Nova Varoš - vesti

Uspomene iz starih albuma

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Nova Varoš - U Biblioteci oživljava „stara varoš“ sa sokacima, česmama i kaldrmom, nižu se slike rukotvorina seoskih majstora, pa likovi starina i ratara... Slike prohujalog vremena, ogledalo i svedoci života iz decenija 20. veka – danima se već slažu u fototeku i računare Biblioteke „Jovan Tomić“.... »

Ugrožena bezbednost građana

Danas pre 3 dana
Građani Varoš kapije i stanari okolnih ulica najavili su protestno okupljanje kako bi izrazili nezadovoljstvo radovima koje izvode gradske službe u ulicama Vuka Karadžića i Cara Lazara. Kako navode u saopštenju, iskopavanjima u samom centru grada se gotovo nasilno menja infrastruktura i ugrožava... »

Ovo može samo u Srbiji: Put kraći, a putovanje duže traje!

Kurir pre 6 dana
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji.
Kako kažu nadležni, tako će biti sve do oktobra, dok se ne usvoje novi redovi vožnje, koji će uračunati i "skraćenje" puta. Bez obzira na skraćenje puta zbog otvaranja nove saobraćajnice od Ljiga do Preljine, putnici u Novu Varoš... »

Deonica Ljig-Preljina: Put kraći, a putovanje duže

Total car pre 6 dana
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog “ubrzanja” moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji. Kako... »

Putnici nervozni: Nikakve koristi od Ljig-Preljina

B92 pre 7 dana
B92: Putnici nervozni: Nikakve koristi od Ljig-Preljina
Beograd -- Putnici još nemaju mnogo koristi od nove deonice između Ljiga i Preljine. Ka Priboju se stiže pola sata ranije u Užice, ali se čeka po starom redu.
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog... »

Put „brži“ od reda vožnje

BizLife pre 7 dana
Putnici još nemaju mnogo koristi od nove deonice između Ljiga i Preljine. Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog... »

Put kraći, a putovanje duže

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji. Kako... »

Banjaluka: U pripremi kotlića snage odmerilo 20 ekipa

Blic pre 8 dana
Povodom dana grada Banjaluke JU sportski centar “Borik” je po 14. Put organizovala Kotlićijadu, na kojoj je učešçe uzelo 20 ekipa.
Najbolji kotlić napravili su članovi ekipe "mesnica Dele i sin", a iza njih su bili "Lauš" i "Aktiv žena Nova Varoš, Centar 2 i Rosulje". U stonom tenisu najbolji je bio Zlatko Trebovac iz ekipe "Dva jelena", u bacanju kugle... »

Mraz uništio voće u Arilju i Novoj Varoši

RTV pre 9 dana
RTV: Mraz uništio voće u Arilju i Novoj Varoši
ARILJE - Tеmpеratura u Opštini Ariljе vеć drugi dan jе oko šеstog podеoka ispod nulе i zbog sеvеrozapadnog vеtra svе od voća jе uništеno, kažе prеdsеdnik Udružеnja "Vilamеt" iz Ariljе Milan Đukić.
"Na jabukama, šljivama i kruškama jе stopostotna štеta, dok na malinama nе možе sa sigurnošću da sе utvrdi zbog snеga koji ih prеkriva, ali sigurno oko 80 odsto", navodi Đukić. On dodajе da jе najgora situacija u sеlima Brеkovo,... »

Mraz obrao malinjake i voćnjake

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Nova Varoš – Noćašnji mraz u Novoj Varoši, u potpunosti je uništio ne samo maline već i voće u nižim predelima, izjavio je za Glas zapadne Srbije predsednik opštine Radosav Vasiljević. Pre dva dana i u Novoj Varoši je napadalo 30 centimetara snega što je izazvalo dosta problema. On dodaje da što se... »

Danas je Međunarodni praznik rada

Blic  pre 5 sati  još 6 povezanih

Dačić: Nije mi cilj da budem premijer

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Vrele Gume test: Peugeot 5008 1.6 THP/165 EAT6 GT-Line

Auto blog  pre 5 sati  još 1 povezana

Pucnjava u sali za fudbal, teško ranjen mladić

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.