Priboj - vesti

Priboj: Akcenat na revitalizaciji sela Istaknut

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Opštinsko veće Priboja utvrdilo je nekoliko značajnih predloga Odluka, koje će nakon verifikovanja u lokalnom parlamentu bitno uticati na razvoj preduzetništva i poljoprivredne proizvodnje u opštini Priboj. Predlogom Odluke o subvencionisanju kamatne stope na kratkoročne kredite za privredne subjekte, planirano je plasiranje 30 miliona dinara bankarskih sredstava na tržište Priboja, dok bi opština Priboj finansirala kamatnu stopu sa iznosom od 3 miliona dinara.
Utvrđivanje predlog Odluke o završnom računu konsolidovanog računa budžeta opštine Priboj za 2015. godinu, Izveštaj o ostvarenim prihodima i primanjima i izvršenim rashodima i izdacima budžeta opštine Priboj u periodu januar-jun... »

Počela izgradnja nove kotlarnice u starom delu Priboja

RTV Novi Pazar pre 5 dana
Početkom izgradnje nove kotlarnice na biomasu u starom delu Priboja, nazire se rešenje problema snadbevanja toplotnom energijom koji traje celih 20 godina. Postrojenje koje će zagrevati OŠ. Branko Radičević, Dom kulture Priboj, Stomatološku ambulantu i zgradu opštine Priboj, biće kapaciteta 900 kilovata čime će se napokon omogućiti kvalitetno grejanje ovih ustanova a ujedno i rešiti problem velikog zagađenja vazduha u starom delu grada.
Problem zagrevanja OŠ Branko Radičević, Doma kulture Priboj , Stomatološke ambulante i opštinske uprave Priboj, u proteklih 20 godina bio je predmet raznih akcionih planova, rekonstrukcija, žalbi roditelja i prosvetara, rešenja... »

Slobodna zona Priboj Istaknut

RTV Novi Pazar pre 6 dana
Na promociji Slobodne zone Priboj, predstavnici lokalne samouprave prezentovali su i novi paket mera za podsticaj preduzetništva. U cilju zapošljavanja što većeg broja bivših radnika Fap-a koji su ostali bez posla, opština Priboj je uz druge podsticajne mere, namenski odvojila 20 miliona dinara, koje će plasirati do kraja godine isključivo u proizvodne firme koje zaposle minimum 10 radnika.
Otvarajući skup predsednik opštine Priboj Lazar Rvović predstavio je pogodnosti koje nudi režim rada u Slobodnoj zoni i upoznao prisutne preduzetnike o naporima koje lokalna samouprava u saradnji sa Vladom Srbije čini kako bi uz... »

Većnici sutra o završnom računu za 2015. godinu

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Priboj - Da Dnevnom redu šeste sednice Opštinskog veća, koja je zakazana za petak 23. septembar, naći će se predlog Odluke o završnom računu konsolidovanog računa budžeta opštine za 2015. godinu. Većnici bi trebalo da raspravljaju o izveštaju o ostavrenim prihodima i primanjima i izvršenim... »

Pribojskim privrednicima po 200.000 za svako novo radno mesto

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Priboj - Opština Priboj opredelila je 20 miliona dinara koje će dobiti preduzetnici iz ovog grada. Novac je namenjen poslodavcima koje žele da uposle najmanje deset radnika, a dobiće po 200.000 dinara za svakog nezaposlenog. Na konkursu mogu učestvovati firme koje se bave proizvodnom delatnošću ili... »

Pribojskim privrednicima po 200.000 za svako novo radno mesto

Biznis i finansije pre 8 dana
Opština Priboj opredelila je 20 miliona dinara koje će dobiti preduzetnici iz ovog grada. Novac je namenjen poslodavcima koje žele da uposle najmanje deset radnika, a dobiće po 200.000 dinara za svakog nezaposlenog. Na konkursu mogu učestvovati firme koje se bave proizvodnom delatnošću ili... »

Nova mreža atarskih puteva u Priboju

Jug press pre 9 dana
PRIBOJ U katastarskoj opštini Priboj, na zemljištu nekadašnjeg „Navipa“, u toku su radovi na izgradnji nove mreže atarskih puteva u dužini od 10,5 kilometara. Važniji putevi u dužini od 5,5 kilometara biće u potpunosti uređeni (nasipanje, valjanje i iskop kanala), dok će se sa južne strane... »

Bolji atarski putevi za unapređenje poljoprivrede u leskovačkom kraju

Jugmedia pre 9 dana
LESKOVAC – Na zemljištu nekadašnjeg „Navipa“ u katastarskoj opštini Priboj u toku su radovi na izgradnji nove mreže atarskih puteva ukupne dužine 10,5 km. Od toga će važniji putevi dužine 5,5 km biti u potpunosti uređeni što podrazumeva nasipanje, valjanje i iskop kanala. Takođe sa južne strane... »

Pribojskim privrednicima po 200.000 za svako novo radno mesto

Blic pre 9 dana
Opština Priboj opredelila je 20 miliona dinara koje će dobiti preduzetnici iz ovog grada.
Novac je namenjen poslodavcima koje žele da uposle najmanje deset radnika, a dobiće po 200.000 dinara za svakog nezaposlenog Na konkursu mogu učestvovati firme koje se bave proizvodnom delatnošću ili poljoprivredom, uz obavezu da... »

Bajramsko veče u Priboju

RTV Novi Pazar pre 12 dana
U organizaciji udruženja Bošnjačka omladina Priboja i Medžlisa islamske zajednice, upriličeno je Bajramsko veče u Velikoj sali pribojskog Doma kulture, sa bogatim kulturno umetničkim programom uz prisustvo uglednika iz verskog i javnog života svih Sandžačkih opština kao i gostiju iz Bosne i Hercegovine.
Novosnovano udruženje građana Bošnjačka omladina Priboja se odlučilo da svoje prve aktivnosti organizuje povodom velikog muslimanksog praznika Kurban Bajrama, i upravo u ovim Bajramskim mubarek danima i njihovom duhu darivanja,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.