Saša Radulović - vesti

DJB: Lažni flajeri u poštanskim sandučićima nisu naši

RTS pre 36 minuta
RTS: DJB: Lažni flajeri u poštanskim sandučićima nisu naši
Pokret Dosta je bilo saopštio je da su se u poštanskim sandučićima pojavili lažni flajeri sa oznakama tog pokreta u kojima se napadaju dvojica opozicionih predsedničkih kandidata Vuk Jeremić i Saša Janković.
"Najoštrije osuđujemo ovu manipulaciju čiji je glavni cilj da se oblati Dosta je bilo i obeshrabre opoziciono orijentisani birači da izađu na izbore tako što im se plasira lažna slika o sukobu", navedeno je u saopštenju. Kako... »

Radulović: Izbori su referendum protiv Vučića

Radio 021 pre 1 sat
Predsednički izbori 2. aprila biće referendum o tome kako građani ocenjuju pet godina vlasti, poručio je predsednički kandidat i lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, na završnoj konvenciji u Novom Sadu, održanoj u sali Radničkog doma.
Najveći problem građana Srbije je apatija, jer su ljudi digli ruke, misleći da su svi isti, kaže Radulović, dodajući da se on bori protiv toga i obilazeći gradove Srbije, video je da kod građana postoji nada i želja da se nešto... »

Analiza BIRODI-a

Kragujevačke pre 4 sata
Kada bi ove sekunde na televizijama bile glasovi biryčs, Radio televizija Srbije u drugi krug poslala bi Vučića i Radulovića, na Radio televiziji Vojvodine to bi bili Vučić i Šešelj, na Pinku ne bi bilo drugog kruga, pošto Aleksandar Vučić zauzima 99,17 osto vremena, dok bi N1 u drugi krug... »

SNS: Najgrublji senzacionalizam na delu

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Čačak - Monstruozne optužbe koje je predsednički kandidat Saša Radulović izneo na račun premijera i protivkandidata na narednim izborima Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, jasno govore da za pojedince ništa nije sveto i da bi zarad sitnog ćara bili u stanju da izmisle najbezumnije optužbe,... »

Radulović prijavio braću Vučić

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Lider "Dosta je bilo" (DJB) Saša Radulović podneo je Tužilaštvu za organizovani kriminal krivičnu prijavu protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, kojima pripisuje zloupotrebu službenog položaja, neprijavljvanje krivičnog dela i učinioca i trgovinu uticajem, saopštava... »

Obara sve rekorde: Beli "preleteo" Vučića

Vesti online pre 6 sati
Agencija za praćenje i analizu medija Kliping saopštila je rezultate monitoringa Fejsbuk stranica predsedničkih kandidata i političkih partija za period od 22. do 28. marta. Do sad nezabeležena "virtuelna" popularnost predsedničkog kandidata Luke Maksimovića, odnosno njegovog alter-ega Ljubiše Preletačevića Belog, nastavila je da obara sve rekorde na Fejsbuku.
Po broju sviđanja, Fejsbuk stranica Vojislava Šešelja i dalje drži prvo mesto sa 188.465 sviđanja, ali mu se sve više približava Ljubiša Preletačević Beli sa 143.204 i trendom rasta od 19.605 sviđanja stranice sedmično. Nakon... »

Radulović: Predsednički izbori put ka demontaži sistema

N1 Info pre 17 sati
Lider pokreta Dosta je bilo i kandidat za predsednika Srbije, Saša Radulović, kaže da se 2. aprila neće održati samo predsednički izbori, već je u pitanju referendum za promenu celokupnog sistema i protiv vlasti Aleksandra Vučića. Dodaje da nije pitanje da li će on biti predsednik države, već da li će građani srušiti Vučića.
Radulović je gostujući na televiziji N1 rekao da "smo u situaciji da moramo da promenimo celokupan sistem, a put nas vodi preko predsedničkih izbora". On smatra da će poraz Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima biti praćen... »

Predsednički izbori Radulović: Glavni problem Srbije je partokratija

Večernje novosti pre 18 sati
Predsednički kandidat Saša Radulović večeras je na predizbornom skupu u Novom Sadu rekao da je centralni problem Srbije partokratija i da će je on zaustaviti ukoliko pobedi na izborima
Predsednički kandidat Saša Radulović večeras je na predizbornom skupu u Novom Sadu rekao da je centralni problem Srbije partokratija i da će je on zaustaviti ukoliko pobedi na izborima. Radulović je, obraćajući se prisutnima u... »

Radulović prijavio braću Vučić

Danas pre 19 sati
Lider "Dosta je bilo" (DJB) Saša Radulović podneo je Tužilaštvu za organizovani kriminal krivičnu prijavu protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, kojima pripisuje zloupotrebu službenog položaja, neprijavljvanje krivičnog dela i učinioca i trgovinu uticajem, saopštava... »

SNS:Janković, Jeremić, Obradović i Radulović bitange

Danas pre 20 sati
Srpska napredna stranka saopštila je danas da su kandidati za predsednika Srbije Saša Janković, Boško Obradović, Saša Radulović i Vuk Jeremić "bitange i najveća sramota koja je zadesila Srbiju i sve njene građane". Ovolika količina mržnje, laži i uvreda prema Aleksandru Vučiću, što predstavlja... »

©2017 Netmark d.o.o.