Nemačka - vesti

Kurir TV uživo iz Vlade Srbije Vučić i Bufije: Ovo je tek početak nemačkih investicija u Srbiju!

Kurir pre 20 minuta
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa premijerom nemačke savezne pokrajine Hesen Folkerom Bufijeom.
Premijer Vučić i nemački gost razgovarali su, pre svega, o mogućnostima za dalje privlačenje investitora iz Nemačke, kao i pospešivanju saradnje sa ovom ekonomski snažnom pokrajinom. Nakon susreta koji je upriličen u Nemanjinoj... »

Racije u Berlinu, zatvorena džamija u koju je išao Amri

B92 pre 1 sat
Berlin -- Nemačka policija pretražila je desetine lokacija u Berlinu i zatvorila džamiju u koju je išao napadač Anis Amri koji je ubio kamionom 12 ljudi.
Oko 450 policajaca učestvovalo je u racijama na 24 lokacije, uključujući nekoliko stanova, kancelarije dve kompanije i šest zatvorskih ćelija. Akcija je sprovedena pošto su vlasti zabranile organizaciju koja upravlja džamijom.... »

Srbija na dobrom ekonomskom putu

RTV pre 13 minuta
RTV: Srbija na dobrom ekonomskom putu
BEOGRAD - Predsednik vlade Aleksandar Vučić i premijer nemačke savezne pokrajine Hesen Folker Bufije saglasili su se danas da je Srbija na dobrom ekonomskom putu, kao i da je potrebno očuvati političku i pravnu stabilnost, te dodatno popraviti poslovni ambijent.
Vučić je na zajedničkoj konferenciji sa premijerom nemačke pokrajine rekao da Hesen ima osam puta veći BDP nego Srbija, iako je po broju stanovnika nešto manji, te da je, sa još tri nemačke pokrajine, najznačajniji deo Nemačke za... »

(Uživo) Vučić i Bufije: Srbija na dobrom ekonomskom putu

Srbija danas pre 20 minuta
Predsednik vlade Aleksandar Vučić i premijer nemačke savezne pokrajine Hesen Folker Bufije saglasili su se danas da je Srbija na dobrom ekonomskom putu, kao i da je potrebno očuvati političku i pravnu stabilnost, te dodatno popraviti poslovni ambijent
Vučić je na zajedničkoj konferenciji sa premijerom nemačke pokrajine rekao da Hesen ima osam puta veći BDP nego Srbija, iako je po broju stanovnika nešto manji, te da je, sa još tri nemačke pokrajine, najznačajniji deo Nemačke za... »

Velika racija u Berlinu: Policija pretresa organizacije kojima upravlja džamija

Telegraf pre 31 minut
Prema saznanjima policije, džamija je bila sastajalište islamista spremnih za nasilje
Nemačka policija pretražila je više od 20 lokacija u Berlinu bliskih organizaciji koja upravlja džamijom, a koju je posetio Tunišanin Anis Amri dan pre nego što je kamionom usmrtio 12 osoba na Božićnom sajmu u decembru. Novi... »

Vučić se sastao sa premijerom Hesena

Press pre 43 minuta
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom nemačke pokrajine Hesen Folkerom Bufijeom.
Foto:b92.net Premijer Vučić i nemački gost razgovaraju pre svega o mogućnostima za dalje privlačenje investitora iz Nemačke, kao i pospešivanju saradnje sa ovom ekonomski snažnom pokrajinom. Premijer Srbije posetio je pokrajinu... »

Vučić sa premijerom Hesena Bufijeom

Studio B pre 1 sat
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa premijerom nemačke pokrajine Hesen Folkerom Bufijeom.
Premijer Vučić i nemački gost razgovaraju pre svega o mogućnostima za dalje privlačenje investitora iz Nemačke, kao i pospešivanju saradnje sa ovom ekonomski snažnom pokrajinom. Premijer Srbije posetio je pokrajinu Hesen krajem... »

Budućnost Nemačke odlučuje se u Francuskoj

Dojče vele pre 2 sata
Francuska je pred istorijskom odlukom. Pobeda desnih populista bila bi šok za ujedinjenu Evropu. Da li je to povod za Nemačku vladu da se umeša u tu predizbornu borbu? Sigurno da jeste, smatra Rihard Fuks.
Marin Lepen baš i nije preterano obzirna prema političkim protivnicima. A u te protivnike se ubraja i Nemačka. Komšija je, prema mišljenju te francuske nacionalistkinje, jedan od krivaca za ekonomsku i političku krizu u kojoj se,... »

Krštenje za papire u Nemačkoj

Dojče vele pre 3 sata
Mnoge muslimanske izbeglice nadaju se da će ostati u Nemačkoj ako u instant-proceduri postanu hrišćani. Njih vrbuju misionari raznih sekta – neki su prešli pola sveta da bi u izbegličkim kampovima našli sledbenike.
I ovog tmurnog nedeljnog popodneva, okupili su se za „stolom Gospoda“: hrišćani iz Irana, Pakistana, Tajvana, Kine, SAD i Avganistana – i to u jednoj privatnoj kući u Frankfurtu. Posle mise, trebalo bi da budu kršteni. Osam... »

Traže prečicu za beg: Do vize za Nemačku lakše preko Fejsbuka

Blic pre 14 sati
Da je Nemačka jedna od omiljenih destinacija za migracije stanovništva iz Bosne i Hercegovine, odavno je poznato.
Ono što nije bilo poznato je da ovaj migracijski trend za mnoge postao - zlatna koka. Da bi u Nemačku otišli zbog posla ili "spajanja porodice", građani BiH moraju na listu čekanja kako bi zakazali termin i predali zahtev za... »

©2017 Netmark d.o.o.