Saša Radulović - vesti

Koje marketinške agencije su angažovali predsednički kandidati?

Danas pre 11 sati
* Saša Radulović angažovao Partner Research Solutions, Boško Obradović Vivid i Nina Media, Aleksandar Popović Marketing United Team i agenciju Jadar, a Milan Stamatović Pragmu
Sudeći prema podacima dostavljenim Agenciji za borbu protiv korupciju, najviše novca za usluge marketinga na minulim predsedničkim izborima izdvojili su kandidati Vuk Jeremić i Aleksandar Vučić, koji su u tu svrhu dali preko tri... »

Dojče vele: Radulović duguje porez u SAD?!

Press pre 7 dana
Nemački javni medijski servis "Dojče vele" (DV) objavio je tekst u kom proziva lidera pokreta "Dosta je bilo" Sašu Radulovića zbog činjenice da punih godinu dana nije ponudio dokaz o tome da je izmirio milionski poreski dug u SAD. Prenosimo vam najzanimljivije delove teksta novinara Nemanje Rujevića.
Foto: Nemački javni medijski servis "Dojče vele" (DV) objavio je tekst u kom proziva lidera pokreta "Dosta je bilo" Sašu Radulovića zbog činjenice da punih godinu dana nije ponudio dokaz o tome da je izmirio milionski poreski dug... »

NUNS kritkovao Radulovića zbog odnosa prema DW i njegovom novinaru

Novi magazin pre 10 dana
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) kritikovalo je danas lidera pokreta Dosta je Bilo Sašu Radulovića zbog "neodgovornog i uvredljivog ponašanja" prema nemačkom mediju Dojče Vele (DW) i njegovom novinaru Nemanji Rujeviću nakon novinarske priče o poreskom dugu Radulovića u Americi.
"I posle godinu dana od prvog teksta na veb stranici DW u kome se tvrdi da je Saša Radulović, kada se pre 15-ak godina iselio iz SAD, ostao dužan milion dolara američkoj poreskoj službi, lider ĐB na razne načine izbegava da u... »

Godinu dana čekanja na tužbu

Dojče vele pre 11 dana
Pre ravno godinu dana je DW objavio tekst „Dosta je milion“ u kojem je otkriveno milionsko poresko dugovanje lidera DJB Saše Radulovića u Americi. Epiloga nije bilo – ni sudskog, iako ga je Radulović često obećavao.
„Deo blata“, „falsifikatori“, „manipulatori“, „naprednjački skotovi“, „nacisti“ koji za račun Merkelove i Vučića ruše jedinu nadu srpske opozicije… sve to i još mnogo više postali su u samo jednom danu Dojče vele generalno, a... »

Ujedinjena opozicija ostaje samo utopija: Dve kolone ili više njih protiv vlasti za beogradske izbore

Blic pre 21 dan
Priče o nastupu opozicije u jednoj ili dve kolone na beogradskim izborima unapred su osuđene na propast i to je jasno svima, osim - opoziciji.
Vuk Jeremić je poslednji izjavio da veruje da je jedna kolona jedini put za pobedu u Beogradu. Pre njega je predsednik Dosta je bilo Saša Radulović kazao da "razgovori o zajedničkom nastupu ne postoje, iako DJB pokušava da ih... »

Radulovićevi poslanici drže se za ruke pre sednice!

Alo pre 21 dan
Alo: Radulovićevi poslanici drže se za ruke pre sednice!
Narodni poslanici Marijan Rističević i Vojislav Šešelj otkrivaju za „Alo!“ čudan ritual poslanika DJB-a pre ulaska u salu Skupštine Srbije.
Oni, naime, tvrde da Radulovićevi poslanici u svom poslaničkom klubu obavezno stanu ukrug i uhvate se za ruke, pa u tom položaju ostanu nekoliko miniuta i tek posle toga računaju da su spremni „za akciju“ odnosno nastup u... »

Radulović još čeka ime

Večernje novosti pre 27 dana
Dva spora u Upravnom sudu oko korišćenja naziva „Dosta je bilo” još nisu okončana, tako da pokret tog imena još mora da čeka da bi se saznalo da li može da se upiše kao politička partija
POKRET "Dosta je bilo" mora još da sačeka da bi se saznalo da li pod tim imenom može da se upiše kao politička partija. Kako nam kažu u Upravnom sudu u Beogradu, u toku su dva spora koja se vode za poništavanje rešenja... »

Skupština bira Zaštitnika građana: Opozicija protiv Pašalića, vlast tvrdi da su svi bolji ...

Beta pre 28 dana
Opozicione stranke u Skupštini Srbije istakle su danas da neće podržati predlog vladajuće koalicije da predsednik Prekršajno-apelacionog suda Zoran Pašalić bude novi Zaštitnik gradjana, dok iz vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) poručuju da je svaki kandidat bolji od bivšeg, Saše Jankovića.... »

Radulović: Parlament nam je kao protočni bojler

Kurir pre 28 dana
Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović ocenio je danas da se mora prekinuti sa praksom kojom se parlament pretvara u "protočni bojler", urušava ugled skupštine i izostaje diskusija. Rasprava o izboru na funkcije je farsa. Činilo se sve da se izbegne postavljanje pitanja kandidatima o... »

"Dug jezik" odneo 660.000 dinara

Večernje novosti pre 30 dana
U žaru političke borbe narodni poslanici često pređu granicu i dobiju udarac po džepu. Rekorder po opomenama lider DJB Saša Radulović
OPASKA radikala Milorada Mirčića na poslednjoj sednici Skupštine Srbije o “kratkoj haljini” Zorane Mihajlović izbila mu je iz džepa 6.829 dinara. To je ujedno i najniža tarifa koja poslanicima sleduje za neprimereno ponašanje u... »

Video rutinski i bez Ronalda: Asensio doneo Realu novi trofej

Večernje novosti  pre 4 sata  još 6 povezanih

Tanin: Naći trajno rešenje za kosovsko pitanje

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Krunićeva zaustavljena u Sinsinatiju

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.