Nela Kuburović - vesti

Ministarka Nela Kuburović čestitala Ramazanski Bajram

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović čestitala je danas reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu ef. Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludinu Dudiću i svim građanima islamske veroispovesti Ramazanski Bajram.
"Želim da radost velikog praznika duhovno osnaži sve muslimane i potvrdi večno istinu da smo svi deca istog Tvorca“, napisala je Kuburović u čestitki. Kuburović je istakla da se samo zajedno i u bratskoj ljubavi mogu graditi... »

Ministri pohrlili na iftar kod Zukorlića

Alo pre 6 dana
Alo: Ministri pohrlili na iftar kod Zukorlića
Zukorlić priredio veličanstven iftar na Dedinju za poslanike i ministre!
Kao što je i obećao u intervjuu za „Alo!“, narodni poslanik i lider BDZ-a Muamer Zukorlić bio je u utorak uveče domaćin iftara upriličenog u Klubu narodnih poslanika u Beogradu, kojem je prisustvovalo više od 130 uvaženih... »

Zukorlić priredio iftar na Dedinju

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - Predsednik Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo Muamer Zukorlić priredio je iftar u Klubu Narodnih poslanika u Beogradu.
Među više od 130 prisutnih za iftarskom sofrom su bili i izaslanik predsednika Republike Srbije Nikola Selaković, ministarka pravde Nela Kuburović, ministar obrazovanja Mladen Šarčević, potpredsednica SNS-a Marija Obradović,... »

Zukorlić priredio iftar na Dedinju

Sandžak press pre 7 dana
Predsjednik Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo Muamer Zukorlić bio je domaćin iftara upriličenog 20.06.2017. godine u Klubu Narodnih poslanika u Beogradu. Među vise od 130 prisutnih za iftarskim soframa su bili i izaslanik predsjednika Republike Srbije, Nikola... »

Otvorena novoizgrađena zgrada Prekršajnog i Privrednog suda

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Užice - Ministar pravde Nela Kuburović otvorila je danas novoizgrađenu zgradu Prekršajnog i Privrednog suda u Užicu, koja je jedan od najvećih infrastrukturnih projekata koje je Ministarstvo pravde realizovalo u poslednjih nekoliko godina. Radovi na izgradnji nove zgrade Prekršajnog i Privrednog... »

Sudovi u Užicu useljeni u novu zgradu

B92 pre 12 dana
B92: Sudovi u Užicu useljeni u novu zgradu
Užice -- Ministarka pravde Nela Kuburović otvorila novoizgrađenu zgradu u kojoj će raditi Prekršajni sud i Privredni sud Užica, koji do sada nisu imali svoje prostorije.
Kuburović je istakla da se Ministarstvo pravde ponosi tom zgradom jer je najveća po površini koja je izgrađana u Srbiji za više od 20 godina, podsećajući da su u proteklih godinu dana otvorene još dve potpuno nove zgrade... »

Nova reagovanja povodom izbora Brnabićeve za mandatara

RTS pre 12 dana
RTS: Nova reagovanja povodom izbora Brnabićeve za mandatara
Ministar turizma i lider SDP-a Rasim Ljajić i ministarka pravde Nela Kuburović pozdravili su odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da za mandatara predloži Anu Brnabić. Deo parlamentarne opozicije nezadovoljan je ovom odlukom, dok je Udruženje "Egal", Gej strejt alijansa i LABRIS pozdravljaju.
Potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da postavljanje Ane Brnabić za mandatara znači kontinuitet kada se govori o radu ove Vlade koja je imala značajne rezultate i na... »

Ministarka Kuburović u Užicu "uselila" sudove u novu zgradu

Blic pre 12 dana
Ministarka pravde Nela Kuburović otvorila je danas u Užicu novu zgradu u koju su izmešteni Privredni i Prekršajni sud.
Rušenje objekta koji se nalazio na ovom mestu, izrada projekta, građevinski radovi, opremanje i ostali troškovi koštali su oko 215 miliona dinara, a novac je iz obezbeđen budžetom Republike Srbije. Preršajni sud se do sada... »

Resocijalizacija bivših osuđenika

Danas pre 14 dana
Nemačka nevladina organizacija "Help" i ustanove za izvršenje krivičnih sankcija iz Sremske Mitrovice, Niša i Kruševca potpisali su danas ugovore o saradnji, kojima su nastavljene aktivnosti na unapređenju sistema izvršenja krivičnih sankcija i uspešnoj resocijalizaciji i reintegraciji osuđenih... »

Kuborović: I Savet Evrope potvrdio da su bolji uslovi u kpz

Blic pre 19 dana
Ministarstvo pravde nastaviće da radi na unapređenju uslova za osuđenike u kazneno-popravnim zavodima, kao i za štićenike Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu, izjavila je ministarka pravde Nela Kuburović navodeći da poslednji izveštaj Saveta Evrope potvrđuje da smo napredovali u toj oblasti.
- Nekada smo bili na poslednjem mestu kada je reč o smeštajnim uslovima u kazneno-popravnim zavodima. Danas imamo bolje uslove nego zemlje u regionu i mnogo bogatije zemlje koje su članice EU - navela je Kuburović. Naglasila je... »

Štrajk u FIAT-u i dalje traje

Ritam grada Kg  pre 5 sati  još 16 povezanih

Milica Mandić srećna i ponosna zbog nove medalje u Koreji

Beta  pre 4 sata  još 11 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.