Smederevska Palanka - vesti

Radoslav Milojčić potrošio opštinski budžet, a drugi treba da vraćaju njegove dugove: Sada se ponaša kao da se ništa nije desilo

Telegraf pre 13 sati
Izveštaj o bankrotu koji je Kenina ekipa ostavila iza sebe u opštini poslat je na mnoge adrese i s pravom se očekuje reakcija nadležnih državnih organa
Kada je pre skoro dve godine promenjena vlast u Smederevskoj Palanci ni pojma nisu imali u kakve su se finansijske nevolje uvalili, odnosno da im je odlazeći predsednik opštine, Radoslav Milojičić Kena ostavio više od dve... »

Pismo željka mitrovića radoslavu milojičiću kenetu: Svi znaju da se iza tvog potpisa krije običan palanački đilkoš

Večernje novosti pre 3 dana
Nadam se da znaš da je za mene praznik kada mi poslanik DS-a i bivši predsednik opštine Smederevska Palanka, a suštinski jedan običan dripac, lopina, i alkoholno ušljikana buzdovančina, pokuša da mi napiše pismo
Dragi Keno, Nadam se da znaš da je za mene praznik kada mi poslanik DS-a i bivši predsednik opštine Smederevska Palanka, a suštinski jedan običan dripac, lopina, i alkoholno ušljikana buzdovančina, pokuša da mi napiše pismo i... »

Radnik Goše pokušao samoubistvo

RTV pre 5 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - Još jedan radnik Fabrike šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke pokušao je da izvrši samoubistvo, ali je na sreću, njegov pokušaj osujećen, rekao je FoNetu predsednik Štrajkačkog odbora Milan Vujičić.
On je rekao da ne zna razloge zbog kojih se njihov kolega odlučio na taj korak, dodajući da ne može da kaže ni da li je motivisan teškim socijalnim položajem zaposlenih i situacijom u kojoj se nalazi fabrika. Krajem marta jedan... »

Štrajkuju 85 dana, dobili po 100 RSD

B92 pre 8 dana
B92: Štrajkuju 85 dana, dobili po 100 RSD
Smederevska Palanka -- Radnici fabrike šinskih vozila Goša u Smederevskoj Palanci ušli su u 85. dan štrajka zbog neisplaćenih zarada a da im se nije obratio niko iz rukovodstva.
Rukovodstvo preduzeća im je pre nedelje uplatilo po 100 dinara zarade. "Od samoubistva jednog radnika Goše, do danas, takođe je 85 dana a da niko od nadležnih ozbiljno ne reaguje, kao da ne postrojimo", rekao je potpredsednik... »

Radnicima Goše u štrajku pridružila se grupa iz Vodovoda

N1 Info pre 9 dana
Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke i dalje štrajkuju jer im nisu isplaćene zarade, a danas im se pridružila i grupa radnika gradskog javno-komunalnog preduzeća Vodovod.
Radnici Goše su štrajk nastavili novom blokadom železničkog i drumskog saobraćaja, i od 9 do 10 časova su blokirali pružni prelaz na regionalnom putu Smederevska Palanka-Velika Plana, kod kasarne. Blokiran je bio drumski ali i... »

Protesti „Gošinih” radnika radikalniji

Politika pre 12 dana
Zaposlenima se ponovo obratio predstavnik vlasnika, bez konkretnih ponuda za dogovor, ali s pretnjama stečajem
Smederevska Palanka – Štrajkači FŠV „Goša” blokirali su u petak na sat vremena drumski i železnički saobraćaj u Smederevskoj Palanci, radikalizujući tako višemesečne bezuspešne proteste. Od 9 do 10 časova zatvorili su pružni... »

Radnici "Goše" blokirali prugu na sat vremena

RTS pre 12 dana
RTS: Radnici "Goše" blokirali prugu na sat vremena
Od 9 do 10 časova radnici smederevske fabrike šinskih vozila "Goša" blokirali su prugu Beograd-Niš, i put Smederevska Palanka – Topola. Razlog blokade su neisplaćene zarade i nepovezani staž za četiri godine. Bivši poslodavac ŽOS Trnava iz Slovačke duguje 19 plata po radniku i 517 miliona dinara državi za nesplaćene poreze i doprinose.
Gotovo 200 radnika izašlo je na prugu, nezadovoljni zbog neuspelih pregovora sa bivšim poslodavcem. U fabriku je vraćeno 11 teretnih vagona koji su napravljeni za ŽOS Trnava iz Slovačke jer radnici nisu dobili ni jedan deo... »

Nema kraja poniženju: Uplatili im po 100 RSD

B92 pre 14 dana
B92: Nema kraja poniženju: Uplatili im po 100 RSD
Smederevska Palanka -- Štrajkački odbor radnika Goše sastao se s generalnim direktorom fabrike, na kojem im je rečeno da od potpisanih dogovora nema ništa.
To je izjavio predsednik tog odbora Milan Vujčić i dodao da je radnicima uplaćeno po 100 dinara. On je u izjavi za Tanjug demantovao navode nekih medija da su radnici te fabrike danas svojim rukama gurali vagone, rekavši da ih je... »

DS: Naći rešenje za radnike Goše

Dnevnik pre 14 dana
SMEDEREVSKA PALANKA: Poslanik DS Radoslav Milojičić zatražio je od vlade da što pre izađe sa sistemskim rešenjem za problem radnika kompanije Goša u štrajku.
Milojičić u saopštenju navodi da vlada ignoriše radnike Goše, koji su tri godine bez plate i overenih zdravstvenih knjižica i nije im dovoljna, kako navodi poslanik DS, jednokratna pomoć. Vlada mora naći rešenje i za probleme... »

Štrajkači „Goše” blokirali železničku stanicu

Politika pre 15 dana
Smederevska Palanka – Radnici FŠV „Goša” blokirali su od 10 do 11 časova železničku stanicu u Smederevskoj Palanci zato što rukovodstvo fabrike ne poštuje ni dogovore, ni potpisane sporazume o isplati zaostalih zarada. Na taj način, kažu, žele da upozore nadležne na „prevare” kojima su mesecima... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.