Siniša Mali - vesti

Mali na svečanom otvaranju: Renoviranje Velike sale Dečjeg kulturnog centra je pravi potez (foto)

Srbija danas pre 12 sati
Gradonačelnik je rekao da se po dečjim osmesima i odličnoj atmosferi može zaključiti da je renoviranje Velike sale DKCB-a pravi potez.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas svečanom otvaranju renovirane Velike sale Dečjeg kulturnog centra Beograda i tom prilikom naglasio da sve aktivnosti koje sprovodi Grad Beograd imaju za krajnji cilj... »

Ne da(vimo) Beograd: Gradonačelnik Beograda izbegava novinare

Kurir pre 12 sati
BEOGRAD, 27. februara 2017. (Beta) - Inicijativa Ne(da)vimo Beograd saopštila je danas da je u proteklih nekoliko nedelja gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao dogadjajima koji nisu bili najavljeni svim medijima kako bi izbegao pitanja novinara o umešanosti u više afera.
Prethodno je Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) objavila da gradonačelnik Beograda Siniša Mali izbegava novinare od kada je KRIK objavio intervju s njegovom bivšom suprugom Marijom Mali u kojem je govorila o... »

Renovirana sala DKCB dobila naziv Donka Špiček

Novi magazin pre 13 sati
Velika sala Dečjeg kulturnog centra Beograda koja je renovirana prvi put posle više od pola veka, otvorena je danas i nazvana po Donki Špiček, bivšoj predsednici Upravnog odbora te ustanove.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je otvarajući salu, da je njeno obnavljanje simbol svega što se u Beogradu radi, kako bi deci detinjstvo bilo lepše, a budućnost sigurnija. "Kada vidim osmeh dece siguran sam da smo... »

Renovirana sala DKCB dobila naziv Donka Špiček (VIDEO)

Beta pre 13 sati
Velika sala Dečjeg kulturnog centra Beograda koja je renovirana prvi put posle više od pola veka, otvorena je danas i nazvana po Donki Špiček, bivšoj predsednici Upravnog odbora te ustanove. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je otvarajući salu, da je njeno obnavljanje simbol svega što se u... »

Mali: Obnavljanje sale simbol svega što se u Beogradu radi

Beta video pre 14 sati
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je otvarajući salu, da je njeno obnavljanje simbol svega što se u Beogradu radi, kako bi deci detinjstvo bilo lepše, a budućnost sigurnija.``Kada vidim osmeh dece siguran sam da smo uradili pravu stvar kada smo renovirali salu. Pre tri i po godine... »

'Siniša Mali odgovara na pitanja samo podobnih novinara'

Beta pre 17 sati
Inicijativa Ne(da)vimo Beograd saopštila je danas da je u proteklih nekoliko nedelja gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao dogadjajima koji nisu bili najavljeni svim medijima kako bi izbegao pitanja novinara o umešanosti u više afera. Prethodno je Mreža za istraživanje kriminala i... »

Maratonci trče počasni krug

Danas pre 2 dana
Spot
Lica: Pantelija Topalović..........................................portret Nikole Pašića Milutin Topalović......................................................Vojislav Šešelj Laki Topalović.......................................................Tomislav Nikolić Mirko... »

Bila je njegov najlepši rođendanski poklon pre 20 godina: Ovako je ćerka Siniše Mihajlovića proslavila rođendan (FOTO)

Story pre 2 dana
Prelepa Viktorija Mihalović, koja je privukla veliku pažnju svojim izgledom, proslavila je svoj 20. rođendan, a njen poznati otac joj je posvetio svu moguću pažnju, budući da je i sam proslavio rođendan dan ranije.
Viktorija Mihajlović proslavila 20. jubilarni rođendan u krugu najmilijih, oca Siniše, majke Arijane, sestre Virdžinije (19) i trojice braće Miroslava (17), Dušana (15) i Nikolasa (10) Siniša Mihajlović: Novac ne znači i sreću... »

Ni zbog budžeta ni zbog funkcije: Evo zbog čega je Šapić pozavideo Siniši Malom

Blic pre 2 dana
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić neretko se voli da odmeri snage sa gradonačelnikom Sinišom Malim, pozvavši ga nedavno i da mu izađe na crtu na 30. Beogradskom maratonu, ali u ovoj "bitki" definitivno je sportski priznao poraz, pomalo i pozavidevši mu na tome.
Na Fejsbuku podelio je kolaž "požalivši" se na svoju sudbinu kako se gradonačelnik našao u društvu zanosne lepotice Monike Beluči koja je u srpsku prestonicu stigla povodom premijere filma "Na mlečnom putu" Emira Kusturice, u... »

Veselo u sinišinom domu: Lepa Mihina kći napunila 20 godina!

Kurir pre 2 dana
Viktorija Mihajlović proslavila 20. jubilarni rođendan u krugu najmilijih, oca Siniše, majke Arijane, sestre Virdžinije (19) i trojice braće Miroslava (17), Dušana (15) i Nikolasa (10)
Najstarija ćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija, koja je nasledila lepotu od majke Arijane, napunila je 20 godina i tom prilikom okupila celu porodicu, koja nije mala. - Čestitke najluđoj sestri - javno se oglasio Mihin najstariji... »

©2017 Netmark d.o.o.