Prijepolje - vesti

Iseljenje TV Forum, novi vid pritiska na lokalne medije

Radio sto plus utorak, 14. mart 2017.
Tužba koja sadrži privremenu meru iseljenja Televizije Forum iz prostorija koje su u njihovom dugogodišnjem zakupu način je pritiska lokalne vlasti, ocenila je danas Koalicija medijskih i novinarskih udruženja. Kako se navodi u saopštenju koalicije koju čine UNS, NUNS, NDNV, ANEM i Lokal pres,... »

Medijska koalicija: Iseljenje redakcija, novi vid pritiska na lokalne medije

Novi magazin utorak, 14. mart 2017.
Koalicija medijskih i novinarskih udruženja najoštrije je danas osudila najnoviji način pritiska na lokalne medije koji sprovode lokalne vlasti kroz urgentna iseljenja iz prostorija koje su u njihovom dugogodišnjem zakupu.
U saopštenju koalicije koju čine UNS, NUNS, NDNV, ANEM i Lokal pres, navodi se da najnovija tužba koja sadrži privremenu meru iseljenja uručena je juče Udruženju građana Forum žena Prijepolje iz Prijepolja, koje je osnivač dva... »

Svičević: Opštinski prostor u predizborne svrhe

Glas Zapadne Srbije utorak, 14. mart 2017.
Prijepolje - Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Prijepolje Nebojša Svičević, saopštio je danas da ta ustanova ne može da adaptira prostor u prizemlju kuće Veseličića, iako je dobila saglasnost od Opštinskog veća, jer ga već 20 godina koristi predsednik Opštinskog odbora Demokratske... »

"Uzmi račun i pobedi" – dobitnici prvog izvlačenja

RTS utorak, 14. mart 2017.
RTS: "Uzmi račun i pobedi" – dobitnici prvog izvlačenja
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave objavilo je rezultate prvog javnog izvlačenja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", sprovedenog 11. marta 2017. godine.
Dvosoban stan u Beogradu, ulica Braće Jerković – Padina, objekat 1, lamela 1, prizemlje, površine 51,08 metara kvadratnih i polisu osiguranja imovine dobila je: Marina Grković, 15214 Debrc Dobitnici dvanaest automobila "fijat 500... »

Konačan spisak svih dobitnika! Nova lista svih izvučenih u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Srbija danas utorak, 14. mart 2017.
Rezultati prvog izvlačenja nagradne igre
12 automobila FIAT 500 L 1.4 Desanka Filipović, 22000 Sremska Mitrovica Gordana Trifunović-Dimovski 11050 Beograd Ljilja Jaroševski, 21460 Vrbas Ilija Nestorović, 31303 Prijepolje Gordan Pejić, 11250 Železnik, Beograd Slađana Nikolić, 11500 Obrenovac Nada Jovanović,... »

Novci za Kikindu, Adu, Šid, Apatin...

Dnevnik ponedeljak, 13. mart 2017.
Ministarstvo privrede će ove godine s 364,3 dinara sufinansirati opremanje poslovnih zona u 26 gradova i opština u Srbiji. Ministarstvo će sufinansirati,
sa 60 odsto vrednosti, izgradnju i obnavljanje saobraćajne, komunalne, elektroenergetske, energetske i ostale infrastrukture i objekte u poslovnim zonama, kao i druge radove. Sufinansiranje je odobreno za gradove Zrenjanin,... »

Meštani deblokirali deponiju u Prijepolju zbog predsedničkih izbora

Blic ponedeljak, 13. mart 2017.
Meštani Zaluga i okolnih naselja deblokirali su danas gradsku deponiju na ulasku u Prijepolje, a komunalci su odmah krenuli da iznose smeće koje se tokom šest dana blokade nagomilalo u užem centru grada i prigradskim naseljima.
Organizacioni odbor protesta koji je počeo u ponedeljak, saopštio je da će deponija biti deblokirana samo privremeno, dok traju predsednički izbori u Srbiji. - Kao odgovorni ljudi sa časnim namerama ne želimo da nas neodgovorna... »

Prekid blokade deponije do završetka izbora

Glas Zapadne Srbije nedelja, 12. mart 2017.
Prijepolje - Organizacioni odbor protesta za zatvaranje divlje deponije u Stanjevinama, saopštio je danas da ni sedmi dan protesta Opštinska vlast nije smogla snage niti smelosti da izađe pred građane, istovremeno navodeći da će u u podne privremeno obustaviti protest do završetka izbora. U... »

Podneta prijava protiv direktora JKP

Glas Zapadne Srbije petak, 10. mart 2017.
Prijepolje - Organizacioni odbor protesta za zatvaranje divlje deponije Stanjevine kod Prijepolja, saopštio je danas da je protiv direktora Javnog komunalnog preduzeća "Lim" U saopštenju se na navodi da direktor ovog preduzeća, kao odgovorno lice, nije postupio u skaladu sa Skupštinskom odlukom od... »

Šteta na toaletima biće sanirana, ljudski faktor krivac?

Glas Zapadne Srbije petak, 10. mart 2017.
Prijepolje - Direktor Osnovne škole Boško Buha iz Lučica, koja radi kao izdvojeno četvorogodišnje odeljenje škole u Ivanju, Slaviša Janjušević odgovarajući na nedavne optužbe učiteljice Ranke Dumić da se škola nalazi u lošem stanju, odbacio je ovakve navode kao neistinite i kazao da će polomljene... »

Dačić trvdi da oficir BIA nije prekršio protokol

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Džikić: "Najzad utakmica koja nije stresna"

Sportske.net  pre 3 sata  još 8 povezanih

Vremeplov: Osnovano Udruženje književnika Srbije

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

Danas pretežno oblačno i sveže

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.