SPS - vesti

Tužna slika Srbije: Beskućnik zimuje u Sunčanom parku

Večernje novosti pre 5 sati
Zoran Stević iz grada pod Čačalicom već godinama sam bira da živi na ulici
POŽAREVAC - Beskućnik Zoran Stević (62), o kojem su "Novosti" pisale u proleće 2014, i dalje je na ulici, čak i na 15 stepeni ispod nule, koliko je izmereno prethodnih nekoliko noći! Ovaj nekadašnji trgovački putnik zagrebačke... »

Tužilac uvređen zbog Dačićeve miljenice

Blic pre 20 sati
Izveštaj o saslušanju Ivane Petrović povodom pretnji zaječarskom policajcu iz Beograda u Zaječar nije doputovao, odnosno nije prosleđen ni punih 40 dana kasnije.
Nakon što je zaječarski policajac zaustavio Ivicu Petrovića u “nisanu” sa prekucanim brojevima šasije i falsifikovanom dokumentacijom, dobio je telefonske pretnje smrću navodno od bivše visoke funkcionerke SPS-a. Petrovićeva je... »

"Naš kandidat pobeđuje u prvom krugu, kandidat DOS-a nema nikakve šanse"

BK TV pre 20 sati
Socijalistička partija Srbije izdala je saopštenje u kojem tvrdi da kandidat "DOS-a" nema nikakve šanse protiv zajedničkog kandidata SNS-a i SPS-a. SPS je u saopštenju naveo i da se "kako se bliže predsednički izbori, tako i umnožavaju predsednički kandidati, koji imaju za cilj da ulepšaju i... »

Mirjana Marković želi da se vrati u Srbiju

Radio 021 pre 1 dan
Mirjana Marković, udovica bivšeg predsednika SRJ i osnivača SPS-a Slobodana Miloševića, izjavila je da ima želju da se jednog dana vrati u Srbiju, svojoj kući.
Dok Mira Marković u Rusiji čeka ukidanje Interpolove poternice za njom kako bi mogla da se vrati u Srbiju, sve su glasniji zagovornici njenog povratka. Da udovici Slobodana Miloševića treba omogućiti povratak u Srbiju, smatra... »

Jeremić u trci, naprednjaci: lažni pomiritelj, SPS: patriotska šminka DOS-a

Dnevnik pre 1 dan
Lista kandidata za predstojeće predsedničke izbore iz dana u dan sve je šira, u suret aprilu, mesecu u kojem oni treba da budu održani. U trku za mesto na Andrićevom vencu
se uključio i nekadašnji šef srpske diplomatije Vuk Jeremić, nakon čega je definitivno isključena mogućnost da se deo opozicije, koji sebe naziva proevropskim, na ovim izborima pojavi sa zajedničkim kandidatom. Nakon što je... »

Vulin bi da se ona vrati, Ljajić nikako!

Alo pre 1 dan
Alo: Vulin bi da se ona vrati, Ljajić nikako!
Mirjana Marković, udovica bivšeg predsednika SRJ i osnivača SPS-a Slobodana Miloševića, ekskluzivno za “Alo!” izjavila je da ima želju da se jednog dana vrati u Srbiju, svojoj kući.
Ova njena izjava naišla je na mnoge komentare i podelila u dva tabora čak i ministre u Vladi Srbije! Dok Mira Marković u Rusiji čeka ukidanje Interpolove poternice za njom kako bi mogla da se vrati u Srbiju, sve su glasniji... »

SPS: Opozicija nema šanse, kandidat SNS i SPS pobeđuje u prvom krugu!

Srbija danas pre 1 dan
Kandidat "stranaka nekadašnjeg DOS-a" nema šanse
Socijalistička partija Srbije (SPS) ocenila je danas da ko kod da bude predsednički kandidat "stranaka nekadašnjeg DOS-a" nema šanse protiv zajedničkog predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke (SNS) i SPS-a koji će pobediti u prvom krugu izbora. SPS je u... »

Kandidat SNS i SPS pobediće u prvom krugu

Alo pre 2 dana
Alo: Kandidat SNS i SPS pobediće u prvom krugu
Socijalistička partija Srbije (SPS) ocenila je danas da ko kod da bude predsednički kandidat "stranaka nekadašnjeg DOS-a" nema šanse protiv zajedničkog predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke (SNS) i SPS-a koji će pobediti u prvom krugu izbora.
SPS je u saopštenju naveo i da se "kako se bliže predsednički izbori, tako i umnožavaju predsednički kandidati, koji imaju za cilj da ulepšaju i našminkaju raspoloženu i propalu opozicionu garnituru nekadašnjeg DOS-a". "Baš kao... »

SPS:Niko nema šanse protiv zajedničkog kandidata SNS i SPS

Dnevnik pre 2 dana
Kandidatura Vuka Jeremića za predsednika Srbije pokazuje nemoć DOS-ovske opozicije koja nema kandidata iz svojih redova, kao i želju da se zavaraju birači,
ocenila je danas Socijalistička partija Srbije. U tome neće uspeti, jer koja god "froncla DOS-a" bude kandidat, nema šanse protiv zajedničkog kandidata SNS-a i SPS-a, navodi se u saopštenju."Naš zajednički kandidat pobediće u... »

Vučiću, budi novi predsednik!

Alo pre 2 dana
Alo: Vučiću, budi novi predsednik!
Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS-a, gostujući u emisiji „Pravac” prvi put je otvoreno pozvao premijera Aleksandra Vučića da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima, a da je lider SNS-a najbolji kandidat, smatra i ministarka Zorana Mihajlović.
- Znate, nije ovde više pitanje ni Nikolića niti Dačića, ovde je pitanje šta je bolje za Srbiju. Ako imamo kandidata vladajuće koalicije koji može da pobedi u prvom krugu, a to je Aleksandar Vučić, onda on treba da se kandiduje,... »

©2016 Netmark d.o.o.