Prijepolje - vesti

Pejović ostaje na čelu filijale

Glas Zapadne Srbije pre 30 minuta
Prijepolje – Kako GZS nezvanično saznaje, Ana Pejović ostaće i dalje na čelu filijale NSZ u Prijepolju, a rešenja koja su već bila napisana o imenovanju vd. direktora biće povučena. Odluke o povlačenju donete su, kako nam je rečeno u izvorima bliskim Ministarstvu iz “proceduralnih razloga“. Glas... »

Radnici Centra za socijalni rad traže izvinjenje nove direktorke

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Prijepolje - Članovi Sindikata socijalne zaštite Prijepolje, zatražili su od v.d. direktora Centra za socijalni rad u tom mestu Sabire Hadžiavdić, da im u roku od deset dana dostavi odgovor u vezi izjave na jednoj loklanoj televiziji o "javašluku i neradu zaposlenih u Centru za socijalni rad". U... »

Promene na čelu filijale NSZ u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prijepolje – Ana Pejović smenjena je sa mesta direktora Nacionalne službe za zapošljavanje u Prijepolju, a na njeno mesto postavljen je vršilac dužnosti Aleksandar Stikić koji je trenutno zaposlen u ovoj filijali, saznaje nezvanično GZS. Razlog smene još uvek nije poznat, a novi direktor biće... »

Kontrola zbog smrti dečaka čistka u zdravstvu: Lončar smenio 11 direktora

Večernje novosti pre 1 dan
Odlukom ministra Lončara, posle prvih izveštaja o kontroli zdravstvenih ustanova u Srbiji. sporni vođenje dokumentacije, higijena, odnos prema pacijentima i među osobljem
SMENA 11 direktora bolnica i jedna ostavka, "iz zdravstvenih razloga"! To je dosadašnji epilog kontrole rada zdravstvenih ustanova u Srbiji, koju je naložio ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar posle smrti Radenka Nikodinovića,... »

Poljoprivrednici dobili četiri miliona dinara od opštine

Blic pre 2 dana
Opština Prijepolje izdvojila je iz budžeta oko četiri miliona dinara kao pomoć u nabavci opreme za poljoprivrednu proizvodnju, a subvencije su dobila 133 gazdinstva.
Poljoprivrednici će dobiti pomoć u visini 40 odsto cene opreme koju su već kupili, a lokalna samouprava je subvencionisala nabavku sistema za navodnjavanje, muzilica, opreme za skladištenje mleka, kao i opreme za zaštitu bilja i... »

Smeće niko neće

Večernje novosti pre 3 dana
Još nije rešen problem odlaganja komunalnog otpada iz Prijepolja i okoline. Meštani protiv transfer-stanice u Strugovima
Zbog toga što je deponija "Stanjevine", na samom ulasku u Prijepolje, odavno popunjena i predstavlja istinsku ekološku katastrofu, odbornici vladajuće većine, koju čine SNS, SPS, PS, PUPS, SDA, BDZS, LDP i JS, na skupštinskom... »

Ljudska bezbednost slabija od straha

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje - Socijalno-ekonomski razlozi, ali i poliički, najčešći su uzroci pojave ekstremizma, ocenili su danas učesnici skupa "Dijalogom zajednice protiv ekstremizma i radikalizma u Sandžaku", koji je održan u Prijepolju, dodajući da samo zajednički rad može dovesti do njegovog suzbijanja.... »

Dijalogom protiv ekstremizma i radikalizma

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Prijepolje – sutra će se u Prijepolju u hotelu „Park“sa početkom u 10 sati održati u organizaciji Bošnjačke kulturne zajednice održati konferencija sa temom „Dijalogom zajednice protiv ekstremizma i radikalizma u Sandžaku“. Bošnjačka kulturna zajednica je u toku 2015. godine otpočela strateško -... »

Diklić: Kada smo počeli bilo je dosta neverice

Beta video pre 5 dana
PRIJEPOLJE - ``Kada smo počeli bilo je dosta neverice, naročito u nekim bivšim bratskim republikama. Vremenom, medju profesionalcima, fotoreporterima, proširila se priča da je to jedan fer, otvoren, dobronameran pokušaj da se unapredi komunikacija sa našim bivšim jugoslovenskim prostorom. Mislim da... »

Prijepolje: Otvorena izložba Betina fotografija godine

Radio sto plus pre 6 dana
Izložba najboljih medijskih fotografija iz jugoistočne Evrope "Betina fotografija godine" otvorena je sinoć u Domu kulture u Prijepolju, a izdvojeno je 46 radova, medju kojima su i tri nagradjena. Izabrane fotografije uglavnom oslikavaju migrantsku krizu, a toj temi posvećena su i tri nagradjena... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.