Prijepolje - vesti

Zatvoren granični prelaz Gostun zbog odrona

Glas Zapadne Srbije pre 13 dana
Prijepolje - Granični prelaz Gostun zatvoren je zbog odrona na putu Prijepolje - Gostun, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Vozila su preuzmerena na granični prelaz Jabuka, navedeno je u saopštenju. Zamenik komandira SPI Prijepolje Mladen Baković navodi da je došlo do... »

Odron zatvorio granični prelaz ka Crnoj Gori!

Alo pre 13 dana
Alo: Odron zatvorio granični prelaz ka Crnoj Gori!
Granični prelaz Gostun zatvoren je zbog odronа na putu Prijepolje - Gostun, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Vozila su preuzmerena na granični prelaz Jabuka, navedeno je u saopštenju. MUP je dodao da je posle ponoći došlo do većeg odrona nа petom kilometru državnog puta prvog stepena, od grаničnog prelаzа Gostun premа... »

Zakoni i novi nastavni planovi prioriteti Ministarstva prosvete

Glas Zapadne Srbije pre 18 dana
Prijepolje, Priboj - Dva ključna prioritetna zadatka Ministarstva prosvete u ovom trenutku su zakoni i priprema za nove nastavne planove i programe na tri nivoa, prvi i peti osnovne i prvi srednje škole, koji slede od 2018, rekao je danas ministar Mladen Šarčević tokom boravka u Prijepolju i... »

Meštani Ivanja spremaju proteste, traže pomoć od Vučića i smenu predsednika opštine, podnete krivične prijave

Glas Zapadne Srbije pre 18 dana
Prijepolje - Više stotina meštana prijepoljskog naselja Ivanje potpisalo je peticiju u kojoj traže zaustavljanje, kako navode "gradnje asfaltne baze bez ijedne građevinske dozvole" u centru naseljenog mesta koje broji oko 3.000 žitelja. Oni su ogorčeni na lokalnu vlast koja se ne oglašava, iako im... »

Donacija Unije žena SNS samohranoj majci sa dvoje dece

Glas Zapadne Srbije pre 19 dana
Prijepolje - Unija žena Srpske napredne stranke (SNS) iz Prijepolja organizovala je još jednu humanitarnu akciju za pružanje pomoći najugroženijim porodicama. Ovog puta pomoć u vidu garderobe, hrane, sredstava za higijenu, deo školskog pribora dobila je podorica Petrić (samohrana majka sa dvoje... »

Evo šta vas očekuje u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 26 dana
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje iz studija u Čačku svakog radnog dana u 20:30 i 23:00. - U Čačku boravila ambasadorka Izraela Alona Fišer - Održana sednica Skupštine opštine Prijepolje - Obeležena 88.godišnjica od smrti vojvode Stepe Stepanovića - Opština Čajetina obezbedila... »

Večeras “Ko vam dade predstavu” u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Prijepolje – Pozorišna predstava “Ko vam dade predstavu” izvešće se večeras na velikoj sceni u Domu kulture sa početkom u 20:00 časova. Urnebesna komedija se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo - folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.... »

Ovo može samo u Srbiji: Put kraći, a putovanje duže traje!

Kurir pre 29 dana
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji.
Kako kažu nadležni, tako će biti sve do oktobra, dok se ne usvoje novi redovi vožnje, koji će uračunati i "skraćenje" puta. Bez obzira na skraćenje puta zbog otvaranja nove saobraćajnice od Ljiga do Preljine, putnici u Novu Varoš... »

Deonica Ljig-Preljina: Put kraći, a putovanje duže

Total car pre 29 dana
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog “ubrzanja” moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji. Kako... »

Novi put "Ljig-Preljina" kraći, ali se i dalje dugo putuje

Radio 021 pre 30 dana
Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji.
Kako kažu nadležni, tako će biti sve do oktobra, dok se ne usvoje novi redovi vožnje, koji će uračunati i "skraćenje" puta. Bez obzira na skraćenje puta zbog otvaranja nove saobraćajnice od Ljiga do Preljine, putnici u Novu Varoš... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.