Priboj - vesti

Prekid saobraćaja na pruzi Beograd – Bar

N1 Info pre 6 sati
Srbija Voz a.d. saopštila je da je u 06:15 časova došlo do prekida saobraćaja međunarodnog voza na relaciji Beograd - Bar zbog nestanka napona u kontaktnoj mreži i uplitanja pantografa lokomotive u kontaktnu mrežu.
Voz je zaustavljen između stanice Priboj i službenog mesta ukrsnice Bistrica. S obzirom na to da će prekid saobraćaja trajati duže, "Srbija voz" a.d. angažovao je četiri autobusa za prevoz 198 putnika za Bijelo Polje, navodi se u... »

Prekid saobraćaja na pruzi Beograd-Bar

Alo pre 5 sati
Alo: Prekid saobraćaja na pruzi Beograd-Bar
Saobraćaj Međunarodnog voza na pruzi Beograd-Bar prekinut je jutros u 6,15 sati a "Srbija voz" je angažovao četiri autobusa za prevoz 198 putnika za Bijelo Polje, odakle će prevoz do Bara biti ponovo nastavljen vozom.
Voz je zaustavljen između stanice Priboj i službenog mesta ukrsnice Bistrica, zbog nestanka napona u kontaknoj mreži kao i uplitanja pantogafa lokomotive u kontaktnu mrežu, saopštilo je preduzeće "Srbija voz". U vozu je ostalo 35... »

Nestanak napona na kontaktnoj mreži: Prekinut saobraćaj na pruzi Beograd-Bar

Kurir pre 6 sati
BEOGRAD, 24. juna (Tanjug) - Saobraćaj Međunarodnog voza na pruzi Beograd-Bar prekinut je jutros u 6,15 sati a "Srbija voz" je angažovao četrii autobusa za prevoz 198 putnika za Belo Polje, odakle će prevoz do Bara biti ponovo nastavljen vozom. Voz je zaustavljen između stanice Priboj i službenog... »

Prekid saobraćaja na pruzi Beograd-Bar

Telegraf pre 5 sati
U vozu je ostalo 35 putnika, kao i 13 praćenih automobila, koji će nakon sanacije nastaviti vožnju do Bara
Saobraćaj Međunarodnog voza na pruzi Beograd-Bar prekinut je jutros u 6,15 sati a “Srbija voz” je angažovao četiri autobusa za prevoz 198 putnika za Belo Polje, odakle će prevoz do Bara biti ponovo nastavljen vozom. Važan apel... »

Do juče katakombe, od sutra novi asfalt

Jugmedia pre 1 dan
Privode se kraju radovi na rekonstrukciji državnog puta drugog A reda od Brestovca ka Leskovcu, na deonici od isključenja za Priboj do ulaza u Živkovo. Trasi je duga 950 metara, a ukupna vrednost radova je oko 6,5 miliona dinara Već je završeno presvlačenje kolovoza asfaltom, a u toku su radovi na... »

Toplane u Sandžaku prelaze na grijanje na biomasu

Sandžak press pre 1 dan
Posao prelaska na obnovljivu energiju, vrijedan 27 miliona eura, Srbija realizuje uz podršku Vlada Njemačke i Švicarske, kroz donacije i povoljne kredite njemačke Razvojne banke KFW. U projektu “Podsticanje korišćenja obnovljivih izvora energije” su Mali Zvornik, Nova Varoš, Novi Pazar, Prijepolje,... »

Obezbeđeno 27: miliona evra za podsticaje korišćenja obnovljivih izvora energije

Blic pre 3 dana
RTS: Deset toplana u Srbiji prelazi na grejanje na biomasu
Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić danas je sa predstavnicima Nemačke razvojne banke KfW i švajcarskog Državnog sekretarijata potpisao pet sporazuma, vrednih 27 miliona evra, čime je započela prva faza projekta o podsticanju korišćenja obnovljivih izvora energije i razvoj tržita biomase.
Antić je rekao da je cilj projekta da se u što većem broju toplana u Srbiji pređe sa fosilnih goriva na korišćenje biomase ili drugih obnovljivih izvora energije. - U prvoj fazi projekta za prelazak sa konvencionalnih goriva na... »

Većnici o konkursu za izbor direktora javnih preduzeća

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Priboj – Na 22. po redu zasedanju Opštinskog veća opštine Priboj, razmatrani su predlozi Odluke o Završnom računu konsolidovanog računa budžeta opštine Priboj za 2016. godinu i Odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora javnih preduzeća čiji je osnivač opština Priboj. Takođe, utvrđeni... »

Dani planinara Srbije u Priboju

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Priboj - Ovogodišnja manifestacija Dani planinara Srbije biće održana u Pribojskoj Banji, u organizaciji Železničkog kluba planinara "Ljeskovac" iz Priboja, a pod pokroviteljstvom Planinarskog saveza Srbije i Opštine Priboj. Planinarski tabor, biće postavljen u prostoru Osnovne škole "Nikola Tesla"... »

Dani planinara Srbije u Priboju

Danas pre 6 dana
Ovogodišnja manifestacija Dani planinara Srbije biće održana u Pribojskoj Banji, u organizaciji Železničkog kluba planinara “Ljeskovac” iz Priboja, a pod pokroviteljstvom Planinarskog saveza Srbije i Opštine Priboj. Planinarski tabor, biće postavljen u prostoru Osnovne škole "Nikola Tesla" u... »

Singidunum fest: Mladić izboden na očigled prisutnih

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Nagrade mladim robotičarima

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Britanski parlament pogođen sajber napadom

Blic  pre 3 sata  još 2 povezane

Putin posetio Krim: Ruski obaveštajci su jedinstveni

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Srbija u finalu Svetske lige

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.