Prosveta - vesti

Bageri kod studenskog grada: Uklanja se bespravni objekat sa trotoara

Blic pre 3 dana
Bespravno izgrađeni objekat u Studentskoj ulici 45 na Novom Beogradu počeo je danas da se demontira, na terenu je desetak radnika koji u ovim trenucima skidaju krov i prozore, a prostor ispred Studentskog grada je obezbeđen trakom, izvestio je reporter Tanjuga.
Marko Popadić, šef kabineta ministra prosvete nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića, pozdravio je ranije danas rušenje bespravnog objekta u Studentskoj ulici broj 45a. On je u izjavi za Tanjug rekao da je Ministarstvo... »

Ministar još nije smenio direktora CPN

Politika pre 3 dana
Predlog da se Nemanja Đorđević, direktor Centra za promociju nauke (CPN), razreši te dužnosti još nije potpisao Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja – tvrde za „Politiku” iz kabineta ministra. Naglašavaju da zahtev Upravnog odbora CPN za smenu aktuelnog rukovodioca još... »

AI optužio Tursku da sprovodi proizvoljne i neopravdane čistke

Novi magazin pre 3 dana
Organizacija za zaštitu ljudskih prava Amnesti internešenel (Amnesty International - AI) optužila je danas Tursku da "proizvoljno, "neopravdano i "politički motivisano" smenjuje zaposlene posle propalog vojnog puča prošlog leta.
Više od 100.000 ljudi smenjeno je na osnovu dekreta koji su na snazi od uvođenja vanrednog stanja, navodi se u izveštaju AI. Turska je posle propalog puča 15. jula pokrenula čistke u vojsci, gde je gotovo polovina generala... »

Počela demontaža bespravnog objekta

Alo pre 3 dana
Alo: Počela demontaža bespravnog objekta
Bespravno izgrađeni objekat u Studentskoj ulici 45 na Novom Beogradu počeo je danas da se demontira, na terenu je desetak radnika koji u ovim trenucima skidaju krov i prozore, a prostor ispred Studentskog grada je obezbeđen trakom.
Marko Popadić, šef kabineta ministra prosvete nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića, pozdravio je ranije danas rušenje bespravnog objekta u Studentskoj ulici broj 45a. On je u izjavi za Tanjug rekao da je Ministarstvo... »

Novo odeljenje za 20 talentovanih kompjuteraša

Dnevnik pre 4 dana
SOMBOR: Gimnazija „Veljko Petrović“ u predstojećoj školskoj godini pokreće novi smer za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku, a na osnovu odobrenja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za prijem 20 učenika na ovaj smer, pa se ovih dana i završio rok za prijavu kandidata za prijemni ispit.
Kada je početkom školske 2014-2015 uz dozvolu beogradske privatne Računarske gimnazije iz Beograda, njihov akreditovani nastavni plan i program namenjen učenicima nadarenim za nove računarske tehnologije i informatiku uveden u... »

Pravac šalter: Ako ste na ovom spisku, sutra ćete dobiti 5.400 dinara!

iKragujevac pre 4 dana
Isplata učeničkih stipendija i kredita za mesec maj, za školsku 2016/17. godinu, počeće sutra, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Ako ste na spisku studenata ili učenika koji su se istakli svojim zalaganjem, onda pravac šalter!
Mesečni iznos učeničkih stipendija i kredita je 5.400 dinara, navelo je Ministarstvo. Iz budžeta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za isplatu učeničkih stipendija izdvojeno je 64.794.600 dinara, dok je za isplatu... »

Pravac šalter: Ako ste na ovom spisku, sutra ćete dobiti 5.400 dinara!

Telegraf pre 4 dana
Mesečni iznos učeničkih stipendija i kredita je 5.400 dinara
Isplata učeničkih stipendija i kredita za mesec maj, za školsku 2016/17. godinu, počeće sutra, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Ako ste na spisku studenata ili učenika koji su se istakli svojim zalaganjem, onda pravac šalter! Sjajna... »

U ponedeljka isplata učeničkih stipendija i kredita za maj

BK TV pre 4 dana
Isplata učeničkih stipendija i kredita za mesec maj, za školsku 2016/17. godinu, počeće sutra, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Mesečni iznos učeničkih stipendija i kredita je 5.400 dinara, navelo je Ministarstvo. Iz budžeta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog... »

Sutra isplata učeničkih stipendija i kredita za maj

Večernje novosti pre 4 dana
Iz budžeta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za isplatu učeničkih stipendija izdvojeno je 64.794.600 dinara
Isplata učeničkih stipendija i kredita za mesec maj, za školsku 2016/17. godinu, počeće sutra, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Mesečni iznos učeničkih stipendija i kredita je 5.400 dinara, navelo... »

Danas je sveti jovan bogoslov: Evo šta žene nikako ne treba da diraju

iKragujevac pre 4 dana
Jedini je on, sa Svetom Bogomajkom ostao pod Krstom raspetog Gospoda, ne napuštajući Ga, obećavši da će on čuvati Presvetu Bogorodicu i služiti je sve do Njenog uspenija.
Danas se obelažava dan posvećen Svetom apostolu i jevanđelisti Jovanu Bogoslovu, svetom Hristovom učeniku koji se rodio u ribarskoj porodici. Sin je ribara Zavedeja i majke Salomije. Zajedno sa svojim bratom Jakovom, krenuo je za... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.