Siniša Mali - vesti

Beograd: Prodaja građevinskog zemljišta ubuduće samo na aukcijama

Gde investirati pre 22 sata
B92: Mali: Nema više aukcija, ko hoće plac...
Gradsko veće grada Beograda usvojilo je u petak izmene Odluke o građevinskom zemljištu koje će, prema rečima gradonačelnika Siniše Malog, doprineti bržem uređenju lokacija čija je prodaja više puta bezuspešno oglašavana, a čime će se povećati i broj investitora.
Usvojene izmene odnose se na uslove prodaje građevinskog zemljišta, a Mali kaže da ubuduće neće biti zatvorenih ponuda, već aukcija, pa će tržište određivati cenu zemljišta. “Ne želimo da godinama imamo neiskorišćene lokacije,... »

Doktor Mali, bruka velika

Vesti online pre 1 dan
"Sumrak Univerziteta u Beogradu", okarakterisao je akademik Dušan Teodorović pitanje priznavanja doktorske disertacije gradonačelnika Beograda Siniše Malog. Da je Mali prepisivao doktorski rad branjen u julu 2013, na Fakultetu organizacionih nauka ukazali su eminentni profesori iz dijaspore, pa se ova srpska bruka koja kalja obraz visokog školstva pretvorila u špansku seriju.
Pošto je FON uoči nove 2017, odbio da razmatra to pitanje, s obrazloženjem da rad Malog ima "originalne naučne doprinose dovoljne za pozitivnu ocenu", Teodorović je analizom potvrdio plagiranje, presavio tabak i obratio se... »

Mali: Brže će se uređivati lokacije i povećati broj ivestitora

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Gradsko veće usvojilo je danas izmene Odluke o građevinskom zemljištu koje će, prema rečima gradonačelnika Siniše Malog, doprineti bržem uređenju lokacija čija je prodaja više puta bezuspešno oglašavana, a čime će se povećati i broj investitora
Usvojene izmene odnose se na uslove prodaje građevinskog zemljišta, a Mali kaže da ubuduće neće biti zatvorenih ponuda, već aukcija, pa će tržište određivati cenu zemljišta. "Ne želimo da godinama imamo neiskorišćene lokacije,... »

Promenjeni uslovi za prodaju građevinskog zemljišta u Beogradu - Aukcije umesto zatvorenih ponuda

Ekapija pre 1 dan
Gradsko veće Beograda usvojilo je u petak, 20. januara 2017. godine, odluku o promeni uslova za prodaju građevinskog zemljišta, navodi se na sajtu grada. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da će to doprineti da se brže realizuju neke lokacije koje su više puta bezuspešno oglašavane, kao i da... »

"Ne da(vi)mo Beograd": Pretnje i od zaposlenih u vladi

RTV pre 2 dana
RTV: "Ne da(vi)mo Beograd": Pretnje i od zaposlenih u vladi
BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova nije rešilo nijedan od 30 slučajeva poziva na nasilje prema aktivistima i aktivistkinjama Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd", a pretnje stižu i od zaposlenih u Vladi Srbije, izjavila je Danasu aktivistkinja inicijative Ksenija Radovanović.
Do sada je protiv nas podneto 15 prekršajnih prijava. Zbog toga što smo protestom "Uprava napolje!" pokušali da uručimo otkaz "gradonačelniku" Siniši Malom, tužilaštvo priprema krivični postupak. Samo u januaru nas čekaju četiri,... »

Šarčević o doktoratu Malog: Mi dajemo pare i komentarišemo

B92 pre 2 dana
Autonomija univerziteta je do te mere široka da je uloga Ministarstva samo da "obezbedi pare i da eventualno komentarše".
To je rekao ministar prosvete Mladen Šarčević povodom osporavanja doktorata gradonačelnika Beograda Siniše Malog. "To je pitanje Senata (univerziteta) i reč je o čitavom nizu procedura", kazao je ministar novinarima u Beogradu... »

Šarčević: Doktorat Malog je pitanje Senata univerziteta

N1 Info pre 2 dana
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je, povodom osporavanja doktorata gradonačelnika Beograda Siniše Malog, da je autonomija univerziteta do te mere široka da je uloga njegovog Ministarstva samo da "obezbedi pare i da eventualno komentarše".
"To je pitanje Senata (univerziteta) i reč je o čitavom nizu procedura", kazao je ministar povodom odluke Senata Univerziteta u Beogradu da od Fakulteta organizacionih nauka (FON) zatraži formiranje stručne komisije koja će... »

Pretnje stižu i od zaposlenih u Vladi Srbije

Danas pre 2 dana
* RADOVANOVIĆ: Otkrili smo da MUP prisluškuje naše telefone, da su podaci o tome, potpisom ministra, proglašeni za "službenu tajnu", a sve češće primećujemo da nas nepoznata lica prate i na ulicama grada
Predstavnici Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" imala su danas dva suđenja u Prvom prekršajnom sudu. Jedno je zbog lepljenja nalepnice sa natpisom "Beograd nije MALI" na banderi, a drugo zbog paljenja baklje i dimne bombe tokom... »

Sneg skratio deo linija GSP

Večernje novosti pre 3 dana
Zbog padavina u sredu, na prestoničkim ulicama bilo 1.400 radnika komunalnih preduzeća. Saobraćajnice očišćene, problemi sa prohodnošću na periferiji
POSLE dva-tri dana predaha, putari su u sredu ponovo zasukali rukave jer se prestonica opet zabelela. Velikih zastoja u saobraćaju nije bilo, ulice su mahom bile prohodne, mada su pojedine saobraćajnice na rubnim delovima grada... »

Nova komisija za doktorat Siniše Malog

Alo pre 3 dana
Alo: Nova komisija za doktorat Siniše Malog
Senat Univerziteta u Beogradu zatražio je danas od Fakulteta organizacionih nauka (FON) da formira stručnu komisiju koja će analizirati osporenu doktorsku disertaciju gradonačelnika Beograda Siniše Malog, preneo je beogradski list "Danas".
Kako je objavljeno na sajtu, Senat danas nije prihvatio odluku Etičke komisije FON-a, koja je ranije odbila kao neosnovan zahtev za utvrđivanje neakademskog ponašanja u slučaju prijave plagijata doktorata Siniše Malog. Rektor... »

Marej: Da li sam propustio šansu? Ne znam...

Mondo  pre 2 sata  još 7 povezanih

Vučić: Skandal sa računima za struju

Mondo  pre 7 minuta  još 7 povezanih

Šešelj: Zaleteo se Tomislav...

Mondo  pre 3 sata  još 7 povezanih

Sjajna vest za Srbiju: Đoković igra u Nišu

Mondo  pre 2 sata  još 5 povezanih
©2016 Netmark d.o.o.