Sremska Mitrovica - vesti

Selo sa grofovskom tradicijom magnet za došljake

RTS pre 9 sati
RTS: Selo sa grofovskom tradicijom magnet za došljake
Za najmanje selo između Rume i Sremske Mitrovice – Erem kažu da živi u tišini. Zbog toga, decenijama privlači došljake iako nema institucije, nije čak ni mesna zajednica. Ima oko 30 kuća i nijedna nije prazna.
Drveni točak, porodici Ključnikov promenio je život. Zbog te slike u oglasu, iz okoline Moskve sele se u okolinu Rume. "Imamo mnogo više slobode tu zato što radimo u svom tempu i samo za sebe. Ne moramo svaki dan da idemo na... »

Potresan video vršnjačkog nasilja! (VIDEO)

Alo pre 11 sati
Učenici Osnovne škole "Sveti Sava" iz Sremske Mitrovice odlučili su da pokažu celom svetu kako je moguće suprotstaviti se školskim nasilnicima.
"Budi drugačiji", "Pomozi prijatelju", "Prijavi nasilje", "Stop vršnjačkom nasilju", neke su od poruka na kraju samog emotivnog videa, gde su se đaci pokazali ako sjajni glumci, ali čini se iskreno verujući u ove poruke.... »

Susret Zmajevih osnovnih škola u: "Jerkoviću" se družili vršnjaci od Subotice do Kosovske Kamenice

Blic pre 12 sati
Učenici škola koje nose naziv pesnika Jovana Jovanovića Zmaja, okupili su se danas na susretu Zmajevih osnovnih škola, održanom u naselju Braće Jerković.
Domaćini ovog 46. susreta su đaci i nastavnici OŠ "Zmaj Jova Jovanović" sa Voždovca, koji su ugostili učenike i nastavnike škola iz Brusa, Sremske Kamenice, Pančeva, Novog Kneževca, Rume, Đurđeva, Obrenovca, Svilajnca, Subotice,... »

Lokalni mediji slepi za proteste

Dojče vele pre 1 dan
Slika o lokalnim protestima u medijima, slika je o stanju u samim medijima. Oni koji nisu zapali u ruke moćnika, jesu u finansijske probleme. Ulogu lokalnih medija su delimično nadomestili oni sa nacionalnom pokrivenošću
Samo dan nakon što je više hiljada mladih u Beogradu blokiralo centralne gradske ulice nezadovoljni izbornim rezultatima, plamen se proširio na gotovo svaki kraj Srbije. Okupljanja su u isto vreme zakazali u više od dvadeset... »

Misteriozna smrt zaprepastila Mitrovčane! Poznati advokat pronađen mrtav!

BK TV pre 1 dan
Beživotno telo poznatog mitrovačkog advokata Branka Mitrića (57) pronađeno je u sredu ujutro u kanalu na periferiji Sremske Mitrovice. Smrt je nastupila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a zvanični izveštaj obdukcije nedostupan je javnosti. Već nekoliko dana glavna tema među Mitrovčanima je... »

Misteriozna smrt advokata iz Sremske Mitrovice: Branko je umro od infarkta, a telo je pronađeno u jarku pored puta

Telegraf pre 1 dan
Šta se tačno izdešavalo te kobne noći između utorka i srede na putu u industrijskoj zoni u Sremskoj Mitrovici, između Fabrike "Kuper standard" i motela na autoputu Beograd - Zagreb niko ne zna
Telo mitrovačkog advokata Branka Mitrića (57) pronađeno je u sredu ujutro u kanalu na periferiji Sremske Mitrovice, a okolnosti smrti još uvek nisu poznate. Takođe, zvanični izveštaj obdukcije nije dostupan javnosti. Presuđeno... »

Počela izgradnja 20 stanova za izbeglice u Vršcu - Uskoro radovi u Bajinoj Bašti, Šapcu, Kikindi i Šidu

Ekapija pre 1 dan
Kamen temeljac za izgradnju 20 stanova za izbeglice iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske postavljen je u Vršcu u petak, 21. aprila 2017. godine. Izgradnja stanova će trajati 11 meseci, a radove izvodi građevinsko preduzeće Grading iz Paraćina. Nakon Sremske Mitrovice, gde je 17. marta postavljen kamen... »

Misteriozna smrt advokata: Telo pronađeno u kanalu kod Sremske Mitrovice pod sumnjivim okolnostima

Blic pre 1 dan
Beživotno telo poznatog mitrovačkog advokata Branka Mitrića (57) pronađeno je u sredu ujutro u kanalu na periferiji Sremske Mitrovice. Smrt je nastupila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a zvanični izveštaj obdukcije nedostupan je javnosti.
Već nekoliko dana glavna tema među Mitrovčanima je misteriozna smrt Branka Mitrića, koji je 1991. godine stigao u Srbiju iz rodnog Splita, gde je završio Pravni fakultet i imao advokatsku kancelariju. Nakon dve godine boravka u... »

Zmajevci iz cele Srbije okupljeni na Voždovcu (FOTO)

Telegraf pre 2 dana
Voždovac ima veliko srce i želim da se osećate kao kod svoje kuće
Učenici škola koje nose naziv pesnika Jovana Jovanovića Zmaja, okupili su se juče, 46. put na Susretu Zmajevih osnovnih škola. Novih 60 ulaznih vrata za zgrade na Voždovcu (FOTO) Domaćini ovogodišnjeg Susreta su đaci i nastavnici... »

Misteriozna smrt mitrovačkog advokata

Alo pre 2 dana
Alo: Misteriozna smrt mitrovačkog advokata
Beživotno telo poznatog mitrovačkog advokata Branka Mitrića (57) pronađeno je u sredu ujutro u kanalu na periferiji Sremske Mitrovice. Smrt je nastupila pod nerazjašnjenim okolnostima, a zvanični izveštaj obdukcije nedostupan je javnosti.
Već nekoliko dana glavna tema među Mitrovčanima je misteriozna smrt Branka Mitrića, koji je 1991.godine stigao u Srbiju iz rodnog Splita, gde je završio Pravni fakultet i imao advokatsku kancelariju. Nakon dve godine boravka u... »

Gabrijel siguran da će Makron biti predsednik

Blic  pre 6 sati  još 6 povezanih

Dačić: Zajedno gledati u budućnost

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana

Izbori u Francuskoj Mekron i Le Pen za Jelisej

Večernje novosti  pre 4 sata  još 2 povezane

Dačić u Briselu sa Johanesom Hanom

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.