Tomislav Nikolić - vesti

Pakova: Nikolić nije rekao da će sa sinovima ići u rat

B92 pre 14 sati
Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije pozivao na rat, izjavila je savetnica predsednika Stanislava Pak.
Ona je naglasila da Nikolić nije rekao da će ići u rat sa sinovima i da je taj naslov u jednim novinama "spinovan". "Taman posla, rekao je da Srbija neće izazivati sukobe niti provocirati niti ih želi... I patrijarh je rekao - ne... »

Pak: Čim Vučić nije tu, Zorana Mihajlović...

Mondo pre 14 sati
Savetnica za medije predsednika Srbije Stanislava Pak izjavila je da je jako iznenađena saopštenjem ministarke Zorane Mihajlović.
Foto: youtube/printscreen Stanislava Pak je navela da nije prvi put "kada premijer nije tu da gospođa Mihajlović daje izjave kao da je ona predsednik ili šef stranke ili kao da je ona premijer". Potpredsednica vlade Zorana... »

Rudan: Nikolić je Srbiji ono što je nama Kolinda - jedinica za glupost

Vesti online pre 2 sata
Popularna hrvatska spisateljica Vedrana Rudan prokomentarisala je na svom blogu izjavu predsednika Srbije Tomislava Nikolića i navela da je on sve prelomio preko noći. Ona kaže da je Nikolić "najprije Kosovu objavio rat šaljući na Kosovare voz na kome je pisalo 'Kosovo je Srbija', ili tako nešto, a onda je izjavio da je to tek uvod, on i njegovi sinovi krenut će opet u rat i vratiti Kosovo majci zemlji".
Blog Vedrane Rudan prenosimo u celini: "Hrvatima je najnoviji performans budalastog predsjednika bio smiješan, Nikolić je Srbiji ono što je nama Kolinda, jedinica za glupost, a onda su se neki ipak zamislili. Mislim na Hrvate.... »

Pak: Zorana zveči kao prazna limenka

Večernje novosti pre 6 sati
Stanislava Pak, savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića, oštro odgovorila vicepremijerki Zorani Mihajlović: Ta retorika više priliči njenoj nekadašnjoj partiji, „koja je bila interesno udruženje”
JAKO sam iznenađena tonom saopštenja Zorane Mihajlović i to nije prvi put da ona, kada premijer nije tu, daje izjave kao da je predsednik ili šef stranke ili kao da je premijer. Ovo je danas izjavila Stanislava Pak, savetnica za... »

Izetbegović: Nikolić prima zločince, kao da neće u Sarajevo

Danas pre 7 sati
Član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović je rekao da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić neke čudne izjave davao i primao neke goste, kao što su neki ratni zločinci, kao da ne želi da dođe u Sarajevo, prenosi N1. "Odluka je na njemu, on je pozvan od strane gospodina Ivanića", naveo je Izetbegović... »

Izetbegović: Nikolić prima zločince, kao da neće u Sarajevo

N1 Info pre 9 sati
Ćlan Predsedništva BiH Bakir Izetbegović je rekao da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić neke čudne izjave davao i primao neke goste, kao što su neki ratni zločinci, kao da ne želi da dođe u Sarajevo.
"Odluka je na njemu, on je pozvan od strane gospodina Ivanića", naveo je Izetbegović na konferenciji za novinare. Lider Stranke demokratske akcije izjavio je da je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sam kriv što je sebe... »

Pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević na čelu VMA

Telegraf pre 11 sati
Vukosavljević je na mesto zastupnika načelnika VMA postavljen ukazom predsednika Srbije Tomislava Nikolića
Pukovnik prof dr Miroslav Vukosavljević postavljen je za zastupnika načelnika Vojnomedicinske akademije, a brigandi general Dejan Janković za komandanta Zajedničkih snaga Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova... »

Stamatović: Da podnesu ostavke

Danas pre 12 sati
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, koji najavljuje kandidaturu za predsednika Srbije, pozvao je danas premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića da podnesu ostavke zbog nepoštovanja Ustava, koji im nalaže zaštitu srpskog naroda izvan matične države. Stamatović je u... »

Predsedniče, vi idite u rat, nas ostavite na miru: Žestoke reakcije na izjavu Tomislava Nikolića

Blic pre 1 dan
Dokle bismo više da ratujemo? Zar nam nije dosta izgubljenih života, raseljenih ljudi, napaćenih duša, prekinutih mladosti?
Ovo su pitanja, poručuju sagovornici "Blica", na koja bi pre svih trebalo da odgovori predsednik Tomislav Nikolić pre nego što ponovo izjavi: - Dok sam ja na funkciji, trudiću se da ni sa kim ne ratujemo, ali ako to ne bude moglo... »

Deda: Na pretnje Beograda odgovoriti vojskom Kosova

Blic pre 1 dan
Nezavisni poslanik u kosovskom parlamentu Iljir Deda ocenio je da formiranje vojske Kosova treba da bude odgovor na, kako je rekao, "pretnje" predsednika Srbije Tomislava Nikolića.
- Osnaživanje bezbednosnih snaga Kosova, tako da postanu vojska Kosova, trebalo bi da bude odgovor Kosova na pretnje Beograda - naveo je Deda na Fejsbuku, prenosi prištinski "Lajmi". Prema njegovim rečima, lideri političkih... »

JEREMIĆ: Statistika krije da ljudi teško žive

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Produžen pritvor Dikiću još tri meseca

Danas  pre 5 sati  još 2 povezane

U: četvrtak oblačno i hladno

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana

Naci Dizni: Evo kako je Hitler pravio male naciste

Blic  pre 7 sati  još 1 povezana

RTK: Na listi Interpola 22 osobe sa KiM

Politika  pre 3 sata  još 1 povezana
©2016 Netmark d.o.o.