Novi Pazar - vesti

Većina za promenu termina iznošenja smeća

Radio sto plus pre 10 sati
Više od 1.400 građana Novog Pazara učestvovalo je u anketi Sto plus radija, kojom smo tražili odgovor na pitanje da li novopazarska Čistoća smeće treba da iznosi danju ili u večernjim satima, kada ima manje vozila na ulicama. Skoro 90 procenata anketiranih smatra da smeće ne bi trebalo iznositi... »

Zamenik tužioca osuđen na 10 meseci zatvora

Sandžak haber pre 11 sati
Zamenik osnovnog javnog tužioca u Novom Pazaru Radanko Lojanica osuđen je danas na 10 meseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja jer je od jednog okrivljenog zahtevao da sredstva od oportuniteta nenamenski uplati čime je drugom pribavio imovinsku korist. Istom presudom Specijalnog suda u... »

Mićović: Cilj omasovljenje paraolimpijskog pokreta

Radio sto plus pre 15 sati
Predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović rekao je danas u Novom Pazaru da je cilj projekta "Šampioni svaki dan" omasovljenje paraolimpijskog pokreta u Srbiji. "Obišli smo mnogo gradova, zajedno sa našim šampionima. Poruka je da sve osobe sa invaliditetom treba da prebole bolest ili... »

Mićović: Cilj je omasovljenje paraolimpijskog pokreta

Beta pre 16 sati
Predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije (POKS) Zoran Mićović rekao je danas u Novom Pazaru da je cilj projekta "Šampioni svaki dan" omasovljenje paraolimpijskog pokreta u Srbiji. "Obišli smo mnogo gradova, zajedno sa našim šampionima. Poruka je da sve osobe sa invaliditetom treba da prebole... »

Mićović: Želimo da omasovimo paraolimpijski pokret

RTV Novi Pazar pre 17 sati
Predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije (POKS) Zoran Mićović rekao je danas u Novom Pazaru da je cilj projekta “Šampioni svaki dan” omasovljenje paraolimpijskog pokreta u Srbiji. “Obišli smo dosta gradova, zajedno sa našim šampionima. Poruka je da sve osobe sa invaliditetom treba da prebole... »

U Sjenici sutra Poljoprivredni sajam

Radio sto plus pre 1 dan
Brojni poljoprivredni proizvodjači i izlagači iz ovog kraja, kao i stručnjaci iz ove oblasti, okupiće se na dvodnevnom Poljoprivrednom sajmu u Sjenici, koji počinje sutra. Smail Ejupović, savetodavac u Poljoprivrednoj stručnoj službi Novog Pazara, koja pruža logističku podršku ovom sajmu, rekao je... »

Prvi upisni rok za brucoše na Državnom univerzitetu

RTV Novi Pazar pre 20 sati
U junskom roku za upis u prvu godinu osnovnih i akademskih studija na Državnom univerzitetu konkurisalo je ukupno 1025 kandidata. Polaganje prijemnog ispita održaće se 30. juna i 1. jula. Za upis u prvu godinu osnovnih i integrisanih akademskih studija na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru u... »

Odabrana kompanija za izgradnju nove Hitne pomoći

Radio sto plus pre 23 sata
Građevinsko preduzeće “Elmir doo” iz Novog Pazara pobedilo je na tenderu za izbor izvođača radova na izgradnji nove zgrade Hitne pomoći u ovom gradu, saznaje radio Sto plus. Ova kompanija osnovana je 2005. godine, a njen vlasnik je Ismet Osmanović. “Elmir doo” je tokom 2013., 2014. i 2015. godine... »

Vlasnici izgorele kuće mole za pomoć! (video)

Sandžak press pre 1 dan
U trospratnoj kući u ulici Generala Živkovića u Novom Pazaru danas prije podne došlo je do požara. Tokom gašenja iz kuće je evakusiana i jedna djevojka. Penzioner Ahmed Mehović, vlasnik kuće, kaže za Glas Sandžaka da nije bio u blizini u trenutku požara, već su bili kod rođaka od Bajrama, a da je... »

ČLANOVI SDP-a SIJU STRAH GRADOM – Na Bajram teško ranio komšiju

Sandžak press pre 1 dan
Član SDP-a Rasima Ljajića, novopazarac Armin Plojović (27) danas je teško povrijedio komšiju Omera Sinanovića (60) kada je upucao iz vatrenog oružja. Nakon kraće svađe oko parking mjesta Plojović je ispalio je dva metka u Omera.S. koji je zatim privatnim vozilom prevežen do Opšte bolnice u Novom... »

Novi Pazar
četvrtak

Vedro
24 ˚C
petak
Vedro
Vedro
16˚ / 35˚
subota
Vedro
Vedro
13˚ / 36˚

Počela sednica parlamenta, poslanici postavljaju pitanja

Beta  pre 39 minuta  još 8 povezanih

Australijski sud traži trećeg čoveka Vatikana

RTV  pre 1 sat  još 8 povezanih

Zvezda i Pešić - problem je sertifikat

Mozzart sport  pre 1 sat  još 7 povezanih

Merkel: EU odlučnija nego ikad da sprovede klimatski dogovor

Politika  pre 39 minuta  još 5 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.