Sremska Mitrovica - vesti

Sanacija pružnog prelaza kod Laćarka

RTV pre 2 sata
RTV: Sanacija pružnog prelaza kod Laćarka
LAĆARAK - Danas su započeti radovi na sanaciji pružnog prelaza kod Laćarka koji je u prethodnom periodu, bio u ne tako dobrom stanju. Vozači moraju da se kreću alternativnim pravcima, kažu da im je put duži, ali biće bolje i kvalitetnije kretanje preko prelaza nakon radova.
Zbog toga kako je ranije najavljeno obustavljen je saobraćaj u tom delu grada Sremska Mitrovica. Vozila se preusmeravaju na atlernativne pravce, a postavljeni su punktovi i znakovi obaveštenja o ovim radovima. Alternativni put iz... »

Životu u Bosutu usmeren i ka Bosni

RTV pre 1 dan
RTV: Životu u Bosutu usmeren i ka Bosni
BOSUT - Graničarsko selo Bosut nastalo krajem 17. veka, formirano je na samoj granici u okviru Austrije, kao ušće za odbranu od Otomanske imeperije. Ono je naseljeno planski. Prema poslednjem zvaničnom popisu ima više od 900 stanovnika. Njihov život je često usmeren i ka susednoj Bosni.
Život u pograničnom mestu na prvi pogled ne razlikuje se mnogo od života u bilo kom drugom seoskom naselju. Međutim, ako se bolje udubimo u realnost, meštani Bosuta imaju mnogo više pogodnosti, kako sami kažu. Najpre u... »

Donacija vrtiću u Laćarku

RTV pre 2 dana
RTV: Donacija vrtiću u Laćarku
SREMSKA MITROVICA - Zajedničkim snagama ljudi dobre volje, javnih i privatnih preduzeća sa teritorije Sremske Mitrovice i Laćarka, omogućeno je uređenje vrtića u tom selu u vrednosti od više od 600 000 dinara. Deci i njihovim vaspitačima obezbeđena su sredstva za rad i delovi enterijera koji su im bili preko potrebni.
Objekat "Čuperak" Predškolske ustanove "Pčelica" dobio je od donatora nove ormariće, klima uređaje, tepihe u prostorijama u kojima ih nije bilo do sada. Nabavljen je novi aspirator za kuhinju, ali i usisivač. Objekat je kompletno... »

Laćarak: Izmena režima saobraćaja

RTV pre 2 dana
RTV: Laćarak: Izmena režima saobraćaja
SREMSKA MITROVICA - Od 23. do 27. marta izvodiće se radovi na pružnom prelazu u Laćarku zbog čega će biti preusmeren saobraćaj na alternativne putne pravce.
Kako je saopštila Služba za informisanje Grada Sremska Mitrovica, svim vozačima savetuje se da koriste alternativne pravce, a oni koji dolaze sa graničnog prelaza Sremska Rača i iz Bosuta u Kuzminu će se upućivati na autoput, dok... »

Čanak: Centralizam razara i guši Srbiju

Večernje novosti pre 3 dana
RTS: Čanak: Ne žive van Beograda građani drugog reda
Predsednički kandidat Nenad Čanak ukazao je danas na to da centralizam razara i guši Srbiju, istakavši da van Beograda ne žive građani drugog reda
Predsednički kandidat Nenad Čanak ukazao je danas na to da centralizam razara i guši Srbiju, istakavši da van Beograda ne žive građani drugog reda. "Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne... »

Opljačkana benzinska pumpa u rumi: Razbojnici uz batine uzeli pazar

Večernje novosti pre 3 dana
Benzinska puma "Avia Radun" koja se nalazi na izlazu iz Rume, prema Sremskoj Mitrovici, noćas posle dva sata iza ponoći opljačkana je
Benzinska puma "Avia Radun"koja se nalazi na izlazu iz Rume, prema Sremskoj Mitrovici, noćas posle dva sata iza ponoći opljačkana je, povrđeno je "Novostima"iz Policijske uprave Sremska Mitrovica. Prema izvoru našeg lista,... »

Inspekcije nadgledaju rad na crno u sremskom okrugu

RTV pre 3 dana
RTV: Inspekcije nadgledaju rad na crno u sremskom okrugu
SREMSKA MITROVICA - Iako su Zakonom o radu predviđene visoke kazne za rad na crno, poslodavce I dalje ne prežu od toga da radnike angažuju bez prethodnog potpisivanja ugovora o radu. Na području Sremskog okruga inspekcija je zatekla nekoliko desetina neprijavljenih radnika.
Inspekcija rada je u prva dva meseca ove godine na području Srema nadgledala 200 poslodavaca. Prilikom kontrola pronađeno je 52 lica na radu na crno, uglavnom u građevinrstvu I ugostiteljstvu. Iako svesni da je ovaj oblik... »

Sremska Mitrovica konkurisala za novac namenjen muralima

RTV pre 3 dana
RTV: Sremska Mitrovica konkurisala za novac namenjen muralima
SREMSKA MITROVICA - Sremska Mitrovica nosi epitet grada murala. Murali su oslikani zidovi i ne treba ih mešati sa grafitima. Njihovo nastajanje počelo je devedesetih godina, a motivi su vezani uglavnom za rimski period, ali i simbole ovog grada, hrišćanske mučenike.
Rezultat konkursa znaće se najverovatnije idućeg meseca, a sredstva koja bi mogla biti ostvarena, planirano je da budu usmerena i na restauraciju murala u gradu, kojih ima oko 30. Najveći broj ovih murala radio je poznati umetnik... »

Čanak: Centralizam razara i guši Srbiju

Telegraf pre 3 dana
Čanak ističe da u Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita
Predsednički kandidat Nenad Čanak ukazao je danas na to da centralizam razara i guši Srbiju, istakavši da van Beograda ne žive građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne... »

Čanak ocenio da centralizam guši Srbiju: Van Beograda ne žive građani drugog reda!

Srbija danas pre 3 dana
"Sve što želim Vojvodini, želim i svim drugim krajevima Srbije"
Predsednički kandidat Nenad Čanak ukazao je danas na to da centralizam razara i guši Srbiju, istakavši da van Beograda ne žive građani drugog reda. - Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne... »

Srbiju sad tuže i "majke Srebrenice"

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Narodna banka Srbije demantuje Jeremića

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Barselona oslabljena protiv Zvezde, Tomić suspendovan

Večernje novosti  pre 29 minuta  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.