MUP - vesti

Dva muškarca povređena u tuči u blizini Zelenog venca

Blic pre 3 sata
Nakon tuče nekoliko osoba danas oko 17.20 na uglu Kameničke i Gavrila Principa, povređene su dve osobe, potvrđuju iz MUP-a.
Nije poznato šta je dovelo od tuče. Dva povređena muškarca su prevezena u Urgentni centar. Dijagnostika je još uvek u toku, te se ne zna da li su njihove povrede lakše ili teže. Kako se nezvanično saznaje, postoji mogućnost da su... »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Paraćinu

RTV pre 6 sati
B92: Paraćin: Brat ubio brata, uhapšen
PARAĆIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M.K. (50), osumnjičenog da je jutros u Ulici cara Lazara u Paraćinu ubio 53. godišnjeg R.T, saopštio je MUP.
Postoje osnovi sumnje da je M.K. pucao iz pištolja na R.K i usmrtio ga na licu mesta, nakon čega je pobegao. Brzom i efikasnom akcijom, policija je osumnjičenog uhapsila na autobuskoj stanici u Paraćinu Zbog postojanja osnova... »

Uhapšen osumnjičeni za današnje ubistvo u Paraćinu

Dnevnik pre 6 sati
PARAĆIN: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M.K. (50), osumnjičenog da je jutros u Ulici cara Lazara u Paraćinu ubio 53. godišnjeg R.T, saopštio je MUP.
Postoje osnovi sumnje da je M.K. pucao iz pištolja na R.K i usmrtio ga na licu mesta, nakon čega je pobegao. Brzom i efikasnom akcijom, policija je osumnjičenog uhapsila na autobuskoj stanici u Paraćinu Zbog postojanja osnova... »

Cilj MUP je da osnaži žene da budu što više zastupljene u operativi i na rukovodećim mestima

Blic pre 8 sati
Pomoćnica ministra unutrašnjih poslova i načelnica Sektora za ljudske resurse Katarina Tomašević izjavila je danas u Aranđelovcu da je cilj Ministarstva unutrašnjih poslova da kroz reformske procese stvori dobru osnovu za razvoj rodne ravnopravnosti, da osnaži žene i poveća njihovu zastupljenost kako u operativnom sastavu policije, tako i na rukovodilačkim pozicijama.
Tomašević je na otvaranju seminara – Obuka visokih rukovodilaca Ministarstva unutrašnjih poslova o pitanjima rodne ravnopravnosti, precizirala da 23,5 odsto od ukupnog broja zaposlenih u MUP-u čine žene. - Na rukovodećim... »

Tomašević: Zadataka MUP-a da osnaži žene da budu zastupljene u operativnom sastavu

Beta video pre 8 sati
BEOGRAD - Pomoćnica ministra unutrašnjih poslova i načelnica Sektora za ljudske resurse Katarina Tomašević je rekla da je jedan od zadataka MUP-a da osnaži žene da budu što više zastupljene u operativnom sastavu, da primenjuju policijske mere i ovlašćenja, ali isto tako da budu i... »

Seminar Obuka visokih rukovodilaca MUP-a o pitanjima rodne ravnopravnosti

Beta video pre 8 sati
BEOGRAD - Pomoćnica ministra unutrašnjih poslova i načelnica Sektora za ljudske resurse Katarina Tomašević na otvaranju seminara – Obuka visokih rukovodilaca Ministarstva unutrašnjih poslova o pitanjima rodne ravnopravnosti.... »

Za njim tragaju policije Srbije i Crne Gore!

Mondo pre 8 sati
MUP Crne Gore: Državljanin Srbije Nikola Jovanović osumnjičen je za ubistvo Igora Mitrovića (39) iz Bara, koji je usmrćen u sačekuši u blizini svoje kuće, između Šušanja i Črvanja.
Foto: MONDO Dva i po meseca nakon ubistva Baranina Igora Špira Mitrovića, policija je identifikovala osumnjičenog za ovaj zločin. Reč je, kako je saopšteno na konferenciji za novinare crnogorske Uprave policije, o Nikoli... »

Građani: Posao u policiji "burazerskim" vezama, političari se mešaju u rad

Radio 021 pre 11 sati
Najveći broj građana Srbije smatra da se posao u policiji dobija prijateljskim, rodbinskim i političkim vezama, a istovremeno smatraju da politika ima uticaj na to kada će pripadnici MUP-a reagovati.
Istraživanje Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCBP) u kojem su analizirani stavovi 1.000 građana o policiji, pokazuje poboljšanje u percepciji rada policije u određenim segmentima, ali nasuprot tome pojedini problemi... »

Hapšenja u S. Pazovi zbog iznude i prebijanja

RTV pre 11 sati
SREMSKA MITROVICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su S.R. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda.
S.R. je uhapšen u trenutku kada je od oštećenog sugrađanina uzimao deo novca od ukupno 2.500 evra, koliko je osumnjičeni, uz pretnje, tražio na ime nepostojećeg duga. Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Osnovnom javnom... »

Decu vrebaju pedofili

Večernje novosti pre 1 dan
Saša Živanović, inspektor MUP za kompjuterski kriminal, upozorava na opasnosti koje vrebaju na internetu. "Sajber jazbine" su vrlo organizovane, a postoji grupa koja sve to priprema
HAPŠENjE bračnog para iz Austrije pod sumnjom da su u Bačkom Petrovom Selu fotografisali nage devojčice, a snimke pornografskih predstava prenosili, zgrozio je javnost samom prirodom događaja, a zatim i činjenicom da su sa svime... »

©2017 Netmark d.o.o.