Prijepolje - vesti

"Opštinsko jagnje" zarazilo stado

Glas Zapadne Srbije pre 41 dan
Prijepolje - Stočaru Milovanu Langoviću, iz sela Donje Babine kod Prijepolja, proteklih dana obolelo je i uginulo devet ovaca. Zato sumnja da je u njegov tor zarazu donelo jagnje koje je nedavno nabavio u Novom Pazaru, a čiju kupovinu je trebalo da subvencioniše lokalna samouprava. Uginuće devet... »

SAMO BAHATO! Prijepoljski funkcioner sve češće parkira na pešačkom prelazu! FOTO

Sandžak haber pre 41 dan
Prijepolje – Bahatost prijepoljskih funkcionera uzela je toliki mah, da lokalni funkcioneri bukvalno ne obraćaju pažnju gde se prkiraju u tom gradu na obalama Lima. Tako se automobil, predsednika OO BDZ Samira Tandira može sve češće videti parkiran ni manje ni više nego na pešačkom prelazu. Ne... »

Prijepolje – Rade Šćepanović pobjednik visinskih skokova

Sandžak press pre 41 dan
Rade Šćepanović iz Kolašina pobjednik je visinskih skokova u bistru vodu Lima „Memorijal Pajo Potežica“ održanih na plaži Petrovac . Ove godine, zbog loših vremenskih uslova, na skakaonici visokoj 16 metara, učešće je uzelo svega 9 takmičara iz nekoliko gradova Srbije, Crne Gore i Bosne i... »

Narod traži estradne zvezde?

Večernje novosti pre 41 dan
Manifestacije u gradu na Limu već godinama gube sjaj, a neretko bivaju i otkazane
PRIJEPOLjE - Manifestacije u gradu na Limu već godinama gube sjaj i bivaju sve slabije posećene, pa takva sudbina nije mimoišla ni ovogodišnje "Limske darove" koji su bili prepoznatljivi po spremanju riblje čorbe i izboru... »

Dveri: Nestručnost ili nešto drugo

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Prijepolje - Na putu Žunića potok - Seljašnica, zbog greške projektanata ili pak izvođača, odnosno zbog očigledne nestručnosti opštinskih vlasti u Prijepolju, teško da može kombi i putničko vozilo da se mimoiđu, saopšteno je iz Opštinskog odbora Dveri u Prijepolju. "A zamislite tek kada autobus iz... »

Prijepolje dobilo nove, najsavremenije semafore

Sandžak press pre 43 dana
Osim investiranja u puteve, protivgradnu zaštitu I poljoprivredu, opštinska vlast u Prijepolju čiju okosnicu čine SNS i BDZ Sandžaka radi i na uljepšavanju grada. U toku je zamjena led rasvjete i ugradnja novih semafora. Plodovi ovog rada vidljivi su na svakom koraku, ističu zadovoljni građani, a... »

Prijepolje u nedelju domaćin najboljim skakačima u vodu

Sandžak press pre 43 dana
Na prijepoljskoj plaži Petrovac na Limu u nedelju, 13. avgusta održaće se takmičenje u visinskim skokovima u vodu “Memorijal Pajo Potežica”. Sa 16 metara visoke skakaonice svoje umeće pokazaće takmičari iz zemlje i regiona. U pauzi između skokova posetioci će imati priliku da uživaju u revijalnoj... »

"Opštinsko jagnje" zatrovalo stado

Večernje novosti pre 43 dana
Uglednom stočaru iz Donjih Babina iznenada uginulo devet ovaca. Milovan Langović sumnja da je zarazu u tor donelo jagnje iz Novog Pazara, čiju je nabavku subvencionisala Opština Prijepolje
STOČARU Milovanu Langoviću, iz sela Donje Babine kod Prijepolja, proteklih dana obolelo je i uginulo devet ovaca. Zato sumnja da je u njegov tor zarazu donelo jagnje koje je nedavno nabavio u Novom Pazaru, a čiju kupovinu je... »

TEŠKA NESREĆA KOD PRIJEPOLJA: Kolima pregazio ženu (61) čim je izašla iz prodavnice, pa pobjegao

Sandžak press pre 44 dana
Sadika M. (61) iz Prijepolja poginula je sinoć kada je na nju, dok je u naselju Velika Župa, na magistrali Prijepolje-Brodarevo prelazila put, kolima naleteo K.B. iz ovog grada. Nesrećna žena, koja je izlazila iz prodavnice i koju je na drugoj strani u kolima čekao muž, ostala je mrtva na licu... »

Prijepolje: Automobilom usmrtio ženu

B92 pre 44 dana
Prijepolje -- U ;saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu kroz Prijepolje poginula je jedna osoba, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u tom gradu.
Portparolka Osnovnog javnog tužilaštva Jasminka Bošković rekla je agenciji Beta da se nesreća dogodila sinoć u mestu Velika Župa i da je poginula S. M. (61) iz Prijepolja, na koju je, dok je prelazila magistralu, naletelo vozilo... »

Linta: Ne verujem u dobru volju Kitarović

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Zaplovio Kolumbo

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana

Poginuo ruski general u Siriji

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Patrijarh Teodor: Došli smo da se poklonimo srpskom narodu

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Đukić: Čudna utakmica; Petrić: Nemam šta da zamerim svojim momcima

Večernje novosti  pre 6 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.