Tomislav Nikolić - vesti

Izjava dana: Da se zna ko je odustao od kandidature za predsednika

BizLife pre 1 minut
Foto: Beta Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić o svom „predsednikovanju“ Bio sam najbolji i jedini demokratski predsednik Srbije u novijoj istoriji, i ništa ne bih promenio. Izvor: Beta Foto:... »

Nikolić u prazničnom intervjuu: Biću Vučiću veza za Rusiju i Kinu

BK TV pre 25 minuta
Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se sa Aleksandrom Vučićem, premijerom i izabranim predsednikom Republike, dogovarao kako da nastavi da pomaže Srbiji prijateljstvom koje je ostvario sa predsednicima mnogih država, posebno Rusije i Kine. "To ne znači da nastavljam političku... »

Nikolić: Biću Vučiću veza za Rusiju i Kinu

Sputnik pre 32 minuta
Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je da je razgovarao sa Aleksandrom Vučićem. Kako je rekao, on se sa premijerom i novoizabranim predsednikom republike dogovarao kako da nastavi da pomaže Srbiji prijateljstvom koje je ostvario sa predsednicima mnogih država, posebno Rusije i Kine.
„To ne znači da nastavljam političku karijeru, već radnu. Tako i zamišljam svoje angažovanje posle isteka mandata“, rekao je Nikolić u intervjuu za „Kurir“. Povodom spekulacija da bi mogao da bude ambasador u Moskvi, savetnik za... »

Nikolić o sebi: Najbolji i jedni demokratski predsednik

N1 Info pre 8 sati
Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se sa novoizabranim predsednikom Aleksandrom Vučićem dogovorio da će nastaviti da pomaže Srbiji prijateljstvom koje je ostvario sa predsednicima mnogih država, posebno Rusije i Kine.
"To ne znači da nastavljam političku karijeru, već radnu. Tako i zamišljam svoje angažovanje posle isteka mandata", rekao je Nikolić za praznično izdanje dnevnog lista "Kurir". On je kazao da se ne plaši penzije i da je to "samo... »

Nikolić: Biću Vučiću veza za Rusiju i Kinu

RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se sa Aleksandrom Vučićem, premijerom i izabranim predsednikom Republike, dogovarao kako da nastavi da pomaže Srbiji prijateljstvom koje je ostvario sa predsednicima mnogih država, posebno Rusije i Kine.
"To ne znači da nastavljam političku karijeru, već radnu. Tako i zamišljam svoje angažovanje posle isteka mandata", rekao je Nikolić u intervjuu za "Kurir". Povodom spekulacija da bi mogao da bude ambasador u Moskvi, savetnik za... »

Nikolić: Biću Vučiću veza za Rusiju i Kinu

Alo pre 9 sati
Alo: Nikolić: Biću Vučiću veza za Rusiju i Kinu
Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se sa Aleksandrom Vučićem, premijerom i izabranim predsednikom Republike, dogovarao kako da nastavi da pomaže Srbiji prijateljstvom koje je ostvario sa predsednicima mnogih država, posebno Rusije i Kine.
"To ne znači da nastavljam političku karijeru, već radnu. Tako i zamišljam svoje angažovanje posle isteka mandata", rekao je Nikolić u intervjuu za "Kurir". Povodom spekulacija da bi mogao da bude ambasador u Moskvi, savetnik za... »

Dragan Todorović ambasador u Iranu, Slobodan Marinković na Filipinima

RTS pre 18 sati
Novi ambasador Srbije u Iranu biće Dragan Todorović, dok će na Filipinima novi ambasador biti Slobodan Marinković, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ukaz o postavljenju Todorovića potpisao je 27. aprila. Todorović je do sada bio prvi savetnik u ambasadi Srbije u Libiji. Takođe, u najnovijem "Službenom glasniku" je objavljeno da je predsednik... »

Srbija postavila nove ambasadore u Iranu i Filipinima

BK TV pre 18 sati
Dragan Todorović postavljen je danas na dužnost izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Republike Srbije u Islamskoj Republici Iran. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić postavio je Dragana Todorovića na ovu funkciju, objavljeno je u poslednjem broju Službenog glasnika. Ukaz stupa na snagu dan nakon... »

Dragan Todorović ambasador Srbije u Iranu

N1 Info pre 18 sati
Novi ambasador Srbije u Iranu biće Dragan Todorović, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ukaz o postavljenju Todorovića potpisao je 27. aprila. Todorović je do sada bio prvi savetnik u ambasadi Srbije u... »

Vladika Grigorije o političarima i protestima, Maradoni i Džordžu Kluniju, zamerkama Vučiću i rakiji kod Nikolića

Blic pre 1 dan
Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije u razvogovru za televiziju N1 je se osvrnuo na svoj odnos sa Aleksandrom Vučićem i Tomislavom Nikolićem, te govorio o političarima uopšte i protestima protiv vlasti u Beogradu.
Vladika Grigorije je verski lider koji se, uz crkvenu službu, bavi sportom i biznisom, a bio je jedan od predvodnika protesta protiv Slobodana Miloševića. Često ga karakterišu kao kritičara Aleksandra Vučića. - Imam utisak da je... »

Anthony Joshua novi prvak u teškoj kategoriji

Al Jazeera  pre 8 sati  još 6 povezanih

Vremeplov (30. april 2017)

RTS  pre 54 minuta  još 2 povezane

"Od Jankovića zavisi, sa Đilasom se dugo nisam video"

B92  pre 54 minuta  još 1 povezana

Turska zabranila emisije za pronalaženje ljubavnog partnera

Večernje novosti  pre 12 sati  još 1 povezana

U: većem delu Srbije danas oblačno, ponegde kiša

Blic  pre 8 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.