da su izvršili tešku krađu u Manastiru Ždrebaonik u Danilovgradu.
Iz Uprave policije MUP-a Crne Gore saopšteno je da su monahinje iz Manastira Ždrebaonik obavijestile policiju da je izvršena provalna krađa u njihovim objektima koji se nalaze u okviru Manastira. Policija je došla do saznanja da... »

MUP: Uhapšeni zbog krijumčarenja ilegalnih migranata

Sandžak haber pre 18 sati
BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu – Uprava za strance, otkrili su 30 ilegalnih migranata u jednom hostelu u Beogradu i uhapsili S. T. (1971) i Z.N. (1965). Osumnjičeni S.T. i Z.N. se terete da su u svom hostelu na Savskom vencu omogućili nedozvoljen boravak ilegalnim... »

Uzrok tragedije u trz "Medna" nepoznat

iKragujevac pre 19 sati
Od 28. februara, kad su razornoj eksploziji u Tehničko remontnom zavodu "Medna" u Kragujevcu, uzrokovanoj prethodnim požarom u pogonu za delaboraciju municije, poginula četvorica radnika tog zavoda, prošlo je blizu četiri meseca, a javnost još uvek nije obaveštena o uzrocima i eventualnoj odgovornosti za taj tragični akcident.
U eksploziji je pričinjena i velika materijalna šteta, o čijim se razmerama takođe i dalje ništa ne zna. U Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu našem listu je, minule sedmice, ovim povodom rečeno da se još uvek čekaju nalazi i... »

Stefanović: Nastavu će držati i penzionisani pripadnici MUP-a

Beta video pre 20 sati
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio se učesnicima programa Osnovi bezbednosti dece. Nastavu će realizovati pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji poseduju znanja i veštine iz oblasti koje se izučavaju, kao i penzionisani pripadnici... »

Vlada Ane Brnabić – ko su novi ministri a ko menja resor?

RTS  pre 55 minuta  još 4 povezane

Povratak u predustavno stanje

Politika  pre 43 minuta  još 3 povezane

Evro 121,50 dinara

Kamatica  pre 42 minuta  još 4 povezane

Danas bi trebalo da počne suđenje za "Kolubaru"

B92  pre 1 sat  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.