Prijepolje - vesti

Odbornici sutra o likvidaciji JP “Prijepolje” i novim zaposlenjima u opštinskoj upravi

Glas Zapadne Srbije pre 31 dan
Prijepolje – Predsednica Skupštine Opštine Prijepolje Stana Marković, zakazala je devetu sednicu parlamenta, koja će se održati sutra sa početkom u 10 sati. Na dnevnom redu prijepoljske skupštine naći će se 11 tačaka dnevnog reda. Odbornici će sutra raspravljati o pokretanju postupka likvidacije JP... »

Prijepolje – Priboj: Unapredjenje položaja osoba sa hendikepom

Sandžak press pre 33 dana
Udruženje studenata sa hendikepom iz Beograda u partnerstvu sa Nacionalnom Asocijacijom Kancelarija za mlade organizovali su na Zlatiboru četvorodnevni trening na temu „Participacija mladih sa hendikepom“ namenjen mladima i omladinskim radnicima koji su aktivni realizatori aktivnosi ili donosioci... »

FK Polimlje dobio novo rukovodstvo

Sandžak press pre 34 dana
Prijepolje – Na vanrednoj Skupštini Fudbalskog kluba Polimlje održanoj sinoć u prostorijama kluba izabrano je novo rukovodstvo. Odlukom delegata u upražnjenu predsedničku fotelju nakon podnošenja ostavke Rijada Muškića seo je Milivoje Matović privatni preduzetnik iz Prijepolja, za novog... »

FK Polimlje dobio novo rukovodstvo

Sandžak haber pre 35 dana
Prijepolje – Na vanrednoj Skupštini Fudbalskog kluba Polimlje održanoj sinoć u prostorijama kluba izabrano je novo rukovodstvo. Odlukom delegata u upražnjenu predsedničku fotelju nakon podnošenja ostavke Rijada Muškića seo je Milivoje Matović privatni preduzetnik iz Prijepolja, za novog... »

Od subote kreće Ramazanska liga u malom fudbalu “Prijepolje 2017”

Sandžak press pre 35 dana
Sada već tradicionalno posljednjih 7 dana mjeseca Ramazana u Prijepolju održava se ramazanska liga u malom fudbalu. Učešće uzimaju ekipe sa cijelog Balkana, te je ovaj sportski događaj pravi spektakl svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu. Pored ekipa iz Sandžaka i Srbije, tu su... »

Učinak prijepoljske koalicije: Grad smrdi, mladost nam odlazi u logore, bez struje smo i bez vode

Glas Zapadne Srbije pre 35 dana
Prijepolje – Opštinski odbor Dveri izdao je saopštenje povodom prvih godinu dana lokalne vlasti. Oni im na teret stavljaju partijsko zapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta u opštinskoj upravi koja su dodatno opteretila budžet. Dveri takođe smatraju da predizborna obećanja nisu ispunjena i da... »

U ovim gradovima u Srbiji đaci su danas polagali maturu na bosanskom jeziku! Prvi put u istoriji Srbije!

Telegraf pre 36 dana
Ovo je prvi put da svršeni osmaci polažu test iz bosanskog jezika na svom završnom ispitu, koji se sprovodi od 14. do 16. juna
Učenici koji su na bosanskom jeziku završili osmi razred, danas su polaganje završnog ispita započeli testovima iz bosanskog jezika. U pitanju su gradovi Novi Pazar, Sjenica, Priboj, Prijepolje, Tutin… Ovako je izgledao test iz... »

SDP: Tragikomična godišnjica naprednjačke vlasti u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 36 dana
Prijepolje – Povodom godišnjice od formiranja vlasti u Prijepolju, Opštinski odbor SDP obratio se javnosti u ime 4200 svojih birača i svih građana koji su kako tvrde iznevereni i koji trpe posledice ove vlasti. U saopštenju dostavljenom medijima SDP poručuje “Oni koji su prodali glas pre godinu... »

STRAVIČNA NESREĆA DAMIRA IZ PRIJEPOLJA – Čujem da nešto KRCKA, osjetim da mi trne stopalo, a onda vidim da ga NEMAM

Sandžak press pre 36 dana
Prijepolje – Imam osjećaj da mi trnu stopala i bride prsti, kao da je sve isto kao i prije neki dan. A onda se dozovem, podignem jorgan i vidim – nemam cijelu lijevu potkoljenicu. Prijepoljac Damir Kajević (34), radnik GP „Rad“, kome je u petak miješalica na gradilištu u naselju Ivanje otkinula... »

Crna Gora: U saobraćajnoj nesreći teže povređen motociklista

Blic pre 37 dana
Jedno lice je teže povređeno, a dva lakše u sudaru motocikla i automobila večeras na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje.
Iz policije je saopšteno da je teško povređen motociklista Blagoje Baošić iz Bijelog Polja, a lakše Miomir i Ivka Raković koji su bili u automobilu. Iz Opšte bolnice u Bijelom Polju saopšteno je da je Baošić zadobio prelom noge i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.