Priboj - vesti

Srpski folklorni ansambl iz Beča pomogao siromašnoj porodici iz Čajetine

Blic pre 56 minuta
Kulturno umetničko društvo "Jedinstvo" iz Beča, koje je juče nastupilo na Festivalu folklora veterana u Čajetini, osim po izvedenom spletu igara ostaće upamćeno i po jednom humanom činu.
Folklorni ansambl Srba iz glavnog grada Austrije, po preporuci Centra za socijalni rad u Čajetini, poklonio je porodici Raković kućni inventar i razne potrepštine u vrednosti od preko hiljadu evra. Veterani "Jedinstva" prikupili... »

Predsednik opštine ćuti: Otkuda Priboju dva miliona evra za otpremnine?

Blic pre 1 sat
Opština Priboj isplatiće bivšim radnicima FAP-a po 100 evra za godinu radnog staža, ali ostaje nejasno odakle siromašnoj lokalnoj samoupravi toliki novac.
Oko 650 tadašnjih radnika FAP-a proletos je potpisalo ugovor o napuštanju fabrike uz 300 evra otpremnine po godini radnog staža, s tim što je isplatu 200 evra preuzela na sebe država, koja je izmirila obećano, a onih 100 evra... »

Subvencije za razvoj stočarstva u opštini Priboj

RTV Novi Pazar pre 22 sata
Višedecenijski procesi industrijalizacije i migracije stanovništva pribojskih sela ka gradu, opustošili su ruralni deo opštine i doveli u pitanje održivost intenzivne poljoprivredne proizvodnje. Naznaka mogućnosti procesa revitalizacije pribojskih sela otpočela je pre dve godine povećanjem zasada maline i interesovanjem sve većeg broja nezaposlenih radnika iz posrnulih pribojskih giganata za povratak poljoprivrednoj proizvodnji. U tom kontekstu opština Priboj je donela Odluku o podsticajnim merama za
U cilju podrške poljoprivrednim gazdinstvima i razvoju stočarstva u opštini Priboj, lokalna samouprava je donela Odluku o nadoknadi troškova za veštačko osemenjavanje i umatičenje krupne stoke. Prema velikom interesovanju i... »

PRLZ: Novi Pazar – Prva petoletka (nedelja, 18.00)

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Košarkaši Novog Pazara dočekaće sutra ekipu Prve petoletke iz Trstenika u utakmici 10. kola Prve regionalne lige Zapad.
"Konačno smo na vrhu, želimo da tu i ostanemo, ali neke stvari treba popraviti. Tu mislim i na našu igru u uvodnim minutima. Cilj je da dobijemo naredne tri utakmice, da bi u dobrom raspoloženju dočekali derbi sa Radničkim na... »

Obnovljeno izdanje Pribojskih novina

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Priboj - Gost u Dnevniku zapadne Srbije član opštinskog veća u Priboju zadužen za informisanje, Stefan Srbljanović govorio je o potrebi štampanih medija u opštini Priboj. „Obnovili smo izdanje Prbojskih novina nakon tri decenije. Ovog puta od ideje do realizacije nije trebalo puno vremena, oko tri... »

Protokol potpisan ali bez vlasnika aerodroma

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Užice - Protokol o saradnji o aktivnostima stavljanja aerodroma Ponikve u funkciju za komercijalne letove juče je potpisan u Beogradu od strane predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, predsednik skupštine opštine Priboj Boris Mrdović, predsednika opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević,... »

U petak isplata podsticajnih sredstava bivšim radnicima FAP-a

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Priboj - Bivšim radnicima FAP-a, koji su sa opštinom Priboj potpisali ugovor o podsticaju novih poslovnih aktivnosti, biće isplaćena podsticajna sredstava u visini od 100 evra po godini radnog staža. Isplata će se biti u petak 9. decembra 2016. godine. A način, rokovi i uslovi za isplatu... »

Opštine Nova Varoš i Priboj potpisnice Protokol o saradnji na aktivnostima stavljanja aerodroma “Ponikve” u punu funkciju

Sandžak haber pre 1 dan
Priboj – Nova Varoš – U beogradskom Medija centru, biće potpisan Protokol o saradnji na aktivnostima stavljanja aerodroma “Ponikve” u punu funkciju. Protokol će potpisati Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, Dragiša Terzić, predsednik Skupštine opštine Arilje, Lazar Rvović, predsednik... »

Veštačko osemenjavanje stoke o trošku opštine

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Priboj - U cilju podrške poljoprivrednim gazdinstvima i razvoju stočarstva, opština Priboj je donela Odluku o podsticajnim merama za razvoj stočarstva koje su već počele da se sprovode u pribojskim selima. "Visina nadoknade koju će dobijati sva poljoprivredna gazdinstva koja ispune kriterijume iz... »

Novo radno vreme policijskih uprava zbog izdavanja novih ličnih karti

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Nova Varoš, Priboj - Zbog povećanog broja zahteva za zamenu lične karte na starom obrascu, PU Prijepolje obaveštava građane da će se do 31. decembra na šalterima ove policijske uprave kao i u policijskim stanicama Priboj i Nova Varoš od ponedeljka do petka raditi u dve smene od 07:00 do 21:00 čas.... »

©2016 Netmark d.o.o.