MUP - vesti

Policija zaustavila 14 migranata u selu Međa kod Žitišta

Blic pre 2 sata
Policija je večeras sprečila grupu od 14 migranata, među kojima je i četvoro dece, da iz sela Međa u opštini Žitište, pređe na teritoriju Rumunije.
Prema nezvaničnim informacijama, migranti su uočeni na mesnom groblju, a do Međe su stigli taksijem iz Beograda. Policija je proveravala njihov identitet, ali niko od migranata nije imao lične dokumente. Migrante su u selu Međa... »

Sarajevo: U saobraćajnoj nesreći povređen pešak

Blic pre 2 sata
U saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u sarajevskom naselju Dolac Malta u Paromlinskoj ulici povređen je pešak.
Potvrđeno je ovo za Klix.ba u Operativnom centru MUP KS. Saobraćajna nesreća je pripadnicima MUP KS prijavljena u 19:10, a na mesto nesreće izašla je i Hitna pomoć. Pešaka je udario automobil „citroen“. Nakon ukazane prve pomoći... »

Stefanović: Nema pripadnika državnih organa Srbije među onima koji su pratili Mila Đukanovića

Blic pre 2 sata
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da medju osobama iz Srbije koje su pratile kretanje crnogorskog premijera Mila Đukanovića, nema pripadnika MUP-a niti drugih državnih organa.
Stefanović je za Televiziju Prva kazao da bezbednosne službe Srbije nisu pratile kretanje bivšeg komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića, koji je uhapšen u Crnoj Gori zbog sumnje da je predvodio grupu koja je pripremala napade... »

Stefanović: Đukanovića nisu pratili pripadnici MUP-a Srbije

N1 Info pre 3 sata
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da među osobama iz Srbije koje su pratile kretanje crnogorskog premijera Mila Đukanovića, nema pripadnika MUP-a niti drugih državnih organa.
Stefanović je za Televiziju Prva kazao da bezbednosne službe Srbije nisu pratile kretanje bivšeg komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića, koji je uhapšen u Crnoj Gori zbog sumnje da je predvodio grupu koja je pripremala napade... »

Stefanović: Odavanje podataka nije kratko trajalo

SEEbiz pre 6 sati
BEOGRAD - Pripadnik UKP koji je u rukama istražnih organa duže je vreme sarađivao sa obaveštajcima jedne zapadne službe, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, precizirajući da odavanje informacija nije trajalo samo nekoliko meseci.
Stefanović je za televiziju Prva rekao da ne može da otkriva ime pomenutog lica, niti da daje više detalja iz istrage, ali da odavanje informacija stranim obaveštajcima "nije bilo tokom kratkog perioda", odnosno da to nije... »

Sarajevo: Policija za petama “uličnim trkačima”

Blic pre 6 sati
Građani Sarajva su u poslednjih 15 dana svedoc povećanog broja policije MUP Kanotona (KS) na glavnim gradskim saobraćajnicama i raskrsnicama.
Iz sarajevske policije su potvrdili da pripadnici MUP KS preduzimaju sve zakonske mere kako bi se opšte stanje sigurnosti, a posebno osećaj sigurnosti kod građana podigao na viši nivo. - Službenici kojih je mnogo više na terenu u... »

VS i MUP uhvatili 15 krijumčara

Studio B pre 7 sati
Zajedničke snage Vojske Srbije i MUP-a, u saradnji sa policijskim upravama iz Pirota, Vranja i Zaječara, uhvatile su, u poslednjih deset dana, 15 osoba koje su pokušale da ilegalno prokrijumčare 236 migranta, dok se za pet još uvek traga.
Među otkrivenim krijumčarima 11 je iz Srbije, dvojica su državljani Bugarske i po jedan iz Pakistana i Holandije, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane. Najviše ilegalnih migranata koji su uhvaćeni zajedno sa krijumčarima... »

Otkriveno 15 krijumčara i više od 200 ilegalnih migranata

RTS pre 8 sati
Zajedničke snage Vojske Srbije i MUP-a, u saradnji sa policijskim upravama iz Pirota, Vranja i Zaječara, otkrile su, u poslednjih deset dana, 15 osoba koje su pokušale da ilegalno prokrijumčare 236 migranta, dok se za pet još uvek traga.
Među otkrivenim krijumčarima 11 je iz Srbije, dvojica su državljani Bugarske i po jedan iz Pakistana i Holandije, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane. Najviše ilegalnih migranata koji su uhvaćeni zajedno sa krijumčarima... »

Špijun dugo rovario po MUP-u

Alo pre 9 sati
Alo: Špijun dugo rovario po MUP-u
Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je visoki funkcioner Uprave kriminalističke policije duže vreme odavao tajne stranim obaveštajcima.
Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da ne može da otkriva ime privedenog lica, niti da daje više detalja iz istrage, ali je rekao da odavanje informacija stranim obaveštajcima "nije bilo tokom kratkog perioda", odnosno... »

"Izraelci grade simbol novog BG-a" FOTO

B92 pre 9 sati
B92: "Izraelci grade simbol novog BG-a" FOTO
Beograd -- Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ocenio je da če investicija na lokaciji bivšeg saveznog MUP-a biti simbol novog Beograda.
''To je sjajna stvar za Beograd i Srbiju i potpuno se uklapa u našu strategiju vizije razvoja novog Beograda. Sa ovom investicijom i ovaj deo grada će dobiti potpuno drugačiju sliku'', rekao je Mali obilazeći zgradu bivšeg... »

Božinovu prija Banjica

Politika  pre 1 sat  još 10 povezanih

Radulović će podneti tužbu protiv Martinovića

RTV  pre 6 sati  još 16 povezanih

Upravo je ugašen motor bivše Jugoslavije

B92  pre 4 sata  još 8 povezanih

Srbijom vršlja oko 200 stranih špijuna

Dnevnik  pre 1 sat  još 12 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.