Nova Varoš - vesti

Čiker MTB maraton prvi put kroz Guču

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Guča - Afirmisano udruženje biciklista "MTB Čiker" iz Kraljeva sa opredeljenjem ka planinskom biciklizmu i ove godine organizovaće biciklistički maraton sa polaznom tačkom iz grada na Ibru. Ovo je već peta godina okupljanja ljubitelja biciklizma, koji će od nedelje 25. juna tokom svoje desetodnevne... »

Toplane u Sandžaku prelaze na grijanje na biomasu

Sandžak press pre 1 dan
Posao prelaska na obnovljivu energiju, vrijedan 27 miliona eura, Srbija realizuje uz podršku Vlada Njemačke i Švicarske, kroz donacije i povoljne kredite njemačke Razvojne banke KFW. U projektu “Podsticanje korišćenja obnovljivih izvora energije” su Mali Zvornik, Nova Varoš, Novi Pazar, Prijepolje,... »

Obezbeđeno 27: miliona evra za podsticaje korišćenja obnovljivih izvora energije

Blic pre 2 dana
RTS: Deset toplana u Srbiji prelazi na grejanje na biomasu
Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić danas je sa predstavnicima Nemačke razvojne banke KfW i švajcarskog Državnog sekretarijata potpisao pet sporazuma, vrednih 27 miliona evra, čime je započela prva faza projekta o podsticanju korišćenja obnovljivih izvora energije i razvoj tržita biomase.
Antić je rekao da je cilj projekta da se u što većem broju toplana u Srbiji pređe sa fosilnih goriva na korišćenje biomase ili drugih obnovljivih izvora energije. - U prvoj fazi projekta za prelazak sa konvencionalnih goriva na... »

Usvojen završni račun, 80 miliona dinara novih investicija

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Nova Varoš - Odbornici Skupštine opštine Nova Varoš usvojili su Odluku o završnom računu budžeta za proteklu godinu. Takođe usvojen je i predlog Rešenja o pribavljanju nepokretnosti neposrednom pogodbom u javnu svojinu optine Nova Varoš dela zemljišta koje se nalazi u Katastarskoj opštini Brdo.... »

Vlasotince, Crna Trava i Vladičin Han dobijaju novac za podršku radjanja dece

Jug press pre 2 dana
VLASOTINCE-CRNA TRAVA -VLADIČIN HAN-BEOGRAD Opštine Vlasotince, Crna Trava i Vladičin Han su medju petnaest lokalnih samouprava koje će dobiti novac za sufinansiranje mera populacione politike . Sem njih novac će dobiti I Prokuplje , Dimitrovgrad, Blace, Žitište, Golubac, Knić, Trstenik, Šid, Bačka... »

Javorski sabor dvojničara

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Nova Varoš / Ivanjica - Svirači će umeće pokazati u nedelju pred Vidovdan (25. juna), na pozornici nedaleko od spomenika majoru Iliću i javorskim junacima. Javorski sabor dvojničara i starih narodnih instrumenata Srbije, 22. po redu, održaće se u nedelju – 25. juna, na pozornici kod šumarske kuće,... »

Nova Varoš: U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena potpredsjednica Skupštine i tri člana njene porodice

Sandžak press pre 3 dana
Potpredsjednica Skupštine opštine Nova Varoš Gordana Kouitar i tri člana njene porodice, dva maloljetna deteta i suprug povrijeđeni su u ponedjeljak u saobraćajnoj nezgodi koja se desila nešto nakon 13 časova u blizini Nove Varoši u mjestu Suvi Bor. Odmah nakon nezgode oni su vozilom hitne pomoći... »

Novac za podsticaj rađanja dobilo 15 opština

Studio B pre 3 dana
Za 15 opština u Srbiji opredeljeno je 130 miliona dinara nepovratnih sredstva za projekte podsticaja rađanja, a ugovore sa predstavnicima lokalnih samouprava danas je potpisala ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Ðukić Dejanović.
Na konkurs za sufinansiranje mera populacione politike javilo se 90 lokalnih samouprava, ali je najbolje projekte imalo 15 opština i to pet iz Vojvodine, tri iz centralne Srbije i sedam iz jugoistočne Srbije. Sredstva su dobile... »

Predsjednik Mešihata na iftaru kod ambasadora Turske u Beogradu

Sandžak press pre 3 dana
U ponedjeljak 19.06.2017. godine u rezidenciji ambasadora R. Turske u Beogradu upriličen je iftar kojem su prisustvovali vjerski i politički predstavnici muslimana u Srbiji. Delegaciju Mešihata IZ-e u Srbiji predvođenu predsjednikom, muftijom dr. Mevlud ef. Dudićem, činili su dr. Rešad ef. Plojović... »

Sreća u nesreći: Porodica Kouitar nije životno ugrožena

Večernje novosti pre 4 dana
U saobraćajnoj nesreći u Suvom Boru kod Nove Varoši povređeno četvoro
NOVA VAROŠ - Potpredsednica Skupštine opštine Nova Varoš Gordana Kouitar i tri člana njene porodice, dva maloletna deteta i suprug povređeni su u ponedeljak u saobraćajnoj nezgodi koja se desila nešto posle 13 časova u blizini... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.