Nova Varoš - vesti

Otac Kristine (19) koja je brutalno ubijena na pumpi zbog 10.000 dinara: Tri meseca čekam da nađu ubicu moje ćerke

Kurir pre 1 sat
NOVA VAROŠ - Tri meseca od brutalnog ubistva Kristine Kaplanović (20) na benzinskoj pumpi NIS na auto-putu u Beogradu, ubica je i dalje na slobodi, a porodica iz dana u dan polako gubi nadu da će monstrum koji je pucao devojčici u glavu ikada biti pronađen. - Za koji dan će, evo, biti tri meseca... »

Zarade u Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši znatno niže od republičkih

Glas Zapadne Srbije pre 23 sata
Prijepolje, Priboj, Nova Varoš - Na osnovu podataka Republičkog zavoda za statistiku prosečna junska zarada u Novoj Varoši iznosila je 36.462, u Prijepolju 33.584 dinara, a u Priboju 33.488 dinana, što je znatno niže u odnosu na republički prosek. Prosečne zarade isplaćene u junu u sandžačkim... »

Ne radi lift u Centru za socijalni rad u Novoj Varoši

RTS pre 1 dan
RTS: Ne radi lift u Centru za socijalni rad u Novoj Varoši
U delu zgrade Opštine Nova Varoš u kojem su prostorije Centra za socijalni rad, Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, Katastar nepokretnosti, prijepoljski Osnovni sud i JP "Energija", već sedam meseci ne radi lift. Zbog toga najviše problema ima više od 1.800 korisnika Centra za socijalni rad koji je, kao i ostale javne ustanove, obavezan da obezbedi pristup teško pokretnim korisnicima.
Do ulaza u zgradu kroz rampu ili uz dvadesetak stepenika, a onda zbog višemesečnog kvara lifta, za stare, bolesne i teško pokretljive, naporno i uz više pauza, dvadesetak minuta dugo, pešačenje do 4. sprata i Centra za socijalni... »

Formiran Privredni savjet opštine

Sandžak press pre 2 dana
Nova Varoš – Opština Nova Varoš formirala je Privredni savjet kako bi unaprijedila institucionalnu podršku lokalnoj privredi i podstakla inače slabašnu privrednu aktivnost. Ovo savetodavno, stručno tijelo, baviće se pitanjima od značaja za poboljšanje privrednog okvira u zlatarskom kraju, koje u... »

Formiran Privredni savet opštine

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Nova Varoš - Opština Nova Varoš formirala je Privredni savet kako bi unapredila institucionalnu podršku lokalnoj privredi i podstakla inače slabašnu privrednu aktivnost. Ovo savetodavno, stručno telo, baviće se pitanjima od značaja za poboljšanje privrednog okvira u zlatarskom kraju, koje u širem... »

Velika škola - plitka pamet

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Nova Varoš - Predsedniku opštine, dok je obilazio sela pod Čemernicom, meštani se požalili na loš put i rupčage nastale od kamiona što vuku građu. Nema para za popravke, put će doći na red tek u idućem srednjoročnom planu - pravdao se seljacima u kući u koju je svratio. "Velika škola, a plitka... »

Nova Varoš: Centar za socijalni rad 7 mjeseci bez lifta (video)

Sandžak press pre 5 dana
Lift u zgradi gde se nalazi Centar za socijalni rad u Novoj Varoši ne radi već sedam meseci. Prostorije su na četvrtom spratu, pa je korisnicima usluga centra otežan pristup. Iako su korisnici centra i mnoga lica koja su stara ili se teško kreću, osposobljavanje lifta i dalje nije prioritet za... »

U nedelju izbori u somborskim mesnim zajednicama

Dnevnik pre 6 dana
SOMBOR: Izbori za članove saveta održaće se u svim gradskim mesnim zajednicama i to: MZ „Gornja Varoš“, MZ „Mlake“, MZ „Stara Selenča“, MZ „Nova Selenča“ i MZ „Selenča“.
Izbori će se održati i u seoskim mesnim zajednicama: MZ „Rastina“ u Rastini, MZ „Doroslovo“ u Doroslovu, MZ „Svetozar Miletić“ u Svetozaru Miletiću, MZ „ Gakovo“ u Gakovu, MZ „Aleksa Šantić“ u Aleksi Šantiću, MZ „Stanišić“ u... »

Nova Varoš podstiče rađanje

Sandžak press pre 8 dana
Nestabilna ekonomska situacija, prema pojedinim navodima, među najvećim je preprekama za proširenje porodice. Opština Nova Varoš je među pet lokalnih samouprava u Srbiji sa najnižom stopom nataliteta. Ta opština Zlatiborskog okruga se godinama suočava sa negativnim prirodnim priraštajem, zbog čega... »

Paketi za 300 ugroženih porodica

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Nova Varoš - Vlada Republike Srbije, posredstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Crvenog krsta Srbije, obezbedila je finansijsku podršku za kupovinu 40. 000 paketa humanitarne pomoći za socijalno najugroženije kategorije stanovništva u stotinak lokalnih samouprava... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.