Prijepolje - vesti

Poginuo mladić kod Prijepolja, dvojica povređena

Dnevnik pre 4 dana
PRIJEPOLjE: Jedna osoba je poginula, a dve su teže povređene prilikom prevtanja kamiona na seoskom putu u Kučinu, selu udaljenom desetak kilometara od Prijepolja.
Nesreća se dogodila oko 16 časova. Trojica mladića bavila su se rabadžijskim poslom, a do nesreće je došlo kada se kamion prevrnuo sa seoskog puta. Na licu mesta nastradao je J.H. iz Ivanja, dok su druga dva mladića sa povredama... »

Prevrnuo se kamion kod Prijepolja, stradala jedna osoba

Politika pre 4 dana
PRIJEPOLjE – U udesu koji se u popodnevnim časovima dogodio u prijepoljskom selu Kučin, jedna osoba je poginula dok su dve zadobile povrede koje nisu opasne po život, izjavila je portparol Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu Jasminka Bošković. Ona je agenciji Beta kazala da je pri prevrtanju... »

Po prvi put u Medžlisu Prijepolje: Noćni namaz na otvorenom

Sandžak press pre 4 dana
Po prvi put u skorijoj prošlosti (ako izuzmemo musalu) u Medžlisu Prijepolje se organizuje noćni namaz na otvorenom. Noćni namaz će se klanjati na vakufskoj pareceli pored džamije u Velikoj župi, poslije terawih namaza u srijedu/četvratak, 21/22 juna, sa početkom u 00:30h. Pozivaju se svi muslimani... »

Deset toplana u Srbiji prelazi na grejanje na biomasu

RTS pre 5 dana
Posao prelaska na obnovljivu energiju, vredan 27 miliona evra, Srbija realizuje uz podršku Vlada Nemačke i Švajcarske, kroz donacije i povoljne kredite nemačke Razvojne banke KFW.
U projektu "Podsticanje korišćenja obnovljivih izvora energije" su Mali Zvornik, Nova Varoš, Novi Pazar, Prijepolje, Bajina Bašta, Valjevo, Priboj, Kladovo, Majdanpek i Bečej. Ministar energetike potpisao je sa KFW bankom više... »

Voda u Prijepolju posle 16 dana ponovo ispravna za piće

Sandžak press pre 5 dana
Prijepolje -Iz Javnog komunalnog preduzeća „Lim“ saopštili su da je voda iz gradskog vodovoda u potpunosti ispravna za piće. Tako je, nakon 16 dana, prekinuto snabdevanje grada i prigradskih naselja vodom za piće iz cisterni koje su dopremane iz susednih gradova Priboja ili Nove Varoši. – Posle... »

Smanjen broj krivičnih dela u Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši

Sandžak haber pre 5 dana
Prijepolje – U periodu januar-maj 2017. godine u Policijskoj upravi Prijepolje ukupno je evidentirano 250 krivičnih dela, od čega je iz oblasti opšti kriminaliteta 202 krivična dela, iz oblasti privrednog kriminaliteta 44 krivična dela i 4 krivična dela ekološkog kriminaiteta. U odnosu na isti... »

Voda u Prijepolju posle 16 dana ponovo ispravna za piće

Radio sto plus pre 5 dana
Voda iz gradskog vodovoda u Prijepolju ponovo je u potpunosti ispravna za piće, saopštilo je Javno-komunalno preduzeće "Lim" iz tog grada. Tako će posle 16 dana gradjani ponovo moći da piju vodu iz česme, odnosno neće morati da se snabdevaju vodom iz cisterni koje su dopremane iz Priboja ili Nove... »

Počela rekonstrukcija zgrade pravosudnih organa u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Prijepolje - U Prijepolju su danas počeli radovi na rekonstrukciji i adaptaciji zgrade u kojoj su smešteni Osnovni sud, Tužilaštvo i Prekršajni sud, a vrednost radova iznosi više od 36 miliona dinara, saopšteno je iz Ministarstva pravde. Planirano je da radovi na rekonstrukciji i adaptaciji više od... »

Demokratija na prijepoljski način

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Prijepolje – Današnja deveta sednica SO Prijepolje započela je predlozima odbornika za dopunu dnevnog reda, pa su se tako pred odbornicima našli sledeći predlozi: Predsednik opštine Dragoljub Zindović: Razmatranje odluke NO JKP “Lim” o zaduženju preduzeća po okvirnom kreditu za tekuću likvidnost.... »

Prijepolje već dve nedelje bez vode

Mondo pre 6 dana
U Prijepolju više od dve nedelje voda iz gradskog vodovoda ne može da se koristi u domaćinstvu, osim za tehničke potrebe, a građani se vodom za piće snabdevaju iz cisterni.
Foto: Petar Stojanović, MONDO Prijepolje se u teškoj situaciji sa vodosnabdevanjem našlo u noći između 3 i 4. juna zbog velikih padavina koje su zahvatile slivno područje Seljašnice. Indeks zamućenosti koji po propisima ne sme da... »

Ruf: Povećanje plata i penzija sada nije tema

Beta  pre 5 sati  još 13 povezanih

Potpisano, Britanija dobija manjinsku vladu

B92  pre 27 minuta  još 12 povezanih

Od septembra đaci uče o bezbednosti

Danas  pre 2 sata  još 11 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.