RIK - vesti

RIK odbacio sva tri prigovora na konačne rezultate izbora

Beta pre 11 sati
Republička izborna komisija (RIK) odbacila je danas tri prigovora na konačne rezultate predsedničkih izbora održanih 2. aprila. Većinom glasova odbačeni su prigovori koje je podnela grupa gradjana "Za Srbiju bez straha", čiji je predsednički kandidat bio Saša Janković, prigovor grupe gradjana... »

(Kurir TV) "protiv diktature" 21.Dan Protestima se pridružili prosvetari, podrška stiže i iz Zagreba

Kurir pre 6 sati
Studenti i nezadovoljni građani okupili su se 21. dan zaredom u Beogradu, ovog puta ispred Doma Narodne skupštine. Oni i dalje traže ispunjenje svojih zahteva. Današnjim protestima pridružili su se i prosvetni radnici, a poruke podrške uputili su i studenti iz Zagreba.
21.20 - Šetnja je završena a demonstranti su pozvali sve okupljene na nastavak druženja u parku kod Skupštine. 21.15 - Demonstranti ispred prostorija RIK-a uzvikuju "Nisi naš predsednik" 21.00 -Od zgrade Vlade su prošetali... »

Zamerke stigle na pogrešnu adresu

Večernje novosti pre 6 sati
RIK danas odbacio tri prigovora na konačne rezultate glasanja za predsednika
REPUBLIČKA izborna komisija (RIK) odbacila je danas tri prigovora na konačne rezultate predsedničkih izbora 2. aprila. Većinom glasova odbačeni su prigovori koje je podnela grupa građana "Za Srbiju bez straha", čiji je... »

Srbija: Odbačena tri prigovora na rezultate predsedničkih izbora

Slobodna Evropa pre 8 sati
Republička izborna komisija (RIK) odbacila je tri prigovora na konačne rezultate predsedničkih izbora održanih 2. aprila. Većinom glasova odbačeni su prigovori koje je podnela grupa građana "Za Srbiju bez straha", čiji je predsednički kandidat bio Saša Janković, prigovor grupe gradjana "Moramo... »

RIK odbila prigovore na rezultate predsedničkih izbora

Insajder pre 10 sati
Republička izborna komisija (RIK) odbacila je danas tri prigovora na konačne rezultate predsedničkih izbora održanih 2. aprila.
Većinom glasova odbačeni su prigovori koje je podnela grupa gradjana "Za Srbiju bez straha", čiji je predsednički kandidat bio Saša Janković, prigovor grupe građana "Moramo bolje", koja je predložila Vuka Jeremića, kao i prigovor... »

DSS: Naš član u RIK-u glasao suprotno stavu stranke

RTS pre 2 dana
RTS: DSS: Naš član u RIK-u glasao suprotno stavu stranke
Član Predsedništva DSS-a Vukosav Tomašević rekao je da je njihov predstavnik u RIK-u Miloš Janić glasao suprotno odluci predsedništva stranke prilikom jučerašnjeg utvrđivanja rezultata predsedničkih izbora.
Time što je glasao za izveštaj, Miloš Janić je prekršio odluku da predstavnik DSS-a treba da bude prilikom glasanja uzdržan, a taj je stav jasno predočen članovima RIK iz te stranke, pa ne može biti reči o grešci ili zabuni,... »

Tomašević: Naš član u RIK-u glasao suprotno stavu stranke

B92 pre 2 dana
B92: Tomašević: Naš član u RIK-u glasao suprotno stavu stranke
Beograd -- Član Predsedništva DSS Vukosav Tomašević izjavio je da je njihov predstavnik u RIK Miloš Janić glasao suprotno odluci predsedništva stranke.
Do toga je došlo prilikom jučerašnjeg utvrđivanja rezultata predsedničkih izbora. Time što je glasao za izveštaj, Janić je prekršio odluku da predstavnik DSS treba da bude prilikom glasanja uzdržan, a taj je je stav jasno... »

Radikali: Evo zašto smo glasali za u RIK-u

Mondo pre 2 dana
Zamenik šefa poslaničke grupe SRS, Nemanja Šarović, izjavio je danas da su predstavnici radikala u RIK-u glasali za proglašenje konačnih rezultata predsedničkih izbora jer nije bilo ozbiljnijih prigovora. Oglasili se SPS, DJB i DSS.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Šarović je novinarima rekao da su radikali uvek poštovali volju naroda, "čak i onda kada im nije odgovarala". Istakao je da Srpsku radikalnu stranku "napada i opozicija i vladajuća većina", a da je... »

Naš član u RIK-u glasao suprotno stavu stranke

Alo pre 2 dana
Alo: Naš član u RIK-u glasao suprotno stavu stranke
Član Predsedništva DS S Vukosav Tomašević izjavio je danas da je njihov predstavnik u RIK Miloš Janić glasao suprotno odluci predsedništva stranke prilikom jučerašnjeg utvrđivanja rezultata predsedničkih izbora.
Time što je glasao za izveštaj, Janić je prekršio odluku da predstavnik DSS treba da bude prilikom glasanja uzdržan, a taj je je stav jasno predočen članovima RIK iz te stranke, pa ne može biti reči o grešci ili zabuni, rekao je... »

Tomašević:Naš član u RIK-u glasao suprotno stavu stranke

Studio B pre 2 dana
Član Predsedništva DS S Vukosav Tomašević izjavio je danas da je njihov predstavnik u RIK Miloš Janić glasao suprotno odluci predsedništva stranke prilikom jučerašnjeg utvrđivanja rezultata predsedničkih izbora.
Time što je glasao za izveštaj, Janić je prekršio odluku da predstavnik DS S treba da bude prilikom glasanja uzdržan, a taj je je stav jasno predočen članovima RIK iz te stranke, pa ne može biti reči o grešci ili zabuni, rekao je... »

Izbori u Francuskoj Mekron i Le Pen za Jelisej

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Pesnik Radivoj Raša Popov sahranjen u Aleji velikana

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Počinje Evropska nedelja imunizacije

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.