Prijepolje - vesti

Atanasije: Zajedno da udvostručimo dobra dela

Glas Zapadne Srbije pre 13 dana
Prijepolje – Nakon što je pročitao zvanični akt Svetog Arhijerejskog Sabora o postavljenju Njegovog Preosveštenstva g. Atanasija u tron Eparhije mileševske, Patrijarh Irinej predao je žezal novoizabranom Episkopu. Patrijarh je zamolio verne da novom Episkopu požele dobrodošlicu i da ga prime kao... »

Liturgijom u manastiru Mileševa započela svečanost ustoličenja Episkopa mileševskog

Glas Zapadne Srbije pre 13 dana
Prijepolje – Svečanim ulaskom Arhijereja na čelu sa Njegovom Svetošću Patrijarhom Irinejom u hram Sv. Spasa, održana je sveta liturgija povodom svečanog uvođenja u tron novog Episkopa mileševskog. Liturgiju je predvodio Patrijarh Irinej, a sasluživali su Visokopreosvećeni Mitropolit zagrebačko –... »

Zindović: Moramo sačuvati srpske crkve

Glas Zapadne Srbije pre 13 dana
Prijepolje – Predsednik opštine, Dragoljub Zindović istakao je bitnost obnovljene Eparhije, naglašavajući njeno ogromno duhovno nasleđe. “Narod ovog dela raške oblasti kao i lokalna vlast su sa radošću prihvatili obnavljanje mileševske Eparhije koja je prtrpela sve patnje i iskušenja srpskog... »

Iskrivile se šine od vrućine: Prekinut saobraćaj na pruzi Beograd-Bar

Blic pre 13 dana
"Srbija Voz" saopštio je danas da je zbog kvara između stanica Bistrica i Prijepolje, prekinut redovan saobraćaj u 15.10 , što će dovesti do zakašnjenja međunarodnog voza iz Beograda za Bar.
Do kvara je došlo zbog pojave "sunčane krivine", odnosno deformacije i krivljena šina zbog visokih temperatura na tom delu pruge. Međunarodni voz će nastaviti da saobraćaj iz stanice Priboj u kojoj je zaustavljen, kada se uklone... »

Iskrivile se šine od vrućine, prekinut saobraćaj!

Alo pre 13 dana
Alo: Iskrivile se šine od vrućine, prekinut saobraćaj!
"Srbija Voz" saopštio je da je danas u 15.10 prekinut redovan saobraćaj na pruzi Beograd - Bar zbog kvara!
Kvar je prouzrokovao kašnjenja međunarodnog voza iz pravca Beograda. Do prekida saobraćaja došlo je zbog pojave "sunčane krivine" (kada se šine iskrive zbog velike vrućine) između stanica Bistrica i Prijepolje. Međunarodni voz će... »

Hitno prekinut saobraćaj, putnici nisu znali šta ih je snašlo!

BK TV pre 13 dana
Svakim danom će biti sve gore! "Srbija Voz" saopštio je da je danas u 15 i 10 prekinut redovan saobraćaj na pruzi Beograd-Bar zbog kvara, što će prouzrokovati kašnjenja međunarodnog voza iz pravca Beograda. Teška situacija u Srbiji zbog suše, ministarstvo prati situaciju i priprema odgovarajuće... »

Iskrivile se šine od vrućine, prekinut saobraćaj BG-Bar

OK radio pre 13 dana
Beograd -- "Srbija Voz" saopštio je da je prekinut redovan saobraćaj na pruzi Beograd-Bar zbog kvara, što će prouzrokovati kašnjenja međunarodnog voza iz pravca Beograda.
Do prekida saobraćaja došlo je zbog pojave "sunčane krivine" (kada se šine iskrive zbog velike vrućine) između stanica Bistrica i Prijepolje. Otklanjanje kvara je u nadležnosti "Infrastrukture železnica Srbije" a.d. Međunarodni... »

U manastiru Mleševa ustoličen episkop Atanasije

Večernje novosti pre 14 dana
Svetom arhijerejskom liturgijom koju je predvodio Patrijarh Irinej, uz prisustvo jereja Srpske pravoslavne crkve, uveden je u tron Episkop mileševski Atanasije
PRIJEPOLjE: Svetom arhijerejskom liturgijom koju je predvodio Patrijarh Irinej, uz prisustvo Mitropolita zagrebačko – ljubljanskog Porfirija, Episkopa žičkkog Justina, raško – prizrenskog Teodosija, banatskog Nikanora,... »

Surova realnost tmurne statistike

Danas pre 14 dana
Dohodak opštine beleži drastičan pad i čini svega 39 odsto republičkog proseka po stanovniku
Slika stanja privrede u prijepoljskoj opštini može se sagledati kroz samo nekoliko bitnih podataka, navedenih u informaciji koju je sačinila Opštinska uprava. Pad stanovnišva se nastavlja i posle popisa 2011.godine i Prijepolje... »

Rakija dobila svoj dom

Glas Zapadne Srbije pre 15 dana
Prijepolje - Proizvodnja rakije u Polimskoj dolini vekovna je tradiciji, a odnedavno je "domaća" dobila i svoj dom u Prijepolju. Početkom avgusta, vrata posetiocima otvorio je "Degustacioni rakijski centar", čiji su izgradnju u naselju Ivanje u gradu na Limu delom finansirali vlasnici preduzeća... »

Na izlazu iz Srbije na Batrovcima se čeka šest sati

Novi magazin  pre 1 sat  još 15 povezanih

Upozorenje na nevreme: Stiže oluja, praćena gradom i obilnom kišom

Večernje novosti  pre 3 sata  još 11 povezanih

Orlovi već ciljaju trofej

Mozzart sport  pre 4 sata  još 11 povezanih

Knežević: Protest nije rešenje za Gošu

Dnevnik  pre 1 sat  još 8 povezanih

Antić: Srbija imala struje i za potrošnju i za izvoz

Beta  pre 6 sati  još 8 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.