Podgorica - vesti

Taksisti među najvećim problemima crnogorskog turizma

SEEbiz pre 1 sat
PODGORICA - Glavni nedostatak ovogodišnje turističke sezone je kao i ranijih godina kratko trajanje, a onda i ogromne gužve, mišljenjaje dekan budvanskog Fakulteta za biznis i turizam, prof. dr Rade Ratković, dok je predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović istakao da nam je trebalo malo više komunalnog reda, u smislu čistoće i buke.
"To znači ogromne gužve koje jedva da prima nedostatna infrastruktura, buka, pretjerana koncentracija ugostiteljske ponude, koja gotovo da blokira pješački saobraćaj po starim gradskim jezgrima... Pozitivno je što se polako... »

Crna Gora: Policijac poginuo u nesreći na putu Podgorica - Spuž

Blic pre 16 sati
Danilovgrađanin N. M. (30), službenik Uprave policije, poginuo je u u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na izlazu iz Podgorice ka Spužu.
U istom udesu povređen je M. B. v.d. komandant Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), a prema saznanjima "Vijesti", njegove povrede nisu opasne po... »

Peković podigao 3 mil € kredita za Mediteran

B92 pre 17 sati
B92: Peković podigao 3 mil € kredita za Mediteran
Bivši košarkaš Nikola Peković postao je vlasnik luksuznog hotelskog kompleksa Mediteran u Bečićima.
Kako smo već pisali, on je kupio hotel jula od kompanije Maestralturs, u vlasništvu Blaža Dedića. Peković je kupio hotel za 8,5 miliona evra, što je gotovo osam puta niža cena od prvobitne procene 2013. godine kada je Dedićeva... »

Podgorica: "Čojstvom protiv nasilja"

RTV pre 18 sati
RTV: Podgorica: "Čojstvom protiv nasilja"
PODGORICA - U Podgorici je danas održana 5. Povorka ponosa "Montenegro Prajd 2017", a sve je proteklo mirno, bez incidenata.
Učesnici Povorke ponosa, kojih je prema proceni policije bilo oko 300, imali su polučasovni šetnju Njegoševom, Ulicom slobode i Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog. Pod sloganom "Čojstvom protiv nasilja", manifestacija je trajala... »

Održaa Parada ponosa u Podgorici, nije bilo incidenata

B92 pre 18 sati
B92: Održaa Parada ponosa u Podgorici, nije bilo incidenata
Podgorica -- Podgorici je danas održana 5. Povorka ponosa "Montenegro Prajd 2017", a sve je proteklo mirno, bez incidenata.
Učesnici Povorke ponosa, kojih je prema proceni policije bilo oko 300, imali su polučasovni šetnju Njegoševom, Ulicom slobode i Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog. Pod sloganom "Ccojstvom protiv nasilja", manifestacija je trajala... »

Održan peti Prajd u Podgorici

Politika pre 20 sati
PODGORICA - U Podgorici je održana peta po redu Povorka ponosa „Montenegro Prajd 2017” pod motom „Čojstvom protiv nasilja”, prenose crnogorski mediji. Učesnici povorke prošetali su se centralnim gradskim ulicama. Okupljeni su prošli Njegoševom, Ulicom slobode i Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog,... »

Crna Gora: Lekovi na recept će uskoro moći da se podižu u privatnim apotekama

Večernje novosti pre 21 sat
Od 1. oktobra u privatnim apotekama. ''Novosti'' saznaju da je Fond za zdravstveno osiguranje zaključno sa istekom roka javnog poziva primio ponude od 60 privrednih društava
PODGORICA - Lekovi na recept će moći da se podižu u privatnim apotekama koje su sklopile ugovor sa Fondom za zdravstveno osiguranje od 1. oktobra. Fond za zdravstveno osiguranje je u završnoj fazi realizacije projekta "Sa... »

Suđenje za državni udar: Traže izuzeće sudije i predsednika Višeg suda

Večernje novosti pre 1 dan
U nastavku procesa za pokušaj terorizma i državni udar. Knežević želi da iznese odbranu bez prekidanja
PODGORICA - U nastavku suđenja optuženima za pokušaj terorizma i državni udar na dan parlamentarnih izbora prošle godine, advokati odbrane zatražili su izuzeće sudija i predsednika Višeg suda Borisa Savića, jer smatraju da su u... »

Podmladak DF pušten da se brani sa slobode

Večernje novosti pre 1 dan
Nikola Jovanović, funkcioner Demokratske narodne partije (članica DF), braniće se sa slobode zbog sumnji da je povezan sa kriminalnom organizacijom koja se bavi pranjem novca
PODGORICA - Nikola Jovanović, funkcioner Demokratske narodne partije (članica DF), braniće se sa slobode zbog sumnji da je povezan sa kriminalnom organizacijom koja se bavi pranjem novca, a koju je navodno formirao Nebojša... »

Odbrana optuženih traži izuzeće sudije Suzane Mugoše

B92 pre 1 dan
RTS: Podgorica, odbrana optuženih traži izuzeće sudije Mugoše
Podgorica -- U podgoričkom Višem sudu danas je ponovo prekinuto suđenje optuženima za pokušaj terorizma u Crnoj Gori na dan vanrednih parlamentarnih izbora prođle godine.
Razlog najnovijeg prekidanja je taj što je odbrana zatražila izuzeće predsednice sudskog veća Suzane Mugoše. Nastavak suđenja je planiran za 27. septembar. Naime, izuzeće sudije Mugoše zatraženo je zbog, kako tvrde advokati... »

Parlamentarni izbori u Nemačkoj

Danas  pre 1 sat  još 16 povezanih

Vučić Fajnsu uručuje pasoš Srbije

RTV  pre 8 sati  još 1 povezana

Tramp Severnoj Koreji: Neće oni još dugo!

Mondo  pre 1 sat  još 6 povezanih

Rahoj poziva Katalonce da priznaju da neće biti referenduma

Večernje novosti  pre 4 sata  još 5 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.