SPS - vesti

Ničić zakazao skup sa biračima, da kažu za koju su koaliciju

N1 Info pre 9 sati
Boško Ničić i njegov Pokret Živim za Krajinu osvojili su najviše glasova na lokalnim izborima u Zaječaru, ali nedovoljno za samostalno formiranje vlasti. Ničić je gostujući u Novom danu rekao da bi najviše voleo da u koaliciju ide sa SNS i DS, ali da će pre odluke o tome pitati svoje birače koji će u subotu imati priliku da se izjasne.
: N1 Pokret za Krajinu osvojio je 31,9 odsto (7.355 glasova). Slede lista Aleksandar Vučić "Brže, jače, bolje" 30,82 odsto (7.105), lista "Dr Nenad Ristović – Pobeda za naš grad - Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka,... »

SPS: Odluka suda u Kolmaru nepravična

Blic pre 15 sati
Socijalistička partija Srbije (SPS) ocenila je kao nepravičnu odluku Apelacionog suda u francuskom gradu Kolmaru da odbije zahtev Srbije za izručenje lidera Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja.
"Socijalistička partije Srbije izražava veliko žaljenje, povodom puštanja Haradinaja na slobodu kroz stav ministara koji su u Vladi Republike Srbije, jer je odluka sramna i po ko zna koji put nepravična prema našoj zemlji, što je... »

Špijunka: Ružićeva zdravica pravdi

Večernje novosti pre 22 sata
Funkcioner SPS Branko Ružić boravio je na Kosmetu pa se sreo i sa Oliverom Ivanovićem, popili su piće u jednom kafiću a zajedničku sliku Ružić je objavio na društvenim mrežama
BRANKO Ružić, funkcioner SPS, učestvovao je na jednom panelu na Kosmetu i obišao tamošnje socijaliste, pa se sreo i sa Oliverom Ivanovićem, kojeg je sud pre nekoliko dana pustio da se brani sa slobode. Oni su popili piće u jednom... »

Dočekajte Prvi maj na snegu

Alo pre 1 dan
Alo: Dočekajte Prvi maj na snegu
Sneg krajem aprila svuda može da iznenadi, sem na Šar-planini. A kako to izgleda pročitajte iz pera Dejana Radenkovića, funkcionera SPS, poreklom sa Kosova koji je ekskluzivno za "Alo!" poslao foto-reportažu sa Šare gde boravi ovih dana.
U Štrpcu , na obroncima planine samo što nije procvetalo cveće, a kilometar dalje sneg koji na svakih sto metara raste po santimetar. Kad je automobil počeo „ples“ na snegu, shvatio sam da propisi o zameni zimskih i letnjih guma... »

Špijunka: Radenković u snežnoj idili

Večernje novosti pre 1 dan
Dejan Radenković, član Predsedništva SPS-a, proteklog vikenda zatekao se u snežnoj idili. Dok je završio obaveze, sneg je napadao, a pošto je sezona završena i žičare nisu radile, nije mogao da se skija
IAKO je planirao da posle poslovnog sastanka prošeta i uživa u prolećnom "izdanju" Brezovice, Dejan Radenković, član Predsedništva SPS-a, proteklog vikenda zatekao se u snežnoj idili. Dok je završio obaveze, sneg je napadao oko... »

SNS i SPS zadovoljni rezultatima na lokalnim izborima

RTV pre 2 dana
RTV: SNS i SPS zadovoljni rezultatima na lokalnim izborima
VRBAS, NOVI SAD - Pre dva dana u Vrbasu su završeni vanredni izbori za lokalni parlament, na kojem se borilo šest izbornih lista i to tri stranke i po jedna koalicija, pokret i grupa građana. Sve izborne liste su prešle cenzus, a ubedljivo najviše odborničkih mesta osvojila je Srpska napredna stranka, 17 mandata.
Rezultatima na lokalnim izborima ovog vikenda zadovoljni su i u Socijalističkoj partiji Srbije. O planovima nove lokalne vlasti za RTV iz našeg novog studija u Vrbasu govori nosilac liste SNS na izborima tom gradu Milan Glušac.... »

Bajatović: Napad na aktiviste SPS nije za dizanje galame

Kurir pre 2 dana
Napad na dvojicu aktivista Socijalističke partije Srbije na dan lokalnih izbora u Vrbasu nije bio incident tolikog obima da bi bio centralna tema zbog koje bi dizali galamu, poručio je funkcioner SPS-a Dušan Bajatović.
Prema Bajatovićevim rečima, SPS je na lokalnim izborima u Srbiji pokazala da nema problem sa identitetom, jer su ostvarili, kako kaže, bolji rezultat nego na parlamentarnim izborima. Upitan kako će SPS reagovati ukoliko njihovi... »

Incidenti na lokalnim izborima: Tužilaštva ćute, SNS i SPS ne pridaju značaj

Insajder pre 2 dana
Lokalne izbore koji su održani u nedelju obeležile su tvrdnje o fizičkim napadima na stranačke aktiviste i funkcionere, paljenju automobila i prisusutvu velikog broja ljudi koji nisu iz tih lokalnih sredina, a čija su vozila primećena kako patroliraju u blizini biračkih mesta. Najveći incidenti su zabeleženi u Vrbasu i Odžacima. Na pitanje novinara Insajdera da li je povodom zabeleženih incidenata u ovim mestima pokrenuta istraga, u nadležnim tužilaštvima nam je rečeno da se povodom dešavanja u Odžacima
Uoči lokalnih izbora u Odžacima izgoreo je automobil kandidata za odbornika sa liste DS-a i predsednika Romske stranke Miroslava Ilića. Nakon saopštenja Policije da se auto „samozapalio“, Demokratska stranka je Policiju optužila... »

Milićević (SPS): Žele da naruše dostojanstvo Skupštine

Beta pre 2 dana
Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Djordje Milićević izjavio je danas da je narušavanje ugleda i dostojanstvo najvišeg zakonodavnog tela cilj poziva upućen demonstrantima da s galerije Skupštine Srbije prate njen rad. "Jasan je cilj koji se želi postići: da se naruši... »

Bajatović: Napad na aktiviste SPS nije za dizanje galame

N1 Info pre 2 dana
Napad na dvojicu aktivista Socijalističke partije Srbije na dan lokalnih izbora u Vrbasu nije bio incident tolikog obima da bi bio centralna tema zbog koje bi dizali galamu, poručio je funkcioner SPS-a Dušan Bajatović.
Prema Bajatovićevim rečima, SPS je na lokalnim izborima u Srbiji pokazala da nema problem sa identitetom, jer su ostvarili, kako kaže, bolji rezultat nego na parlamentarnim izborima. Upitan kako će SPS reagovati ukoliko njihovi... »

©2017 Netmark d.o.o.