Sjenica - vesti

Krivične prijave DJB zbog izborne krađe u Sjenici i Novom Pazaru

Beta pre 5 sati
Pokret "Dosta je bilo" saopštio je danas da je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog zloupotrebe prava na glasanje i falsifikovanje isprava na jednom biračkom mestu u tom gradu i na tri biračka mesta u Sjenici na predsedničkim izborima 2.... »

DJB podneo krivične prijave

Alo pre 5 sati
Alo: DJB podneo krivične prijave
Pokret tvrdi da su na nekim mestima masovno glasali građani koji nisu ni bili u Srbiji
Pokret "Dosta je bilo" saopštio je danas da je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog zloupotrebe prava na glasanje i falsifikovanje isprava na jednom biračkom mestu u tom... »

Istina o prezimenima na pešteru Prezimena po ocu,zvanju, nadimcima...

Večernje novosti pre 5 sati
Salih Selimović tragajući po arhivima prikupio podatke o poreklu mnoštva porodica na sjeničko-Pešterskoj visoravni
TRAGAJUĆI po arhivama, prelistavajući hiljade stranica knjiga i periodike, ali i i tabanajući po selima, od Kladnice, do Bara, Dolića, Buđeva, Korita i Karajukića Bunara, istraživač Salih Selimović (73), profesor iz Sjenice,... »

DJB: Krivične prijave zbog „izborne krađe“ u Sjenici i Novom Pazaru

Insajder pre 5 sati
Pokret "Dosta je bilo" saopštio je danas da je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog zloupotrebe prava na glasanje i falsifikovanje isprava na jednom biračkom mestu u tom gradu i na tri biračka mesta u Sjenici na predsedničkim izborima 2. aprila.
Kako je naveo taj pokret, na tim mestima masovno je ubeleženo da su glasali građani koji tog dana nisu bili u Srbiji. "Pokret Dosta je bilo ima dokaze da je zloupotrebljen glas i falsifikovan potpis za više od 20 gradjana, za... »

Dosta je bilo: Krivične prijave zbog izborne krađe u Sjenici i Novom Pazaru

Radio sto plus pre 5 sati
Pokret "Dosta je bilo" saopštio je danas da je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog zloupotrebe prava na glasanje i falsifikovanje isprava na jednom biračkom mestu u tom gradu i na tri biračka mesta u Sjenici na predsedničkim izborima 2.... »

Deo Sjenice od sinoć bez struje

Radio sto plus pre 1 dan
Centar grada u Sjenici ostao je u četvrtak uveče bez napajanja električnom energijom, zbog pucanja podzemnog kabla, pa su domovi koji se dogrevaju na struju jutros hladni. Dispečar u Elektrodistribuciji Latif Hasanović rekao je radiju Sto plus da je pukao kabal koji napaja šest trafo stanica, a da... »

Na jugu malo iznad nule, Kukavica pod snegom

Jug press pre 1 dan
VRANJE-LESKOVAC U Vranju jutros u 8 sati zabeležen jedan stepen, u Leskovcu 2 stepena iznad nule. Vranje je, tako, posle tradicionalno najhladnije Sjenice, u kojoj je zabeleženo -8 stepeni, I ,ovoga jutra I Požege, u kojoj je izmereno -1 stepen Celzijusov, treći najhladniji grad u Srbiji. Jedan... »

Ponegde sneg, poledica i jaki pljuskovi otežavaju saobraćaj

Studio B pre 2 dana
U severnim i istočnim krajevima Srbije, padavine uglavnom prestaju dok u zapadnim delovima, a posebno u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice i Užica proveja sneg slabog do umerenog inteziteta koji otežava i usporava saobraćaj, a na granici sa Hrvatskom i Mađarskom i dalje su velike gužve za kamione, saopštio je AMS S.
Zbog nižih temperatura postoji opasnost od klizavih kolovoza i moguće poledice. Vožnju dodatno komplikuje, smanjena vidljivost zbog niske oblačnosti, ali i zbog povremeno jačih pljuskova. Prema poslednjim informacijama Uprave... »

Sneg i poledica otežavaju saobraćaj

Alo pre 2 dana
Alo: Sneg i poledica otežavaju saobraćaj
Sneg, poledica i jaki pljuskovi otežavaju saobraćaj u Srbiji
U severnim i istočnim krajevima Srbije, padavine uglavnom prestaju dok u zapadnim delovima, a posebno u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice i Užica proveja sneg slabog do umerenog inteziteta koji otežava i usporava saobraćaj, a na granici sa Hrvatskom i Mađarskom i... »

Prehladni april, Srbija okovana ledom: Ovako je jutros bilo na Zlatiboru

Kurir pre 3 dana
ZLATIBOR - Jutro na Zlatiboru više podseća na januar nego na drugu polovinu aprila.
Na planini pada sneg, temperatura je minus četiri stepena, a snežni pokrivač je oko 25 centimetara. U višim predelima novovaroškog kraja snega je jutros i do 30 centimetara, temperatura je oko minus četiri stepena, a sneg i dalje... »

©2017 Netmark d.o.o.