Prijepolje - vesti

Tuča u centru grada

Glas Zapadne Srbije pre 28 dana
Prijepolje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu Osnovnog javnog tužioca, podneli su krivične prijave protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nasilničko ponašanje. Osumnjičeni se terete da su, na ulici, naneli jednoj osobi lake... »

Vukosav Tomašević napušta DSS?

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
Prijepolje - Dugogodišnji predsednik Opštinskog odbora u Prijepolju i član Predsedništva Demokratske stranke Srbije (DSS), Vukosav Tomašević, najavo je mogući razlaz sa ovom strankom. Tomašević je to učinio na poslednjoj sednici Skupštine opštine Prijepolje, počektom protekle sedmice. Replicirajući... »

VIDEO – 1500 LJUDI ZVIŽDALO SAMIRU TANDIRU U SRED PRIJEPOLJA! Nezabeleženo negodovanje prijepoljaca prema čelniku BDZS!

Sandžak haber pre 31 dan
Prijepolje – Finalnu utakmicu mini Ramazanskog turnira u Prijepolju, koju je sa tribina posmatralo više od 1500 gledalaca, pored odličnog fudbala obe ekipe obeležio i “gaf” organizatora, koji je svojevrsni praznik sporta u ovom gradu iskoristio da ispolitizuje ceo događaj. Naime, nakon prvog... »

Prekid saobraćaja na pruzi Beograd-Bar

Alo pre 31 dan
Alo: Prekid saobraćaja na pruzi Beograd-Bar
Saobraćaj Međunarodnog voza na pruzi Beograd-Bar prekinut je jutros u 6,15 sati a "Srbija voz" je angažovao četiri autobusa za prevoz 198 putnika za Bijelo Polje, odakle će prevoz do Bara biti ponovo nastavljen vozom.
Voz je zaustavljen između stanice Priboj i službenog mesta ukrsnice Bistrica, zbog nestanka napona u kontaknoj mreži kao i uplitanja pantogafa lokomotive u kontaktnu mrežu, saopštilo je preduzeće "Srbija voz". U vozu je ostalo 35... »

Prekid saobraćaja na pruzi Beograd-Bar

Blic pre 31 dan
RTV: Prekid saobraćaja na pruzi Beograd-Bar
Saobraćaj Međunarodnog voza na pruzi Beograd-Bar prekinut je jutros u 6.15 sati a "Srbija voz" je angažovao četiri autobusa za prevoz 198 putnika za Belo Polje, odakle će prevoz do Bara biti ponovo nastavljen vozom.
Voz je zaustavljen između stanice Priboj i službenog mesta ukrsnice Bistrica, zbog nestanka napona u kontaknoj mreži kao i uplitanja pantogafa lokomotive u kontaktnu mrežu, saopštilo je preduzeće "Srbija voz". U vozu je ostalo 35... »

Voz Beograd- Bar stao kod Priboja

Mondo pre 31 dan
Saobraćaj Međunarodnog voza na pruzi Beograd-Bar prekinut je jutros u 6,15 sati a "Srbija voz" je angažovao četiri autobusa za prevoz 198 putnika za Belo Polje, odakle će prevoz do Bara biti ponovo nastavljen vozom.
Foto: MONDO/Mladen Stojović Voz je zaustavljen između stanice Priboj i službenog mesta ukrsnice Bistrica, zbog nestanka napona u kontaknoj mreži kao i uplitanja pantogafa lokomotive u kontaktnu mrežu, saopštilo je preduzeće... »

Bajramska čestitka predsjednik opštine Prijepolje

Sandžak press pre 31 dan
Predsjednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović uputio je Bajramsku čestitku pripadnicima islamske vjeroispovesti. -Našim sugrađanima koji slave završetak jednomjesečnog posta iskreno želim da Ramazanski bajram proslave u ličnoj i porodičnoj sreći i blagostanju, miru i zajedništvu sa komšijama i... »

Devetogodišnjoj Amini Mulaganović potrebna pomoć

Glas Zapadne Srbije pre 31 dan
Prijepolje - Devetogodišnja Amina Mulaganović iz Prijepolja boluje od retke i teške neuro – mišićne bolesti, spinalne mišićne atrofije drugog tipa. Ova bolest zahvata sve mišiće na telu uglavnom simetrično i prouzrokuje slabost koja dovodi do gubitka funkcija najčešće u nogama, što je slučaj i kod... »

Čiker MTB maraton prvi put kroz Guču

Glas Zapadne Srbije pre 32 dana
Guča - Afirmisano udruženje biciklista "MTB Čiker" iz Kraljeva sa opredeljenjem ka planinskom biciklizmu i ove godine organizovaće biciklistički maraton sa polaznom tačkom iz grada na Ibru. Ovo je već peta godina okupljanja ljubitelja biciklizma, koji će od nedelje 25. juna tokom svoje desetodnevne... »

Održana redovna sjednica SO Prijepolje

Sandžak press pre 33 dana
Održana je deveta sjednica Skupštine opštine Prijepolje. Donijete brojne odluke. Usvojen završni račun za 2016. godinu, data saglasnost da JKP Lim uzme kredit kako bi nastavilo da obavlja osnovne djelatnosti, a i donijeta odluka o pokretanju procesa likvidacije JP za održavanje lokalnih puteva i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.