Saša Radulović - vesti

DJB: Buduća vlada partijska, a ne stručna; Brnabić: Važno je ko vredno radi za svoju zemlju

Blic pre 14 sati
Šef poslaničke grupe Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović ocenio je večeras da će vlada mandatarke Ane Branabić biti sastavljena od partijskih a ne stručnih kadrova.
On je u Skupštini Srbije rekao i da je u Srbiji i dalje najveći problem partorkaratija i to što nije došlo do departizacije. Radulović je pročitao imena i delimične biografije više ministara i pitao Anu Branabić šta ih je... »

Selimiru Raduloviću nagrada Despotica Angelina Branković

Dnevnik pre 6 dana
Banatski kulturni centar će u ponedeljak, 26. juna, na srednjovekovnom lokalitetu Arača, u porti crkve iz 13. veka, organizovati Svečanu akademiju pod nazivom „Slovo ljubve” povodom jubileja vezanih za dva velika srpska despota koji su u jednom periodu bili vlasnici naselja Arača – Đurđa Brankovića (640 godina od rođenja) i Stefana Lazarevića (640 godina od rođenja i 590 godina od smrti).
Kako je najavljeno, ovom prilikom će Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, uručiti književnu nagradu „Despotica Angelina Branković” pesniku, književnom kritičaru, esejisti i antologičaru Selimiru Raduloviću. Naime, na... »

Deset pitanja za Sašu Radulovića

Danas pre 7 dana
Možete Vi, g. Raduloviću, da nastavljate da spinujete koliko god hoćete da sam član SNS i da poturate koje kakve fotografije. Ali pitanje svih pitanja je gde su pare iz kampanje? I dok se se Vi iz petnih žila trudite već dve nedelje da skrenete pažnju sa nestalih para na to kako se ja potpisujem,... »

SKC: Izložba grafika beogradskih i kragujevačkih studenata

iKragujevac pre 9 dana
U utorak, 20. juna, u 20 sati, u Kontakt galeriji SKC-a biće otvorena izložba grafika studenata Fakulteta primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu i studenata Filološko-umetničkog fakulteta Izložbu će otvoriti Gordana Petrović, redovni profesor FPU Beograd i Vladimir Ranković, vanredni profesor FILUM Kragujevac.
Izlagači su: Marija Bogdanović, Vanja Brajović, Darija Dragojlović, Dejana Đurđević, Bojana Đuričić, Nikola Garović, Saša Golijanin, Ivana Janković, Marijana Janković, Jana Knežević, Dušan Košanin, Milorad Koturović, Kasija... »

"Danas krši Etički kodeks novinara Srbije"

Danas pre 12 dana
Skoro godinu dana list Danas dovodi u zabludu svoje čitaoce time što objavljuje zlonamerne i neistinite napise člana SNS-a sa Vračara, potpisujući ga kao zastupnika grupe građana "Dosta je bio - Saša Radulović", koja u skupštini Vračara ima svoju odborničku grupu. Podsetimo, reč je o bivšem članu... »

Predsednik Bundestaga razgovarao sa četiri opoziciona lidera

Beta pre 13 dana
Predsednik Bundestaga Nemačke Norbert Lamert koji boravi u zvaničnoj poseti Beogradu sastao se danas i sa liderima četiri opozicione stranke, potvrdjeno je agenciji Beta. On se jutros sastao sa liderom Pokreta slobodnih gradjana Sašom Jankovićem, Demokratske stranke Draganom Šutanovcem,... »

Predsednik Bundestaga sa predstavnicima opozicije

N1 Info pre 13 dana
Predsednik Bundestaga Norbert Lamert, koji boravi u zvaničnoj poseti Beogradu, sastao se danas i sa liderima četiri opozicione stranke.
On se jutros sastao sa liderom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem, Demokratske stranke Draganom Šutanovcem, Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem i Dosta je bilo Sašom Radulovićem. Janković je kratko na svom Tviter... »

"Očevo lice knjige" Selimira Radulovića

RTV pre 15 dana
RTV: "Očevo lice knjige" Selimira Radulovića
NOVI SAD - Knjiga razgovora sa piscem i kulturnim delatnikom Selimirom Radulovićem "Očevo lice knjige", novinara Radio Beograda Miloša Jevtića, predstavljena je u Studiju M uz prisustvo velikog broja posetilaca, i uvaženih gostiju – pored dva pisca, i Matija Bećković, Ivan Negrišorac, Saša Radojčić i episkop bači Irinej.
"Očevo lice knjige" je 214. knjiga objavljena u prestižnoj ediciji „Odgovori", i sadrži razgovore koje je pisac Miloš Jevtić vodio sa književnikom Selimirom Radulovićem krajem 2016. i 2017. godine. Kako ističe pisac knjige, ona... »

Ko je Saši Raduloviću ukrao ličnu kartu

Danas pre 15 dana
* Za razliku od Vas, koji svoj potpis ne stavljate na tekst, već se krijete iza naziva DJB, ja se potpisujem imenom i prezimenom i stojim odgovorno iza svojih tvrdnji. Ja sam Branislav Klanšček, zastupnik grupe građana za Vračar, shodno članu 3 Sporazuma o obrazovanju grupe građana, overen u Prvom osnovnom sudu 15. 03. 2016. god. pod brojem OV I br. 8361/2016
Povodom otvorenog pisma dnevnom listu Danas koji je juče uputio pokret, grupa građana, udruženje, stranka ili šta god od toga, što prema potrebi ispred naziva Dosta je bilo stavlja grupica ljudi okupljena oko Saše Radulovića,... »

Kratko, ali efektno: Anabela Atijas je pre braka bila sa ovim čovekom, ali su to svi zaboravili

Blic pre 18 dana
Pevačica Anabela Atijas imala je poprilično buran emotivni život pre nego što se skrasila pored svog sadašnjeg supruga, Andreja.
Anabela je posle braka sa Gagijem, bila u vezi sa Mladenom Radulovićem, za kojeg se i verila. međutim, veza je doživela fijasko, a Anabela je ušla u vezu sa Sašom Nedeljkovićem, sinom Olivere Nedeljković, inače sestrom braće... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.