Tomislav Nikolić - vesti

Jovanović: Saša Janković je apdejtovani Koštunica

N1 Info pre 21 sat
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je postupak Saše Jankovića o raskidu saradnje sa Demokratskom strankom očekivan i podmukao i nazivajući lidera Pokreta slobodnih građana "apdejtovanim (Vojislavom) Koštunicom" ocenio je da je njegov odnos poguban za opoziciju u Srbiji.
"Za mene je to podmuklo i očekivano. I neiskreno kao i mnogo toga što je do sada uradio. On nije želeo saradnju sa Demokratskom strankom zbog toga što ne može da šefuje demokratama", ocenio je Jovanović na konferenciji za... »

Tomislav Nikolić otkrio kako mu je bilo na luksuznom letovanju (foto)

Blic pre 1 dan
Bivši predsednik Srbije i aktuelni prvi čovek Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić doputovao je juče po podne u Beograd sa letovanja u Kefaloniji.
Bivši predsednik Srbije i aktuelni prvi čovek Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić doputovao je juče po podne u Beograd sa letovanja u Kefaloniji. Nikolića je na beogradskom aerodromu... »

Vučić u poseti BiH početkom septembra

Novi magazin pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće BiH početkom septembra, izjavio je danas predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović.
"Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, na naš poziv, u zvaničnoj poseti BiH 7. i 8. septembra 2017", naveo je Čović na Tviteru. Poseta Sarajevu prethodnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića je više puta bila... »

Raspored sahrana za sredu, 16.avgust

Dnevnik pre 2 dana
Na Novom groblju sutra sedam sahrana, u Petrovaradinu jedna, obaveštava JKP "Lisje".
Na Gradskom groblju u sredu 16.agusta biće sahranjeni: 10.30- Siniša Tucakov (1928.) 11.15- Tomislav Stanojević (1938.) 12.00-Živka Nikolić (1940.) 12.45- Dušan Spremo, ispraćaj (1932.) 13.30- Katica Radosavljević (1956.) 15.00-... »

Tri kofera i fluorescentne cipele: Tomislav i Dragica Nikolić baškare se u luksuznom letovalištu

Blic pre 5 dana
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić posle naporne godine dao je sebi oduška. Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom, sa suprugom Dragicom odmara se u luksuznom hotelu na Kefaloniji.
Kako za “Blic” tvrdi odlično obavešteni izvor, Nikolić je na Kefaloniju doputovao krajem prošle nedelje čarter letom, a avion je zbog ovog važnog putnika kasnio 15 minuta. - Pojedini putnici koji nisu videli Nikolića na aerodromu... »

I gardisti pošteđeni zbog vrućina

B92 pre 8 dana
Beograd -- Pripadnici Garde VS koji stoje ispred ulaza u zgradu u kojoj se nalazi kabinet predsednika ovih dana su pošteđeni te obaveze zbog velikih vrućina, pišu Novosti.
Pošto je temperatura u glavnom gradu varirala oko 40 podeoka, odlučeno je da se počasna straža privremeno ukine, jer bi bilo nehumano da vojnici stoje u tim uslovima. Ipak, kada su na Andrićevom vencu zakazane zvanične posete,... »

Vučić i Dačić sa ambasadorima Kazahstana, Azerbejdžana i Katara

Politika pre 8 dana
Ambasador Tani uručio je Vučiću pismo kojim ga emir Katara poziva da Srbija pruži podršku katarskom kandidatu doktoru Hamadu el Kuvariju za poziciju generalnog direktora Uneska
Nerezidencijalni ambasador Kazahstana u Srbiji sa sedištem u Budimpešti Nurbah Rustemov juče je u Beogradu imao odvojene sastanke sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i prvim potpredsednikom vlade i šefom diplomatije Ivicom... »

Amerikanci izbacuju Nikolića iz vile na Dedinju?

Pravda pre 9 dana
Naslednici bivših vlasnika predsedničke vile u Užičkoj 23, u kojoj i dalje stanuje bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, traže od države vraćanje vlasništva ili makar obeštećenje za ovo zdanje na Dedinju.
Postupak za vraćanje vlasništva nad predsedničkom vilom u Užičkoj ulici 23 pokrenuli su naslednici predratnih vlasnika Jovan i Radmila Moačanin još 2015. godine, ali predmet je do danas ostao zaglavljen u Upravnom sudu. Iz... »

Vučić uručio orden ambasadoru Kazahstana

Danas pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas ambasadoru Kazahstana Nurbahu Rustemovu Orden srpske zastave drugog stepena, kojim ga je ranije predsednik Tomislav Nikolić odlikovao za zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između Srbije i Kazahstana.... »

Bivši vlasnici traže Tominu vilu

Alo pre 10 dana
Alo: Bivši vlasnici traže Tominu vilu
Zahtev porodice Moačanin za restituciju imanja na Dedinju stoji u sudu.
Naslednici bivših vlasnika predsedničke vile u Užičkoj 23, u kojoj i dalje stanuje bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, traže od države vraćanje vlasništva ili makar obeštećenje za ovo zdanje na Dedinju. Postupak za vraćanje... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.