Prijepolje - vesti

Janković u Prijepolju, gradjani se žalili na partijsko zapošljavanje

Sandžak haber pre 44 dana
PRIJEPOLjE – Predsjednički kandidat Saša Janković posjetio je danas Prijepolje, gdje je razgovarao sa okupljenim građanima, a potom i obišao Muzej koji se, iako jedna od najmlađih muzejskih ustanova u Srbiji, več svrstao u vodeće ustanove zaštite. Razgovarajući sa Prijepoljčanima, Janković im se... »

Janković: Vratićemo osmeh građanima

Glas Zapadne Srbije pre 48 dana
Prijepolje - Predsednički kandidat Saša Janković razgovarao je sa građanima Prijepolja i poručio da se mora uspostaviti pravna država i da će, ukoliko bude izabran, zemlju postaviti na noge i vratiti osmeh građanima. "Žao mi je što ne vidim osmeh na vašim licima, što ne obrađujete svu zemlju koju... »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije pre 48 dana
Užice, Čačak, Lučani, Bajina Bašta, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj - U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: - OPŠTINA KOSJERIĆ PROSLAVILA SVOJ DAN - PREDSTAVLjEN PREDLOG REŠENjA ZA SANACIJU CEVOVODA U UŽICU - NASTAVLjEN PROTEST GRAĐANA NA DEPONIJI STANjEVINE - OSMACI U ČAJETINI VEĆ POČELI... »

Janković: Vratićemo osmeh građanima

Politika pre 48 dana
PRIJEPOLjE - Predsednički kandidat Saša Janković razgovarao je sa građanima Prijepolja i poručio da se mora uspostaviti pravna država i da će, ukoliko bude izabran, zemlju postaviti na noge i vratiti osmeh građanima. „Žao mi je što ne vidim osmeh na vašim licima, što ne obrađujete svu zemlju koju... »

Izgradnja vidikovca na Kušićima košta 1.254.000 dinara

Glas Zapadne Srbije pre 48 dana
Ivanjica - Turistička organizacija Regije zapadne Srbije realizuje projekat izgradnje i opremanja deset vidikovaca. Reč je o vidikovcima Veliko Zabučje Užice, Ivanjica, Klokoč Arilje, spomen park Petra Lekovića Požega, Kozomor Kosjerić, Vjetrenički krš Zlatar Nova Varoš, Sokolica Prijepolje,... »

"Stop smeću koje nas truje decenijama": Meštani zaustavili kamion komunalaca na ulazu na deponiju

Blic pre 48 dana
Meštani Zaluga i okolnih naselja koji su juče u znak protesta blokirali gradsku deponiju u Prijepolju, zaustavili su jutros na ulazu kamion Komunalnog preduzeća „Lim“ natovaren otpadom prikupljenim iz kontejnera sa teritorije grada.
Zbog toga su komunalci privremeno obustavili iznošenje smeća iz Prijepolja i okolnih sela i o tome obavestili nadležne inspekcije i rukovodstvo opštine. Na deponiji Stanjevina na ulasku u Prijepolje iz pravca Bitrice, dnevno se... »

Beganović danas u sudnici, ponovo sudi Vasiljević

Glas Zapadne Srbije pre 48 dana
Prijepolje - Danas u 13 časova zakazano je suđenje Bahriji Beganović zbog napada na republičkog inspektora Ljiljanu Ruljević. Osnovno javno tužilaštvo u Prijepolju protiv Beganovića je podnelo optužni predlog 15.08.2013. godine. Predmet je, kako stoji na sajtu Ministarstva pravde 01.01.2014.... »

Organizacioni odbor protesta: Zindoviću zaboravio si, pa ti si bio vlast

Glas Zapadne Srbije pre 48 dana
Prijepolje – Od 12 godina za šta Dragoljub Zindović proziva prethodnu vlast da nije rešavala probleme, osam godina bio je on u vlasti. Nalazio se na mestu predsednika opštine, načelnika Zlatiborskog okruga i narodni poslanik u Skupštini Srbije. Licemerna je njegova podrška i prozivanje prethodnih... »

Meštani blokirali gradsku deponiju u Prijepolju

Blic pre 49 dana
Meštani Zaluga i okolnih naselja blokirali su danas deponiju Stanjevina na ulasku u Prijepolje iz pravca Bistrice, jer lokalna vlast nije učinila ništa da se ona izmesti kako su meštani krajem prošle godine zahtevali peticijom.
Nakon višečasovnog protesta oni će organizovati danonoćna dežurstva kako bi sprečili komunalce da ovde i dalje odlažu smeće. U prigradskom naselju Zalug i obližnjem Purića potoku ima više od 3.000 žitelja, a najbliže kuće su... »

DSS podržava protest građana

Glas Zapadne Srbije pre 49 dana
Prijepolje - Demokratska stranka Srbije podržava opravdan protest žitelja naselja Zalug i građana Prijepolja vezan za pitanje deponije smeća " Stanjevine " i traži od lokalne vlasti u Prijepolju da ovaj problem reši hitno i prioritetno, saopšteno je iz Informativne službe OO DSS Prijepolje. DSS još... »

©2017 Netmark d.o.o.