Prokuplje - vesti

Srpkinja koja je osuđena na smrtnu kaznu: Iza ove fotografije krije se jeziva tajna

Kurir pre 5 sati
PROKUPLJE - Jevgenija Ilić, domaćica iz Prokuplja, jedna od retkih žena nad kojima je u Srbiji izvršena smrtna kazna.
Streljana je 1898. godine, jer je nagovorila svoje sluge da ubiju njenog muža. Popadija iz Prokuplja, platila je svome sluzi i jednom lebaru da joj iz zasede ubiju muža kad bude obilazio parohiju. Pištolj bez koga pop nikada nije... »

Svečano bratimljenje 3. oktobra

Večernje novosti pre 1 dan
Delegacija slovenačke opštine Kočevje posetom prokuplju utemeljila trajnu saradnju
PROKUPLjE - Delegacija slovenačke opštine Kočevje posetila je prokupačku opštinu. Cilj prijatelja iz Slovenije, koje su dočekali predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović i predsednik SO Dejan Lazić, sa predstavnicima... »

Opština Prokuplje uvodi Geografski informacioni sistem

Ekapija pre 2 dana
Opština Prokuplje, JKP Hameum, JP za urbanizam i uređenje opštine Prokuplje i Operator distributivnog sistema EPS Distribucija (ogranak Elektrodistibucija Prokuplje), potpisali su u četvrtak (22. septembra 2016. godine) Sporazum o saradnji na uvođenju Geografskog informacionog sistema (GIS-a),... »

Igor Stanojević je maratonac sa najvećim srcem u Srbiji! On prodaje svoj maraton, a evo kako je to zamislio i zašto (FOTO)

Telegraf pre 2 dana
Zahvaljujući njegovom velikom srcu, ima nade za Danijelu Vučković (35) iz Prokuplja kojoj je za operaciju raka dojke trebalo još 2.000 evra
Kako bi pomogao svojoj sugrađanki da ode na operaciju raka dojke, maratonac Igor Stanojević (43) iz Prokuplja organizovao je akciju prodaje 42 kilometra koja će istrčati na Berlinskom maratonu, koji je zakazan za nedelju. “DA JE... »

Prokuplje u panici: Vukovi kolju ovce, a meštani se brinu i za sopstvenu decu!

Srbija danas pre 3 dana
Čopor vukova zaklao je 6 do 11 ovaca u selu Bulatovac.
Ovo nije prvi napad zveri na stada ovaca u poslednjih mesec dana u ovom kraju. Stado se nalazilo na samo desetak metara od porodične kuće. Vukovi su zaklali dva ovna teška i po 150 kilograma, dve ovce su bile sjagnjene, a među zaklanim ovcama bilo je i jedno jagnje.... »

Prokuplje u strahu: Vukovi zaklali celo stado ovaca, meštani: Bojimo se da ne napadnu decu!

Blic pre 3 dana
Čopor vukova zaklao je šest od 11 ovaca, koliko je bilo u stadu porodice Milana Tatića iz prokupačkog sela Bulatovac.
Ovo nije prvi napad zveri na stada ovaca u poslednjih mesec dana u ovom kraju. Stado porodice Tatić bilo je u ograđenom dvorištu, na samo desetak metara od porodične kuće. Vukovi su zaklali dva ovna teška i po 150 kilograma, dve... »

Tukao taksistu, povredio i policajca

Jugmedia pre 3 dana
PROKUPLJE – Policija je uhapsila N. S. (20) iz Prokuplja zbog sumnje da je počinio krivična dela zlostavljanje i mučenje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Osumnjičeni N. J. se tereti da je vozača taksi vozila, koji ga je sa još dve muške osobe dovezao do jednog ugostiteljskog... »

Vojni lekari obišli starce u planinskim selima

Alo pre 3 dana
Alo: Vojni lekari obišli starce u planinskim selima
Ekipa "Vojni lekar na selu" danas je kontrolisala zdravlje stanovnika sela Tovrljane i Trnov Laz, na obroncima Radan Planine, udaljenih 40 kilometara od Prokuplja.
Lekari su stanovnicima dva sela merili krvni pritisak, visinu šećera i holesterola u krvi, pregledali ih, odredili terapiju i dali zdravstvene savete. "Prokupačka opština je jedna od najvećih i najrazuđenijih u Srbiji, s velikim... »

Prokuplje:Napao, zlostavljao i mučio policajca na dužnosti

B92 pre 3 dana
Prokuplje -- Policija u Prokuplju uhapsila je N.J. (20) iz Prokuplja zbog sumnje da je zlostavljao, mučio i napao policajca na dužnosti, saopštio je MUP Srbije.
NJemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Osumnjičeni se tereti da je vozača taksi vozila, uz pomoć dve muške osobe, dovezao do ugostiteljskog objekta u Prokuplju, fizički napao i oštetio mu vozilo, kao i da je vređao policajce... »

Napao policajca u policijskoj stanici

Alo pre 3 dana
Alo: Napao policajca u policijskoj stanici
Pod sumnjom da je počinio krivična dela zlostavljanje i mučenje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, prokupačka policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati dvadesetogodišnjem muškarcu iz Prokuplja.
Prema podacima iz policije, osumnjičeni N. J. se tereti da je vozača taksi vozila, koji ga je sa još dve muške osobe dovezao do jednog ugostiteljskog objekta u Prokuplju, fizički napao i oštetio mu vozilo. Dolaskom u... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.