Prijepolje - vesti

Neispravan autobus odložio odlazak na ekskurziju

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje - Oko 50 učenika osmog razreda dve prijepoljske osnovne škole, nije otputovalo jutros na ekskurziju u Golubac i obilazak Đerdapske klisure, jer je pre polaska ustanvoljna tehnička neispravnost autobusa koji je trebalo decu da prevozi. Naime, po 26 učenika Osnovne škole "Mihailo Baković"... »

Prijepolje: Počinje Festival amaterskih pozorišta

Blic pre 4 dana
U Prijepolju večeras (petak) počinje Festival amaterskih pozorišta zapadne Srbije, koji će trajati do 24. maja.
Na sceni Doma kulture biće odigrano pet predsatva , a najuspešnija po izboru selektora festivala , reditelja Saše latinovića putuje na republičku smotru koja se tradicionalno održava u Kuli. Zavesu na Festivalu podići će amateri... »

Klub Teatar Prijepolje obeležava 15 godina postojanja

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Prijepolje - Klub “Teatar” Prijepolje, osnovan je 16. maja 2002. godine. Njegov osnivač i predsednik kluba je Meša Šendelj Žak. Misija ovog kluba je kultura i umetnost u užem smislu tj. pozorišno stvaralaštvo. Prva predstava i premijera Carevo novo ruho izvedena je 7. juna 2002. na improvizovanoj... »

Preventiva je pola zdravlja

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Prijepolje - Povodom Svetskog dana borbe protiv hipertenzije Unija žena Srpske napredne stranke Prijepolje od obavila je akciju preventivnih lekarskih pregleda u holu Doma kulture. Pacijenti su dobili odgovore na pitanja o hipertenziji ( povišenom krvnom pritisku ), upustva za pravilno merenje... »

Propast Memorijalnog kompleksa „Boško Buha” na Jabuci

Politika pre 9 dana
Centar posvećen najmlađem bombašu, koji je nekad posećivalo 5.000 ljudi dnevno, sada prazan propada zbog nerešenih imovinskih odnosa
Prijepolje – Biti na vrhu, pa pasti na dno – tako bi se u jednoj rečenici mogla opisati sudbina Memorijalnog kompleksa „Boško Buha” na Jabuci, uzvišenju kod Prijepolja. Kao kad jabuka rumenilom sija i mami, a kasnije prezrela... »

Unija žena SNS organizuje lekarske preglede

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Prijepolje - Povodom Svetskog dana borbe protiv hipertenzije, 17. maja od 10 do 13 časova Unija žena Srpske napredne stranke Prijepolje organizuje preventivne lekarske preglede u Domu kulture. "Ovim putem pozivamo sve sugrađane, članove i simpatizere naše stranke da se odazovu na ovu našu akciji... »

Nastavljaju se radovi na uličnoj rasveti u Velikoj Župi

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Prijepolje – Opština Prijepolje i Ministarstvo privrede finasiraće završetak radova na izgradnji ulične rasvete u prigradskom naselju Velika Župa. Ukupna vrednost radova iznosi 11 miliona dinara, od toga država učestvuje sa pet miliona dok je ostatak novca obezbeđen iz lokalnog budžeta. Tender,... »

Litija prošla centralnim gradskim ulicama

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Prijepolje - U Sabornoj crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Prijepolju svetom liturgijom obeležena je hramovna slava, praznik koji je Srpska pravoslavna crkva posvetila ovom svetitelju, čudotvorcu i iscelitelju. Foto: PP media Nakon Svete liturgije, centralnim gradskim ulicama prošla je litija uz... »

Trgovinski lanac Aman otvara maloprodajni objekat u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Prijepolje - Trgovinski lanac Aman nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže u gradovima širom Srbije, pa će tako nakon Novog Pazara ova kompanija koja je drugi po veličini domaći prodajni lanac u Srbiji otvoriti prodajni objekat u Prijepolju. Naime, kako saznajemo, u gradu na Limu prodajni objekat... »

Zatvoren granični prelaz Gostun zbog odrona

Press pre 13 dana
RTS: Uspostavljen saobraćaj na Gostunu posle odrona
Granični prelaz Gostun zatvoren je zbog odronа na putu Prijepolje - Gostun, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Foto:B92.net Vozila su preuzmerena na granični prelaz Jabuka, navedeno je u saopštenju. MUP je dodao a je posle ponoći došlo do većeg odrona nа petom kilometru državnog puta prvog stepena, od grаničnog prelаzа Gostun premа... »

Srpski obaveštajac u Sobranju u vreme napada?

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Vučić sa delegacijom Bundestaga o EU

Večernje novosti  pre 8 sati  još 4 povezane

Tri predmeta za petake po novom programu od septembra

Danas  pre 10 sati  još 1 povezana

Nivo pretnje "kritičan", raspoređuje se vojska

B92  pre 6 sati  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.