Priboj - vesti

Radulović: Pobediću Vučića u drugom krugu

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Priboj – Predsednički kandidat Saša Radulović u okviru turnije “Krug za drugi krug” posetio je Priboj gde je u šetnji centrom grada razgovarao sa građanima i predstavnicima udruženja bivših FAP-ovih radnika ”Radnik nije rob” o započetom procesu reorganizacije u FAP-u i položaju bivših radnika.... »

Radulović podsetio na neispunjeno obećanje o FAP-u

Beta pre 1 dan
RTS: Radulović: Nismo svi isti, ja ću sve što kažem i uraditi
Predsednički kandidat Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović rekao je danas gradjanima Priboja da ih je premijer Aleksandar Vučić slagao da će uvesti red u Fabriku automobila Priboj (FAP) i dodao da on nigde nije uveo red. "Nigde Vučić nije uveo red. Slagao vas je za FAP, kao što je slagao i za... »

Peti dan gori deponija Duboki Potok

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Priboj - Deponija Duboki Potok, na magistralnom putu Bistrica - Priboj gori već peti dan, a gust dim, ugrožava meštane Druglića, Kučina i susednih mesta. Jedan naš čitalac poslao nam je fotografije požara sa deponije i tvrdi da se neprijaten miris i dim osećaju i u Priboju. Na toj deponiji, smeće,... »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Užice, Čačak, Lučani, Bajina Bašta, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj - U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: Počela građevinska sezona u Čačku Četiri miliona iz Opštine za izgradnju Crkve u Požegi Organske jagode iz Rače za italijansko tržište I danas živa aktivnost predsedničkih kandidata... »

Novi pravilnici o finansijskoj pomoći za vantelesnu oplodnju

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Priboj - Članovi Opštinskog veća utvrdili su predlog o izmenama i dopunama odluke o platama, naknadama i drugim primanjima izabranih, imenovanih i postavljenih lica u Skupštini opštine Priboj. Radi se o odluci kojom se utvrđuju koeficijenti za primanja izabranih, imenovanih i postavljenih lica u... »

Svetski dan broja Pi

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Priboj - Da matematika nije bauk i da se može na zanimljiv način približiti deci pokazali su nastavnici osnovne škole "Branko Radičević" u Priboju obeležavajući svetski dan broja Pi. U interaktivnoj radionici kreativnog kutka ove škole đaci su kroz formu kviza sa svojim mentorima uz igru i zabavu... »

Pesmom i igrom čuvaju običaje: Tradicionalno „Majevičko poselo“ održano u Loparama

Blic pre 10 dana
Na nedavno održanom tradicionalnom “Majevičkom poselu” najveće interesovanje izazvale su igre “prstena”, izložbe rukotvorina Borke Vlačić i drugog narodnog stvaralaštva.
Nagrade su dobile najbolje ekipe i to prvo mesto pripalo je ekipi “Priboj”, drugo mesto ekipi “Cviljevina”, dok je treće mesto zauzela ekipa “Lopare – Potok”. Kapitenima ovih ekipa kao i najboljem u „igri prstena“ Jovici... »

Priboj naredne godine domaćin sportistima sa tromeđe

Glas Zapadne Srbije pre 13 dana
Priboj - Međuopštinske sportske igre naredne godine biće održano u Priboju, odlučeno je na sednici Stalnog komiteta MOSI-ja u Pljevljima. Međuopštinske sportske igre naredne godine biće održano u Priboju, odlučeno je na sednici Stalnog komiteta MOSI-ja u Pljevljima. Manifestacija koja okuplja... »

Janković: Priboj slika i prilika Srbije - obespravljen i unižen

Glas Zapadne Srbije pre 15 dana
Priboj - Kandidat za predsednika Saša Janković izjavio je u Priboju da je taj grad "slika i prilika" Srbije zato što je mnogo puta unižavan. On je poručio građanima da "ne može više tako" i da svi zajedno treba da grade državu iznova. "Priboj je slika i prilika Srbije: slagan više puta, obećano –... »

Počela obuka za nezaposlene Pribojce

Glas Zapadne Srbije pre 16 dana
Priboj - Nacionalna služba za zapošljavanje u saradnji sa IPO fondovima Evropske Unije otpočela je novi ciklus obuka u projektu za pomoć teže zapošljivim grupama. U Priboju se polaznici obučavaju u mašinsko – elektrotehničkoj školi kroz četiri modula o osnovama informatičke pismenosti, a nakon ove... »

One su rodile srpske heroje!

Mondo  pre 1 sat  još 14 povezanih

Putin se sastao s Le Pen u Kremlju

Novi magazin  pre 2 sata  još 13 povezanih

Džikić: Biće tvrdo, kako i treba da bude u polufinalu

Beta  pre 3 sata  još 13 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.