Prijepolje - vesti

Dnevnik zapadne Srbije od danas u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Prijepolje - Od danas televiziju Lav plus i Dnevnik zapadne Srbije, mogu da prate i korisnici kablovskog operatera "Program TV Lav plus, se nalazi na poziciji c12 u našem sistemu u Prijepolju, a već sutra ova televizija videće se i u Priboju na zahtev velikog broja gladalaca koji su zainteresovani... »

Godišnjica otmice u Štrpcima, Zindović primio podorice ubijenih

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Prijepolje - Navršavaju se 24 godine od otmice u Štrpcima, što je zločin koji se dogodio 27. februara 1993. godine, kada su pripadnici srpskih paravojnih jedinica pod komandom Milana Lukića oteli grupu putnika iz voza 671 na relaciji Beograd–Bar, u mestu Štrpci. Oteti putnici, 18 Bošnjaka i jedan... »

24 godine od otmice u Štrpcu: Porodice ubijenih nadaju se pravdi (video)

Telegraf pre 14 sati
Nail Kajević, brat jednog od ubijenih, kaže da očekuje da ove godine bude završeno suđenje do sada optuženima
Predsednik Opštine Prijepolje Dragoljub Zindović primio je danas, u okviru obeležavanja 24. godišnjice od otmice u Štrpcu, porodice otetih i ubijenih putnika. Pročitajte šta je predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio prilikom... »

DELEGACIJA GRADA NP u Prijepolju na obeležavanju zločina u Štrpcima // FOTO

Sandžak haber pre 16 sati
Prijepolje – Delegacija grada Novog Pazara predvodjena direktorom Kulturnog Centra i predsednikom gradskog odbora SDP Huseinom Memićem boravi danas u Prijepolju na obeležavanju dana zločina u Štrpcima. U delegaciji su bili i članovi kabineta gradonačelnika Mirsad Jusufović i Faruk Suljević.... »

Zindović primio porodice žrava iz voza 671

Sandžak haber pre 19 sati
Prijepolje – Danas se navršavaju 24 godine od zločina u Štrpcima, u kome su pripadnici Vojske Republike Srpske ubili 20 civila nesrpske nacionalnosti koje su prethodno izveli iz voza koji je saobraćao na relaciji Beograd-Bar. Tim povodom u opštini Prijepolje održan prijem za porodice žrtava.... »

Veruović koordinator za Zlatiborski okrug, Gačevićevo mesto u veću pod znakom pitanja

Glas Zapadne Srbije pre 22 sata
Prijepolje – Rade Veruović koji je napustio Opštinski odbor Nove Srbije zbog kako je naveo u saopštenju “samovolje i nepotizma samozvanog predsednika Milana Gačevića“ biće imenovan na mesto koordinatora pokreta Bolja Srbija koji je formirao Dragan Jovanović nakon razlaza sa Velimirom Ilić.... »

Otvoren stečajni postupak nad doo “FAP – Livnica sa nadgradnjom Prijepolje”

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Užice – Privredni sud u Užicu kao i stečajni sudija Miljko Mićović, odlučujući po predlogu za pokretanje stečajnog postupka nad doo “FAP – Livnica sa nadgradnjom Prijepolje”, koji je podnet od strane Ministarstva privrede Srbije, doneo je 22. februara Rešenje o otvaranju stečajnog postupka. Po ovom... »

Opština Prijepolje sa pet miliona dinara pomaže lokalne ovčare

Blic pre 3 dana
Opština Prijepolje izdvojiće pet miliona dinara za kupovinu priplodnih jagnjadi kako bi poboljšala rasni sastav stada ovaca kojih je sve manje na planinskim pašnjacima.
U okviru podsticaja razvoju stočarstva kao strateške grane, Opština će na Pešteru kupiti dvadesetak mini stada sa po 10 priplodnih ženskih jagnajdi koja će pod povoljnim finansijskim uslovima biti ponuđena zainteresovanim... »

Veruović : Gačeviću sledi Tužba, Opštinsko veće da se izjasni

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje - Ja kao dugogodišnji medicinski radnik imam razumevanja za frustracije Milana Gačevića koje se u poslednje vreme manifestuju kroz napade na mene ali i na koaliciona partnere u lokalnoj vlasti. Frustracije nastale usled osipanja odbora, kao i zbog toga što je Novu Srbiju napustila većina... »

Opština Prijepolje konkurisala sa tri projekta kod Ministarstva privrede

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje - Opština Prijepolje konkurisala je kod Ministarstva privrede sa tri projekta, radi se o projektima za povećanje kapaciteta rezervoara Pušina, zatim za sredstva za završetak ulične rasvete u Velikoj Župi i za putni pravac Kolovrat - Seljašnica. Član opštinskog veća Edib Kajević istakao... »

Jeremić: Podrška dobrodošla, ali ne prihvatam ucene

Blic  pre 9 sati  još 1 povezana

ABA liga: Partizan savladao Megu

Danas  pre 7 sati  još 4 povezane

Vremeplov: Osnovana Narodna biblioteka Srbije

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana

Danas isplata studentskih kredita i stipendija

B92  pre 7 sati  još 1 povezana

Lubicovi roditelji, dve godine kasnije: Naš sin je...

B92  pre 7 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.