Prijepolje - vesti

O najvećoj investiciji u Evropi brinu samo akcijaši

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prijepolje - Po svemu sudeći o nekada najvećoj investiciji i gradilištu u Evropi sa stotinama hiljada akcijaša iz bivše Jugoslavije, malo ko brine. Prugom Beograd - Bar pre 40 godina vozovi su se kretali daleko brže nego danas, a trasa, pogotovu od Užica pa nadalje, preko Priboja i Prijepolja je... »

Otkazana sednica Veća, javnost zbunjena, informacije nedostupne

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prijepolje - Sednica Opštinskog veća koja je bila zakazana za juče otkazana je iz za sada nepoznatih razloga. Na toj sednici trebalo je kako saznajemo da se predloži izmena komisije koja će "prekontrolisati rad pojedinih direktora koji nisu podneli ostavke i predložiti rešenje o razrešenju". Niko... »

SDP: Pozivamo Vladu da raspiše nove izbore u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Prijepolje - Pozivamo Vladu Srbije da uvede privremene mere, da raspusti ovu nenarodnu vlast i raspiše nove izbore, izjavio je predsednik Opštinskog odbora Sandžačko demokratske partije (SDP) Esad Hodžić na konferenciji za novinare povodom 100 dana lokalne vlasti. Hodžić je juče istakao da je nova... »

Prijepolje: Oronula pruga Beograd – Bar proslavila 40. rođendan

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Jedna od najvećih saobraćajnica u Srbiji, pruga Beograd – Bar, ove godine obeležava svoj 40. rođendan. Na Železničkoj stanici u Prijepolju uz prigodan kulturno umetnički program priređen je svečani doček “Plavog voza” koji je krenuo iz Beograda sa stotinak gostiju, brigadira koji su učestvovali u izgradnji pruge Beograd – Bar, ali i mladih volontera.
"Plavi voz" prošao je prvi put prugom Beograd – Bar 29. maja 1976. godine, čime je ona zvanično puštena u rad. U izgradnji ove pruge veliki doprinos dali su učesnici ORA Beograd-Bar, kao jedne od najznačajnijih omladinskih radnih... »

Prijepolje: Donacija za školsku salu

Večernje novosti pre 3 dana
Fondacija Ana i Vlade Divac započela je radove na izgradnji mini gimnastičke sale u Osnovnoj školi "Dušan Tomašević Ćirko" u Velikoj Župi kod Prijepolja.
Fondacija Ana i Vlade Divac započela je radove na izgradnji mini gimnastičke sale u Osnovnoj školi "Dušan Tomašević Ćirko" u Velikoj Župi kod Prijepolja. Zahvaljujući građanima, dijaspori i podršci kompanija prikupljena su... »

Brodarevo: Zdravstvena stanica dobila auto i novu medicinsku opremu

Sandžak haber pre 3 dana
Prijepolje – Za potrebe Zdravstvene stanice Brodarevo nabavljena je nova oprema za lečenje i hitnu medicinsku pomoć, a za potrebe patronaže i kućne nege obezbeđeno je novo terensko vozilo. Ova zdravstvena stanica udaljena je od prijepoljskog Doma zdravlja oko 25 kilometara i broji više od sedam... »

U Prijepolju formirane „trojke“ za smenu direktora

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje - Opštinsko veće Prijepolje na sednici održanoj 16. septembra donelo je Rešenje o formiranju komisija koje će preispitati poslovanje i način korišćenja budžetskih sredstava Turističke organizacije Prijepolje i Doma zdravlja u ovom mestu. Komisiju u Domu zdravlja sačinjavaju Branko... »

Obeležavanje četiri decenije pruge Beograd - Bar

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje - Prijepolje će biti "poslednja" stanica u Srbiji, u okviru manifestacije koja se organizuje povodom obeležavanja dva velika graditeljska jubileja - 45 godina Omladinske radne akcije (ORA) Beograd - Bar i četiri decenije te pruge. Manifestacija pod nazivom "Pruga mladosti" počinje 23.... »

Dveri: Afere i skandali obeležili 100 dana vlasti

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje - Opštinska organizacija Dveri iz Prijepolja izdala je saopštenje povodom 100 nove vlasti. Oni tvrde da je vladajuća koalicija u proteklom periodu uglavnom davala lažna obećanja, kao i da su brojne afere potpuno urušile ugled i kredibilitet čitave opštine. Obično se svaka vlast posle 100... »

Još uvek se ne zna kada će skupština

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Prijepolje – Sednica lokalnog parlamenta održaće se najverovatnije krajem ovog meseca a možda i početkom narednog, izjavila je za Glas zapadne Srbije predsednica Skupštine opštine Prijepolje Stana Marković. Ona je naglasila da datum još uvek nije preciziran i da će se o tome odlučiti nakon... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.