Pančevo - vesti

Maksimoviću i Trakiću medalje u Pančevu

InfoKG pre 11 sati
Članovi Kluba ekstremnih sportova Kragujevac, Veljko Maksimović i Strahinja Trakić osvojili su dve medalje, zlatnu i srebrnu, na Prvenstvu Srbije u akvatlonu u Pančevu. U juniorskoj kategoriji trijumfovao je Veljko Maksimović zauzevši prvo mesto, dok je u apsolutnoj kategoriji Strahinja Trakić... »

Božur Ivanović: Slike i crteži

Arte pre 14 sati
Foaje Kulturnog centra Pančeva Vojvode Živojina Mišića 4, Pančevo, izložba "Boožur Ivanović, slike i dokumentarni materijal". Otvaranje izložbe 3. jul u 19č 28. juna, 2017. izložba slika, Narodni muzej - Svečana sala
Božur Ivanović (1936 – 2005) bio je srpski akademski slikar. Akademiju likovnih umetnosti u Beogradu završio je u klasi profesorke LJubice Cuce Sokić 1963. godine. Bio je član Udruženja likovnih umetnika Srbije i Združenja... »

Svetski dan protiv zloupotrebe droga

RTV pre 15 sati
RTV: Svetski dan protiv zloupotrebe droga
PANČEVO, SUBOTICA, NOVI SAD - Svetski dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama danas će biti obeležen u Pančevu i Subotici.
Ovogodišnja kampanja koju organizuje Ministarstvo zdravlja održava se pod sloganom "Prvo saslušaj" ("Listen First"). U skladu sa Strategijom o sprečavanju zloupotrebe droga za period 2014 - 2021. godine, Ministarstvo zdravlja... »

Prva brigada prima 120 profesionalnih vojnika

Dnevnik pre 17 sati
Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije oglasili su obaveštenje o prijemu profesionalnih vojnika u službu. Poziv se odnosi na rezervne vojnike koji su odlužili vojni rok s oružjem i mlađi su od 30 godina.
Poziv je objavljen za 675 slobodnih mesta u Vojsci Srbije, od čega je 120 u Prvoj brigadi Kopnene vojske u garnizonima Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica i Bačka Topola. Potrebno je da se kandidati jave u kasarne 30. juna od... »

Turnir u malom fudbalu u Domu Spomenak

RTV pre 1 dan
RTV: Turnir u malom fudbalu u Domu Spomenak
PANČEVO - Na terenima Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja Spomenak u Pančevu peti put organizovan je turnir u malom fudbalu za decu iz srodnih ustanova širom Srbije. Ove godine pored domaćina iz Spomenka učešće su uzele ekipe "Mika Antić" iz Sombora,"Vera Radivojević" iz Bele Crkve i "Dečije selo" iz Sremske Kamenice.
"Ovde smo 4. put. Imali smo osvojeno prvo mesto pre dve godine. Naravno ovi turniri su važni zbog razvijanja drugarstva, pozitivnog takmičarskog duha, tolerancije", kaže Igor Radivojević, vaspitač iz Doma "Vera Radivojević", Bela... »

Ugašen požar na deponiji u Kačarevu

Blic pre 1 dan
Požar na Kačarevačkoj deponiji ugašen je juče oko 11 sati i poslednji delovi deponije koji su tinjali su zatrpani zemljom, prenosi 013info.
Deponija u Kačarevu je planula u četvrtak oko 14 sati. Kačarevačko javno-komunalno preduzeće je pokušavalo da požar ugasi, ali kako je deponija gorela u dužini od 400 metara, to nikako nisu mogli sami da urade. Požar je bio pod... »

Svečano uručenje MOZZART nagrada: BMW ide u Sentu, skuter na Vidikovac, a Samsung u Pančevo

Mozzart sport pre 1 dan
Dođite da se družimo
Stefan Šipoš, Radivoje Skoko i Miroslav Jovanović imaće razloga za slavlje. Jer ove nedelje biće im uručene nagrade koje im je donelo vanserijsko umeće u sportskom klađenju. Pa ako ste slobodni i u blizini, svratite do uplatnih mesta kompanije MOZZART. Da čestitate... »

Vlasnici se potukli oko trofeja, u okršaju učestvovali i ljubimci

Alo pre 1 dan
Alo: Vlasnici se potukli oko trofeja, u okršaju učestvovali i ljubimci
Nakon što je izglasan pobednik izložbe i učesnici počeli da izlaze iz ringa, jedan mladić je napao vlasnika pobedničkog psa
Dvojica vlasnika pasa koji su učestvovali na jučerašnjoj izložbi u Vojlovici (Pančevo) potukli su se na ovom takmičenju, a prema rečima očevidaca koji su prisustvovali incidentu, nasilnom fizičkom obračunu pridružili su se i psi... »

Opšti haos na izložbi pasa u Pančevu: U sukobu oko pobednika sevale pesnice, vlasnici se šutirali a psi kidisali!

Kurir pre 2 dana
Dvojica vlasnika pasa koji su učestvovali na današnjoj izložbi u Vojlovici (Pančevo) potukli su se na ovom takmičenju, a prema rečima očevidaca koji su prisustvovali incidentu, nasilnom fizičkom obračunu pridružili su se i psi koji su se tu zatekli. Kako nam je jedna sugrađanka objasnila, stvar se... »

Haos na izložbi pasa u Pančevu: Vlasnici se potukli oko trofeja, u okršaju učestvovali i ljubimci

Blic pre 2 dana
Dvojica vlasnika pasa koji su učestvovali na današnjoj izložbi u Vojlovici (Pančevo) potukli su se na ovom takmičenju, a prema rečima očevidaca koji su prisustvovali incidentu, nasilnom fizičkom obračunu pridružili su se i psi koji su se tu zatekli.
Kako nam je jedna sugrađanka objasnila, stvar se zahuktala na terenu FK Mladost, oko 11.30, nakon proglašenja pobedničkog psa. - Nakon što je izglasan pobednik izložbe i učesnici počeli da izlaze iz ringa, jedan mladić je napao... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.