Prijepolje - vesti

Janković u Prijepolju, gradjani se žalili na partijsko zapošljavanje

Sandžak haber pre 11 dana
PRIJEPOLjE – Predsjednički kandidat Saša Janković posjetio je danas Prijepolje, gdje je razgovarao sa okupljenim građanima, a potom i obišao Muzej koji se, iako jedna od najmlađih muzejskih ustanova u Srbiji, več svrstao u vodeće ustanove zaštite. Razgovarajući sa Prijepoljčanima, Janković im se... »

Janković u Prijepolju, gradjani se žalili na partijsko zapošljavanje

Sandžak haber pre 12 dana
PRIJEPOLjE – Predsjednički kandidat Saša Janković posjetio je danas Prijepolje, gdje je razgovarao sa okupljenim građanima, a potom i obišao Muzej koji se, iako jedna od najmlađih muzejskih ustanova u Srbiji, več svrstao u vodeće ustanove zaštite. Razgovarajući sa Prijepoljčanima, Janković im se... »

Zindović: Na deponiji štrajkuju rođaci prethodne vlasti

Glas Zapadne Srbije pre 15 dana
Prijepolje – Predsednik opštine Prijepolja primio je danas majke, sestre, supruge meštana Zaluga koji protestvuju ispred deponije Stanjevine. Esma Turković došle je da na praznik žena kao podrška protesta i da pozove predsednika oppštine i vlast da im se pridruže. “Rekli su da daju podršku, a ako... »

Posle deponije moguća blokada opštine i magistrale

Glas Zapadne Srbije pre 15 dana
Prijepolje- Povodom protesta žena iz naselja Zalug i Purića potok i izjave koju je tom prilikom dao predsednik opštine predstavnici Organizacionog odbora protesta izdali su saopštenje za javnost. U njemu između ostalog postavljaju nekoliko važnih pitanja predsedniku opštine Prijepolje Dragoljubu... »

"Da osete isto što i mi": Opštinarima poklonili kutiju punu smeća

Blic pre 16 dana
Žene iz Zaluga i okolnih naselja čiji stanovnici već treći dan blokiraju gradsku deponija Stanjevina na obali Lima, jutros su rukovodstvu opštine Prijepolje uručile kartonsku kutiju punu smeća.
Meštanke ugroženih naselja primio je predsednik opštine Dragoljub Zindović. On ih je u kraćem razgovoru upoznao sa koracima koje lokalna samouprava preduzima poslednjih meseci da se deponija Stanjevina zatvori, a da se umesto nje... »

Prijepolje se guši u smeću: Miris deponije pred zgradom opštine

Glas Zapadne Srbije pre 16 dana
Prijepolje - Treći dan protesta protiče u znaku velikog interesovanja građana koji se javljaju i dolaze da podrže protest. Nažalost još uvek niko od predstavnika vlasti nije se udostojio da razgovara sa građanima već su poslali kamion sa smećem da na silu uđe u deponiju. Zahvaljujući vrlo... »

Dveri: Vlast se obraća Vladi Slovenije za pomoć

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Prijepolje - Povodom jučerašnje blokade gradske deponije u Prijepolju, od strane meštana nekoliko naselja, Opštinski odbor Srpskog pokreta Dveri, saopštio je danas da aktuelna vlast uopšte nema ideju kako da reši ovaj problem, zbog čega se obratila Vladi Slovenije. Saopštenje Opštinskog odbora... »

Kurs nemačkog jezika

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Prijepolje - U organizaciji Pokreta socijalista Opštinskog odbora Prijepolje od ponedeljka 6. marta u ovom gradu počinje besplatan kurs nemačkog jezika. Predavanja će obavljati licencirani profesori, za sve kandidate obezbeđeni su besplatni udžbenici. Opširnije možete pogledati u prilogu koji je... »

Narod se digao na protest!

Alo pre 17 dana
Alo: Narod se digao na protest!
Meštani Zaluga i okolnih naselja blokirali su deponiju Stanjevina na ulasku u Prijepolje iz pravca Bistrice, jer lokalna vlast nije učinila ništa da se ona izmesti, kako su meštani krajem prošle godine zahtevali peticijom.
Meštani će organizovati danonoćna dežurstva kako bi sprečili komunalce da tu i dalje odlažu smeće. - U komunalnoj inspekciji su nam rekli da su naredili da se deponija zatvori i prekrije zemljom, ali da nisu dali rok. To može da... »

Prijepolje: Protest zbog smeća

Večernje novosti pre 17 dana
Oko 150 žitelja prijepoljskih naselja blokiralo deponiju "Stanjevine", tražeći da bude zatvorena. Predsednik opštine uveren u to da je protest ispolitizovan
ŽITELjI nekoliko prijepoljskih naselja su u ponedeljak blokirali gradsku nesanitarnu deponiju "Stanjevine", tražeći od lokalne samouprave da je zatvori i reši višedecenijski problem odlaganja smeća koji je postao neizdrživ ne... »

Vučić: Srbija neće tražiti da bude deo NATO

Beta  pre 3 sata  još 39 povezanih

Nastavak novog suđenja Oliveru Ivanoviću 27. aprila

Večernje novosti  pre 1 sat  još 12 povezanih

Februarska plata u Srbiji 379 evra

Beta  pre 3 sata  još 11 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.