SPS - vesti

Dačić: Žene da predstavljaju političku snagu

Blic pre 1 sat
Za Socijalističku partiju Srbije je veoma važno da žene budu organizovane i da predstavljaju političku snagu, rekao je danas predsednik SPS Ivica Dačić.
On je, prisustvujući sednici Foruma žena SPS-a u Novom Sadu, rekao da je danas saznao da u članstvu te stranke ima vise žena nego muškaraca, te da borba za ravnopravnost žena mora da se nastavi. - Borba za slobode, prava, za... »

SPS: Žene da predstavljaju političku snagu

RTV pre 2 sata
RTV: SPS: Žene da predstavljaju političku snagu
NOVI SAD - Za Socijalističku partiju Srbije je veoma važno da žene budu organizovane i da predstavljaju političku snagu, rekao je danas predsednik SPS Ivica Dačić.
On je, prisustvujući sednici Foruma žena SPS-a u Novom Sadu, rekao da je danas saznao da u članstvu te stranke ima vise žena nego muškaraca, te da borba za ravnopravnost žena mora da se nastavi. "Borba za slobode, prava, za... »

Dačić: Dva nova ministarstva zbog potreba, a ne zbog koalicionog dogovora

Blic pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je danas u Novom Sadu odbacio kritike opozicije da je osnivanje dva nova ministarstva u budućoj vladi posledica kolacionog dogovora istakavši da za tim resorima "postoji potreba".
On je rekao novinarima da postoji potreba za osnivanje ministarstva za evropske integracije i za ekologiju, "bez obzira ko će biti na njihovom čelu", prenela je TV N1. Dačić je naveo i da su određena imena budućih ministara iz... »

Dačić odbacio kritike opozicije

N1 Info pre 3 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je u Novom Sadu odbacio kritike opozicije da je osnivanje dva nova ministarstva u budućoj vladi posledica koalicionog dogovora istakavši da za tim resorima "postoji potreba".
On je rekao novinarima da postoji potreba za osnivanje ministarstva za evropske integracije i za ekologiju, "bez obzira ko će biti na njihovom čelu". Dačić je naveo i da su određena imena budućih ministara iz redova SPS-a i da su... »

Palma o izboru nove vlade: Videćete u sredu

Insajder pre 3 sata
"Slušajte, ja sam u koaliciji sa SPS-om od 2008. i mnogo puta sam glasao suprotno od njih. Valjda je demokratija da ima što više različitih partija", rekao je za N1 Dragan Marković Palma i ponavio da ostaje pri svemu što je rekao, ali i dodaje "videćete u sredu".
Tri dana uoči sednice na kojoj će poslanici raspravljati o izboru nove Vlade i Ane Brnabić na njenom čelu, ne zna se hoće li koalicioni partneri promeniti svoj stav i ipak podići ruku za predlog Aleksandra Vučića, piše N1. N1:... »

Dačić odredio kandidate za ministarska mesta iz redova SPS

Radio 021 pre 4 sata
Potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS Ivica Dačić rekao je da postoji potreba za osnivanjem dva nova ministarstva, kao i da su određeni novi ministri iz redova njegove stranke.
On je naveo da to nije stvar koalicionih dogovora, bez obzira ko će biti na njihovom čelu, te da će taj predlog veoma brzo dati mandatar za sastav vlade. Dačić je u Novom Sadu, gde je prisustvovao sednici Foruma žena SPS-a, rekao... »

Dačić: Možda dobijemo još jednog ministra

Sputnik pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić rekao je da postoji potreba za osnivanjem dva nova ministarstva.
On je istakao da to nije stvar koalicionih dogovora, bez obzira ko će biti na njihovom čelu, te da će taj predlog veoma brzo dati mandatarka za sastav Vlade. Dačić je u Novom Sadu, gde je prisustvovao sednici Foruma žena SPS-a,... »

Dačić obelodanio: Oni će biti novi ministri u Vladi Srbije iz redova SPS-a!

BK TV pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS Ivica Dačić rekao je da postoji potreba za osnivanjem dva nova ministarstva, da to nije stvar koalicionih dogovora, bez obzira ko će biti na njihovom čelu, te da će taj predlog veoma brzo dati mandatar za sastav vlade. Dačić je u Novom Sadu, gde je... »

Dačić: Očekujemo da ćemo imati četiri ili pet članova vlade

Insajder pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS Ivica Dačić rekao je da postoji potreba za osnivanjem dva nova ministarstva, bez obzira ko će ih voditi i dodao da to nije stvar koalicionih dogovora.
“Nova ministarstva će biti korisna za funkcionisanje vlade, a potrebu za njihovim osnivanjem nameću između ostalog i evropske integracije, a to je da oblast zaštite životne sredine, odnosno ekologije, ima svoje ministarstvo. Sad... »

SPS: JS ima legitimno pravo na svoje mišljenje

Večernje novosti pre 1 dan
Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević izjavio je da će ta partija podržati izmene Zakona o ministarstvima. JS Dragana Markovića Palme ima svoje mišljenje
Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević izjavio je danas da će ta partija podržati izmene Zakona o ministarstvima, a na pitanje da li će njihov koalicioni partner JS podržati izbor Ane Brnabić odgovorio da je legitimno da... »

Stradalo najmanje 153 ljudi u Pakistanu

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Britanija: 60 zgrada palo na testu bezbednosti

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana

Tilerson pozvao arapske zemlje da zajedno pronađu rešenje

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

MMF: Plate i penzije nisu tema

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.