Prijepolje - vesti

Novi put "Ljig-Preljina" kraći, ali se i dalje dugo putuje

Radio 021 pre 1 sat
Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji.
Kako kažu nadležni, tako će biti sve do oktobra, dok se ne usvoje novi redovi vožnje, koji će uračunati i "skraćenje" puta. Bez obzira na skraćenje puta zbog otvaranja nove saobraćajnice od Ljiga do Preljine, putnici u Novu Varoš... »

Put „brži“ od reda vožnje

BizLife pre 8 sati
Putnici još nemaju mnogo koristi od nove deonice između Ljiga i Preljine. Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog... »

Put kraći, a putovanje duže

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji. Kako... »

U Prijepolju sneg zabrinuo voćare

Radio sto plus pre 1 dan
U planinskom delu opštine Prijepolje palo je izmedju 15 i 35 centimetara snega koji ne predstavlja posebnu opasnost za malinjake, ali su ugroženi voćni zasadi, rečeno je agenciji Beta u Službi za poljoprivredu. Snega ima najviše na Jabuci i Kamenoj Gori gde je jutros izmereno više od 30 centimetara... »

Odbornici u četvrtak o novom skupštinskom Poslovniku

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Prijepolje - Na sednici Skupštine opštine Prijepolje, koja je zakazana za četvrtak, odbornici bi trebalo da razmatraju izmene i dopune Poslovnika skupštine. Na dnevni redu su i izveštaji o radu Muzeja, bibilioteke "Vuk Karadžić", Centra za socijalni rad, Predškolske ustanove "Miša Cvijović", Doma... »

Kamenogorci bez struje, bandere polomljene, novih nema

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje – Meštani prijepoljskog sela Kamena Gora zaseok Kašice već pet dana nemaju jednu fazu, a od juče su ostali potpuno bez električne energije, tvrdi za Glas zapadne Srbije meštanin Žarko Cmiljanović. On tvrdi da su se obraćali svim nadležnim institucijama jer je stanje na mreži... »

Pogledajte fotografije zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Sneg koji od sinoć pada u zapadnoj Srbiji na pojedinim mestima dostigao je i do 30 cm, kao na primer u Novoj Varoši. Nova Varoš, foto: GZS Sneg je pao i u Prijepolju Prijepolje, foto: GZS Maline pod snegom u Prijepolju, foto: GZS Radosav Vasović selo Grab, pod Jelicom, spašava malinu, foto: GZS... »

Sneg u Novoj Varoši i Prijepolju do 30 centimetara

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Nova Varoš, Prijepolje - Sneg koji od sinoć pada u Novoj Varoši i Prijepolju dostigao je u planinskim predelima visinu od 30 santimetara. Saobraćaj se odvija usporeno po mokrim i klizavim kolovozima, svi magistralni putni pravci su prohodni, problema ima u višim predelima Zlatara. Pojava magle... »

Zabelela se Srbija: Prijepolje i Nova Varoš zavejani, pod snegom i Vojvodina

Vesti online pre 4 dana
B92: Zavejani Prijepolje i Nova Varoš, sneg 30 cm VIDEO/FOTO
Sneg koji od utorka uveče pada u Novoj Varoši i Prijepolju dostigao je u planinskim predelima visinu od 30 centimetara. Svi magistralni putevi su prohodni, ali vozila saobraćaju usporeno po mokrim i klizavim kolovozima.
Problema ima u višim predelima Zlatara, gde pojava magle smanjuje vidljivost i dodatni je razlog za pojačani oprez kod vozača. Rukovodilac Odeljenja za investicije opštinske uprave Nova Varoš Dejan Grbić, kaže da se putni pravci... »

SNEG U APRILU: Pola Srbije zavejano, najviši smetovi i do 30 centimetara! (FOTO)

Newsweek pre 4 dana
Do 30 centimetara snega napadalo je u Čačku i okolini, zatim Sjenici, Prijepolju, Novoj Varoši, Ivanjici, Arilju, Kosjeriću i Čajetini
U Srbiji, osim na planinama, sneg pada i u brojnim gradovima među kojima su i Novi Sad, Subotica, Zrenjanin i Prijepolje. U Novoj Varoši i Prijepolju, sneg je u planinskim predelima dostigao visinu od 30 centimetara. Zbog mokrih... »

Francuzi biraju predsednika

RTS  pre 1 sat  još 36 povezanih

PSV "uručio" titulu Fajnordu?

Mondo  pre 37 minuta  još 17 povezanih

Stojanović: Nisam razočarana

Beta  pre 4 sata  još 14 povezanih

Francuska: Izbori uz opsežne mere bezbednosti

Slobodna Evropa  pre 43 minuta  još 14 povezanih

Mostar: Izgorio veliki tržni centar

Slobodna Evropa  pre 43 minuta  još 14 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.