Siniša Mali - vesti

Prepisao doktorat, pa lažno optužio Malog za plagijat!

Alo pre 1 sat
Alo: Prepisao doktorat, pa lažno optužio Malog za plagijat!
Preterao!
U danu kada je u Srbiji konačno otvorena „Ikea“, posle decenija agonije kroz koju je ova kompanija prošla jer neki koji su vodili grad i državu nisu želeli ili znali da otvore vrata investitorima, korisnici Tvitera su od Raše Karapandže, anonimnog „intelektualca“... »

Otvorene "Kaskadne terase" kod "Beograda na vodi"

N1 Info pre 1 dan
Takozvane "Kaskadne terase" otvorene su na Sava promenadi u Beogradu u blizini "Beograda na vodi".
Uspeli smo u tome da damo mogućnost ljudima da dođu još bliže obali Save. Radove ćemo nastaviti i do kraja septembra i oni će biti završeni do velike kule Beograd", rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali na otvaranju terasa.... »

Otvorene Kaskadne terase na Sava promenadi - Čitavo šetalište gotovo 2019.

Ekapija pre 18 sati
(Foto: beograd.rs) Kaskadne terase na Sava promenadi, koje su otvorene u petak, 18. avgusta 2017. godine, biće još jedan kutak u kome će sugrađani moći da provode vreme, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali a prenosi Beoinfo. - Ovo je samo deo radova na Savskoj promenadi. Dugo nam je trebalo... »

Simbol BG izlazi iz sivila: Prepoznaju svi...

B92 pre 19 sati
B92: Simbol BG izlazi iz sivila: Prepoznaju svi...
Beograd -- Prošle godine smo imali 500 gradilišta, sada već preko hiljadu, ali bismo voleli da ih bude što više, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
Govoreći o aktuelnoj situaciji u prestonici, Mali je rekao da će veći broj gradilišta doneti više posla našoj građevinskoj industriji i radnicima. U situaciji kad privreda beleži rast, naveo je Mali, posle svih tih investicija... »

Štrafta dobila nov kutak: Kaskadne terase otvorene na Savskoj promenadi

Blic pre 19 sati
Na Savskoj promenadi, šetalištu u okviru "Beograda na vodi", večeras su otvorene "Kaskadne terase" na kojim će Beograđani biti još bliže reci.
Na dva nivoa drvene konstrukcije uz limenu ogradu zalazak sunca od danas na štrafti može da se čuje šuštanje vode još jače. - Ovo je samo deo radova na Savskoj promenadi. Dugo nam je trebalo da napravimo ovaj deo zbog toga što se... »

Mali: Zajedno uređujemo Beograd

Studio B pre 1 dan
Prošle godine smo imali 500 gradilišta, sada već preko hiljadu, a ni sa tim nismo zadovoljni jer bismo voleli da ih bude što više, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali
Gostujući u Jutarnjem programu Tv Pink, govoreći o aktuelnoj situaciji u prestonici, Mali je istakao da će veći broj gradilišta doneti više posla našoj građevinskoj industriji i radnicima. Privreda beleži rast, naveo je Mali, a... »

Beograd: Od večeras na Savskoj promenadi i kaskadne terase

Novi magazin pre 1 dan
Kaskadne terase na Sava promenadi večeras su otvorene uz manifestaciju "Dani brodića" namenjenu najmlađima.
Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Beograda Siniša Mali koji je istakao da uređenje tog prostor predstavlja samo deo od onog što će biti urađeno na Savskoj promenadi. "Dugo nam je trebalo da napravimo ovaj deo zbog toga što... »

Otvorene "kaskadne terase" na Savskoj promenadi (FOTO)

Alo pre 1 dan
Alo: Otvorene "kaskadne terase" na Savskoj promenadi (FOTO)
Na Savskoj promenadi, velikom šetalištu u blizini Beograda na vodi, a koje će se kada sve bude završeno protezati od Brankovog mosta do Ade Ciganlije danas su otvorene nove "kaskadne terase".
Gradonačelnik Siniša Mali kaže da se otvara još jedan kutak gde Beograđani mogu da provedu svoje vreme, navodeći da je to samo deo radova na Savskoj promenadi. "Dugo nam je trebalo da to napravimo zbog toga što se radi o delu... »

Sva dešavanja u Beogradu od danas su na jednom mestu: Građanima je na raspolaganju komunalni portal

Press pre 1 dan
Prezentaciji portala prisustvovao je pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević, kao i gradska sekretarka za informisanje Mirjana Pavičić.
Foto: Beoinfo Građanima Beograda od sada je na raspolaganju novi komunalni portal grada koji će Beograđanima omogućiti da dobiju sve informacije o dešavanjima na ulicama grada, kao i da prijave eventualne probleme, rekao je... »

Radovi na saobraćajnicama u centru Beogradu i tokom 2018. - Tender za deonicu od Kraljice Marije do 25. maja krajem 2017.

Ekapija pre 1 dan
(Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com) Rekonstrukcija beogradskih ulica od Kraljice Marije i Cara Dušana do 25. maja trebalo bi da počne sledeće godine. To je nedavno najavio i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, a međunarodni tender za radove na ovoj deonici trebalo bi da bude raspisan krajem 2017.... »

Utisci Đorđevića posle nove pobede

Vesti online  pre 40 minuta  još 4 povezane

Protest malinara zbog neispunjenih obećanja

Danas  pre 12 sati  još 1 povezana

Utopio se mladić u Gružanskom jezeru

Večernje novosti  pre 10 sati  još 2 povezane

U Indiji voz iskočio iz šina, najmanje 23 osobe poginulo

Danas  pre 6 sati  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.