Prijepolje - vesti

Zarade u Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši znatno niže od republičkih

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Prijepolje, Priboj, Nova Varoš - Na osnovu podataka Republičkog zavoda za statistiku prosečna junska zarada u Novoj Varoši iznosila je 36.462, u Prijepolju 33.584 dinara, a u Priboju 33.488 dinana, što je znatno niže u odnosu na republički prosek. Prosečne zarade isplaćene u junu u sandžačkim... »

"Sleteo" na Žabljaku: Bez vozačke nagazio "audi"

Mondo pre 14 sati
Četiri osobe su povređen u nesreći koja se tokom noći dogodila u mestu Borje na putu Žablja - Most na Tari.
Foto: MONDO, Mario Milojević Automobilom "audi" upravljao je maloletni V. B.(17), državljanin Srbije, koji je ostao nepovređen, a Hitna pomoć je u pljevaljsku bolnicu prevezla Žabljačanke M.D, M.D. i D.K. U Prijepolje je prevezen... »

Maloletni Srbin vozio "audi", pa sleteo sa puta!

Alo pre 14 sati
Alo: Maloletni Srbin vozio "audi", pa sleteo sa puta!
Četiri osobe su povređen u nesreći koja se tokom noći dogodila u mestu Borje na putu Žabljak-most na Tari.
Vozilom make "audi" upravljao je državljanin Srbije, maloletni V. B.(17) koji je ostao nepovređen. Vozilima hitne pomoći u pljevaljsku bolnicu prevezene su Žabljačanke M.D, M.D. i D.K.., a potom je u Prijepolje prevezen peti... »

Umalo tragedija na Žabljaku: Maloletnik iz Srbije vozio "audi", povređene četiri osobe

Blic pre 14 sati
Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se, prilikom sletanja sa puta "audija" beogradskih registarskih oznaka, dogodila jutros oko tri sata u mestu Borje, na putu Žabljak-most na Tari.
Vozilom je upravljao državljanin Srbije, maloletni V. B. (17) koji je ostao nepovređen. Vozilima hitne pomoći u pljevaljsku bolnicu prevezene su Žabljačanke M. D, M. D. i D. K, a potom u Prijepolje prevezen je peti učesnik... »

MULJALI SA PARAMA ZA MEDIJE U PRIJEPOLJU! Komisija za ocenu medijskih projekata nije izabrana po zakonu!

Sandžak haber pre 1 dan
Prijepolje – Već po uobičajenom maniru, iz Opštinske uprave Prijepolje, Televiziji Forum stigao je polovičan odgovor na traženu dokumentaciju o radu komisije za ocenu projekata pristiglih na opštinski konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja javila je ta televizija.... »

Predsednik opštine: Nadležnost granične policije da ostane Sjenici

Večernje novosti pre 1 dan
Skupština opštine Sjenica zatražiće od državnih organa da ne menjaju sistem uređenja granične policije, koja bi bila dodeljena upravama u Tutinu i Prijepolju
Skupština opštine Sjenica zatražiće od državnih organa da ne menjaju sistem uređenja granične policije, koja bi bila dodeljena upravama u Tutinu i Prijepolju, prenela je danas RTV Novi Pazar. Predsednik SO Sjenica, Muhedin... »

Savremena led rasveta zameniće staru

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prijepolje - Nakon sprovedenog postupka javne nabavke posao na izgradnji, nabavci i montaži led svetiljki i opreme za upravljanje osvetljenjem na teritoriji opštine Prijepolje poveren je tročlanom konzorcijumu firmi iz Ljubljane, Beograda i Valjeva. Vrednost ugovorenog posla koji će tokom naredne... »

Dveri: Sulejman Ugljanin želi nemire u Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prijepolje, Sjenica - Iz Opštinskog odbora Srpskog pokreta Dveri u Prijepolju, danas je saopšteno da Sulejman Ugljanin ponovo "pokušao secesionističkim izjavama da popravi svoj poljuljani rejting, kao i da dugo godina pravi veliku štetu i unosi nemir u državu Srbiju oglašavajući se određenim... »

SAMO BAHATO! Prijepoljski funkcioner sve češće parkira na pešačkom prelazu! FOTO

Sandžak haber pre 2 dana
Prijepolje – Bahatost prijepoljskih funkcionera uzela je toliki mah, da lokalni funkcioneri bukvalno ne obraćaju pažnju gde se prkiraju u tom gradu na obalama Lima. Tako se automobil, predsednika OO BDZ Samira Tandira može sve češće videti parkiran ni manje ni više nego na pešačkom prelazu. Ne... »

Takmičenje u skokovima u vodu na Petrovcu po 20. put

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Prijepolje - Na najlepšoj plaži u Limskoj dolini, Petrovcu kod Prijepolja juče je po dvadeseti put zaredom održano takmičenje u skokovima u vodu. Skokovi na “Memorijalu Pajo Potežica” se boduju za kup Srbije. Pred nekoliko stotina ljubitelja skokova, po prohladnom vremenu učestvovalo je devet... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.