Prijepolje - vesti

Evo šta vas očekuje u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje iz studija u Čačku svakog radnog dana u 20:30 i 23:00. - U Čačku boravila ambasadorka Izraela Alona Fišer - Održana sednica Skupštine opštine Prijepolje - Obeležena 88.godišnjica od smrti vojvode Stepe Stepanovića - Opština Čajetina obezbedila... »

Večeras “Ko vam dade predstavu” u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 31 dan
Prijepolje – Pozorišna predstava “Ko vam dade predstavu” izvešće se večeras na velikoj sceni u Domu kulture sa početkom u 20:00 časova. Urnebesna komedija se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo - folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.... »

Ovo može samo u Srbiji: Put kraći, a putovanje duže traje!

Kurir pre 33 dana
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji.
Kako kažu nadležni, tako će biti sve do oktobra, dok se ne usvoje novi redovi vožnje, koji će uračunati i "skraćenje" puta. Bez obzira na skraćenje puta zbog otvaranja nove saobraćajnice od Ljiga do Preljine, putnici u Novu Varoš... »

Deonica Ljig-Preljina: Put kraći, a putovanje duže

Total car pre 33 dana
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog “ubrzanja” moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji. Kako... »

Novi put "Ljig-Preljina" kraći, ali se i dalje dugo putuje

Radio 021 pre 33 dana
Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji.
Kako kažu nadležni, tako će biti sve do oktobra, dok se ne usvoje novi redovi vožnje, koji će uračunati i "skraćenje" puta. Bez obzira na skraćenje puta zbog otvaranja nove saobraćajnice od Ljiga do Preljine, putnici u Novu Varoš... »

Put „brži“ od reda vožnje

BizLife pre 34 dana
Putnici još nemaju mnogo koristi od nove deonice između Ljiga i Preljine. Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog... »

Put kraći, a putovanje duže

Glas Zapadne Srbije pre 34 dana
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji. Kako... »

Odbornici u četvrtak o novom skupštinskom Poslovniku

Glas Zapadne Srbije pre 36 dana
Prijepolje - Na sednici Skupštine opštine Prijepolje, koja je zakazana za četvrtak, odbornici bi trebalo da razmatraju izmene i dopune Poslovnika skupštine. Na dnevni redu su i izveštaji o radu Muzeja, bibilioteke "Vuk Karadžić", Centra za socijalni rad, Predškolske ustanove "Miša Cvijović", Doma... »

Kamenogorci bez struje, bandere polomljene, novih nema

Glas Zapadne Srbije pre 37 dana
Prijepolje – Meštani prijepoljskog sela Kamena Gora zaseok Kašice već pet dana nemaju jednu fazu, a od juče su ostali potpuno bez električne energije, tvrdi za Glas zapadne Srbije meštanin Žarko Cmiljanović. On tvrdi da su se obraćali svim nadležnim institucijama jer je stanje na mreži... »

Zavejani Prijepolje i Nova Varoš, sutra još snega

Mondo pre 38 dana
Prognoze meteorologa su se obistinile i od noćas u Srbiji u mnogim mestima pada sneg. Na planinama snežni pokrivač viši od 30 cm. Sutra povećanje snežnog pokrivača. Zavejani Prijepolje i Nova Varoš.
Foto: Tanjug, Jaroslav Pap Bele pahulje padaju od jutros u Somboru, Požegi, Novom Sadu ali i na Paliću... Sneg koji je noćas padao u Loznici, zabeleo je krovove. Snega ima i u svim planinskim centrima. Jutros je zbog snegа nа... »

Dragicin mozaik ukrašava ulaz u svetinju (FOTO)

Alo  pre 1 sat  još 20 povezanih

Uživo: Dupla kruna crno-belih ili spas sezone CZ?

B92  pre 41 minut  još 19 povezanih

Dačić:Rehabilitacija Kalabića je sramotna

Beta  pre 6 sati  još 11 povezanih

Poplave u Šri Lanki: 103 nastradalo, 230.000 iseljeno iz domova

Radio 021  pre 1 sat  još 9 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.