Tomislav Nikolić - vesti

Čepurin: Rusija se ne meša u unutrašnju politiku Srbije

Insajder pre 53 minuta
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je danas u razgovoru s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem da se Rusija ne meša u unutrašnju politiku Srbije i da podržava mirno rešavanje svih pitanja u regionu dijalogom.
"Odnos Rusije prema Srbiji ostaje nepromenjen, a to je da se ne meša u unutrašnju politiku i podržava mir i stabilnost u regionu", rekao je Čepurin, saopštila je informativna služba predsednika. Kada je reč o regionu, ruski... »

Nikolić i Čepurin: Naći nove mehanizme saradnje

RTV pre 4 sata
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom.
Predsednik Nikolić je konstatovao da je prijateljstvo dva naroda i dve države intenzivno i iskreno, ali da ekonomski odnosi ne prate takav trend. Iako se Rusija nalazi na trećem mestu ekonomskih partnera Srbije, to nije dovoljno... »

Misterija "Depoa 555": Zašto niko ništa ne zna o Titovom tajnom blagu?

Vesti online pre 3 sata
Četiri godine od kada je otvoren sef Josipa Broza Tita u Narodnoj banci Srbije javnost nije do kraja saznala šta je čuvano u "depou 555", ni gde su trenutno predmeti koji su u njemu čuvani. Kakva je sudbina "Titovog blaga" ne znaju ni članovi porodice Broz kao mogući naslednici, ni Karađorđevići koji takođe mogu da polažu pravo na deo predmeta.
Gordana Spasojević, zastupnica Titove unuke Svetlane Broz, objašnjava za list "Danas" da je postupak otvaranja depoa, odnosno popis i veštačenje Titove zaostavštine bio problematičan u nekoliko apsekata, dok prestolonaslednik... »

Čepurin: Rusija se ne meša u unutrašnju politiku Srbije

Slobodna Evropa pre 3 sata
Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin izjavio je da se Rusija ne meša u unutrašnju politiku Srbije. "Odnos Rusije prema Srbiji ostaje nepromenjen, a to je da se ne meša u unutrašnju politiku i podržava mir i stabilnost u regionu", rekao je Čepurin danas u razgovoru s predsednikom Srbije... »

Nikoliću poziv da poseti Rusiju, čeka ga i odlikovanje

N1 Info pre 3 sata
Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin preneo je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću poziv da poseti Rusiju i da sam odredi termin, a saopštio je i nameru da Nikolić tokom posete bude odlikovan, saopšteno je iz kabineta predsednika Srbije.
Nikolić je, na sastanku sa Čepurinom, konstatovao da je prijateljstvo dva naroda i države intenzivno i iskreno, ali da ekonomski odnosi ne prate takav trend i da je potrebno naći nove mehanizme saradnje. On je rekao da očekuje da... »

Čepurin Nikoliću: Rusija se ne meša u unutrašnju politiku Srbije

Sputnik pre 4 sata
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin poručio je danas da odnos Moskve prema Srbiji ostaje nepromenjen, a to je da se ne meša u unutrašnju politiku i da podržava mir i stabilnost u regionu.
Čepurin je to rekao tokom prijema kod predsednika Srbija Tomislava Nikolića, kome je zahvalio na velikom doprinosu na produbljivanju saradnje Srbije i Rusije. „Odnos Rusije prema Srbiji ostaje nepromenjen, a to je da se ne meša u... »

Nikolić sa Čeprinom: Odnos Rusije prema Srbiji ostaje nepromenjen

BK TV pre 4 sata
Odnos Moskve prema Srbiji ostaje nepromenjen, a to je da se ne meša u unutrašnju politiku i podržava mir i stabilnost u regionu, poručio ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Čepurin je to rekao tokom prijema kod predsednika Srbija Tomislava Nikolića, kome je zahvalio na velikom doprinosu... »

Nikolić opozvao abasadorku Srbije u Belgiji

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić opozvao je sa dužnosti ambasadorku Srbije u Belgiji Vesnu Arsić.
On je Ukazom na osnovu člana 112, stava 1, tačke 5. Ustava Republike Srbije, razrešio dužnosti Arsićevu, koja je bila ambasador Srbije u Belgiji od 2012. godine. Ukaz je na snagu stupio juče, dan nakon objavljivanja u „Službenom... »

Koga je Tomislav Nikolić pozvao da ga pogleda u oči?

Prva pre 1 dan
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se pojavio na predizbornom skupu Aleksandra Vučića i vladajuće koalicije.
Najava da će se kandidovati za drugi mandat je napravila uzbunu u redovima naprednjaka, koji su bili jednoglasni u oceni da aktuelni premijer treba da bude kandidat te stranke za petogodišnje obavljanje funkcije predsednika... »

Koga je Tomislav Nikolić pozvao da ga pogleda u oči? VIDEO

B92 pre 1 dan
B92: Koga je Tomislav Nikolić pozvao da ga pogleda u oči? VIDEO
Predsednik Srbije i osnivač SNS Tomislav Nikolić se vratio u javnost pojavljivanjem na predizbornom skupu Aleksandra Vučića i vladajuće koalicije.
Najava da će se kandidovati za drugi mandat je napravila uzbunu u redovima naprednjaka, koji su bili jednoglasni u oceni da aktuelni premijer treba da bude kandidat te stranke za petogodišnje obavljanje funkcije predsednika... »

Putin poželeo Vučiću uspeh na izborima

Beta  pre 1 sat  još 33 povezane

Rusija: Stotine uhapšene zbog protesta, Navaljni u zatvoru

B92  pre 53 minuta  još 17 povezanih

Jeremić: Drugog kruga će sigurno biti

Radio 021  pre 2 sata  još 12 povezanih

Beli ne želi novac iz budžeta za kampanju

RTS  pre 4 sata  još 11 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.