Prijepolje - vesti

BDZS U RASPADU! Još jedan nezadovoljni član napustio stranku zbog samovolje! Emina Rovčanin: Tandir nas potiskuje postavlja poslušnike!

Sandžak haber pre 11 dana
Prijepolje – Emina Rovčanin član Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka, napustila je OO ove stranke u Prijepolju nezadovoljna situacijom u Opštinskom odboru i odnosom prema vernim i dugogodišnjim članovima prvog čoveka ove partije u gradu na Limu, Samira Tandira. Poznavaoci prilika kažu da se po... »

Prijepolje: Lokalizovan požar na deponiji, vatra pod kontrolom

BK TV pre 11 dana
Požar koji je besneo na deponiji Stanjevine kod Prijepolja lokalizovan je oko 14 časova. Komandir Vatrogasno spasilačke jedinice iz Prijepolja Vujadin Kovačević kaže da su u gašenju požara učestvovala dva vatrogasna vozila i šest vatrogasaca kojima su u pomoć pritekle i cisterne JKP “Lim”. "Požar... »

Gori deponija, dim se proširio do centra grada

Alo pre 11 dana
Alo: Gori deponija, dim se proširio do centra grada
Deponija smeća u Stanjevinama na ulasku u Prijeoplje gori od noćas, a jak dim prekrio je limsku dolinu i već se oseća i u centru grada. Trenutno su najugroženija naselja Zalug i Đurašići.
Prema rečima načelnika za vanredne situacije opštine Prijepolje Gorana Posrkače uzrok požara još uvek nije utvrđen, a vatrogsci se bore da ga lokalizuju što je otežano jer se ovakav požar ne sme gasiti vodom. "Još ne možemo sa... »

Dveri: Iliću odluči, da li ste vlast ili opozicija

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Nova Varoš, Prijepolje - Dveri će izaći iz vlasti u Novoj Varoši u slučaju da se SNS ponovo na volšeban način rehabilituje u ovoj opštini. Predsednik opštine Radoslav Vasiljević imaće bezrezervnu podršku, sve dok se poštuje jasno zacrtani predizborni koalicioni sporazum sa Dverima u kojem je glavni... »

Ćatić: Tandiru se BDZS raspada i traži žrtvu! Mi smo uspešna kompanija, tužićemo i nadonkaditi štetu!

Sandžak haber pre 14 dana
Prijepolje – Ćatić: Nisam plaćao nikog da blati Tandira, protiv televizije Sandžak podneću tužbu Osman Ćatić uspešni prijepoljski preduzetnik i odbornik u lokalnom parlamentu odbacio je kao netačne navode Sandžak televizije da je plaćao 5000 evra svakom ko javno bude blatio Samira Tandira... »

Sadović: Ko je pismen shvata da priznanje nije političko

Sandžak press pre 14 dana
Prijepolje – Povodom dodele priznanja za Dan opštine i prozivanja opozicije i dela janosti o (ne)zasluženoj nagradi oglasio se dr Zulkefil Bato Sadović, član Opštinskog veća u Prijepolju, predsednik DPS-a i načelnik hirurgije u prijepoljskoj bolnici. ,,Na simpozijumu Dečjih hirurga u Velikom... »

Dveri: Prijepoljska vlast ne želi Filareta za počasnog građanina

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Prijepolje – Povodom današnjeg dana opštine Prijepolje, odbornici Dveri neće prisustvovati svečanoj sednici i dodeli najviših opštinskih priznanja. Oni smatraju da je odluka da vladika Filaret ne ponese titulu počasnog građanina, isključivo političke prirode, jer su Dveri bile predlagači, kao i da... »

I to je moguće: Opštinsko rukovodstvo nagradilo samo sebe

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Prijepolje - Svečanom sednicom Skupštine, grad na Limu danas obeležava svoj dan. Ovo je druga godina kako se 7. jul obeležava kao Dan opštine, jer je lokalna skupština u februaru prošle godine donela odluku da se Dan opštine obeležava na ovaj datum, kada je Prijepolje prvi put pomenuto u pisanim... »

DSS: Za dan opštine, neispunjena obećanja

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Prijepolje - Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije svim građanima Prijepolja čestita praznik, Dan opštine 7. jul, datum kada je Prijepolje pre gotovo 800 godina prvi put pod današnjim imenom pomenuto u pisanom dokumentu. ,,Velika je čast i privilegija živeti u gradu koji u kontinuitetu postoji... »

RASPADANJE: Iz BDZ Sandžaka niče Grupa gradjana

Sandžak haber pre 19 dana
Prijepolje – Kako sandzakhaber saznaje, jedan broj članova BDZS-a , koji je, nezadovoljan stanjem u odboru i ponašanjem predsednika Samira Tandira napustio je Odbor i formira Grupu gradjana. Pored bivših članova, u njoj će se najverovatnije naći i dva od pet odbornika koliko je BDZS osvojio na... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.