Sremska Mitrovica - vesti

Turista puno – šansa velika – ponuda nedovoljna

Slobodna Evropa pre 3 sata
Učešće žena u preduzetništvu u Srbiji je oko 30 odsto, dok je u Evropskoj uniji taj procenat skoro pet puta viši. „Svi uslovi koji se tiču malih privatluka ozbiljan problem: monopol, ne zna se mera u propisima i porezima, guše se mala preduzeća pomoću velikih kompanija, i još nešto nas koči a to je... »

Za dualno obrazovanje zainteresovano 2.000 kompanija

Politika pre 16 sati
Za sistem dualnog obrazovanja zainteresovano je oko 2.000 kompanija, a oko 3.500 đaka planirano je da učestvuje u nekom vidu dualnog obrazovanja, izjavio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević u Sremskoj Mitrovici
Ministar Šarčević je na otvaranju Karavana „Duh mladosti” istakao značaj uvođenja novog modela dualnog obrazovanja, a prisustvovao je i ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović, saopštilo je... »

Kombi sleteo s puta, povređeni reprezentativci u snoubordu

Dnevnik pre 14 sati
B92: Reprezentativci Srbije u snoubordu povređeni u udesu
SREMSKA MITROVICA: U saobraćajnoj nesreći, koja se jutros oko 8.30 sati dogodila na autoputu kod Sremske Mitrovice, povređene su tri osobe.
Srpski reprezantivci u snoubordu, Hana Piščević, Jelena Ignjatov i Filip Filipović su van životne opasnosti nakon teške saobraćajne nesreće koju su imali danas na putu sa letnjih priprema. Ostalo troje naših sportista nisu... »

Težak udes kod Sremske Mitrovice: Povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

BK TV pre 14 sati
U saobraćajnoj nesreći kod Sremske Mitrovice povređeno je troje srpskih reprezentativaca u snoubordu, a njihovo zdravstveno stanje je stabilno. Iz MUP-a su saopštili da su jutros oko 8.30 časova tri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Sremska Mitrovica- Beograd, kada... »

Šarčević: Više od 3.500 đaka u dualnom obrazovanju

Danas pre 15 sati
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević otvorio je Karavan "Duh mladosti" u Sremskoj Mitrovici istakavši da više od 3.500 đaka učestvuje u nekom vidu dualnog obrazovanja. Šarčević je, kako je saopštilo ministarstvo, rekao i da je više od 3.000 kompanija ušlo u sistemu dualnog... »

Karavan "Duh mladosti" u Sremskoj Mitrovici

RTV pre 19 sati
SREMSKA MITROVICA - Danas je na gradskoj plaži održan karavan "Duh mladosti". Karavan su posetili ministar prosvete Mladen Šarčević, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, kao i gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader sa saradnicima. Tokom obilaska predstavljen je sistem dualnog obrazovanja, srednjih stručnih škola i njihovih partnera iz privrede.
Karavan "Spirit of youth" poznatiji kao "Duh mladosti" okuplja mlade širom Srbije i u okviru svog pohoda informiše mlade o mogućnostima koje puža dualni sistem obrazovanja. U Sremskoj Mitrovici na gradskoj plaži predstavljene su... »

U bolnici u Sremskoj Mitrovici odigrala se prava filmska pljačka čija je žrtva bila trudnica

Blic pre 19 sati
Nepoznati muškarac je u noći između srede i četvrtka oko tri sata ušao u Porodilište Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici i ukrao kutiju ampula „bensedina”, a usput je trudnici koja uskoro treba da se porodi ukrao 20 evra.
Kako nezvanično saznajemo, zasad neidentifikovani lopov liftom je ušao u mitrovačko porodilište i ukrao kutiju sa deset ampula „bensedina”. Iz apartmana u kome je boravila pacijentkinja koja čeka porođaj, i koja je u tom momentu... »

Povređeni reprezentativci Srbije kod Mitrovice

Alo pre 20 sati
Alo: Povređeni reprezentativci Srbije kod Mitrovice
Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 8.30 dogodila na autoputu kod Sremske Mitrovice.
Povređeni su Hana B. (48), Filip F. (31), i Jelena I. (22), a svi su reprezentativci Srbije u snoubordu. Nesreća se dogodila kada je kombi marke "Reno", u kome su se nalazili povređeni, sletelo sa puta i udarilo u zaštitnu... »

Srpski snouborderi van životne opasnosti

B92 pre 22 sata
Hana Piščević, Jelena Ignjatov i Filip Filipović su van životne opasnosti nakon teške saobraćajne nesreće koju su imali u subotu na povratku sa priprema.
Troje srpskih reprezentativaca u snoubordu povređeno je u nesreći kod Sremske Mitrovice kada je kombi Reno Trafik sleteo s puta i udarilo u zaštitnu ogradu. Ostalo troje naših sportista nisu povređeni, saopštilo je Ministarstvo... »

U sudaru povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

N1 Info pre 22 sata
Srpski reprezentativci u snoubordu Hana Piščević, Jelena Ignjatov i Filip Filipović nalaze se van životne opasnosti posle teške saobraćajne nesreće koja se dogodila danas na auotputu kod Sremske Mitrovice kada su se vraćali sa letnjih priprema, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta. Ostalo troje naših sportista prošli su bez povreda.
Nesreća se dogodila kada je kombi marke "Reno", u kome su se nalazili povređeni, sleteo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu. Svi povređeni su prebačeni u bolnicu u Sremskoj... »

Izrael postavio kamere na ulazu u Hramovnu goru

RTS  pre 3 sata  još 12 povezanih

Vozač poginuo prilikom sletanja automobila sa puta

Politika  pre 3 sata  još 11 povezanih

Odbojka: Srbija bolja od Kine u Hong Kongu

Hot sport  pre 41 minut  još 12 povezanih

Pucnjava na Dedinju, povređen muškarac

RTS  pre 5 sati  još 10 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.