Nela Kuburović - vesti

Od ponedeljka…

Peščanik pre 30 minuta
U petak su Sigurnu kuću posetili ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministarka pravde Nela Kuburović. Uverili su štićenice Sigurne kuće da će od 1. juna, od kada počinje primena novog zakona o zaštiti od nasilja u porodici, sve biti mnogo bolje. Upoznali su ih sa promenama koje novi... »

Stiže novac iz EU: 3,4 miliona evra za 7 projekata u Srbiji

Kurir pre 22 sata
BEOGRAD - U četvrtak, 2. marta, počeće primena Zajedničkog programa Evropske unije i Saveta Evrope u okviru kojeg će Srbija dobiti 3,38 miliona evra za usaglašavanje sa evropskim standardima u oblasti pravosuđa, borbe protiv privrednog kriminala, diskriminacije i zaštiti prava osetljivih grupa.
U okviru programa za zapadni Balkan i Tursku Horizontal facility biće sprovedeno sedam projekata u Srbiji od januara ove godine do maja 2019, saopštila je Kancelarija Saveta Evrope u Beogradu. Svečano obeležavanje početka... »

Oženio se bivši ministar: Selaković i njegova izabranica u narodnoj nošnji, na svadbi i Aleksandar Vučić (foto)

Blic pre 1 dan
U Hramu svetog Save oženio se danas bivši ministar pravde Nikole Selakovića i njegova izabranica Milica Stojanović, a svadbeno veselje je u toku. Proslavi prisustvuju i najviši državni zvaničnici, mađu kojima je i premijer Aleksandar Vučić.
Nakon crkvenog venčanja, gosti su otišli u restoran "Stadion" u istoimenom tržnom centru u Beogradu. Na svadbu su stigli ministri Nela Kuburović i Vanja Udovičić, Marko Đurić, direktor kancelarije za KiM, Milenko Jovanov,... »

Rekonstrukcija Palate pravde počinje u ponedeljak

Politika pre 2 dana
RTV: Počinju radovi na rekonstrukciji Palate pravde
Radovi na rekonstrukciji Palate pravde počeće naredne nedelje, rekla je ministarka pravde Nela Kuburović. Po projektu, dodala je ona, radovi bi trebalo da budu završeni za dve godine, posle čega će se Viši sud, Prvi osnovni sud i Prvo osnovno tužilaštvo vratiti na staru adresu. Nove sudske zgrade... »

Od 1. juna ko udari ženu, ide u zatvor

Radio 021 pre 3 dana
Od 1. juna stupa na snagu novi zakon koji nosi jasnu poruku: "Udarite li ženu, ići ćete u zatvor".
To su u Sigurnoj kući rekli ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministarka pravde Nela Kuburović. Stefanović je rekao da u našem društvu često ne postoji konsenzus o važnim pitanjima, ali da treba postići jedinstvo... »

Užurbano se radi na Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici

N1 Info pre 3 dana
Ministri pravde i unutrašnjih poslova Srbije, Nela Kuburović i Nebojša Stefanović, izjavili su tokom posete Sigurnoj kući da država neće tolerisati nasilje i da žrtve u njoj imaju jak oslonac.
Stefanović je kazao će biti urađeno sve što je moguće da nasilje prestane i da svi nasilnici shvate da postoji snažan odgovor države protiv nasilja u porodici, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Istakao je da... »

Stefanović i Kuburović obišli Sigurnu kuću

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministarka pravde Nela Kuburović obišli su danas Sigurnu kuću.... »

Ministarka Kuburović najavila: Evo kada počinje i koliko će trajati rekonstrukcija Palate pravde

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Radovi na rekonstrukciji Palate pravde počinju sledeće nedelje, izjavila je danas ministarka pravde Nela Kuburović.
Radovi bi po projektu trebalo da budu završeni za 24 meseca, nakon čega će se Viši sud, Prvi osnovni sud i Prvo osnovno tužilaštvo vratiti na staru adresu. "Time stavljamo tačku na sve maliciozne komentare koje smo slušali... »

Počinju radovi na rekonstrukciji Palate pravde

Studio B pre 3 dana
Radovi na rekonstrukciji Palate pravde počinju sledeće nedelje, po projektu bi trebalo da budu završeni za 24 meseca, nakon čega će se Viši sud, Prvi osnovni sud i Prvo osnovno tužilaštvo vratiti na staru adresu, izjavila je danas ministarka pravde Nela Kuburović.
„Time stavljamo tačku na sve maliciozne komentare koje smo slušali prethodnih meseci, dok je trajao postupak i tender pred Evropskom investicionom bankom da ta zgrada uopšte neće biti korišćena za pravosudne organe“, rekla je... »

Ministarka pravde: Zahtev za reviziju tužbe može da pokrene samo Predsedništvo BiH

Blic pre 4 dana
Nakon najava iz Sarajeva da će BiH zatražiti reviziju presude Međunarodnog suda pravde u tužbi za genocid protiv Srbije, ministarka pravde Srbije Nela Kuburović dovela je u pitanje legitimnost čitavog postupka, jer zahtev za reviziju ne šalje predsedništvo BiH, već pojedinac Sakib Softić.
- Podnošenje zahteva za reviziju tužbe za genocid voljom jednog čoveka, a ne institucije, svakako pokreće pitanje legitimnosti tog zahteva. Verujem da će Međunarodni sud pravde, kada bude razmatrao taj zahtev, ozbiljno razmotriti... »

Poznati beogradski splav goreo celu noć!

Vesti online  pre 1 sat  još 10 povezanih

Čanak: Izuzetno sam ponosan na igrače Partizana

Beta  pre 3 sata  još 9 povezanih

Dinar bez promene prema evru, ojačao u odnosu na dolar

Gde investirati  pre 2 sata  još 7 povezanih

Video NBA: Minesota ubedljiva, dabl-dabl Bjelice

Večernje novosti  pre 55 minuta  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.