Siniša Mali - vesti

Osam novih žutih autobusa za prevoz dece

Danas pre 22 minuta
GSP "Beograd"je dobio osam novih žutih autobusa specijalno namenjenih za prevoz dece. Do polovine jula očekuje još četiri autobusa koji će biti na raspolaganju deci školskog i predškolskog uzrasta od 1. septembra, najavio je gradonačelnik Siniša Mali koji je prisustvovao primopredaji vozila. – Ovo... »

Gradonačelnik Mali čestitao Ramazanski bajram

Studio B pre 8 sati
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je danas muftiji beogradskom Muhamedu Jusufspahiću, i svim vernicima muslimanske veroispovesti veliki muslimanski praznik Ramazanski bajram.
„U ime Grada Beograda, i u svoje lično ime, svim građanima muslimanske veroispovesti čestitam Ramazanski bajram, sa željom da ga provedu u zdravlju, miru i sreći sa svojim najbližima. Ovim povodom, izrazio bih iskrenu nadu u... »

Ulaz na prednja vrata, vezivanje pojasom: Ovako će ubuduće izgledati vožnja beogradskih školaraca GSP-om

Blic pre 12 sati
GSP "Beograd" danas je dobio osam novih žutih autobusa specijalno namenjenih za prevoz dece.
Do polovine jula očekuje još četiri autobusa koji će biti na raspolaganju deci školskog i predškolskog uzrasta od 1. septembra, najavio je gradonačelnik Siniša Mali koji je prisustvovao primopredaji vozila. – Ovo su najbezbednija... »

Beogradski školarci će se ubuduće ovako voziti u školu

Alo pre 11 sati
Alo: Beogradski školarci će se ubuduće ovako voziti u školu
Sva sedišta imaju bezbedonosne pojaseve, ulazi se samo na prednja vrata, ali postoje i bezbedonosna vrata u zadnjem delu vozila
Deca predškolskog i školskog uzrasta u Beogradu od danas će moći da se voze u osam novih školskih autobusa koji su namenjeni prevozu na ekskurzije i od njihovih domova do škole i nazad. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je... »

I Beograd sada ima prave đačke autobuse foto

Mondo pre 11 sati
RTS: GSP dobio osam autobusa za prevoz đaka u Beogradu
Javnom komunalnom preduzeću (JKP) GSP "Beograd" danas je predato osam, od ukupno 12 novih autobusa koja će se od septembra koristiti za prevoz školske dece.
Autobuse proizvodi domaće preduzeće "Feniksbus" iz Novog Sada, a ugovor o isporucu tih 12 autobusa ukupne vrednost 1,1 miliona evra, a čija je nabavka finasirana iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj, potpisan je u... »

Miha dobija veliko pojačanje iz Barselone?!

Sportske.net pre 12 sati
Belgijanac bi mogao kod Siniše Mihajlovića.
Fudbalski klub Torino planira da dovede Tomasa Vermalena iz Barselone. Italijanski mediji prenose da je Belgijanac na listi želja Siniše Mihajlovića koji planira da pojača odbranu. Salvatore Sirigu je blizu prelaska u Torino, a Miha želi i jak bedem ispred golmana.... »

Školski autobusi za decu finansirani iz ušteda

Studio B pre 23 sata
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio da će u nedelju ispred Skupštine grada biti organizovana primopredaja osam, od predviđenih 12 novih školskih autobusa, koji su finansirani iz ušteda. Autobusi će, kao i svuda u uređenom svetu prevoziti mališane od kuće do vrtića i škole i nazad, naveo je Mali.
Mali je dadao da su u budžetu izdvojena sredstva za postavljanje jarbola sa srpskom zastavom na Ušću, visine 120 metara, a čija se realizacija očekuje naredne godine. Ponovio je da je prvi put usvojena Strategija razvoja Beograda... »

"Hoćemo bazene u vrtićima": Evo šta su sve mališani tražili od gradonačelnika

Blic pre 1 dan
Najmlađi Beograđani danas su imali priliku da na Adi Ciganliji da razgovaraju sa gradonačelnikom Sinišom Malim i ukažu mu na njihove potrebe i želje.
Kako je gradonačelnik istakao, želi da sa decom napravi grad po njihovoj meri i dodao da će mališani učestvovati u pravljenju strategije u oblasti razvoja obrazovanja, socijalne zaštite, zdravstva, kulture i sporta. - Od ovih... »

Mali: Srbija je ponovo deo sveta

Večernje novosti pre 1 dan
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali smatra da je Srbija opet deo sveta i da je ponovo poštovana i cenjena u svetu
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali smatra da je Srbija opet deo sveta i da je ponovo poštovana i cenjena u svetu, a da je politika pomirenja i saradnje ispravan put. "Imate stvarno osećaj da ste ponovo deo sveta, da ste deo... »

Siniša Mali: Srbija postala ono što je nekada bila Jugoslavija

Blic pre 1 dan
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je učešće velikog broja stranih zvaničnika na sinoćnjem prijemu povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića najbolji dokaz kolliko je Srbija postala poštovana, normalna, sigurna zemlja, faktor stablnosti i mira u regionu.
On je rekao da je Srbija postala zemlja sa kojom svi žele da budu prijatelji, uporedivši to sa nekadašnjom Jugoslavijom. - „Predsednik Vučić je pametnom politikom orijetisanom prevashodno u interesu građana Srbije, saradnje sa... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.