Siniša Mali - vesti

Mali u Šangajskoj berzi, posebna dorbodošlica FOTO

B92 pre 3 minuta
B92: Mali u Šangajskoj berzi, posebna dorbodošlica FOTO
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji boravi u zvaničnoj poseti Kini, posetio je Šangajsku berzu.
Mali je s predsednikom Kuang Vuom razmenio iskustva koja se tiču finansijskog sektora. Vu je u razgovoru sa gradonačelnikom rekao da je Šangajska berza osnovana 1990. godine, navodeći da je mlada, ali brzo rastuća, dok su Malog... »

Beograd u Kini proglašen za najpopularniju destinaciju

RTV pre 2 sata
RTV: Beograd u Kini proglašen za najpopularniju destinaciju
ŠANGAJ - Beograd je na Četrnaestom svetskom sajmu turizma u Šangaju proglašen za najpopularniju destinaciju, a srpska prestonica laskavo priznanje osvojila je na osnovu posetilaca i kineskih turističkih agencija.
"Ovo je sjajna vest za Beograd i Srbiju. Priznanje koje smo dobili na upravo završenom Sajmu turizma je potvrda svih napora koje smo imali u prethodnih nekoliko meseci. Započeli smo jednu veliku kampanju u kojoj smo pozvali... »

Mali posetio Šangajsku berzu

Studio B pre 50 minuta
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji boravi u zvaničnoj poseti Kini, posetio je danas Šangajsku berzu i sa predsednikom Kuang Vuom razmenio iskustva koja se tiču finansijskog sektora.
Vu je u razgovoru sa gradonačelnikom rekao da je Šangajska berza osnovana 1990. godine, navodeći da je mlada, ali brzo rastuća, dok su Malog interesovali izazovi sa kojima se ona suočava. – Očekujemo još bližu i prisniju saradnju... »

Zvanični sajt Grada Beograda uskoro i na kineskom

Blic pre 58 minuta
Beograd na sve načine želi da privuče što veći broj turista iz Kine.
- Nedavno smo širom grada postavili nove info-table koje su i na kineskom jeziku, sajt Turističke organizacije Beograda ima deo koji je na kineskom, a i sajt Grada Beograda će za dve nedelje biti i na ovom jeziku – istakao je... »

Sajam u Šangaju: Beograd najpopularnija destinacija

N1 Info pre 1 sat
Grad Beograd osvojio je nagradu za najpopularniju turističku destinaciju na Svetskom sajmu turizma u Šangaju, a nagradu je primio gradonačelnik Siniša Mali, saopštila je danas Gradska uprava.
Mali je istakao da je nagrada potvrda napora koje Grad Beograd ulaže kako bi povećao broj turista. "Ovo je sjajna vest za Beograd i Srbiju i potvrda svega onoga što radimo kako bismo privukli što veći broj kineskih turista u... »

Beograd najpopularnija destinacija na Svetskom sajmu turizma u Šangaju

Ekapija pre 1 sat
foto: shutterstock Grad Beograd osvojio je nagradu za najpopularniju turističku destinaciju na upravo završenom Svetskom sajmu turizma u Šangaju, a nagradu je u tom gradu primio gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Ovaj sajam je jedan od vodećih događaja iz oblasti turizma u Kini, prenosi Beoinfo. –... »

Beograd u Kini proglašen za najpopularniju destinaciju

Studio B pre 2 sata
B92: Beograd proglašen za najpopularniju destinaciju u Kini
Beograd je na Četrnaestom svetskom sajmu turizma u Šangaju proglašen za najpopularniju destinaciju, a srpska prestonica laskavo priznanje osvojila je na osnovu posetilaca i kineskih turističkih agencija.
„Ovo je sjajna vest za Beograd i Srbiju. Priznanje koje smo dobili na upravo završenom Sajmu turizma je potvrda svih napora koje smo imali u prethodnih nekoliko meseci. Započeli smo jednu veliku kampanju u kojoj smo pozvali... »

Gradonačelnik Siniša Mali potpisao Sporazum o saradnji sa gradonačelnikom Šangaja

Telegraf pre 3 sata
Gradonačelnik je istakao da je to sjajna investicija koja se u potpunosti uklapa u koncept razvoja modernog, ekološki čistog grada
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji boravi u zvaničnoj poseti NR Kini, sastao se danas sa gradonačelnikom Šangaja Jing Jingom, sa kojim je potpisao Sporazum o razumevanju o saradnji i razmeni između Grada Beograda i Grada... »

Mali u Kini: Beograd i Šangaj jačaju saradnju

Kurir pre 20 sati
ŠANGAJ - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali boravi od danas u dvodnenoj poseti Kini, tokom koje se sastao sa gradonačelnikom Šangaja Jing Jongom sa kojim je razgovarao o zajedničkim projektima dva grada.
Gradonačelnik je potpisao u Kini sporazum o razumevanju, saradnji i razmeni sa gradonačelnikom Šangaja Jing Jingom, a dokument predviđa saradnju u oblasti privrede, obrazovanja, kulture, sporta, zaštite životne sredine i turizma.... »

Agencija proverava Malog zbog navoda bivše supruge

Danas pre 1 dan
Agencija za borbu protiv korupcije proverava imovinu i prihode gradonačelnika Beograda Siniše Malog zbog tvrdnji njegove bivše supruge da je 95.000 evra Agenciji lažno prikazala kao svoje nasledstvo, prenosi danas KRIK. Marija Mali je u intervjuu za KRIK u februaru ove godine ispričala da joj je... »

Makedonija: U nemirima više od 100 povređenih foto

Mondo  pre 40 minuta  još 29 povezanih

Krvave glave, podeljena zemlja

Dojče vele  pre 2 sata  još 19 povezanih

Dačić: Problem u Makedoniji je regionalni

Beta  pre 3 sata  još 13 povezanih

Spomen kompleks Stefanu Nemanji biće u centru Beograda

Beta  pre 1 sat  još 10 povezanih

San Antonio i Toronto u polufinalima NBA lige

Beta  pre 3 sata  još 9 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.