Nela Kuburović - vesti

“Nevidljivi” izvori prihoda - misterija zakona o poreklu imovine

Insajder pre 4 dana
Građani Srbije gotovo 16 godina slušaju obećanja predstavnika vlasti da će se utvrditi kako su pojedinci došli do ogromne imovine i kako je moguće da sa prosečnim platama u vlasništvu imaju kuće, vile, skupe automobile… Uprkos brojnim najavama, javnosti do sada nije predstavljen čak ni nacrt zakona o poreklu imovine.
Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je u decembru prošle godine da je prva verzija Zakona o poreklu imovine “već spremna i da bi iduće nedelje trebalo da bude uobličena u prednacrt koji će ići u javnu raspravu”. Osam... »

Ustoličen vladika mileševski Atanasije Rakita

Politika pre 10 dana
PRIJEPOLjE - U manastiru Mileševa kod Prijepolja je ustoličen novi vladika mileševski Atanasije Rakita. Svetu arhijerejsku liturgiju na kojoj je bilo ustolicenje služio je patrijarh srpski Irinej, u prisustvu nekoliko stotina vernika, navodi RTS. U ime predsednika Srbije svečanosti je prisustvovao... »

Ustoličen vladika mileševski Atanasije Rakita

Studio B pre 10 dana
U manastiru Mileševa kod Prijepolja danas je ustoličen novi vladika mileševski Atanasije Rakita.
Svetu arhijerejsku liturgiju na kojoj je bilo ustolicenje služio je patrijarh srpski Irinej, u prisustvu nekoliko stotina vernika, navodi RTS. U ime predsednika Srbije svečanosti je prisustvovao šef kabineta Nikola Selaković, a u... »

Ustoličen vladika mileševski Atanasije Rakita

BK TV pre 10 dana
U manastiru Mileševa kod Prijepolja danas je ustoličen novi vladika mileševski Atanasije Rakita. Svetu arhijerejsku liturgiju na kojoj je bilo ustolicenje služio je patrijarh srpski Irinej, u prisustvu nekoliko stotina vernika, navodi RTS. U ime predsednika Srbije svečanosti je prisustvovao šef... »

Kuburović i Lončar: bolji uslovi za zatvorenike i zaposlene

Večernje novosti pre 14 dana
RTV: Renovira se Specijalna bolnica beogradskog CZ-a
Ministarka pravde Nela Kuburović najavila je danas da će radovi Specijalna zatvorska bolnica u okrivu Okružnog zatvora u Beogradu biti kompletno renovirana i opremljena savremenim aparatima do kraja oktobra ove godine
Ministarka pravde Nela Kuburović najavila je danas da će radovi Specijalna zatvorska bolnica u okrivu Okružnog zatvora u Beogradu biti kompletno renovirana i opremljena savremenim aparatima do kraja oktobra ove godine, sa... »

Kuburović i Lončar: bolji uslovi za zatvorenike i zaposlene

Studio B pre 14 dana
Ministarka pravde Nela Kuburović najavila je danas da će radovi Specijalna zatvorska bolnica u okrivu Okružnog zatvora u Beogradu biti kompletno renovirana i opremljena savremenim aparatima do kraja oktobra ove godine, sa povećanim smeštajnim kapacitetima za 20 odsto.
FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bg „Zahvaljucjhi rekonstrukciji i sredstvima koja su ulagana u poslednjih pet godina, a to je blizu 190 miliona dinara uspeli renovirana su sva odeljenja osim jednog, na kome će radovi biti završeni... »

Kuburović sa Fratinijem o aktivnostima u okviru poglavlja 23

Danas pre 14 dana
Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović razgovarala je danas sa predsednikom Italijanskog društva za međunarodnu organizaciju Frankom Fratinijem o daljim aktivnostima Ministarstva pravde u okviru poglavlja 23, koje su usmerene na jačanje nezavisnosti i odgovornosti sudija i tužilaca. Kuburović i... »

Rampa za javne beležnike ili bez zastoja u radu notara?

N1 Info pre 15 dana
"Kancelarija danas neće raditi" - Ova poruka zatekla je sve one koji su pokušali da dođu do overe kod javnog beležnika Miodraga Glišića. Međutim, koliko će to "danas" trajati nije poznato, jer je Glišić jedan od troje beležnika čije je rešenje o imenovanju poništio Upravni sud.
Izvor: N1 Kako smo juče ekskluzivno objavili, Upravni sud u Beogradu poništio je rešenja o imenovanju troje javnih beležnika za grad Beograd. Rešenja su poništena jer tadašnji ministar pravde Nikola Selaković nije do kraja... »

Ministar pravde otkloniće tehničke nedostatke u vezi sa imenovanjem notara

Blic pre 15 dana
Ministar pravde Nela Kuburović će u narednom periodu doneti nova rešenja o imenovanju javnih beležnika za grad Beograd, odnosno "otkloniti tehničke nedostake" u obrazloženjima odluka o imenovanju troje notara koje je Upravni sud poništio, rečeno je danas agenciji Beta u ministarstvu.
Televizija N1 prenela je da su poništena rešenja o imenovanju Slavoljupke Pavlović za javnog beležnika za Novi Beograd, Miodraga Glišića nadležnog za Savski venac i Tanje Ostojić za javnog beležnika za opštinu Čukarica jer... »

Sudski procesi kraći za 3 meseca: Jednim klikom policija i pravosuđe razmenjuje podatke!

Nova energija pre 15 dana
Ministarka pravde Nela Kuburović i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zaključili su juče Sporazum o elektronskoj razmeni podataka između pravosudnih institucija i policije koji omogućava trenutan uvid u podatke od značaja za vođenje postupaka. Sistem elekronske razmene podataka... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.