SPS - vesti

"Mali sloba" o miloševiću: Šta mu Dačić najviše zamera, oko čega su se svađali, a kome je poručio "ne dirajte mi ivicu"

Blic pre 10 sati
Najveća greška bivšeg predsednika SRJ Slobodana Milosevića bila je što je dozvolio da se "neka ubistva" dovode u vezu sa njim ili sa tadašnjom vlašću, izjavio je lider SPS Ivica Dačić.
- Po meni jedna od njegovih najvećih grešaka jeste u kadrovskoj politci, u samoj partiji i državi, i to što je dozvolio da bude raznih ubistava koja se karakterišu da imaju neke veze s njim, ili sa tadašnjom vlašću - rekao je... »

Često se svađali: Dačić otkrio najveću Miloševićevu grešku!

Pravda pre 19 sati
"O njemu će istorija dati konačan sud, mi smo mali i nedovoljno je vremena prošlo. Milošević je dve velike stvari ostavio srpskom narodu: Dejtonski sporazum i Rezoluciju 1244, ono za šta se još jedino držimo", rekao je Ivica Dačić.
Najveća greška bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića bila je što je dozvolio da se "neka ubistva" dovode u vezu sa njim ili sa tadašnjom vlašću, izjavio je lider SPS Ivica Dačić. "Po meni jedna od njegovih najvećih grešaka... »

Dačić otkrio najveću Miloševićevu grešku!

OK radio pre 19 sati
Dačić tvrdi da se sa Miloševićem i svađao.
Najveća greška bivšeg predsednika SRJ Slobodana Milosevića bila je što je dozvolio da se "neka ubistva" dovode u vezu sa njim ili sa tadašnjom vlašću, izjavio je lider SPS Ivica Dačić. "Po meni jedna od njegovih najvećih grešaka jeste u kadrovskoj politci, u samoj... »

Dačić otkrio najveću Miloševićevu grešku!

Alo pre 20 sati
Alo: Dačić otkrio najveću Miloševićevu grešku!
Dačić tvrdi da se sa Miloševićem i svađao.
Najveća greška bivšeg predsednika SRJ Slobodana Milosevića bila je što je dozvolio da se "neka ubistva" dovode u vezu sa njim ili sa tadašnjom vlašću, izjavio je lider SPS Ivica Dačić. "Po meni jedna od njegovih najvećih grešaka jeste u kadrovskoj politci, u samoj... »

NATO finansira istraživanje srpskih naučnika na razvoju biogoriva

Radio 021 pre 20 sati
Tim srpskih naučnika predvodi istraživački projekat razvoja biogoriva iz algi, čija bi proizvodnja u budućnosti mogla da postane komercijalna, piše na sajtu NATO-a.
Kako navode, projekat osmorice srpskih naučnika podržan je od strane NATO programa Nauka za mir i bezbednost (Science for Peace and Security - SPS), a sprovodi se na beogradskom Institutu za multidisciplinarna istraživnja, u... »

Srpski naučnici traže biogorivo iz algi, a finansira ih NATO

BizLife pre 21 sat
Foto: Pixabay Tim srpskih naučnika predvodi istraživački projekat razvoja biogoriva iz algi, čija bi prozvodnja u budućnosti mogla da postane komercijalna, piše na sajtu NATO. Kako navode, projekat osmorice srpskih naučnika podržan je od strane NATO programa Nauka za mir i bezbednost (Science for... »

SPS: Selak ne razume figurativno značenje Ružićevih reči

Novi magazin pre 1 dan
Socijalistička partija Srbije (SPS) odbacila je večeras stavove zamenika predsednika Demokratske stranke Igora Salaka koji je osudio izjavu funkcionera SPS Branka Ružića da opoziciju čine" petokolonaši" i zatražio izvinjenje.
"Za ono što je Ružić figurativno rekao potrebno je obrazovanje i razumevanje koje Selak nema", navela je SPS u saopštenju. Ta stranka je stavove zamenika predsednika DS nazvala uvredama i dodala da je Ružić "čovek koji zastupa i... »

LDP bitange, nosite se u tri pi*ke materine!

Alo pre 1 dan
Alo: LDP bitange, nosite se u tri pi*ke materine!
Srđan Dragojević potpuno odlepio!
- Džiberčino govnarska, smeće, bitange, nosite se u tri p...e materine, majmune smrdljivi - samo su neke od uvreda koje je reditelj i nekadašnji funkcioner SPS-a uputio političkim neistomišljenicima. Sve je počelo nakon što je o potezu Saše Jankovića, koji se javno... »

SPS: Direktori iz DSS su u “Pijacu” zaposlili ukupno 48 radnika

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Gradski odbor Socijalističke partije Srbije Leskovac odgovorio je danas na saopštenje DSS vezano za “PIjacu” , uz objašnjenje da “nema običaj da polemiše sa strankama čija se politička vrednost meri u promilima” ali da “istine radi” , saopštavaju sledeće: “Direktori iz redova DSS-a u dva... »

Sabiranje nula

Danas pre 1 dan
* Nelegitimnim dogovorima, i slabošću i vlasti i opozicije, revitaliziran je Miloševićev kriminalni režim. SPS i JUL sa svojim strukturama i kadrovima upravljaju i vladom i opozicijom
Javna je tajna da je većina opozicionih "lidera" pokušavala da uspostavi nelegitimnu saradnju s Vučićem. Nelegitimnu, jer se obostrano nanosila šteta javnom interesu: ugušena je politička konkurentnost, mediji podivljali.... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.