Prijepolje - vesti

Radniku u Prijepolju mašina otkinula nogu, policija i tužilaštvo ispituju slučaj

Glas Zapadne Srbije pre 15 dana
Prijepolje - Kako prenose Tanjug i B 92, građevinski radnik Damir Kajević (34) u petak je teško povređen na gradilištu u Ivanju. Njemu je mašina koja proizvodi beton otkinula stopalo leve noge nakon čega je hitno prebačen na hiruško odeljenje prijepoljske bolnice gde je operisan i nije životno... »

Revija učeničkih i profesionalnih modela – zajedno do posla

Glas Zapadne Srbije pre 16 dana
Prijepolje - Modnom revijom učenika tekstilnog smera Tehničke škole i Klastera tekstilaca opštine Prijepolje završila se promocija smera “modni krojač” treći stepen, koji će od septembra meseca krenuti po dualnom sistemu obrazovanja.Svoje modele prikazali su učenici Tehničke škole, ali i firme... »

Sportske igre mladih u Prijepolju

Sandžak press pre 17 dana
Sjajni karavan nastavlja svoj put. Prijepolje je domaćin karavanu Sportskih igara mladih. Više od 1.200 osnovaca iz grada domaćina i susednih opština Priboja i Nove Varoši nadmetalo se u sedam disciplina čiji pobednici su izborili plasman na finalno takmičenje koje će se održati sredinom jula u... »

Sportske igre mladih u Prijepolju

Blic sport pre 17 dana
Sjajni karavan nastavlja svoj put. Prijepolje je domaćin karavanu Sportskih igara mladih.
Foto: Promo Sportske igre mladih Više od 1.200 osnovaca iz grada domaćina i susednih opština Priboja i Nove Varoši nadmetalo se u sedam disciplina čiji pobednici su izborili plasman na finalno takmičenje koje će se održati... »

Dveri: Saobaćajni sistem - gorući problem u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Prijepolje - Kako prethodna, tako i sadašnja prijepoljska vlast nedovoljno ulaže u saobraćajni sistem i to jedan od gorućih problema grada, ističu u saopštenju iz Opštinskog odbora Dveri. Prijepoljske Dveri navode da su njihovi odbornici u više navrata na sednicama Skupštine ukazivali javnosti na... »

Prijepolje će još četiri, pet dana biti bez vode za piće

Blic pre 17 dana
Mada je zamućenost vode u gradskom vodovodu konačno opala do "tolerantne granice", stanovnici Prijepolja će na dozvolu za njenu upotrebu čekati još najmanje četiri do pet dana. Do tada će se grad i prigradska naselja snadbevati vodom iz tri auto-cisterne.
U Javnom komunalnom preduzeću "Lim" kažu da se čeka odobrenje Zavoda za javno zdravlje iz Užica za ponovnu upotrebu vode iz gradskog vodovoda. Prijepolje je od nedelje bez vode za piće jer su obilne kiše zamutile izvorište reke... »

Užas na Zlatiboru: Teška nesreća, ima mrtvih

Mondo pre 17 dana
Motociklista iz Beograda čiji identitet još nije objavljen, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Zlatibor - Prijepolje, blizu prevoja Borova glava, javili su beogradski mediji.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock On se nalazio u grupi motociklista koja se od Zlatibora kretala ka Prijepolju, kada je u jednom trenutku, par stotina pre samog prevoja, pao s motora i od posledica pada ostao mrtav na licu... »

Kamenogorci bez struje, EPS najavio zamenu 15 bandera

Glas Zapadne Srbije pre 18 dana
Prijepolje – Meštani prijepoljskog sela Kamena Gora zaseok Kašice i dalje muku muče sa strujom. Prema rečima člana Saveta MZ Žarka Cmiljanovića češće su bez struje nego što je imaju. On napominje da razlog čestog nestajanja električne energije nisu samo vremenske nepogode. “Znam da će nadležni iz... »

Modna revija kruna promocije dualnog obrazovanja

Glas Zapadne Srbije pre 18 dana
Prijepolje - Modnom revijom učenika tekstilnog smera Tehničke škole i Klastera tekstilaca opštine Prijepolje završava se promocija smera “modni krojač” treći stepen, koji će od septembra meseca krenuti po dualnom sistemu obrazovanja. Revija će biti održana u petak 9. juna u Domu kulture. Tehnička... »

Prijepolje peti dan bez vode za piće

Novi magazin pre 18 dana
Zamućenost vode u gradskom vodovodu u Prijepolju konačno je opala do tolerantne granice, međutim u tom mestu i petog dana ostaje na snazi privremena zabrana da se pije voda iz gradskog vodovoda.
U Javnom komunalnom preduzeću "Lim" kažu da se čeka odobrenje Zavoda za javno zdravlje iz Užica koji će danas ponovo uzeti uzorke vode za analizu. "Na osnovu fizičko-hemijske analize koja će, verovatno, biti završena danas ne... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.