Nela Kuburović - vesti

Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

BK TV pre 1 dan
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je danas održana Generalštabu Vojske Srbije, završena je, a očekuje se da će se uskoro novinarima obratiti neko od učesnika. Sednicom je predsedavao predsednik Srbije Srbije Tomislav Nikolić. U radu su učestvovali premijer Srbije Aleksandar Vučić,... »

Video generalštab Vojske Srbije Nikolić: Pojavljivanje jedinice rosu bio je znak da Albanci žele rat

Kurir pre 2 dana
B92: Kod Nikolića Vučić, Stefanović, Đorđević, Kuburović...
BEOGRAD - Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je danas održana Generalštabu Vojske Srbije, završena je.
Sednicom je predsedavao predsednik Srbije Srbije Tomislav Nikolić. U radu su učestvovali premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Djorđević, ministarka pravde Nela Kuburović,... »

Nikolić: Albanci žele rat, svaki novi pokušaj završiće se loše

Telegraf pre 2 dana
Sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost je predsedavao predsednik Srbije Srbije Tomislav Nikolić, a u radu su učestvovali premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Ðorđević, ministarka pravde Nela Kuburović, direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je danas održana Generalštabu Vojske Srbije je završena. SRPSKI VOZ PONOSNO STIGAO U BEOGRAD: Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u 11 časova! Sednicom je predsedavao predsednik... »

Voz se vratio, zaseda Savet za nacionalnu bezbednost

OK radio pre 2 dana
U Generalštabu Vojske Srbije počela je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kojom predsedava predsednik Srbije Tomislav Nikolić.
Sednici prisustvuju premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Đorđević , ministarka pravde Nela Kuburović, direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Generalštaba VS general... »

Monstrumi! Ramušovi zlotvori bebi u kolevci odsekli glavu, a ocu rekli: Sad imaš meso za ručak

Srbija danas pre 3 dana
Jezivi zločini pripadnika OVK
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i ministarka pravde Nela Kuburović poručili su da Srbija ne odustaje od zahteva da nam Francuska izruči ratnog zločinca i bivšeg vođu OVK Ramuša Haradinaja. Đurić je naglasio da imamo nedvosmislene dokaze o monstruoznim zločinima... »

Kuburović: Srbija ne odustaje od zahteva za izručenje Haradinaja

Slobodna Evropa pre 3 dana
"Srbija ne odustaje od zahteva za izručenje Ramuša Haradinaja", izjavila je ministarka pravde Srbije, Nela Kuburović. "Nadamo se da će francuski organi postupiti profesionalno. U proširenoj istrazi ima 30 novih svedoka", dodala je ona. Srbija zahteva hitno izručenje Ramuša Haradinaja, rekao je... »

(Kurir TV) ovo su zaključci Vlade: Srbija ne odustaje od izručenja Haradinaja! Imamo 30 svedoka!

Kurir pre 4 dana
BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić održali su u podne konferenciju posle sednice Vlade Srbije na kojoj su govorili o slučaju Ramuš Haradinaj i njegovom puštanju iz francuskog pritvora.
Ministarka Nela Kuburović prva se obratila javnosti rekavši da je Vlada Srbije po hapšenju Haradinaja reagovala u najbržem roku od samo 5 dana kao i da je Francuska bila dužna da postupi po zahtevu Srbije o izručenju i bez... »

Kuburović: Čim dobijemo dokumenta od Crne Gore, nastavljamo postupak za izručenje državljana Srbije

Blic pre 4 dana
Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je danas da će Srbija, čim dobije potrebna dokumenta, nastaviti postupak u vezi sa zahtevom Crne Gore za izručenje dvojice srpskih državljana, osumnjičenih za pokušaj terorizma na dan crnogorskih parlamentarnih izbora.
- Još nismo dobili od Crne Gore zahtev za izručenje. Bilo je dostavljeno nešto neuredno. Očekujemo da se postupak nastavi - rekla je Nela Kuburović na konferenciji za novinare u Beogradu. Pročitajte još: MISTERIJA HAPŠENJA ZA... »

Kuburović: Srbija ne odustaje od zahteva izručenja Haradinaja

Insajder pre 4 dana
Nakon sednice Vlade Srbije na kojoj se raspravljalo i o slučaju Ramuša Haradinaja, ministarka pravde Nela Kuburović rekla je da je Vlada Srbije reagovala u najkraćem roku od pet dana i da Srbija ne odustaje od zahteva za izručenje Haradinaja.
Ministarka je rekla da Srbija ne odustaje od zahteva za izručenje i da se nada da će francuski organi postupiti profesionalno. „U proširenoj istrazi ima 30 novih svedoka“, rekla je ona na konferenciji za novinare nakon sednice... »

Odluka Vlade: Srbija zahteva hitno izručenje Haradinaja, 30 novih svedoka

RTS pre 4 dana
B92: Počela sednica Vlade - tema Haradinaj
U proširenoj istrazi o Ramušu Haradinaju ima novih 30 svedoka, rekla je ministarka pravde Nela Kuburović nakon hitne sednice Vlade o odluci francuskog suda da bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja pusti iz pritvora. Kuburovićeva ističe da Srbija neće odustati od zahteva za ekstradiciju. Tražimo hitno izručenje, kaže direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Vlada poziva sve članice EU i druge države da poštuju međunarodno pravo i poternice Interpola, a ne da donose političke odluke.
Na sednici koja je počela u 10 časova, ministri su informisani o odluci suda u Kolmaru da Ramuš Haradinaj odluku o izručenju Srbiji sačeka na slobodi, i o potezima koje je Srbija povukla kada je reč o zahtevu za ekstradiciju,... »

Đoković krenuo ka rekordu, Verdasko savladan u tri seta

Politika  pre 4 sata  još 21 povezana

Vučić se sastao sa Bajdenom u Davosu

Dnevnik  pre 42 minuta  još 24 povezane

Upozorenje Rusije zbog Kosova!

Mondo  pre 3 sata  još 16 povezanih

Preminuo general Vladimir Trifunović

Politika  pre 3 sata  još 12 povezanih

"Rekao sam da ćemo, ako treba, ja i sinovi otići u rat"

Press  pre 7 sati  još 8 povezanih
©2016 Netmark d.o.o.